Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota ; 08.12.2012.

brutalnibilly

Recommended Posts

Nažalost u trenutku kad sam počeo pisati stavljati slike, drugih kladionica iste ponude kladionica SUPERSPORT  je promjenila svoju ponudu

Radilo se o tome da SuperSport nije imao zamjenjene datume u skijaskom programu -

Prema njima se Slalom vozio sutra, a Veleslalom danas.

Nadao sam se da ne buju tako brzo otkrili barem do prve vožnje.

U SVOJ TOJ ZBRCI I LJUTNJI NAIŠAO SAM NA IDENTIĆNU "GREŠKU" U KLADIONICI HATTRICK (SLALOM SE VOZI DANAS PO RASPOREDU 1. VOZNJA 14:00 DRUGA 17:00) . SLIĆNO IMA I GERMANIA DA SE DANAS VOZI VELESLALOM, ALI NEMAJU U PONUDI SLALOM.

safsa.png

Ukoliko ne promjene ponudu do 18:00 Već ćemo otprilike moći znati rezultate, te pobjednike i ostala moguća iznenađenja uplatiti  ;D

insider

Rijeka - Slaven Belupo 1 @ 1.65

Rijeka - Slaven Belupo f+2 @ 2.70

"Rijeka : Culina (15/1) is back after injury and Kreilach (mf 16/3) after suspendion while Knezevic (df 18/0) get red card.

Slaven is tipicly home team manny years. For this game coach Ferencina has mising problems, 7 players are out: Suspended are Grgić (df 17/1) i Geng (df 7/0) and injured Rak (mf 10/0), Batarelo (mf 12/1), Vugrinec (att 12/8, main player, topscorer, legend of cro football, league topscorer of all time), Kokalovic (df 16/0) and Gregurina (mf 14/1)"

info:za neki sistem probat

Today, 18:00

Handball - Croatia

RK Varteks Di Caprio - RK Split

Pick: RK Varteks Di Caprio

Stake: 3/10 Odds: 2.25

Bookmaker: Favorit

Znači po meni velika greška kladionica i vjerujem da će u 11 ili 12 kada kladionice otvore kvota pasti.Jer kladionice gledaju rezultate,a na njima pise Varteks 0 pobjeda,1 remi i 12 poraza,sigurno ga neće stavljat za favorita,ali oni valjda neznaju da se u Varteks vratio Prole i onaj niski na krilu Žderić ili već kako nije bitno jer je on igrao za prvu postavu Vidovca i vratio se u Varteks,još se par igrača vratilo i sada Varteks ima normalnu postavu a ne kao prije 11 kola kada su ih svi guzili redom.Zato jer su tada za trenera imali mladog Kraljića kojeg je pola varazdina ismijavalo,čovjek je gubio po 30 razlike,a nemoze bit trener valjda rk sava-dunav 2013 godiste,samo usporedbe radi on je bio trener u zenskom klubu u 3 ligi,i s identicno istom ekipom on je tamo do prije 2 kola prije kraja bio zadnji - nakon toga mu ljudi napokon daju otkaz,novi trener s tom istom ekipom (tojest vanjski je slomio koljeno) pobjeduje obe utakmice,ostaje u ligi i iduce sezone ima sve pobjede s ISTOM ekipom i ulazi u 2 ligu,tako da im se ti rezultati nesmiju zamjerit.Sve u svemu po meni je vrijeme za novu pobjedu Varteksa jer Split dolazi ovdje bez 4 dole navedena jako važna igrača,oslabljeni su,imaju 5 poraza zaredom,zadnju -11 u Bjelovaru a i kada sam vidio tko sudi,zagorski suci,a varazdinu podhitno trebaju bodovi jer ako ovo izgube prakticki su ispali,ovako bi im ostalo malo nade..

For today just croatian handball,2 picks,maybe later some NBA but doubt it.So for everyone who wants to play this just type in google supersport.hr and register there and you can put money there with moneybookers and play on croatia handball easily.Everything like in online bookies,just these are taking 5% from stake,that's why I'm only using it for handball croatia.

I belive this is a mistake in odds,because bookies watches table,which says that Varteks is only team without win in 13 matches,which is horrible,but 2 games ago Varteks brought back their old players (players which was 5th in this same leauge 2 yrs ago) and it affected on them.In first match they almost beat Gorica and in last one they took their first points against Medvescak.They have now good team with Prole as leader and they now looks good.On other side Split came here without 4 important players: Bernat, Ivanišević, Jerković, Š. Šolić (actually Jerkovic may play,but just a little bit due to injury).This is important game for Varteks because if they lost thing one,they are out of leauge,they have to win,Split needs win too,but they have already 6 points so it's not so important,Split has 5 loses in a row,last game in Bjelovar 40:29.Bad form.

