Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedela 09.12.12

Vlatko

Recommended Posts

Nema nitko ziv danas..

Jel su se svi juce zurkali tako puno ... hahah

Partizan-MZT Skopje under 148.5

Kosarka Jadranska liga..PArtizan veliki favorit ovde.. Partizan je drzaoo egal do samog kraja Barseloni, i samo glupa odluka trenera da faulira u zadni sekunda mozda ih je kostalo pobjeda.. Partizan je veoma jak u ofanzivni skokovima, igra brzija kosarka nego MZT i zato je Pipan trener MZT rekao da moraju da smire igru, da nece da zure jer se nemogu natrcavati sa Partizanom koj ima puno mlada ekipa dok mZT je pun iskusnih i ne tako kondiciono spremni igraca..

Korona - Lech Poznan

Lech Poznan u velikim problemima. Čak devet standardnih igrača izvan stroja! Nedostaju im Burić(13/0), prvi vratar koji je već neko vrijeme izvan stroja, najbolji branič Arboleda(10/0), standardni braniči Kaminski(8/0) i branič Ceesay(13/2). Standardni veznjaci Tonev(13/2) i Mozdzen(12/0). U napadaju nedostaju također standardni Bereszynski(10/1), Ubiparip(11/2) i Lovrencsics(12/1).

Više me strah prognozirati šta nakon jučerašnjeg pada, al evo probat ću:

LandsCan - Lausitz.Füchse (1)(1.45)

Naime ovo je susret jedne od najjačih momčadi druge njemačke hokejaške lige protiv jedne od najslabijih momčadi. Landsut je stvarno jaka momčad i drži drugu poziciju i u lovu je na prvo mijesto za kojim zaostaje samo dva boda. Nanizali su četiri pobijede zaredom i forma im je u usponu. S druge strane je Fuchse koji u gostima još nije uspjeo izvući niti boda i ima sve poraze na gostujućim susretima. Za mene dovoljan razlog za odigrati čistu jedinicu ovdje.

Betis(3,5)-FC Barcelona (z1)(1.60)

Jako lijepa kvota na manje od 4 gola. Betis je čvrsta momčad na svom terenu dok Barca u zadnje vrijeme ima problema sa efikasnošću. Kad uzmemo u obzir vjerovatni izostanak messija i još par igrača, te vrlo hladno vrijeme mislim da po niti jednoj logici ovdje neće pasti 4 gola.

Atl.Madrid - Dep.La Coruna (1)(1.35)

Jako lijep zicerćić. Mislim da tu nemam šta previše dodati. Atletico se bori za sam vrh, moćni su jako kao domaćin i predvodi ih raspoloženi Falcao. Deportivo je katastrofalan gost i nema šta tražiti u današnjem susretu protiv atletica.

Huachip/odg - Unión Espanola (dg1)(1.60)

Malo čileanaca, kod njih je bar toplo. uzvrat finala play offa. prvi susret je bio vrlo efikasan i pobijedu od 3:1 je upisala momčad Espanola. Danas očekujem isto tako vrlo efikasnu tekmu jer su s obje strane momčadi koje igraju više na napad nego na obranu a ovaj susret je itekako bitan, te sam uvjeren da oba zabijaju gol sa lakoćom.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use