Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 21.12.2012.

Analyzer

Recommended Posts

Bok ekipa,

jučer košarica glavni listić dobro prošao :)

Danas igram:

1. Cagliari-Juventus 2@1,45

Juve poprilično dobar klub, mislim da ne bi trebao imati prevelikih problema sa Cagliarom.. do sada ih nisu imali :)

Cagliari ništa posebno nisu pokazali.. u zadnjih 6 tekmi 5 poraza.. meni dosta :)

2. Brest-Paris SG 2@1,60

Ne moram previše govoriti! Ibro danas također zabija, koef 1,80... ovako slabijim momčadima on obavezno utrpa jedan ili više golova.. protiv jačih sam skužio da asistira više pri golovima.. a i da kad mu se zalomi :)

Trenutno PSG PUNO PUNO bolja momčad od Bresta i to je dovoljan razlog.. možda ih i u hendy-u razbiju :)

3. Salzburg-EC Dornbirner 1@1,30

Jedna od najslabijih momčadi dolazi u goste uvijek raspoloženom domačinu :) Dorn je trenutno predzadnji.. ne pokazuje mi ništa posebno tako da smatram da neće ni danas biti ništ' posebno.

4.VSVillac-HC Innsbruck 1@1,25

Ne igram na Villach zbog toga jer je Innsbruck zadnji nego je Innsbruck FAKAT loš :) Mislim da nemaju šanse danas i za hrabrije bi preporučio hendy ( ja ću probat i hendy na sporednom listiću :) ).

:::PROSLO SVE :):::

Eto preživjeli smo smak svijeta i sad idemo po nešt para  ;D

Atl.Madrid - Celta Vigo (1)(1.30)

Atletico je prejak za momčad Celte. Celta je mogli bismo reći i naj lošija gostujuća momčad sa samo jednom pobijedom i 7 poraza kao gost. Sve osim uvjerljive pobijede Atletica ovdje bi bilo čudo, tako da vjerujem da će i hendi na domaćine laganini proći.

Bern(h-1,5) - LangnT (h1)(1.50)

Ovdje nemam šta previše za nadodati. Bern iznimno jaka domaćinska momčad dok je Langnau najlošija gostujuća momčad sa najlošijom gol razlikom. Hendi na Bern ovdje bi trebao glatko proći.

Bojim se danas PSG-a mislim da bi mogo biti x,ali cu ga ipak odigrat...a šta mislite za

Veendam-Sparta R.  3+ golova 1.50 ili ishod 2 bez neriješenog 1.50?

09/04-12 2. liga Sparta vs. Veendam 2:1

16/12-11 2. liga Veendam vs. Sparta 1:2

21/03-11 2. liga Veendam vs. Sparta 3:1

12/09-10 2. liga Sparta vs. Veendam 4:2

29/04-05 2. liga Sparta vs. Veendam 0:0

29/10-04 2. liga Veendam vs. Sparta 0:3

30/01-04 2. liga Sparta vs. Veendam 3:1

01/09-03 2. liga Veendam vs. Sparta 0:5

14/03-03 2. liga Veendam vs. Sparta 1:2

04/10-02 2. liga Sparta vs. Veendam 5:2

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use