Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 14.12.2012

peh

Recommended Posts

Polska -Maledonija 1 koef 1.85    4-1 ft

Ovo je utakmica na reprezentacije koje u svoih redova imaju isklucivo igrace iz domace prvenstva (kod Makedonija ima i dvojca stranca ali nebitni). E sada kada uzmemo kvaltet u makedonsko fudbalsko prvenstvo gde nema niti jedan mocan klub, i kad uzmemo polsko prvenstvo gde igraju Legija, Wisla, Leh , ondam nam je jasno ko je veliki favorit ovde.. Kod nas u Makedoniju vecina smatraju kako selektor nije trebao dogovoriti ovaj susred zato sto svi su svesni neuspehom, i zato sto bas kad je Makedonija napredovala na rang listu FIFA za mnogo pozicije dosla do 75 mesto mislim , poraz ovde bi ih mogao progurat 3-4 mesta nazad do 80 te pozicije..

Kad pogledam roste igrace makedonije i koju ima igraci iz ekipe koja se zove Horizont Turnovo (a to je selo sa 500 zitela) onda mi je smesno verovati kako Makedonija moze da izvuce povolan rezultat ovde..

Evo i od mene malo  ;D

Švicarska - Bjelorusija (1)(1.50)

Prijateljski turnir koji se igra u švicarskoj Arosi. Švicarci su poslje rusije najperspektivnija ekipa u europi. Pomalo iznenađujuće ali kad se pogledaju imena od kojih je sastavljena švicarska vrsta to su sve mladi i perspektivni igrači iz klubova poput Davosa, Zuga, Berna i Klotena, ali tu su i iskusni NHL-ovci poput kapetana Marka Streita iz Islandersa i Luca Sbisa iz Anaheima. Švicarci su prije godine dana osvojili svjetsko juniorsko prvenstvo a neki od tih igrača danas igraju upravo u ovoj vrsti. Bjelorusija nema kvalitetu, nema trofeja a vjerujem ni motiva u ovom sportu. Njihova hokej liga je osiromašena a njihovi klubovi koji odskaču kvalitetom većinom se priključuju ruskom KHL-u, njihov najjači klub je Dinamo Minsk koji je također u ruskoj ligi a njihova momčad ima čak i par igrača koji su duboko u četrdesetim godinama. Uvjeren sam da Bjelorusi nemogu držati visok ritam sa mladim švicarcima i mislim da će švicarci prilično lako pobijediti u ovom meču. 

Bok svima, pisem s moba pa nije najljepse :D

Opet sluso ja radio i kaze trener Cedevite kako ovu tekmu idu odigrat jer je takav raspored...uglavnom, kaze da su fokusirsni na 2 tekme koje dolaze poslje ove danas ..fali par igraca i tak... dok s druge.strane.Caji trebaju bodovi i dat ce sve od sebe..

Ja odigrao hendy na Caju 14.5 koseva @1.75 u SS

Mislim da bi moglo proci!

Kakvo ubojstvo :D 28 razlike.. čak bi onaj veći hendy 22 koša @ 3,0 koef prošlo da sam se usudio :)

20.45   Livorno - Ternana    1    1.65

livornooooo.png

Livorno drugi, Ternana dvanaesta. Svi mi znamo dobro da je domacin veliki favorit ali kad su u pitanju druge lige raznih zemalja, postajemo skeptici prema ovakvim dogadjajima. Malo sam njuskao i vidio da gostima fali kompletan srednji red. Tamo neki (ne znam kome ce znaciti ista ova imena) Pisacane, Bernardi,Meccariello, Di Leo i Lauro. I jos neka dvojica, nije bitno kako se zovu. Najbolji igrac i napadac Nole je povucen u srednji red i ne vjerujem da ce se u takvoj situaciji uspjeti suprotstaviti jakom Livornu. Inace, ternana ne uspijeva parirati iole jacoj momcadi. I jos nesto... Dva najbolja napadaca Livorna, Siligardi i Paulinho, zajedno su postigli isti broj golova kao i cijela ekipa Ternane u dosadasnjih 18 utakmica. Siligardi, Paulinho - Ternana 17:17.

A veceras, Luca Siligardi(sam)- Ternana 2:1...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use