Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 10.12.2012.

Brkati Prorok

Recommended Posts

Da ne preskačemo dane nešt moram iskopati i za danas. Malo me sekira izostanak hokeja al naći će se nešt već  ;D

Panthrak(2,5)-AEK Atena (z1)(1.45)

Evo jedan fini grk. Svima je dobro poznato kako je nekoć velikan Aek počeo tonuti lagano prema drugoj ligi. Izgubili su bitne sponzore, zadužili se ko grčka i stagniraju na dnu tablice. Panthrakikos (bože me sačuvaj njegovog imena :) ) je takođe jedan klub koji je pri dnu tablice i isto nema baš neku kvalitetu. Obje momčadi karakterizira grčki stil igre "bunker, bunker i bunker pa ako šta krene po zlu riješenje je bunker".  Panthrakikos je na svom terenu u 6 utakmica upisao gol razliku 7:6 što je ispod grčkog prosjeka, dok je AEK na gostovanjima upisao gol razliku od 5:6 što je još više nego ispod prosjeka. Prema svim ovim činjenicama i još kada pridodamo faktor hladnog vremena od ove utakmice možemo očekivati malo golova ili meč bez golova, tako da danas igram manje od 2,5.

Bologna FC(PiK) - SS Lazio (pik2)(1.95)

Bologna je momčad koja je rekao bih prosječna ali dolnji prosjek. Nalaze se u dolnjem dijelu tablice a najveći razlog tome su njihove ponekad loše igre i njihova forma koja oscilira iz utakmice u utakmicu. Danas im u goste dolazi Lazio koji briljira i bori se za Europu. Lazio je totalna suprotnos. Forma im je u usponu i 6 utakmica neznaju za poraz. Nanizali su 5 pobijeda i jednu neriješenu a ta neriješena je bila u gostima protiv juentusa. Gledao sam Lazio protiv Maribora neki dan i bio sam ugodno iznenađen. Dijeluju moćno na terenu, jako su ofenzivni a predvodi ih napadački trojac Zarrate-Klose-Rocchi. Vjerujem da će taj trojac pružiti ono što se očekuje od njih danas a to su golovi, i mislim da će lazio i danas upisati novu pobijedu i nastaviti svoj napredak prema vrhu. Igram opciju poluvrijeme ili kraj na Lazio iz razloga što mi zvuči mnogo sigurnije nego čista dvica.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use