Jump to content
Želimo vam puno sreće, zdravlja, uspjeha, lijepih trenutaka, pogođenih parova i dobitnih listića u novoj 2025. godini! Sretna nova godina! 🎅 🎄 ×
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak,04.01.2013.

Ptolemej

Recommended Posts

Evo nešto iz današnje ponude

Alba Volan - Salzburg 5,5 više @ 1,55 4/10

Dosada su se ovo pokazale kao izrazito otvorene utakmice,nijednom nije bilo ispod 9 golova u dosadašnja 3 ogleda...Salzburg je u savršenoj formi,pobjedjuju jednu za drugom nakon dovodjenja pojačanja iz NHL-a,dok je Alba u lošoj formi iz igre je u zadnjih 6upisala 1 pobjedu protiv slabašnog inssbrucka 0:1...Tako da sam ovdje sklon igrat i 2 po kvoti 2,00

Žalgiris - Unicaja 1 @ 1,35 6/10

Žalgiris ove godine igra vrhunski,svrstao bih ga u uzak krug favorita za final four.Prošlu utakmicu su izgubili poen razlike u grčkoj kod Panathinaikosa gdje su oduvijek padali i najveći .Treba napomenut da je domaćin postigao 67 poena kod kuće šta govori sve oobrani Žalgirisa iako je ove sezone pan. oslabljen.Žalgiris pokazuje izrazito dobru obrambenu košarku.Nedavno su napadački Efes ostavili na 53 poena,prije toga Caju na 45.U pravilu Unicaja protiv najjačih rijetko postiže preko 70,mislim da će tako i u ovom susretu bit.Jedina slabija utakmica kod kuće koju su pokazali je bila protiv Olympiakosa gdje su primili 77 poena dok u svim ostalim susretima protivnik nije doša do brojke 70...Istina Unicaja je u vrlo dobroj formi u zadnje vrijeme no protiv najjačih rijetko ide preko 70...

Dakle Unicaja (69,5) manje @ 1,85,isto tako Žalgiris H1 (-7,5) 1 @ 1,85

Alba(+10,5) - Cska h2 @ 1,85 5/10

Suvišno je trošit riječi,treba napomenut da je Alba u očajnoj formi,od Reala su izgubili 14 razlike,postigli 63 poena a treba reć da je CSKA obrambeno po meni jača momčad od Real Madrida tako da se nameće preko 10 razlike za Cska

Fenerbahče - Mon.Siena 1 @ 1,50 4/10

Šta reć silno pojačani neuigrani Fener i jako oslabljena ali igrom iznad očekivanja Mon. Siena.Ovdje igram 1 @ 1,50 jer mislim da Bogdanović i društvo ne mogu ponovit lošu partiju kao onu protiv Barcelone imislim da će silno motivirani uć uovaj susret dok je Mon.Siena pomalo neočekivano lako pobijedila Maccabi 10 razlike koji je pokazao jednu od lošijih partija ove sezone,ipak na gostovanju u turskoj mislim da će se vratit praznih ruku,momčad Fenerbahčea množe samo bit sve bolja kako odmiče sezona.

Vienna - Inssbruck h1 @ 1,40. 5/10

Mislim da tu ne triba puno trošit riječi jedino je upitno koliko će ozbiljno uć Vienna u ovaj susret prošli puta kod kuće je bilo 4:1 mislim da Vienna neće forsirat jer nadolaze iteže utakmice tako da bi utakmica mogla ić ispod 6,5 golova za što se plaća 1,90.Vrijedi probat

Nitra - Zvolen 2 @ 2,0 3/10 ili Nitra manje golova

U Nitri su svjesni da su u završnom mjesecu 2012. godine pokvarili dobar dojam koji su ostavljali od početka nove sezone, posebno se to odnosi na zadnje dvije utakmice koje su uvjerljivo izgubili, ali u tom klubu ne očajavaju previše. Cjelokupno gledajući, 2012. za njih je bila pozitivna, a bila bi i završena u pozitivnijem tonu da momčad Antonina Stavjane nisu malo pokosile ozljede. U posljednjoj utakmici godine za Nitru nisu nastupila četiri važna napadača - Chrenko, Kovačik, Jokila i Hamrak, a o njihovom je stanju progovorio i trener Stavjana: - Hamrak i Chrenko sigurno neće nastupati cijeli siječanj.Ja bih bio sretan da nam se vrate od kraja osnovnog dijela sezone. Za utakmicu sa Zvolenom imamo nekoliko upitnika, a tiču se napadača Bače, Jokile i Kovačika, te braniča Ordzovenskog.Izostanci njegovih napadača najviše se osjete na powerplayu, u zadnje dvije utakmice Nitra je na 0/10, a inače je druga momčad lige sa 21.2 posto.

