Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 17.11.2012.

GEO

Recommended Posts

- BJELORUSIJA - Slavia Mozyr - BATE Borisov - 2 ( 1.6 )

Gledajući tablicu i trenutnu formu BATE je u velikoj prednosti i ne znam zašto toliko koeficijent na njih.

BATE je 1. u prvenstvu sa omjerom 20 - 4 - 4 i gol razlikom 49 : 15, a u zadnjih 6 utakmica ima omjer 3 - 3 ali je dvije tekme izgubio od Valencije u LP.

Slavia je na 9. mjestu sa omjerom 7 - 5 - 16 i gol razlikom 22 : 56, a u zadnjih 6 utakmica ima omjer 1 - 5.

Smatram da bi BATE trebao ovo proci bez većih problema.    sretno

Opa evo nam subote, pa poslušajmo šta mi brk govori danas  ;D

B.Dortmund - Greuth.Fürth (1)(1.25)

Oko ovog para nema previše mudrovanja. Dortmund je mnogo kvalitetnija momčad i od njega se očekuju samo pobijede kad su im sa druge strane ovakvi slabašni suparnici.

VolgaNN - SparMosk (2)(1.60)

Moram priznati da me ovdje poveća kvota pomalo i iznenadila. Naime Volga je očajna momčad i jedna od najslabijih domaćinskih momčadi, dok s druge strane je Spartak, veliko ime ruskog nogometa. Spartak ima nekolicinu zvučnih imena u momčadi i jako veliku kvalitetu. Ukoliko se želi zadržati u vrhu Spartak mora pobijediti Volgu što vjerujem da i hoće s obzirom da je Spartak jako dobar na gostujućim terenima.

Norwich - Manchester Utd (2)(1.45)

Crveni vragovi i dalje drže prvu poziciju u premijer ligi. Danas idu u goste tek prosječnom Norwichu čija je forma u laganom padu što vijerujem da će Rooney i ekipa lagano iskoristiti i odnijeti kući sva tri boda.

HC Davos - Ambri Piotta (1)(1.40)

Davos je dominantna ekipa na svom ledu. Igraju brz hokej što nikako ne ide u korist današnjem protivniku Ambriju koji je drugi odozada i ima 7 poraza.

Ull/Kisa/odg - Bodo/Glimt (dg1)(1.40)

Doigravanje za prvu norvešku ligu. prvo kolo doigravanja je obilovalo pogodcima svih momčadi. Norveška je poznata po jako efikasnim klubovima koji nemare previše za obranu. Jest da je koeficjent prilično nizak za opciju oba daju gol ali to danas mora proći.

Stavanger - IF Frisk Asker (1)(1.35)

Pa natrag na hokej. U ovom meču se sudaraju Stavanger kao momčad sa najboljom obranom lige koja je na svom ledu primila tek 12 pogodaka dok je prosjek lige preko 20. Frisk je momčad koja zna ponekad iznenaditi i nisu toliko loši u gostima, ali protiv kvalitetnog protivnika koji će se sigurno boriti za naslov nemaju prevelikih izgleda.

EHC Olten - HC Martigny (1)(1.40)

Olten je na samom vrhu švicarske druge lige i gaze sve pogotovo na svom ledu. Ove godine olten je stvarno iskočio kvalitetom i švicarski tisak ga je već uvrstio u prvu ligu što će vjerovatno dogodine i ostvariti. Martigny ima samo lijepo ime ali po kvaliteti su daleko od ljepote. Nisu baš loša momčad, rekli bi smo neka zlatna sredina ali protiv ovako moćnog kluba poput oltena nemaju se čemu nadati.

...i sada malo pucanja na malo veće kvote, za one odvažnije:

SSC Napoli - AC Milan (1)(2.00) Milan u lošoj formi i po kvaliteti je to daleko od onog starog milana. Napoli u odličnoj formi predvođen Cavanijem i ostalim opakim napadačima koji obećavaju pogotke.

Leverkus/odg3+-Schalke 04 (da)(1.70) Sudar dviju efikasnih ekipa bez dileme. Očekujem golijadu s obje strane i prelazak zadanih 2,5 golova pa sam se odlučio za opciju odg3+ DA.

