Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 24.11.2012.

lele92

Recommended Posts

Ocito su svi jucer u kafanama trosili ''zaradjeno'' pa danas duze spavaju :D

14:00 Aachen - Osnabruck    2  @1,85

- Domacin u velikim financijskim problemima, nedostaje place, motivacije... jos k tome desetkovani ozljedama, tako da je moj tip 2!

23:30 Montevideo - Nacional  (Urugvajska liga)

- e ovdje sam naletio na nesto JAAAAKO interesantno! Naime, koliko sam vidio a dat cu vam link ispod, ovdje se nesto dogadja.. radi se o prelazima 1/2 i 2/1, ne treba posebno objasnjavati... hmm, ja cu staviti neku sitnu lovicu na prelaz :)

http://www.betexplorer.com/soccer/uruguay/primera-division-2011-2012/matchdetails.php?matchid=867779

http://www.betexplorer.com/soccer/uruguay/primera-division-2009-2010/matchdetails.php?matchid=115840

http://www.betexplorer.com/soccer/uruguay/primera-division-2008-2009/matchdetails.php?matchid=47336

toliko od mene.. u zurbi sam pa nema prave analize!

Azerbejdzan z- Turcija z tip h2 (+5.5) koef 1.9

Azerbedzanke su napravili iznenadzenje u proslo kolo kada su pobedili Portugalke koje su ih podcenili, a i nisu bile u najjacem sastavu.

Turcinke su u prvi susret slavili sa 16 golovima razlike, a ako danas pobedu preuzimaju kontrola nad ova kvalifikaciska grupa, i sve u idnina zavisi samo od nih. Kako su Turcinke najavile da nije im samo pobjeda bitne, nego i gol razlika, taka da danas otcekujem lagano preko ovaj hendikep, jer su turcinke za 2 klase bolje od danasne domacinke.

Vilareal- Lugo tip 1  koef 1.45

Viljareal koj ima ambicije da se vrati tamo gde mu je mesto , u najjaka spanjolska liga, danas ne bi trebalo imati problemi sa slabisni Lugo koj dolazi tu sa nekoliko bitnih izostanka(a kako da bi i sa nih imao neke sanse). Kod vilareal se vraca stozer odbran Melberg, tako da danas to bi trebalo da bude rotinska pobjeda i rutinski 3 boda za domacine.

Wilem 2- Herakles..tip 2 koef 1.7

E za ovu utakmicu jedino sto me vuce je ogroman pad na koeficient koj je bio negde 2.5-2.2 pa je pao na 1.7..

19.30  Dessel  -  Mol. Brussel    1   1.85

desssell111.png

Gledajuci statisticki, ovdje sve ide u prilog domacem sastavu. Osim medjusobnih susreta. Ali to cemo zanemariti jer su ti rezultati od prije 10-ak godina. Domacin Dessel, tvrda ekipa koja je primila najmanje golova u prvenstvu, 13. Isto kao prvoplasirani W.S. Woluwe i treci Westerloo. Kod kuce ima 5 1 1 12-6. U goste im dolazi pretposljednji  Molenbeek Brussel sa slijedecim brojevima u gostima 0 0 7 6-20. Pa sta onda ocekivati od ovakve utakmice? pogotovo uz takvu kvotu...

A.Villa - Arsenal  odg  da  1.60

Nemam šta puno reći..Aston V je momčad koja redovno zabija doma ( od zadnjih 10 utakmica u 9 su zabili),ali i prima..O Arsenalu svi sve uglavnom znamo..U korist ove oklade idu i međusobni susreti..

Orlando Pirates - Bidvest W.   odg  da   1.65 (Južna Afrika)

I jedni i drugi u solidnoj formi što se golova tiče..Kada je Orlando domaćin uglavnom oba daju..Prošli put je završilo 0:0 pa danas očekujem popravni..

Mainz-BVB    Mainz daje gol  1.45

Ne znam,ne usudim se igrat na Borusiu danas..Mainz ima impresivan score doma ..Od 8 tekmi  6 pobjeda,poraz i remi..U samo jednoj tekmi nisu uspjeli zabit..

15.00   Varese - Pro Vercelli        1     1.70

varese.png

Mislio sam, razmisljao, udarao glavom u zid, borio se sam sa sobom... Sto uzeti? Dal Sassuolo ili Varese? I odlucio se... U mojoj odluci prevagnuo je ovaj "jadni" Pro Vercelli. Inace najlosije ekipa u Serie B. Da nisu Novara i Grosseto penalizati bili bi zadnji. Ne zna se dal su gori doma ili u gostima 0 2 5 5-12. Ta dva boda su osvojili protiv Lanciano( jos su gori od njih) i protiv Brescie(???). Varese je jedna solidna skupina koji su odlicno krenuli  4 1 0, a onda zaredali 1 5 4. Raduje cinjenica da su se malo trgnuli i zadnju doma dobili Padovu cak sa 3-0. Osobno vjerujem da ce se boriti za Serie A kroz kvalifikacije a to im je sad prioritet. Jer stici fenomenalne Sassuolo, Livorno i Veronu spada u nemogucu misiju. Realno, puno jaci Varese bi danas trebao glatko pobijediti...  

Real Madrid - Betis

24. studeni 2012 u 22:00 h | Nogomet »Španjolska »Primera

Tip: OVER 3,5Koef: 2.10Ulog: 80Kladionica: marathonbet

Drugi par je španjolska liga, saastaju se Real Madrid protiv Betisa, ovdje jednostvno jedino što mogu očekivati je golijadu, kada pogledamo betis imaju jako lošu obranu u zadnje vrijeme primaju puno golova, Sevila u prošlom susretu dala čak 5 komada, prosjek golova na njihovim utakmicama je 2.7, danas dolazi Real koji je prije par dana igrao LP stoga očekujem da će se orijentirati na napad a obrana da će biti malo dekoncentrirana, očekujem više od 3 gola, međusobni susreti su oba puta završili iznad ove granice, stoga očekujem i danas, sumnjam da če obrana Betisa izdržat napade C.R Benzema, a i čak Luke modrića ako zaigra od prve. Moja oklada više do 3 gola

Zagreb - Berlin

24. studeni 2012 u 18:00 h | Rukomet »Europska natjecanja »Liga prvaka

Tip: 2Koef: 2.10Ulog: 100Kladionica: Supersport

zagreb je prošli susret odigrao dobro, mada mislim da nije toliko dobro koliko su gosti odnosno Berlin bio loš, oni su poznati da igraju bolje u gostima, a prošlu utakmica nakon što su vodili 4 razlike ipak na kraju uz malo sreće pobijedili sa 2 gola razlike, danas očekujem također pobijedu i ono što je prošli put bio koeficijent 1.30 čini mi se danas je 2.10, što se promjenilo? ništa u ozljedama nema problema, jedino što zagreb igra pred punom dvoranom ali mislim da to gostima nebi trebao biti neki veliki problem, prošli susret su odigrali dobro ali ne do kraja koncentrirani i zagreb je imao vodstvo mogao je i pobijediti ali se vidjelo da iskustva fali mladim igračima i izgubili sa 2 gola razlike, danas očekujem punu koncentraciju od prve minute gostiju te da će se odljepit na 3-4 gola prednosti i uzet potrebne bodove. Jednostavno koeficijent 2.10 se mora uzet

Odigrao sam još:

Svindal 1 @ 3.50

Aston V. - Arsenal odg i +3 DA @ 2.10

Jug - Primorje 2 @ 2.30

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use