Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Listić dana - 08.03.2008. Subota

Goksim

Recommended Posts

Danas mi se čini odlična ponuda...

Dosta sam siguran u pobjedu Dinama (koliko se to može biti u "derbiju"), a mislim i da će FMP pobjediti Cibonu koja igra katastrofalno i još putuje na teško gostovanje u Srbiju bez nekoliko igrača, a i sigurno će biti vručija atmosfera nego inaće zbog političkje situacije...

Također mi se sviđaju Šibenik i Liverpool, a još škicam par parova...

idem i ja malo skicnuti , da vidimo sta ima,

Hej drago mi je da si i ti ovdje  :)

Evo ja sam ovako složio:

Glavni listić:

FMP 1X

Dinamo

maksimalni ulog (Dinamo već čekam na jednom od Lige Prvaka)

Pomočni1: 1/2 maksimalnog uloga

Šibenik 1,55

Roddick 1,35

Kamburg 1X 1,20

Za ovaj listić derby ima odlične koeficijente koje će ubrzo smanjiti pa ako mislite igrati požurite

Pomočni2: (1/10 maksimalnog uloga)

Yankees

Manchester United

Liverpool

Inter

i sada se slaže par sistema i nekoliko listića sa po 6 parova pada na 15-20kn uđe nekih 100ak... od 3 listića obično makar jedan prođe...nadam se da će i danas biti makar tako...

FC Liverpool-Newcastle 1 1.40

Reading-Manchester City 2 2.60

Dinamo-Hajduk 1 1.80

Arm.Bielefeld-Schalke 04 x2 1.35

Pandurii TG-St.Bukurešt 2 1.40

FC Luzern-Sion 1x 1.30

Part.Beog-Ol. Ljubljana 1 1.30

Bhup/KnowM-Damm/Vizner 1 1.40

evo od ovih parova planiram sastaviti glavniji listic, mozda izvucem 5 parova, no ako vam je koji sumnjiv recite... mislim da Mancester city danas to mora dobiti... ovi imaju seriju od 1 remia i 5 izgubljenih u zandjih 6 tekmi, a man city je isto los u zadnje vrijem, ali znam, da su oni kvalitetni i da treba to danas pobijediti, to je veliki koeficijent i uz par malih dobra lova...

Bayern, Real m i Inter izbjegavam čak si razmišljam odigrat kombinator 2 od 3 kontra njih sa x2

Ja sam probao kontra Reala jer Espanyol nije naivna ekipa a Real je u opasnoj krizi, ali oni će se sada posvetiti samo prvenstvu.. Bayern mi statistički nije za 1,30 nakon što su imali Cup UEFA u četvrtako navečer (dakle 36 sati "odmora") a Karlshrue je najugodnije iznenađenje prvenstva tako da ova dva para vidim kao no bet iako ću navijati za Bayern jer mi trebaju biti prvaci. Inter mislim da je ipak puno kvalitetniji i sa misk ekipom može dobiti a možda probati hendikep X jer im slijedi Liga Prvaka...