RJ Lakers - EV Zug (2)(2.35)

Nestaviti Zug za favorita u ovom susretu totalni promašaj kladionica. Zug dovođenjem nekih od najvećih NHL zvijezda dominira u švicarskoj ligi i niže pobijedu za pobijedom. Tu nema nikakve dileme o pobijedi Zuga u današnjem susretu još kad izdvojim da je RJ lakers jedna od lošijih momčadi na domaćem ledu tu onda nema nikakvih dvojbi.

Eto pa sretno nam bilo i da uberemo neku pinku danas  ::)

20.00   Ac Ajaccio - Sochaux      under 2,5     1.70

Kljucni faktor za ovakvu odluku je taj sto je Ajaccio dosad doma odigrao 5 utakmica uz gol razliku 3-2. I svih 5 je zavrsilo u "under 2,5". S druge strane Sochaux u gostima 6 utakmica, gol razlika 3-9. Od toga 5 "under" i 1 "over". Tradicije i statistike postoje da se ruse ali nece valjda bas danas...

20.45    Fc Groningen  -  Az  Alkmaar      over 2,5    1.60

Sad naravno jedan "over"... Zasto? Evo zasto. Groningen je odigrao doma 6 utakmica. Od toga je samo jedna isla u "under" a 5 u "over". Uz gol razliku 8-13. Az, 6 utakmica vani i svih 6 zavrsilo "over 2,5".Od toga cak 3 "over 3,5". Uz gol razliku 8-15.

M4 - Davis Cup

Berdych/Štepanek (Cze) - Granollers/Lopez M. (Esp)

Ishod meča: Tip 2, pobjeda španjolaca @ 1.90

Finale Davis Cupa, trenutni rezultat 1:1. Danas se igraju parovi. Jučer u pojedinačnim mečevima David Ferrer je pobijedio Radeka Štepanek 3:0 u setovima, dok se Berdych u 4 sata igre mučio s Almagrom, da bi na kraju pobijedio s 3:2. To je samo jedan od razloga zašto sam odlučio igrati na pobjedu prekaljenih Španjolaca. Granollers i Lopez ove su godine ostvarili sjajne rezultate. To su na kraju potvrdili i na završnom turniru, Mastersu, kojeg su osvojili uz jedan izgubljeni meč. Bolji od njih su bili Paes i Štepanek. Odgledao sam cijeli turnir, kako pojedinačno, tako i u parovima, i moram reći potpuno zasluženo su uzeli titulu. Treba istaknuti i da su u prvom kolu pobijedili braću Bryan, najbolji par svijeta.  Berdych nije ni približno dobar u igri parova kao što je to Indijac Paes (po mom mišljenju najbolji igrač na svijetu u toj konkurenciji), za kojeg bih rekao da je on "napravio igrača" od Radeka Štepaneka. Španjolski duo je u TOP 5 igrača parova, kao i Štepanek, ali Berdycha nema niti u 100.

Uvijeti su isti kao u Londonu na Mastersu, tvrda podloga, dvorana...jedino bi domaća publika mogla biti otegotna okolnost za Španjolsku. U svakom slučaju vjerujem u uvjerljivu pobjedu španjolskog para.

- BJELORUSIJA - Slavia Mozyr - BATE Borisov - 2 ( 1.6 )

Gledajući tablicu i trenutnu formu BATE je u velikoj prednosti i ne znam zašto toliko koeficijent na njih.

BATE je 1. u prvenstvu sa omjerom 20 - 4 - 4 i gol razlikom 49 : 15, a u zadnjih 6 utakmica ima omjer 3 - 3 ali je dvije tekme izgubio od Valencije u LP.

Slavia je na 9. mjestu sa omjerom 7 - 5 - 16 i gol razlikom 22 : 56, a u zadnjih 6 utakmica ima omjer 1 - 5.

Smatram da bi BATE trebao ovo proci bez većih problema.    sretno

Ja cu ti objasniti zasto... dakle, BATE je osigurao naslov i ovih dana vjerojatno to proslavlja dok s druge strane Slavia mora uzeti poneki bod zeli li ostati u 1. ligi! Bate za 3 dana igra LP u kojoj MORA uzeti bod ili u krajnjem slucaju pobijediti kako bi postigao nesto, i uvjeren sam da ce danas igrati bez motiva i bez kljucnih igraca... eto, i da... ja cu pokusati ovdje igrati 1X

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use