Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 30.11.2012.

Frle

Recommended Posts

danas i nije neka pretjerano dobra ponuda al ipak može se izdvojiti par po meni sigurnih parova...

Murcia- Real M.Castilla tip 1(2,15)..razlog zašto ovo igram je jednostavan...real je u utorak igro kup utakmicu u kojoj su igrali većinom igrači iz b momčadi..znači i ovako ne briljiraju u gostima, a danas ih očekuje tekam protiv domaćinske momčadi koja ima omjer 4 2 1 kod kuće s gol razlikom 7:4... real je isto tak solidan u gostima sa omjerom 2 2 3 i gol razlikom 11:11... ali ako uzmemo u obzir da realova momčad igra vrlo promjenjivo i s obzirom na odigranu tekmu prije dva dana mislim da oni ovdje nemaju kaj tražit... murcia to dobiva... za manje hrabre zicer je da murcia daje gol (1,25)....

Catania - Milan tip 1x (1,7)... mnogi misle da će milan pobjedom protiv juvea ući u dobru seriju ali ta pobjeda je ništa drugo nego čista sreća i pogreška suca... njihova igra je očajna i mislim da napaljeni domaćini ovdje dolaze do bodova...

evo tolko od mene...

danas i nije neka pretjerano dobra ponuda al ipak može se izdvojiti par po meni sigurnih parova...

Murcia- Real M.Castilla tip 1(2,15)..razlog zašto ovo igram je jednostavan...real je u utorak igro kup utakmicu u kojoj su igrali većinom igrači iz b momčadi..znači i ovako ne briljiraju u gostima, a danas ih očekuje tekam protiv domaćinske momčadi koja ima omjer 4 2 1 kod kuće s gol razlikom 7:4... real je isto tak solidan u gostima sa omjerom 2 2 3 i gol razlikom 11:11... ali ako uzmemo u obzir da realova momčad igra vrlo promjenjivo i s obzirom na odigranu tekmu prije dva dana mislim da oni ovdje nemaju kaj tražit... murcia to dobiva... za manje hrabre zicer je da murcia daje gol (1,25)....

Catania - Milan tip 1x (1,7)... mnogi misle da će milan pobjedom protiv juvea ući u dobru seriju ali ta pobjeda je ništa drugo nego čista sreća i pogreška suca... njihova igra je očajna i mislim da napaljeni domaćini ovdje dolaze do bodova...

evo tolko od mene...

Ja bih ti sugerirao da ne igras protiv Milan, jer domacin ima 4 vrlo bitna izostanaka tako da Milan je favorit ovde

19:30 Nurnberg Ice Tigers - Dusseldorf

Nurnberg vezao dvije pobjede u nizu i idu po treću. Zadnja utakmica mogla je ponuditi spektakl golova, završilo je 7:6 za Nurnberg protiv Iserlohna. U međuvremenu nekolicina igrača je produžilo ugovor u ekipi Nurnberga tako da bi motivacija trebala još malo porasti. Iako imaju i dalje 4 izostanka igraju odlično. Dusseldorf, ekipa u velikim problemima, saznalo se da im fali 2,4 milijuna eura za licencu sljedeće sezone. Klub je u teškim problemima i postavlja se pitanje hoće li još dugo zadržati glavne igrače. Zadnju su čak i dobili kući Straubinga u također ludoj utakmici(7:6), no u gostima DEG ima male šanse..pogotovo protiv Nurnberga koji sigurno ima veće ambicije od devetog mjesta..

16:00 Lokomotiv Yaroslavl - Ufa

. Loko ima tri poraza u nizu i to je puno za ekipu koja ima pretenzije za Gagarina. Protiv Kazana nisu bili loši ali gol u posljednjoj minuti ih je ostavio praznih ruku. Sada mislim da je red da se dobije..Ufa je možda i idealan protivnik. Kod kuće odličan, u gostima ipak slabiji, što su i pokazali protiv Atlanta kada su odigrali jako jako slabo, čak nisu niti gola dali što je za njih dosta loše jer imaju veliku širinu u napadu. Sada je Yaroslavl po meni motiviran ovdje uzeti sva tri boda, očekujem Varlamova na golu koji ulijeva najviše povjerenja od tri golmana koje Loko ima, loša Ufa u gostima,

DinamoZ-Lokomotiva ZG (30.11. 18:00) 1---1,25

Dinamo protiv Lokomotive, sta tu pametno reci....oba kluba pod vlasnistvom istog gazde, do sada maksimalan ucinak dinama u medjusobnim susretima. Sumnjam da ce ovog puta bit kakvog iznenadjenja iako je lokomotiva trenutno u dobroj formi. Dinamo u punom sastavu i mislim da ovo mora bit 1.

Krivbas-Shakhtar Doneck (30.11. 18:00) 2---1,25

Ovo ce bit pripremna utakmica za Shakhtar prije susreta protiv Juventusa u ligi prvaka. U zadnjih 9 susreta Krivbas nije uspio zabiti ni jedan gol Shakhtaru. Iako trener sahtara tvrdi da ce bit i ovo tvrda utakmica vjerujem u pobjedu gosta pa makar minimalnu...

KACKlage-EC Dornbirner (30.11. 19:15) 1---1,30

Klagenfurt se polako vraca u formu nakon 4 uzastopna poraza te s dvije pobjede krece u novi niz. Vracaju im se neki igraci te trener. Dornbirneru fale Harand, Mitchell, Keith....

Monaco-Sedan (30.11. 18:45) 1---1,50

Prvi protiv zadnjeg u vecerasnjem ogledu francuske 2. lige. Monaco s gol razlikom 26/12 a Sedan 15/23. Nemam nekih prevelikih informacija ali vjerujem u pobjedu domacina.

Za iskombinirat:

Real/FUlk(75,5)-FUlker (30.11. 20:45) Više---1,75

Zwoll/Venlo/dng-Zwolle(30.11. 20:00) Daje---1,15

GA Eagles Dev.-FC Emmen(30.11. 20:00) 1---1,35

Catan/Milan/dng-Milan (30.11. 20:45) Daje---1,25

Evo nešt i do mene  8)

SC Langnau Tig. - HC Davos (2)(1.80)

Ovdje igram čistu dvojku i mislim da će to proći bez većih problema. razlog tome je užasna igra Langnaua koji niže poraze i to one žešće. U zadnje tri tekme Langnau je popio 15 komada. Davos je godinama bio u samom vrhu švicarskog hokeja, al je ove godine malo podbacio iz razloga što se konkurencija pojačala. davos takođe ima neke NHL-ovce prilično su agresivni pogotovo na gostovanjima i ovdje bi dvojkica trebala proći lako jer su Davosu bodovi potrebni da uđu u skupinu momčadi koje idu u doigravanje. Za Langnau tu je priča gotova i oni su faktički već jednom nogom u drugoj ligi.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use