Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 23.12.2012.

Analyzer

Recommended Posts

Bok svima,

evo nakon što sam jučer umjesto oba daju gol stisnuo preko moba gol u oba poluvremena ( tekma Reala ) i spušio ticket , danas idemo dalje :)

Ukoliko ne bude iznenađenja , mislim da ovaj trojac domačina prolazi danas:

1. Munchen-DEG Metro Stars (23.12. 17:45) 1@1,75

Izrazito po meni domačinski klub Munchen protiv prosječnog DEG-a koji ne stoji najbolje u zadnje vrijeme.

2. Eisbaren-Straubing Tig. (23.12. 14:30) 1@1,60

3. Kölner Haie-Iserlohn Roos. (23.12. 14:30) 1@1,65

Sve vrsni klubovi, inače dobro igraju, doma još bolje, stvarno ne treba previše pisati o njima, nadam se prolazu sva 3.

evo  ;D

Chelsea - Aston Villa (1)(1.45)

Mislim da će ovo biti tvrda tekma, ali Chelsea si nebi smijeo dopuštati kikseve na svom terenu. Chelsea će vjerovatno upisati minimalnu pobijedu jer su zaglibili na sedmom mjestu tablice koje ih ne vodi nigdje. Villa je prilično čvrsta momčad ali na strani gosta su dali samo 7 golova dok su primili čak 16.

ViennCap - Medvešćak (1X)(1.40)

Evo nam i derbija Austriske hokej lige. Vienna je na drugom mjestu tablice dok je medvešćak na vrhu. Vienna je najjača domaćinska momčad lige i rekao bih prvi pravi test za momčad medvešćaka. Medvešćak je opet u nizu od 4 pobijede ali iskreno gledajući to su pobijede protiv 4 ispod prosječna tima. Ovo će im biti pravi test. Sudeći po formi i jednih i drugih mogao bih reći da su oba kluba u izvrsnoj formi. Medvešćak ima neke financiske probleme, igračima kasne plaće i sponzori im teško ispunjavaju obveze i radi tog faktora koji će lako moguće sve više utjecati na motivaciju medveda ovdje dajem malu prednost domaćinima. Moguće je i da ova tekma bude ispod 5,5 golova.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use