Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak , 05.11.2012

brutalnibilly

Recommended Posts

Pozdrav svima..Evo nađoh nešto

Slovan Lib. - Slovačko    1.6   3.6   5.1

Totalno sam se zagledo u ovaj par,što ga više gledam to mi se više toga ne poklapa i to mi više smrdi..

Slovačko je u gostima od 5-og mjeseca izgubilo samo 1 utakmicu,5 su dobili, 4 remizirali..

Iako je Slovan na 7-om mjestu ,a Slovačko na 9-om ,imaju isti  broj bodova..Na tablici forme Slovačko je na trećem,a Slovan na predzadnjem,tj na 15-om..

Prošli susreti idu u korist Slovana..Odigrali su 13 tekmi,7 je dobio Slovan,6 su remizirali..

Sedam puta je Slovan bio domaćin ,od toga je dobio 3 ,samo jednu sa 2 razlike..

Kada uzmem u obzir sadašnju formu i prošle njihove susrete ,dosta mi se izgledno čini da Slovan neće uspjet ni danas dobit sa 2 razlike,ako uopće i dobiju..Zato sam izvuko po meni najsigurniji bet

Liberec(h0:2)-Slovacko     2    1.35    3:2

Getafe - Betisdg   da 1.45

Evo,da ne kompliciram previše,razlog je jednostavan..

Betis u zadnje 4 utakmice doma nije uspio zabiti gol..danas očekujem prijelomnicu..

U zadnje 2 tekme kada je Getafe bio domaćin isto nisu uspjeli zabit pa je i tu očekujem..

Nakon 360 minuta bez postignutog gola u gostima mislim da je krajnje vrijeme za bar 1..

Ni ova mi tekma nikako ne štima..

Asplöven HC-Tingsryds AIF     2.10    2.20   2.50    

tings.png

Uploaded with ImageShack.us

Nije to što se samo među susreta tiče..Nego i tablice forme i gol razlike..

Tingsryds    33:42 -9

Asploven     41:70 -29

Mislim da će Tingsryds puno teže primit gol nego Asp..Što se vidi i po tome kada uzmete neke protivnike s kojima su igrali..Iako Tingsry nije bog zna šta ,puno je tvrđi protivnik od Aspa i mislim da danas imaju šansu za izvuć neki bod..

Asplöven HC-Tingsryds AIF   x2   1.60

[-1,5] Asploven - Tingsryds   2    1.35  5:4

Cedevita - Igokea, Cedevita to win over 6,5 - 1.85 @ Favorit

Danas očekujem pobjedu Cedevite i skidanje skalpa Igokeje, odnosno upisivanje prvog poraza. Iako je protivnička ekipa dobro kliknula, te su nanizali zavidne rezultate, danas im po meni to ne će poći za rukom. Cedevita pak s druge strane igra više momčadski, što su i pokazali protiv Olimpijakosa, no da su još k tome zatvorili napadački skok (18), sigurno bi upisali i prvu pobjedu u Euroligi. Individualno su bolja momčad, dok se "momčadski", polako nalaze i prednost domaćeg terena bi trebala biti "točka na i". Za ziheraše bih preporučio hendi od -2,5 na koji je isto lijepa kvota, 1.50.

EDIT: Loša treća dionica i još mi nije jasno zašto se Andrić, centar od 2 i nešto izvlaći na tricu, kad poludistancu nemože pogodit, eh...

Olimpija - MZT, Page, D. to score over 11,5 - 1.85 @ Favorit

Page je ovogodišnje pojačanje Olimpije na mjestu krilnog centra, pridošlo iz Roannea, gdje je prošle sezone imao prosjek od 14,7 koševa po utakmici. Odigrao je dobru partiju protiv Cedevite, koju sam pogledao, te mogu reči da je eksplozivan i ima dobru skočnost i "meku ruku", jedino što previše voli je komunicirati sa sudcima, bio faul na njemu ili ne. U ABA ligi ima prisjek od 11,3 koševa po utakmici. Olimpija je ovdje favorit i moraju ić na pobjedu, i mislim da bi Page koji ima "meku ruku" kako za dvicu (48,2%), tako i za tricu (43%), također morao preći ovu granicu.

Sretno!  ;)

CAEN vs LE HAVRE..............................1..........2,00...............20:30..........REZ...2:0

Francuska Ligue 2

jednostavno nemogu i neću preko sebe ja sam uvjeren da će Caen slijedeće godine igrati u Ligue 1,a šta je vjerujem i njihov cilj a da bi to ostvario mora uzimat bodove kod kuće šta do sada i nije baš najbolje radio,od 5 utakmica ove sezone Caen ima omjer 2-0-3 sa gol razlikom 8-6 s tim da je u nizu izgubio zadnje 3 utakmice kod kuće!!!E danas mu dolazi ekipa Le Havrea koja ove sezone u 6 utakmica u gostima ima skor 0-4-2 sa gol razlikom 7:10,a sa kojom Caen u prvenstvenim utakmicama ima omjer 4-2-1 sa gol razlikom 11:4,gledajući sve,večeras ima lijepu priliku pobjedom prekinuti "crni" niz od 3 poraza kod kuće,i sa 6. skočiti na 2. mjesto na tablici pa i približiti se vodećem Nantesu na svega 2 boda

21/9

Da i ja doprinesem... :)

Antalyaspor - Trabzonspor  1  @2,50    - za ziherase 1X   @1,40

- Ovako stvari stoje.. Prije svega da kazem da kvota pada.. Anta se nalazi na drugom mjestu tablice dok je s druge strane Trab na 9. poziciji. Domacin lovi pobjedu kako bi se bodovno izjednacila s Galatasarayem koji je na celu tablice..

Antalya doma: 3-0-1

Trab. gost: 0-3-1

I jos k tome Trab-u nedostaje nekoliko ''vaznih'' igraca...  gk Zengin (4 games), df Yumlu (8), mf Özbek (7), mf Sapara (8,1), fw Paulo Henrique (6,1), fw Vittek (2,1)

..toliko od mene.. SRETNO!

...proslo bez problema ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use