Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 04.12.2012.

VGM

Recommended Posts

DINAMO ZAGREB- DINAMO KIJEV 2  @2,10 SS

Mislim da će i danas jedina dobra stvar vezana uz nastup našeg Dinama u LP bit da si zaradimo koju kunu, jer mislim da oni neće ni gola danas zabiti opet. Bez obzira na kraj sezone Kijevljana, gdje zagrepčani vide svoju šansu, to može biti i loša stvar zbog toga jer bi i oni htjeli na "godišnji" otići u što boljem raspoloženju. Još jedna stvar je sigurno hladnoća u kojoj se oni daleko bolje snalaze.. A ni kvota na x2 koja iznosi 1,35 nije loša s obzirom na to da je nemoguće da zagrepčani uzmu sva 3 boda.. Sretno!

Ovaj par sam i ja mislio igrat,al kad mi je jedan kolega reko da je igro na Kijev odusto  sam..Evo zašto..Prošli put je igro da će dinamo zabit,nakon onog udarca Samira stvarno je čudo da nije ušla u gol,igro je zadnju tekmu UTD-a 2 poluvrijeme više golova u prvom je bilo 3:4 i tako je i završilo,igro je Igokeu više od 73.5 zabili su ravno 73,odigro je sa velikim ulogom košarku i rukomet zicere po 1.25 i obe su tekme završile nerješeno,igro je prošlu tekmu na medvjede x2  izgubili su 11:2 , itd..Zato sam ja iz zajebancije sa 10 kn odigro pk 1/1..Sretno vam obadvojici  ;D

i eto sad si mi zacopral listiće  8)

Šta da ti kažem ..Drugi put prvo na forum pa slagat listić  :) :)

Dinam/Dynam/gsp-DynamoKy (04.12. 20:45) Ne 1,45

Kijev ne daje gol u oba poluvremena

zašto ne ? 1,45 je nikakav value na taj tip

zato što mislim da će se Zagreb "staviti" u ovoj utakmici kao ni jednoj do sada da max pokušaju osvijetlati obraz, dok će Kijev igrati u nižoj brzini bez obzira na najave, također se nisu ni pokazali kao previše efikasna ekipa u LP

Ah,vidit cemo,ali opet kažem, za taj koef nikakav value. Dinamo se stavlja i nabrijava za svaku utakmicu a nisu ni gola dali, Kijevu gol razlika igra ulogu tako da sigurno nece biti defanzivni jer trebaju minimalno 2 gola a i pokazali su se dobrim protiv dinama.kako god, sretno

prošlo :)

prošlo bi i lakše da nije oni otpadak u 45+1 ušao

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use