Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

petak 09.11.

vadas

Recommended Posts

poz društvo

naišao sam na zanimljiv par iz druge talijanske lige mada ju nevolim igrati zbog raznoraznih namještanja, a moguće da će i ovo tako proči.

Grosseto - Spezia 1 (nestavljam koef. jer variraju od klade do klade jer ni oni nisu sigurni kako se postaviti uglavnom je Spezia blagi favorit).

O čemu se radi: Grossetu su oduzeti 6 bodova i posljednji je na tablici dok je Spezia u sredini i relativno sigurna. Prema informacijama koje imam odnosi između klubova su odlični, u oba kluba je odlična atmosfera s tim da Grosseto očekuje i veliku podršku svojih navijača. U međusobnim susretima Grosseto je bolji 3 1 0, Grosseto je i nešto bolji domačin 2 3 1 (gol razlika 8:7) nego Spezia gost 1 2 3 (6:6). Zbog svega toga vjerujem da će Grosseto dobiti ovu utakmicu.

Sretno tko isprati.

Main/Nürn/(-1+)-Mainz 2  1.70

Oklada da će Mainz dati više od 1 gola..

mainz je momčad koja doma dosta zabija,a Nunberg momčad koja dosta prima u gostima..U prilog ovoj okladi idu i prošli susreti kada je Mainz bio domaćin..

Mainz je jedini u ligi odigrao do sada 4 utakmice doma(svi ostali 5-6)i dao je 6 gola.Nije mi ubjedljiv za dosta pogodaka veceras,ja sam ga licno igrao 1&3+.

ali gledajuci tradiciju sa Nurbergom bilo je dosta golova.

gledam par copil-phau i vidim kec ko kucu, copil igra dobro dobar mlad perspektivan igrac u zadnje vrijeme nekoliko lijepih pobjeda napravio a ovaj phau starudija 33 godine ostario u calengerima haha, copil visok 1.90 phau 1.54 znaci na osnovu forme godina i visine i servisa igram keca na copila kvota je super (1.7)

pozdrav  ;)

vendam-fortuna sitard ..... nizozemska 2.liga -- oba daju sa 3+ ... pogled na međusobne oglede sve otkriva

m'brough-sh.wednesday .... m'brough daje više od 1 gola --- napadačka momčad domačina protiv jedne od lošijih ekipa iz lige mora zabiti dva gola ako im je namjera izboriti premijer ligu

partizan daje više od 76,5 koševa bambergu.... smatram jednim od zicera koji bi trebao gotovo sigurno proći

minesota-indiana ... nba više od 182 koša...ovo mi se čini pogreška bookmakera jer je relativno niska granica ako gledamo međusobne utakmice ovih ekipa

Main/Nürn/(-1+)-Mainz 2  1.70

Oklada da će Mainz dati više od 1 gola..

mainz je momčad koja doma dosta zabija,a Nunberg momčad koja dosta prima u gostima..U prilog ovoj okladi idu i prošli susreti kada je Mainz bio domaćin..

Mainz je jedini u ligi odigrao do sada 4 utakmice doma(svi ostali 5-6)i dao je 6 gola.Nije mi ubjedljiv za dosta pogodaka veceras,ja sam ga licno igrao 1&3+.

ali gledajuci tradiciju sa Nurbergom bilo je dosta golova.

Prođe hladno u 21-oj minuti  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use