Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 02 02 12

Hellas Verona

Recommended Posts

14.30  Feralpi Salo  -  Lecce    oba daju i 3+ golova na utakmici / DA    2.20

leecceee.png

Moglo bi se probati. Lecce je malo popustio. Uopce nije ni upitno da ce ici u visi rang. Najdominantnija momcad su u ovom natjecanju pa mogu ponekad i odigrati opustenije. U zadnjih 5 utakmica vidimo da su primali bar 1 gol na 4 utakmice . Ovu protiv Trapanija sam gledao i cudo je da je bio i taj 1 gol jer je teren bio u takvom stanju da gori ili losiji nisam vidio u zivotu. Feralpi Salo kuci zabija ali i prima. Obje ekipe igraju otvoreno pa ocekujem da bi ovaj tip mogao proci.

‎14:00 Torpedo Nizhny Novgorod - Ufa 1 @ 2,60

Igram na jaku domaćinsku ekipu Torpedo koja je nakon loše serije počela igrati onu svoju igru kojom redom dobijaju protivnike. Tako je kod kuće pao Kazan, Torpedovci su to riješili bez većih problema(3:1). Sada im u goste dolazi Ufa, ekipa koja je puno više domaćinska baš kao i Torpedo. U gostima igraju dosta slabo, izgubili su od Atlanta i Yaroslavla zadnje dvije. Još je i dobro kako je moglo završiti jer igrali su dosta loše, pogotovo u zadnjim trećinama makar su dobro igrali na početku. To bi mogli biti znaci umora kod Ufe što je i opravdano jer oni će odigrati 6. tekmu u 11 dana što zbilja je puno. Dok je Torpedu ovo 3. tekma u 6 dana ali su prije toga imali 5 dana odmora. Ovdje očekujem da Torpedo svojom sjajnom domaćinskom igrom dobije Ufu, malo su pali na tablici, pobjeda bi ih približila vrhu. Ufa je definitivno ekipa koja ne može biti favorit u Novgorodu, teško da ijedna ekipa može biti tamo favorit a kamoli neuvjerljiva Ufa...

14:30 EHC Wolfsburg - Straubing Tigers 1 @ 2,30

I ovdje mi je dosta nejasan koeficijent. Jest da je Wolfsburg ove sezone dosta loš ali ipak sada polako dižu formu. Protiv Hannovera su zaslužili barem bod no dva gola pred sam kraj utakmice je odlučio na stranu Hannovera. Kod kuće je Wolfsburg inače dosta dobar i nije baš lako dobiti ih tamo. Pogotovo sada kada je Wolfsburg sredio probleme s ozljedama i imaju zdravih 11 napadača i 7 braniča što je možemo reći optimum za DEL. Straubing je pak prava domaćinska ekipa no oni pokazuju zbilja lošu formu, dosta gube u zadnje vrijeme a zadnji poraz kući protiv ozljedama pogođenog Augsburga je najveći pokazatelj loše forme. A koliko su loši u gostima govori to da nisu čak ni Dusseldorf mogli dobiti...tako da po meni WOlfsburg ima velike šanse dobiti ovo i uvjeren sam da uzimaju zasluženo tri boda ovdje.

Goksim ima li ista pametno od skijanja danas ?