Zvolen je u zadnje vrijeme imao uspona i padova u svojoj igri, ali i kod njega je to bilo u određenom dijelu povezano s izostancima zbog ozljeda. No, protiv Banske Bystrice nedostajao je samo napadač Hunady, pa je i igra dobila one obrise koji su momčad Petera Mikule i promovirali u najbolji sastav lige. Zvolen je i u regionalnom derbiju pokazao da u efikasnosti leži njegova najveća snaga. Imali su samo 26 udaraca na gol, ali su čak četiri puta bili precizni (15.4 posto uspješnosti), što je još bolje od prosjeka za sezonu (12.3 posto točnih šuteva). Također, ono zbog čega ih je pohvalio i protivnički trener Orszagh, njihova je igra u powerplayu. I u tome su prvi u ligi sa 23.6 posto uspješnosti, a protiv Banske Bystrice su bili nemilosrdno okrutni. Od pet isključenja gostiju, dva su pretvorili u pogotke (40 posto iskoristivosti powerplaya).

- Za nas je rezultat protiv Banske dobar, a presudila je igra u powerplayu. Jer, kad smo bili s jednakim brojem igrača, igra je bila ravnopravna - ističe trener Mikula.

Dobar susret ponovo je odradio vratar Šimko koji je obranio nekoliko opasnih šuteva kad se lomila utakmica, a utakmicu je završio sa 92.6 posto obrana (25/27). Takav postotak imao je otprilike u zadnjih pet utakmica u kojima ni u jednoj nije primio više od dva gola, a protiv Poprada je upisao u shutout. Za trenera Mikulu dobro je saznanje da mu je vratar u vrlo dobroj formi kad se susreće s momčadi koja ima ofenzivnih problema poput Nitre, pa bi Šimkove obrane mogle biti presudne u zaustavljanju oslabljenog Nitrina napada.

Kloten - Fribourg (6,5) manje @ 1,55 4/10

Trenutno ga muče izostanci napadača na centarskim pozicijama. Ranije je ostao bez Laicha, Sannitza i Linigera, a u posljednjem susretu se ozlijedio i Walser. K tome, taj posljednji susret su i glatko izgubili.Nisu problemi samo u napadu, muče ih izostanci na braničkim pozicijama. Du Bois je sigurno out, dok se utorak očekivao povratak von Guntena no od toga nije bilo ništa. Ne postoji nove vijesti koje bi potvrdile njegov povratak u večerašnjem susretu.

Kako to izgleda kada u susret uđeš opušteno i 'bahato' vidjeli su igrači Fribourga protiv Rappija u utorak. Već u trećoj minuti su gubili 2:0 i povratka više nije bilo. Istina, stvarali su ogroman pritisak na suparnički gol, u drugoj trećini uputili 25 udaraca (sve skupa 44), no loš početak im se obio o glavu.

- Ne treba ovaj poraz doživljavati kao katastrofu. Na početku se osjetio umor sa Spenglera, no na kraju nismo niti odigrali toliko loš susret. Pogodili smo vratnicu, promašili na kraju kazneni udarac, moglo je to sve i drugačije završiti - rekao je trener Kossmann.

Problem Fribourgu predstavljaju ozljede dvojice igrača na Spengleru. Dok je Loeffel zbog potresa mozga izgubljen vjerojatno još nekoliko utakmica, Gamache bi se mogao vratiti i prije. Uz njega, skoro bi na led mogao i kapetan Jeannin koji ipak daje ton njihovoj igri, osobito u napadačkom segmentu.

Futsal,Talijanska liga

Acqua Sapone -Montesilvano X @ 4,80 1/10

Nevjerojatno je kako ove dvije momčadi obožavaju igrat neodlučeno kad je domaćin Aqua i to identičnim rezultatom 2:2.Za mene dosta sumnjivo,moguće da je slucajnost

Košarka,Talijanska 2. liga

Veroli - Verona x 15,00 1/10

Isto nevjerojatno zvuči da su zadnje dvije medjusobne utakmice kod domaćina završile obe nerješeno.Jedna 2010,jedna 2012,u 2011 nisu igrali

Bok ekipa, danas previse parova.. :-)

Ja cu danas :

1. Medvedi 1@1,90

Mislim da ovog trena igraju vrhunski hockey i da vise vole jake goste od slabijih jer pobjedom nad tako nekim jacim dobivaju dodatni stimulans. Sta reci od KACu..odlican klub ali mislim da nece danas nista uspjeti.

