Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 04.12.2012.

VGM

Recommended Posts

Ja danas biježim od lige prvaka, možda samo u nekim kombinacijama. Al ima dobrih zicerčića u hokeju, pa počnimo  ::)

HambFre - DEG Metro Stars (1)(1.60)

Momčad hamburga bori se za sam vrh njemačke lige. U odličnoj su formi pogotovo na svom ledu gdje su nanizali već 5 pobijeda za redom. S druge strane je momčad Metro Starsa koja je totalna suprotnost njima, u katastrofalnoj formi,, pri samom dnu tabele i nanizali su 5 poraza zaredom kao gost. Sve osim pobijede domaćina ovdje bi bilo veliko iznenađenje.

VIK Västeras - Tingsryds AIF (1)(1.25)

Vasters je poznat kao dominantna momčad na svom terenu ali i u gostima. Definitivno će konkurirati za povratak u elitu švedskog hokeja i drže 2 mjesto na tablici. Tingsryds je loša momčad sa začelja tablice i uvjeren sam da će danas pretrpijeti težak poraz od Vastersa.

KlotenF - SC Langnau Tig (1)(1.35)

Po meni zicer dana i odličan par za veći ulog. Kloten gazi sve kao domaćin dok Langnau je na samom dnu i nižu katastrofalne poraze. Ovdje igram i hendikep na domaćina jer sam uvjeren da će ih natrpati minimalno 5:0 ako ne i više.

DINAMO ZAGREB- DINAMO KIJEV 2  @2,10 SS

Mislim da će i danas jedina dobra stvar vezana uz nastup našeg Dinama u LP bit da si zaradimo koju kunu, jer mislim da oni neće ni gola danas zabiti opet. Bez obzira na kraj sezone Kijevljana, gdje zagrepčani vide svoju šansu, to može biti i loša stvar zbog toga jer bi i oni htjeli na "godišnji" otići u što boljem raspoloženju. Još jedna stvar je sigurno hladnoća u kojoj se oni daleko bolje snalaze.. A ni kvota na x2 koja iznosi 1,35 nije loša s obzirom na to da je nemoguće da zagrepčani uzmu sva 3 boda.. Sretno!

DINAMO ZAGREB- DINAMO KIJEV 2  @2,10 SS

Mislim da će i danas jedina dobra stvar vezana uz nastup našeg Dinama u LP bit da si zaradimo koju kunu, jer mislim da oni neće ni gola danas zabiti opet. Bez obzira na kraj sezone Kijevljana, gdje zagrepčani vide svoju šansu, to može biti i loša stvar zbog toga jer bi i oni htjeli na "godišnji" otići u što boljem raspoloženju. Još jedna stvar je sigurno hladnoća u kojoj se oni daleko bolje snalaze.. A ni kvota na x2 koja iznosi 1,35 nije loša s obzirom na to da je nemoguće da zagrepčani uzmu sva 3 boda.. Sretno!

i ja mislim da bi se na dinamu moglo nešt love zaradit pa da vidimo:

-odg i 3+    da 2.10

- gol u oba poluvremena - da po 1,65

- 1. poluvrijeme 2 po 2.75

- zbroj golova više 2 po 1,70 , dok se nećkam igrat više 3 po 2.90 - osigurač za odg i 3+

smatram da dinamo s obzirom na vrijeme kakvo je u zg može slučajno utrpat bar 1 gol, dok će kijevo vjerujem nastojat zabit čim više, mislim da su stigli u najjačem sastavu, i dati će sve od sebe

i naravno čista dvojka, pa eto sretno nam bilo poz.

ispričavam se mislio sam ovo postat u live rubrici a ne ovdje s obzirom se ne radi o analizi, već samo neko moje skromno mišljenje  8) 

poz

Real M - Ajax odg  da  1.70

Real bez Casillasa,Arbeloe ,Ramosa i Alonsa..Mislim da bi im ga Ajax mogo turit ..A siguran sam da

će ga i Real njima..

Hrvatska(h+4,5)-Mađarska   2  1.75  (rukomet žene)  ili

Hrvatska 24.5    Manje    Zbroj poena ekipe

Hrvatska bez Tatari,Grubešić,Arslangić i Penezić..

Zadnji put u životu da sam igro bilo šta u čemu sudjeluju žene..Svaka čast našima na pobjedi..