19:00 Montpellier-Flensburg 1 @ 1.65

U sedmom kolu grupe A rukometne lige prvaka veceras ce snage odmjeriti francuski Montpelliere i njemacki Flensburg. Montpelliere je uz Chambery dugo godina bio u samome vrhu francuskog ali i svjetskog rukometa. Dvoboji Montpellierea i Chamberya su uvijek bile poslastice za sve ljubitelje ovoga sporta , ali ove sezone nije tako. Chambery je ocajan sto mozemo vidjeti po rezultatima a Montpelliere je tresla kladionicarska afera. Pojavio se Pariz kojega su preuzeli bogati vlasnici i napravili odlicnu momcad koja ce ako ovako nastavi osvojiti francusku ligu bez nekih problema. Montpelliere je nakon povratka brace Karabatic opet poceo igrati na svome nivou. U grupi se nalaze na cetvrtom, posljednjem mjestu koje vodi u daljnju fazu natjecanja i imaju 2 boda vise od Ademara. Sto se tice momcadi Flensburga , pojacali su se dosta ove sezone i odlucili su se probati pomrsiti racune nedodirljivom Kielu ali se trenutno nalaze tek na petoj poziciji. Sto se tice lige prvaka , nalaze se na trecem mjestu i osigurali su prolaz dalje. Glavni razlog sto igram ovaj tip je da Montpellier treba hitno 2 boda , da bi odmakli malo Ademar Leonu s kojim se bore za prolazak dalje , a s druge strane Flensburg je osigurao prolaz i po svemu sudeci danas dolazi bez skoro citave bekovske linije. Sretno !

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Nadam se da ste ispratili poklon kladionice😊
    • Sanja svinja kukuruz…. Gdje ti ovdje vidis hendikep ja neznam… ja value vidim bas u kvoti za Slovenija 3.0 kvota je za svekako za uzet… ovdje imas kandidate koji cejo najvjerovatnije nastupit za Slovenijo (https://www.rokometna-zveza.si/si/novice/2025/03/11575-Slovenski-rokometasi-v-pricakovanju-peklenskega-vzdusja). Sami kvalitetni igracije… jedi i hendikep je to da su skupa napravili samo jedan trening… ali svejedno… individualna kvaliteta sam siguran da je na Slovenskoj strani… Ja uzimam pobjedu za Slovenijo. LP.
    • https://www.mozzartsport.com/ostalo/vesti/balkanski-derbi-u-skoplju-slovence-boli-glava-od-otkaza-makedonci-trljaju-ruke/507167
    • Odlican post. Postoje padovi koji nemaju nikakve veze sa onim ko se kladi. Postoje padovi na koje kockar uopste ne moze da utice. Problem je kako sacuvati nerve posle ovakvih padova. A ove recenice “… uspijem postaviti oba prijedloga sa kojima sam bas prezadivoljan…” i “… ne bih ih mijenjao ni da znam da cu oba pasti …” treba uvesti u sve knjige o kockanju. Samo napred kolega, pad jeste bolan, zaboravio sam da kazem da sam golove na Liverpoolu protiv Psg-a igrao i ja u realnom kladjenju, ali je sada najvaznije sacuvati mir i razum. Ja te podrzavam, iako ni sam ne mogu da verujem sta govorim, samo napred, padace i ove kolege iznad tebe, u to budu siguran, a ne zaboravi da imas i kraljicu fore. Neka pocivaju u miru sve opklade na golove na utakmici izmedju Liverpoola i Psg-a  
    • Prije bih rekao da bacas uroke  jer ovaj pad over 1.5 jucer na Liverpool-Psg je meni u rangu onog fenomenalnog makedonskog rusenja Italije, i odlazak Makedonije na prvenstvo. Ali iskreno i osjecao sam da necu proci oba tipa, ali ne bi ih mjenjao ni da znam da cu oba pasti, sta se tu ima mjenjati, a pri tome da dodam da se 1.20 na over 1.5 Liv-Psg  jucer nije moglo naci nigdje, jedino da se zbroje kvote iz 2-3 kladionice majko moja milosna, a stopostotnih sansi je bilo koliko na nekim utakmicama nema ni dodavanja, bas tuzno. Al ko me yebe, i ko mi je kriv sto stavim Barcelonu, a njima umre klupski lijecnik (pokoj mu dusi) i odgode utakmicu, pa ti biraj dva para. I to uspijem postaviti oba s kojima sam bas prezadovoljan, ali sta da se radi sada, idemo dalje, a ti uroke bacaj po ovima oko mene, mene pusti
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use