Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

18.12 Utorak

grofx

Recommended Posts

FC Augsburg-Bayern München       1,80   f+2

bayern proslu utakmicu nije imao srece protiv borussie M. puno neiskoristenih prilika i utakmica je zavrsila 1-1 mislim da bi danas trebali pobijedit bar 2 gola razlike ako ne i vise samo da ih dobro krene,nemoram ni pricat koliko bayern ima kvalitetniju i skuplju momcad od augsburga

HC Martigny-HC Lausanne       1,55       2

nazalost pao je koeficijent sa 2 na 1.55 a nije ni cudno jel lausanne u puno boljoj  formi i igra danas protiv uzasnog Martignya koji je zadnju utakmicu izgubio od najlosijeg kluba sierre koji je u bankrotu i uglavnom od svih gubi sa handikapom pa cak i po 13 razlike :D tako dsa mislim da bi lausanne ovo trebao dobit bez vecih problema

Marit/Sport/dng-MaritimF     1,40   daje

ovdje igram na maritimo da daje gol,igraju doma protiv oslabljene i izmjesane momcadi sportinga,igrat ce neki igraci iz sporting b ekipe,mislim da bi maritimo trebao dat gol kao sta je i u prijasnjim utakmicama zabijao sportingu na svom terenu a pogotovo danas kad je sporting oslabljen

sretno svima

I konačno se vratile hokejaške lige, pa da počnem  :o

AaB Ishockey - EfB Ishockey (1)(1.40)

Aalborg je jedna od najboljih momčadi danske lige kao domaćin. Na svom terenu uvjek dominiraju i najefikasnija su domaćinska momčad lige. Danas im u goste dolazi momčad Kopenhagen Ishockeya koja se već laganini oprašta od elitnog društva. Kopenhagen nema kvalitetne igrače, klub je zapao u financisku krizu, najlošija su gostujuća momčad i samo je pitanje sa koliko će golova danas biti ispraćeni kući. Ovaj par idem na veći ulog jer sam uvjeren da će proći laganini.

HIFK Helsinki - TPS Turku (1)(1.70)

Hifk je jako čvrsta domaćinska momčad. I najveći su padali na njihovom ledu. iako je ove godine Hifk malo podbacio i nije još uhvatio skupinu klubova koji idu u doigravanje, vjerujem da će do kraja sezone to i ostvariti. Danas im u goste stiže TPS, momčad koja je među lošijim gostima u ligi i iz 10 utakmica na strani gosta TPS je upisao svega dvije pobijede i osam poraza. HIFKu su bodovi mnogo potrebniji i ovakve utakmice moraju pobijeđivati. Mislim da će HIFK danas dominirati i nastaviti put prema gore jer logično tamo im je i mjesto.

EV Zug - RJ Lakers (1)(1.55)

Ovdje neću previše govoriti jer sam o Zugu dosta toga rekao. jedan od najefikasnijih klubova u ligi, imaju najboljeg playa lige, 5 NHL igrača. Igraju iznimno brz hokej i većinom igraju na gol više. Rapersvil je srednja žalost od kluba, nalaze se u dolnjem domu ljestvice i ako išta mogu napraviti nekome to mogu samo na svom terenu ali nikako kao gost jer su kao gosti dosad zabilježili samo 3 pobijede i 11 poraza iz 14 odigranih tekmi. Zug će domiirati na ovoj tekmi od početka do kraja i sve osim pobijede zuga bilo bi ravno čudu.

I konačno se vratile hokejaške lige, pa da počnem  :o

AaB Ishockey - EfB Ishockey (1)(1.40)

Aalborg je jedna od najboljih momčadi danske lige kao domaćin. Na svom terenu uvjek dominiraju i najefikasnija su domaćinska momčad lige. Danas im u goste dolazi momčad Kopenhagen Ishockeya koja se već laganini oprašta od elitnog društva. Kopenhagen nema kvalitetne igrače, klub je zapao u financisku krizu, najlošija su gostujuća momčad i samo je pitanje sa koliko će golova danas biti ispraćeni kući. Ovaj par idem na veći ulog jer sam uvjeren da će proći laganini.

HIFK Helsinki - TPS Turku (1)(1.70)

Hifk je jako čvrsta domaćinska momčad. I najveći su padali na njihovom ledu. iako je ove godine Hifk malo podbacio i nije još uhvatio skupinu klubova koji idu u doigravanje, vjerujem da će do kraja sezone to i ostvariti. Danas im u goste stiže TPS, momčad koja je među lošijim gostima u ligi i iz 10 utakmica na strani gosta TPS je upisao svega dvije pobijede i osam poraza. HIFKu su bodovi mnogo potrebniji i ovakve utakmice moraju pobijeđivati. Mislim da će HIFK danas dominirati i nastaviti put prema gore jer logično tamo im je i mjesto.

EV Zug - RJ Lakers (1)(1.55)

Ovdje neću previše govoriti jer sam o Zugu dosta toga rekao. jedan od najefikasnijih klubova u ligi, imaju najboljeg playa lige, 5 NHL igrača. Igraju iznimno brz hokej i većinom igraju na gol više. Rapersvil je srednja žalost od kluba, nalaze se u dolnjem domu ljestvice i ako išta mogu napraviti nekome to mogu samo na svom terenu ali nikako kao gost jer su kao gosti dosad zabilježili samo 3 pobijede i 11 poraza iz 14 odigranih tekmi. Zug će domiirati na ovoj tekmi od početka do kraja i sve osim pobijede zuga bilo bi ravno čudu.

jesi se ti malo ovdje zaletio mislim da ovo nije copenhagen nego ebjerg icehocky predzadnja momcad a ne najlosija i zadnja,oprosti ako grijesim al bolje ja nego da izgubis lovu,makar mislim da i esbjerg gubi danas

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use