Izvol'te..."skroman" izbor za danas...  ;D ;D

Liverpool - Newcastle 1 1.51  (3:0)  yes.gif

Blackburn - Fulham 1 1.68 (1:1) itmdel.gif

Dinamo - Hajduk 1 1.85  (1:0)  yes.gif

Brescia - Cesena 1 1.30  (3:0)  yes.gif

Frosinone - Ravenna 1 1.60  (2:1)  yes.gif

Doncaster - Port Vale 1 1.40  (2:1)  yes.gif

Southend - Luton 1 1.50  (2:0) yes.gif

Hartlepool - Gillingham 1 1.90  (4:0)  yes.gif

Hamilton - Morton 1 1.45  (3:0)  yes.gif

Liberec - Žižkov 1 1.60  (2:2)  itmdel.gif

Grasshoppers - Thun 1 1.57  (4:0)  yes.gif

NEC Nij. - De Graafschap 1 1.65  (3:1)  yes.gif

ARIS - Levadeiakos 1 1.40  (1:0)  yes.gif

A.Roddick - F.Lopez 1 1.25  (2:1)  yes.gif

ovo rasporedite kako želite...većina prolazi sigurno

pozz svima

evo ja se nisan puno mislija za listic

manchester

chelsea

dinamo

bern

roddick

ulog 100 za 530 vise nego solidno iz moje perspeektive

chelsea ide u najacm sastavu.imaju 2 uvjerljive pobjede i izgubili su vec finale 1 kupa i tesko ce do 1 mjesta po meni i ovo im je jedina sansa za osvajanje nekog otockog trofeja a ovi trofej je izuzetno cjenjen

dinamo i hadjuk svi sve znate neka sam towar ovo je poklon godine za 1,80

bern stoji 2-2 igra se na 4 pobjede i danas nema pravo na kiks.doma su pobjedivali vani gubili na produzetke i ako danas izgube moraju se vadit u gostima a preozbiljna su ekipa da i m se to dopusti

roddick igra stravicno dobro i ovi lopez zahvaljujuci pogreskama davydenkai  5-2 u 3. setu je danas u finalu bez sansi

manchester-gazu sve pred sobom i prosli su dalje u LP i dosli na samo bod u prventsvu iza Arsenala.gosti su igrali vani izuzetno dobro ali danas nemaju sansi.manu ih je dobia u prvenstvu 2-0 mozda i vise ne sjecam se nije bitno ali presing domacina se nece moci izdrzati

sretno ;D

idem i ja malo skicnuti , da vidimo sta ima,

Hej drago mi je da si i ti ovdje  :)

Evo ja sam ovako složio:

Glavni listić:

FMP 1X  ;D

Dinamo  ;D

maksimalni ulog (Dinamo već čekam na jednom od Lige Prvaka)

Pomočni1: 1/2 maksimalnog uloga

Šibenik 1,55  ;D

Roddick 1,35  ;D

Kamburg 1X 1,20  ;D

Za ovaj listić derby ima odlične koeficijente koje će ubrzo smanjiti pa ako mislite igrati požurite

Pomočni2: (1/10 maksimalnog uloga)

Yankees  :o

Manchester United  :o

Liverpool  :)

Inter  :)

i sada se slaže par sistema i nekoliko listića sa po 6 parova pada na 15-20kn uđe nekih 100ak... od 3 listića obično makar jedan prođe...nadam se da će i danas biti makar tako...

Odličan dan  ;D

FC Liverpool-Newcastle 1 1.40

Reading-Manchester City 2 2.60

Dinamo-Hajduk 1 1.80

Arm.Bielefeld-Schalke 04 x2 1.35

Pandurii TG-St.Bukurešt 2 1.40

FC Luzern-Sion 1x 1.30

Part.Beog-Ol. Ljubljana 1 1.30

Bhup/KnowM-Damm/Vizner 1 1.40

evo od ovih parova planiram sastaviti glavniji listic, mozda izvucem 5 parova, no ako vam je koji sumnjiv recite... mislim da Mancester city danas to mora dobiti... ovi imaju seriju od 1 remia i 5 izgubljenih u zandjih 6 tekmi, a man city je isto los u zadnje vrijem, ali znam, da su oni kvalitetni i da treba to danas pobijediti, to je veliki koeficijent i uz par malih dobra lova...

evo sve proslo osim Man citya, nisam ja bas tak sastavio listic, ali sastavio sam dva na prvom me shebe Man city, a na drugom under na rodicka, nakon sto je vodio 4:1  u tie brake izgubio ga je ... a da ga je dobio i drugi da je bio 6:4, to bi taman bio under, ali ne on je morao izgubiti prvi... al sta ces vec cijeli tjedan fulam po jedan par, danas se igra kombinacija 100 %

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use