Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

utorak 11.12.2012.

Frle

Recommended Posts

Paris Levalois-Okapi Aalstar manje od 170koševa (1,85)...ovo mi je poklon jer tako velika granica se mora uzet... prva tekma završila je sa 162koševa.. ne vjerujem da će biti više od toga danas...

Osasuna - Valencia tip 1x (1,6)... pošto se radi o dvije tekme mislim da valencia danas neće biti u najjačem sastavu i tu je prilika osasuni da izvuče barem x...

Evo jedno čašćenje od kladionica  :o

EHC Olten - EHC Basel (1)(1.70)

Olten je u zadnje dvije domaćinske tekme zabio 19 golova i primio samo tri. U odličnoj su formi i bore se za prvo mijesto. Basel je jedna od najlošijih gostujućih momčadi i po susretima na strani gosta su predzadnji na tablici sa samo 4 pobijede i 10 poraza. Olten tu iskače i po kvaliteti igrača ali i po čvrstoj obrani dok se momčad Basela nemože tim pohvaliti. Kvota od 1.70 je za mene neočekivana, očekivao sam puno manju kvotu i iz tog razloga ovo netreba ispustiti.

BrookNets - New York Knicks (2)(1.80)

Netsi su mmčad koja zna podbaciti, a u zadnje vrijeme to sve češće i rade. Njihova igra ovisi većinom o učinku Joe Jonhnsona koji je u zadnjoj tekmi podbacio i izgubili su iako su bili favoriti. S tim porazom su Netsi nanizali 3 poraza kao domaćini zaredom i ostavljaju dojam momčadi koja bolje igra na gostovanjima. Danas im u goste stižu raspoloženi Knicksi predvođeni sa sjanim Anthonijem, i za razliku od Netsa Knicksi su u odličnoj formi što su demonstrirali neki dan razbivši Miamija u njihovoj dvorani. Vjerujem da će New York danas sa lakoćom upisati pobijedu.

Nice/StRen/dng-Nice (11.12. 19:00) Daje---1,30

Nice ove sezone u zadnjih 8/9 utakmica kod kuce je zabijala barem jedan gol. Prosjek joj je i preko 2 golova po utakmici.

Mislim da im nece i ovoga puta kod kuce biti problem zabiti barem jedan gol oslabljenom Rennesu.

Brad/Arse/(-1+)-Arsenal (11.12. 20:45) Više---1,35

Arsenal ovu utakmicu krece gotovo u punom sastavu te Wengeru nije do nikakvih kalkulacija. Zeli ovu utakmicu rijesiti odma u prvih 90 minuta te vjerujem kako ce ovom nizeligasu zabiti barem 2 gola jer su tehnicki mnogo kvalitenija momcad. Bradford ima i problema sa ozljedama te ce im falit lijevo krilo Reid, iskusni stoper Oliver i njegov partner u obrani Davies.

Valencien/odg3+-Paris SG     (11.12. 19:00) da---2,25

Danas bi trebao Paris ostvariti pobjedu kod Valenciennesa, no ja mislim da su oni jako tvrd domacin te vjerujem da bi mogli zatrest barem jednom mrezu PSG-a. Valenciennes je u 7/9 utakmica kod kuce ove sezone tresao mrezu protivnika te mislim da nije nemoguce da i danas zabe taj gol a od PSG-a ocekujem da ce zabit barem 2 pogodka jer je Ibrahimovic u strasno dobroj formi.

Za isprobati jos:

Sunde/Readi/dng-Reading (11.12. 20:45) Daje---1,40

BrookNets-New York Knicks (12.12. 01:00) X2---1,60

Anthony C(-27,5+)-Bkn-NYK (12.12. 01:00) Više---1,70

KAA Gent-RSC Anderlecht (11.12. 20:00) X2---1,20

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use