info:za neki sistem probat

Today, 18:00

Handball - Croatia

RK Varteks Di Caprio - RK Split

Pick: RK Varteks Di Caprio

Stake: 3/10 Odds: 2.25

Bookmaker: Favorit

Znači po meni velika greška kladionica i vjerujem da će u 11 ili 12 kada kladionice otvore kvota pasti.Jer kladionice gledaju rezultate,a na njima pise Varteks 0 pobjeda,1 remi i 12 poraza,sigurno ga neće stavljat za favorita,ali oni valjda neznaju da se u Varteks vratio Prole i onaj niski na krilu Žderić ili već kako nije bitno jer je on igrao za prvu postavu Vidovca i vratio se u Varteks,još se par igrača vratilo i sada Varteks ima normalnu postavu a ne kao prije 11 kola kada su ih svi guzili redom.Zato jer su tada za trenera imali mladog Kraljića kojeg je pola varazdina ismijavalo,čovjek je gubio po 30 razlike,a nemoze bit trener valjda rk sava-dunav 2013 godiste,samo usporedbe radi on je bio trener u zenskom klubu u 3 ligi,i s identicno istom ekipom on je tamo do prije 2 kola prije kraja bio zadnji - nakon toga mu ljudi napokon daju otkaz,novi trener s tom istom ekipom (tojest vanjski je slomio koljeno) pobjeduje obe utakmice,ostaje u ligi i iduce sezone ima sve pobjede s ISTOM ekipom i ulazi u 2 ligu,tako da im se ti rezultati nesmiju zamjerit.Sve u svemu po meni je vrijeme za novu pobjedu Varteksa jer Split dolazi ovdje bez 4 dole navedena jako važna igrača,oslabljeni su,imaju 5 poraza zaredom,zadnju -11 u Bjelovaru a i kada sam vidio tko sudi,zagorski suci,a varazdinu podhitno trebaju bodovi jer ako ovo izgube prakticki su ispali,ovako bi im ostalo malo nade..

For today just croatian handball,2 picks,maybe later some NBA but doubt it.So for everyone who wants to play this just type in google supersport.hr and register there and you can put money there with moneybookers and play on croatia handball easily.Everything like in online bookies,just these are taking 5% from stake,that's why I'm only using it for handball croatia.

I belive this is a mistake in odds,because bookies watches table,which says that Varteks is only team without win in 13 matches,which is horrible,but 2 games ago Varteks brought back their old players (players which was 5th in this same leauge 2 yrs ago) and it affected on them.In first match they almost beat Gorica and in last one they took their first points against Medvescak.They have now good team with Prole as leader and they now looks good.On other side Split came here without 4 important players: Bernat, Ivanišević, Jerković, Š. Šolić (actually Jerkovic may play,but just a little bit due to injury).This is important game for Varteks because if they lost thing one,they are out of leauge,they have to win,Split needs win too,but they have already 6 points so it's not so important,Split has 5 loses in a row,last game in Bjelovar 40:29.Bad form.

u supersportu je na varteks 2,10, a lutrija nudi 1,90

19.30   Mitteldeutcher   -  Artland Dragons    kon.pobjednik    1    3.10mitleddocher.jpg

Susret sesnaestoplasiranog i petog na ljestvici. I takav odnos automatski ne ide u prilog ovoj prognozi. A sto ide? Ide to da je domacin u nizu od dvje pobjede, valjda su poceli igrati kako treba. Artland, 3 poraza u nizu. Dobro , dvije su u europskim natjecanjima. Ali zadnju u prvenstvu je izgubio gadno od Tubingena, ekipe iz donjeg dijela. I jos ide u prilog da su sve medjusobne utakmice dosad pobijedili iskljucivo domacini. Kao sto se vidi u prilogu. Jedino ne ide u prilog to sto vec 3 puta zaredom kad otkrijem kakav niz on se srusi upravo tad kad stavim na forum. ;D

Zatrpan sam snijegom do jaja kao i većina Europe. Danas ću većinom pokušati izbjeći nogomet, pa da krenem:

Ambri Piotta - EV Zug (2)(1.80)

Već sam mislim previše rekao proteklih dana i tjedana o Zugu. Moj omiljeni klub u švicarskoj ligi, obožavam ih gledati kako gaze sve pred sobom. Puni NHL iskusnjara poput Zetterberga, Diaza, Brunnera, Omarka i Wozniewskog potpuno su zablistali na terenu. Igraju vrlo brz hokej što uvelike otežava igru njihovim protivnicima. Danas idu na led kod Ambrija koji drži predzadnje mjesto na tablici i čije su igre katastrofalno loše. Još jedna stvar koja uvelike ide na stranu gostiju jest da Zug čak igra agresivnije na gostujučim mečevima što nam garantuje još jednu pobijedu Zuga koja bi bila i njihova šesta pobijeda u nizu. Uvjek su sa lakoćom riješavali Ambrija i vjerujem da će danas isto biti tako pa ovaj par igram na veći ulog.

HC Lugano - SC Langnau Tig. (1)(1.45)

Takođe jedan od mojih zicera dana. Lugano puno više pokazuje u igri nego je to na tablici. Iako su u sigurnoj zoni Lugano mora davati svoj maksimum i nastaviti pobijeđivati i gurati prema vrhu jel se tamo i zaslužuju nalaziti s obzirom na individualnu i timsku kvalitetu. Langnau je tim kojeg bi svatko poželio za protivnika. Očajne utakmice Langnaua stjerale su ih na samo dno tablice, svojom igrom i ogromnim porazima pokazuju koliko malo motiva imaju za igru a jedan od razloga je i loša financiska situacija u klubu i faktički su već jednom nogom u drugoj ligi. Ovaj par isto ide na listić za veći ulog i vjerujem da će proći laganini.

Rijeka(PiK) - Slaven Belupo (pik1)(1.40)

Mnogo se priča o ovoj tekmi danas a priče i nagađanja se potvrđuju kako prenose mnogi portali. Naime Riječki teren je danas suh i spreman za igru i nema dileme o odgađanju. Moguće je da će igračima male probleme stvarati jak vjetar na udare ali to nemože biti nikakav problem za domaću momčad. Slaven je u ogromnim problemima sa izostancima i suspenzijama i za današnji susret je jedva uspjeo sklepati momčad koja će istrčati na teren. Ta momčad je dosta neiskusna i Rijeka

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use