Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota , 10.11.2012.

brutalnibilly

Recommended Posts

Evo nešto na brzinu od mene, za sutra će biti detaljnije...

Everton-Sunderland 1

Everton ima 4 X u nizu i vjerujem kako će danas taj niz stati te kako će upisati pobjedu. Gledao sam ih zadnjih par utakmica i igraju jako dobro. U derbiju sa Liverpoolom su se vratili nakon 2:0, te bili bolji u drugom poluvremenu ali nisu uspjeli slaviti već je završilo 2:2. Nakon toga su gubili od Fulhama, da bi okrenuli rezultat, imali 2:1 i u zadnjoj minuti primili gol... Btw. mislim da bi i Jelavić danas, nakon par utakmica bez gola, mogao zabiti...

Sunderland je među slabijim ekipama Premiershipa, jako teško daju golove, i igraju dosta zatvoreno, te su uglavnom njihove utakmice utakmice sa malo golova. U gostima igraju izuzetno slabo...

Vjerujem i da će Juventus slaviti na gostovanju kod slabe i nekoliko klasa lošije Pescare. U zadnjem kolu su kiksali sa Interom, nakon što su poveli 1:0, te izgubili 3:1. Imaju IMO najbolju ekipu Serije A, trebali bi uzeti naslov, i ovakve utakmice bi trebali rutinski dobivati. U Ligi Prvaka su imali lagan posao protiv Norsd. doma, te su upisali laganu pobjedu...

Monaco je ušao u krizu loših rezultata, iako su imali i težak raspored, a daleko su najjaca ekipa u drugoj ligi, investirani su ogromni novci kako bi se oni vratili u Ligue 1, i mislim da će danas slaviti. Poprilično nevjerojanto zvuci da zadnje 4 utakmice doma, od toga 3 u prvenstvu, nisu slavili. Ne znam koliko su drugi upoznati sa sastavom Monaca, ali imaju stvarno jaku ekipu i trebali bi se "prošetati" Ligueom 2. Najbolji napadač im je Ibrahima Toure koji daje gotovo gol po utakmici, u prosjeku... Auxerre, je među 5 najboljih ekipa druge lige, i nadaju se prolasku u viši rang, nisu naivna ekipa, ali vjerujem da će Monaco ozbiljno shvatiti ovu utakmicu, da će slaviti, te da će igraci spremiti dobre premije za svaku pobjedu, koje imaju ugovorene... Možda se neki sjecaju kako su, između ostalog, i zbog toga proigrali pred kraj prošle sezone...

River Plate BA-Union S.F.

River je imao peh u velikom derbiju sa Bocom te su uspjeli prokockati 2:0, primivši gol za 2:2 doslovno u posljednjoj minuti. Bili su puno bolja ekipa i igrači i navijači su bili užasno razočarani sa tim Xem. Danas se imaju priliku iskupiti, puno su bolja ekipa, stadion bi trebao biti popunjen, i ako igrači odigraju približno kao protiv Boce biti će to uvjerljiva pobjeda...

Evo danas dosta kratko, dosta stvari o parovima gore nisam stigao niti napisati ali mislim da sam ono bitnije spomenuo... Sutra još više od mene, i da, sutra je skijanje, čekamo startnu listu, pa bi mogla večeras biti neka analiza i o tome  ;)

Nadam se da će i drugi iznjeti svoja razmišljanja...

dobar dan svima,nemam puno vremena za pisat pa evo ukratko sta danas igram

Peterborough-CrystalPal (10.11. 16:00) 2        2,30  1-2 ;D

crystal je jacca ekipa i u puno boljoj formi,neki dan sam ih analizirao ovdje i pobijedili su 5-0,u naletu su i bore se za prvu poziciju i mislim da bi trebali danas uzet sva 3 boda

PAS Giannina-Xanthi FC        (10.11. 16:15) 1        2,00    1-0 ;D

xanthi bez 6 igraca Marcelinio, Gleison, Dani, Bertos, Platelas, Marin,oba kluba u losoj formi al zbog ovih izostanaka kod xanthia igram na gianninu

sretno

Monaco je ušao u krizu loših rezultata, iako su imali i težak raspored, a daleko su najjaca ekipa u drugoj ligi, investirani su ogromni novci kako bi se oni vratili u Ligue 1, i mislim da će danas slaviti. Poprilično nevjerojanto zvuci da zadnje 4 utakmice doma, od toga 3 u prvenstvu, nisu slavili. Ne znam koliko su drugi upoznati sa sastavom Monaca, ali imaju stvarno jaku ekipu i trebali bi se "prošetati" Ligueom 2. Najbolji napadač im je Ibrahima Toure koji daje gotovo gol po utakmici, u prosjeku... Auxerre, je među 5 najboljih ekipa druge lige, i nadaju se prolasku u viši rang, nisu naivna ekipa, ali vjerujem da će Monaco ozbiljno shvatiti ovu utakmicu, da će slaviti, te da će igraci spremiti dobre premije za svaku pobjedu, koje imaju ugovorene... Možda se neki sjecaju kako su, između ostalog, i zbog toga proigrali pred kraj prošle sezone...

Evo nešto na brzinu od mene, za sutra će biti detaljnije...

Everton-Sunderland 1

Everton ima 4 X u nizu i vjerujem kako će danas taj niz stati te kako će upisati pobjedu. Gledao sam ih zadnjih par utakmica i igraju jako dobro. U derbiju sa Liverpoolom su se vratili nakon 2:0, te bili bolji u drugom poluvremenu ali nisu uspjeli slaviti već je završilo 2:2. Nakon toga su gubili od Fulhama, da bi okrenuli rezultat, imali 2:1 i u zadnjoj minuti primili gol... Btw. mislim da bi i Jelavić danas, nakon par utakmica bez gola, mogao zabiti...

Sunderland je među slabijim ekipama Premiershipa, jako teško daju golove, i igraju dosta zatvoreno, te su uglavnom njihove utakmice utakmice sa malo golova. U gostima igraju izuzetno slabo...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use