Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda , 05.12.2012

aldaryus

Recommended Posts

Sta kazete danas na

Manchester U. - Cluj     X2     @2,45

2.tim daje gol   @1,45

-ovo mi se cini jako realno s obzirom da se najavljuje pomladjeni sastav Uniteda bez podosta prvotimaca...

Ja sam već utiplao cenera na čistu dvojku, nebi mi bilo prvi put da mi Cluj sa ogromnom kvotom donese neki keš.

Sta kazete danas na

Manchester U. - Cluj     X2     @2,45

2.tim daje gol   @1,45

-ovo mi se cini jako realno s obzirom da se najavljuje pomladjeni sastav Uniteda bez podosta prvotimaca...

Man Utd je osigurao prvo mjesto na tablici i danas igraju samo za prestiž. Njihov trener Alex Ferguson je odlučio odmarati dosta igrača jer za 4 dana igraju gradski derbi protiv Citya.

Ozljeđeni su: Anderson (veznjak 9/1),Kagawa (veznjak 6/2),Nani (veznjak7/1),Valencia (veznjak 10/0) i Vidic(branić 4/0)

Odmarati će se: De Gea (prvi golman 8/0),Evra (branič 14/2),Evans (branič 12/2),Rio Ferdinand (branič 14/0),Carrick(veznjak 14/0), Rooney(napadač 11/4 ,3rd scorer) and van Persie(napadač 15/10 prvi strijelac).

Cluj je odmarao gotovo sve igrače prošlo kolo prvenstva protiv Gaz Metana tako da su im danas svi igrači na raspolaganju i odmorni!!Vrlo su motivirani za pobjedu danas jer uz dobar rezultat druge utakmice u skupini (Braga-Galatasaray) mogu i proći skupinu!!

Man Utd pobjedom pomogao Galatasarayu da prođu skupinu a to im nikako nije u cilju nakon onoga što su im Turski navijači napravili na gostovanju kod Galatasaraya.

Pa počnimo  ;D

Barcelon/odg - Benfica Lis. (dg1)(1.60)

Barcelona će ući opuštenije u ovaj susret jer su već osigurali prolaz. Neki igrači barcelone biti će pošteđeni danas dok Benfika mora gristi jer ima priliku za prolaz ali im samo pobijeda nad barcom igra. Vjerujem da te činjenice obećavaju podosta golova na ovom susretu a kao najrealnija opcija mi zvuči oba tima daju gol.

CelticG - Spartak Moskva (1)(1.75)

Mnogi bi se složili samnom da je Celtic na svom terenu uvjek nadmoćan i nije ni sličan onom Celticu iz gostujučih mečeva. U škotskoj su padali i veći klubovi od Spartaka za kojeg je europski san završen. Uvjeren sam da će momčad Celtica dati svoj maksimum kako bi ovdje uhvatio tri boda koja ga vode u daljnje natjecanje ukoliko Benfica kiksa kod barcelone.

SC Braga/odg - Galatasaray (dg1)(1.70)

Rekao bi da je ova skupina jedna od najneizvjesnijih. Jedino je Manchester siguran u ovoj skupini, dok se za drugo mijesto bore Cluj i Galatasaray. Braga je faktički već otpala i momčad Galatasaraja to mora iskoristiti i ići na pobijedu nadajući se povoljnom rezultatu u Manchesteru. ovo bi trebala biti otvorena utakmica po mom mišljenju i opcija oba tima daju gol mi se čini najrealnijom.

ConnecWh(5,5) - Bridgeport (z2)(1.65)

Evo i malo AHL u kojem ja po običaju preferiram igrati na zbrojeve golova. E sad ovaj susret je susret momčadi koje puno zabijaju i puno primaju. ove dvije momčadi rijetko kad odigraju meč a da ne pregaze 5 golova. Uobičajene kvote u AHL-u na zbrojeve golova variraju od 1.75 do 1.85 ali nikada na više golova još nije bila ovako mala kvota što je u nekom smislu i još jedno jamstvo onoga što se očekuje a to je jako efikasan susret.

Charlott - New York Knicks (2)(1.35)

Kad već šaram, evo i malo NBA. Svi koji prate NBA znaju kako je moćna momčad NY Knicksa i kako je Charlott loša momčad. Knicksi čak igraju bolje na gostujućim parketima i predvođeni odlično raspoloženim Carmelom Anthonyem danas je za očekivati da će lagano pomesti protivnika.

Ne znam šta je ovaj dečko uradio ,al ja ne mogu uć u današnji dan..Evo vrijedi probat igrat da će Pescara zabit još jedan gol sa velikim ulogom..2.30

previše je Pescara uputila udraca na gol da jedan nebi ušo..Ne računam ovaj što su zabili iz penala..Čak mi se čine i za nijansu bolji od protivnika..

Trenutni rez je 3:1  u 63-oj minuti..

4:2  79-a  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use