Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 26.12.2012.

Analyzer

Recommended Posts

Bok svima,

ovaj puta sam odigrao opet NJEMAČKU Hockey ligu:

Nadam se da neće biti iznenađenja:

1. Eisbaren-Wolfsburg GA (26.12. 16:30)        1@1,65

Jedan od najjačih klubova Njem. lige igra doma protiv prosječnog gosta.. ako ih krene može i hendy :)

2. Ingolsta-Straubing Tig. (26.12. 16:30)        1@1,90

Prilično loši gosti dolaze odličnim domačinima... Ingolstand mislim da prolazi jer u zadnje vrijeme nisam impresioniran Straubing tigrovima.

3. DEGMStars-Krefeld Ping. (26.12. 17:45) 2@2,00

Krefeld igra odlično u zadnje vrijeme dok s druge strane DEG nije ništa pokazao ... mislim da gosti dobivaju!

Na kraju ispalo stvarno loše!

Prve trećine odlične i onda koma :( Straubing 3 gola a eisbaren...

Bok svima,

1. Eisbaren-Wolfsburg GA (26.12. 16:30)         1@1,65

Jedan od najjačih klubova Njem. lige igra doma protiv prosječnog gosta.. ako ih krene može i hendy :)

2. Ingolsta-Straubing Tig. (26.12. 16:30)         1@1,90

Prilično loši gosti dolaze odličnim domačinima... Ingolstand mislim da prolazi jer u zadnje vrijeme nisam impresioniran Straubing tigrovima.

3. DEGMStars-Krefeld Ping. (26.12. 17:45) 2@2,00

Krefeld igra odlično u zadnje vrijeme dok s druge strane DEG nije ništa pokazao ... mislim da gosti dobivaju!

Pratim ali mislim da je danas 26.12.  :-)))

P.S. Sve najbolje svima!!!!

Vozdra ekipa! Sretan žićBo svima. Danas je ponuda za prste polizati  ;D

Everton - Wigan (1)(1.60)

Everton je odlična ekipa. Igraju jako lijep nogomet, ali znaju nekad podbaciti, a razlog toga je svima nepoznat. Wigan je užasno loš na strani gosta i ima čak 6 poraza i gol razliku -10. Everton je iznad linije za europu i ovake utakmice mora pobijeđivati. Mislim da će im Wigan biti laki zalogaj danas i nadam se da će i Jelavić učačkati bar jedan gol.

Club Brugge - KV Kortrijk (1)(1.60)

Brugge je do prije mjesec dana bio u strašnoj krizi. Padale su glave na sve strane, pričalo se o smijeni uprave i kompletnog kadra, i onda kreće brugge ko u stara vremena. trenutno je Brugge rekao bih u najboljoj formi u belgiskoj ligi. Imaju niz od 6 utakmica bez poraza i niz od zadnje tri utakmice sa tri pobijede i u te tri utakmice utrpali su čak 12 golova. Kortrijk je solidna momčad, ali tek prosječna, imaju najmanji broj primljenih pogodaka u ligi kao gost ali nisu nešt upečatljivi. mislim da će Brugge nastaviti svoj niz jel je u borbi za drugo mjesto.

Medvescak(5,5) - ViennCap (z1)(1.90)

Ponovo derbi lige i isto kao što sam prije par dana rekao da će biti tvrda tekma i tako je i bilo. Opet imam isto mišljenje i ne očekujem previše golova ovdje.

Bok svima,

1. Eisbaren-Wolfsburg GA (26.12. 16:30)        1@1,65

Eisbaren vodi cijelu tekmu na kraju dobije gol vjerojatno u zadnjim sekundama,mada pise u 14-oj minuti (odma poslije gola kraj) i zabije u 1-oj minuti produzetka za pobjedu.

Fenomenalan peh!!!!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use