Ovaj par sam i ja mislio igrat,al kad mi je jedan kolega reko da je igro na Kijev odusto  sam..Evo zašto..Prošli put je igro da će dinamo zabit,nakon onog udarca Samira stvarno je čudo da nije ušla u gol,igro je zadnju tekmu UTD-a 2 poluvrijeme više golova u prvom je bilo 3:4 i tako je i završilo,igro je Igokeu više od 73.5 zabili su ravno 73,odigro je sa velikim ulogom košarku i rukomet zicere po 1.25 i obe su tekme završile nerješeno,igro je prošlu tekmu na medvjede x2  izgubili su 11:2 , itd..Zato sam ja iz zajebancije sa 10 kn odigro pk 1/1..Sretno vam obadvojici  ;D

Ovaj par sam i ja mislio igrat,al kad mi je jedan kolega reko da je igro na Kijev odusto  sam..Evo zašto..Prošli put je igro da će dinamo zabit,nakon onog udarca Samira stvarno je čudo da nije ušla u gol,igro je zadnju tekmu UTD-a 2 poluvrijeme više golova u prvom je bilo 3:4 i tako je i završilo,igro je Igokeu više od 73.5 zabili su ravno 73,odigro je sa velikim ulogom košarku i rukomet zicere po 1.25 i obe su tekme završile nerješeno,igro je prošlu tekmu na medvjede x2  izgubili su 11:2 , itd..Zato sam ja iz zajebancije sa 10 kn odigro pk 1/1..Sretno vam obadvojici  ;D

i eto sad si mi zacopral listiće  8)

Dinam/Dynam/gsp-DynamoKy (04.12. 20:45) Ne 1,45

Kijev ne daje gol u oba poluvremena

zašto ne ? 1,45 je nikakav value na taj tip

zato što mislim da će se Zagreb "staviti" u ovoj utakmici kao ni jednoj do sada da max pokušaju osvijetlati obraz, dok će Kijev igrati u nižoj brzini bez obzira na najave, također se nisu ni pokazali kao previše efikasna ekipa u LP

Dinam/Dynam/gsp-DynamoKy (04.12. 20:45) Ne 1,45

Kijev ne daje gol u oba poluvremena

zašto ne ? 1,45 je nikakav value na taj tip

zato što mislim da će se Zagreb "staviti" u ovoj utakmici kao ni jednoj do sada da max pokušaju osvijetlati obraz, dok će Kijev igrati u nižoj brzini bez obzira na najave, također se nisu ni pokazali kao previše efikasna ekipa u LP

Ah,vidit cemo,ali opet kažem, za taj koef nikakav value. Dinamo se stavlja i nabrijava za svaku utakmicu a nisu ni gola dali, Kijevu gol razlika igra ulogu tako da sigurno nece biti defanzivni jer trebaju minimalno 2 gola a i pokazali su se dobrim protiv dinama.kako god, sretno

danas sam dobio info da će utakmica između  Hapoel Beer  Sheva -Hapoel Ramat završit 3:1..Na prvu mi se učinilo nevjerovatno,sad već malo vjerujem..Imate u ponudi uživo pa ko misli da može nešto iz toga izvuć  sretno..Ja sam na 1:0 igro da će bit više od 3.5 golova..

Ko što rekoh maloprije danas je moderno dobit crveni pa zabit gol .. 2:2  ;D

četvrtak: rukomet Švedska: VasterasIrsta - Savehof  +5 hendikep 1 1.94 marathonbet, čista 1 bet at home, mybet i bwin 8,20 moguće iznanađenje jer je Savehof u nakoj čudnoj seriji poraza (5 za redom), zadnju tekmu u prvenstvu izgubio od Aranasa 37:27 koji je do tada imao samo jedan remi bez pobjeda; prva tekma 3.10.2012.  Savehof-VasterasIrsta 41:29

Catania -Citadella  ..Citadella vodi sa 0:1..Da će uspjet pobjedit je kvota 2.80..Imaju igrača manje  u 60-oj minuti..Ne znam ,vjerovatno će se zabunkirat ko partizani 43-e..Ja ću probat dvojku odigrat sa manjim ulogom..A ne bi me ni čudilo cda im još jedan utovare,to je ovih dana moderno..Dobit crveni i zabit gol :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use