2.DEG - Hannover 2@2.2o

Degom nisam uopce impresioniran ,igra mi se ne svidja...vjerujem da danas Hannover uzima pobjedu i mislim da su trenutno u boljoj formi.

3. Tig-Zug 2@1,75

Definitovno bolji klub od slabasnog domacina..na jednom sam listicu i hendy odigro.. Zug stvarno dobro igra i dobri su gosti, Langnau je po meni banana...nikak se uigrati...

Od ostalih ikram jos Krefeld,Koeln i Kalpu-odlicni klubovi, u super formi... sto reci vise.

P.s. sa moba sam vam ovo napisao pa nemojte zamjerit

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • IRAK Newroz - Diyala  više od 2,5 gola  kvota 2,15  bet365 Newroz u zadnjih pet utakmica kao domačin ima prosjek 3 gola po utakmici ( 3:1 , 1:2 , 1:3 , 1:0 , 2:1 ) Diyala kao gost ima isti prosjek po utakmici 3 gola ( 3:1 , 2:2 , 2:0 , 1:1 , 2:1 ) Newroz ima kao domačin više od 2,5 gola u 80% a Diyala kao gost u 60% utakmica    
    • Umrijet cu ako ne napisem ovaj post odnosno ako ne cestitam svima koji slave pad @LeonardoDrugi koji je pao PAZITE SAD tako sto je kopirao prijedlog jednog proslosezonskog velikog postenjacine iz drugoligaskog blata, a svima znamo tko je taj, tako da vam cestitam i njegov pad, zivjeli dodao bih samo da je kolega @LeonardoDrugi prvotno postavio dobitan tip, ali ubrzo nakon isao ga je mjenjati kopiranjem svog valjda uzora iz drugoligaske kanalizacije hahahaha pa je time tuga jos veca, ali sreca da je novo kolo vec sutra pa nema ni dana zalosti ni jada ni suza, nego ocekujemo vec ovo kolo dobitan tip, a i ono bitnije, novi kilometarski post u cik zore i to sa sto vise polugolih mucenica kako bi bar malo ublazili ovaj pad i podjelili tugu sa kolegom. A ja cu ponoviti i savjet koji sam mu vec rekao, drzi se svog tipa, drzi se prvog tipa, ne inati se kopiranjem drugoligaskog postenjaka i vjeruj sebi, svojim principima a nemoj da te hrani i tipove bira mrznja prema zemljama i ljudima "regiona". Neka nam je laka noc i sladak san nakon ovakvog pada postenjaka i kolege @LeonardoDrugi koji ga je isao brze bolje kopirati, a znao da taj Celtic nije gol zabio ni jadnom Dinamu na jos jadnijem Maksimiru, a vjerovao je da ce zabiti velikom Rangersu u Old Firmu eeeeej, odnosno vjerovao je postenjacini iz drugoligaskog blata koji cak nije ni prvi u toj septickoj jami od lige eeeeeej, eeeeeej kakvo nesamopouzdanje.
    • @Goksim, @furyshaa, @nenosk, @darko56, @nutrija, @jansavc, @soyer567, @Marko15, @nuki01, @vjekos, @Dejvid, @mesrine, @Humanic, @Kiks77, @misterija, @ara008, @tome1993, @sestincan,  @pena29, @Ipoje4, @mester, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @Leedsfan, @bruno34, @majstorchina, @jeneri29, @prlito, @Mudrinho Postavite svoje tipove za 33. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 3.1 (PETAK) do 6.1. (PONEDJELJAK) sa minimalnim koeficijentom od 1.20. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.     Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica. Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja.   Članak 23. Neaktivnost Svakom sudioniku Prve i Druge lige Posljednje Šanse tolerirat će se maksimalno 5 propuštenih kola u kojima nisu postavili prognoze prema članku 8. i 10. Ukoliko netko kroz isto natjecanje propusti više od 5 kola biti će diskvalificiran iz liga natjecanja i Guts-Leonardo kupa. TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE! Ukoliko kolega @vjekos propusti postaviti par u ovom kolu, bit će diskvalificiran.
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 33. kolo Posljednje Šanse za period od 3.1. do 6.1. KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
    • Premier liga PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 2.1. u 17:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use