Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 03.11.2012.

lele92

Recommended Posts

Jutro, ustao rano da mogu napraviti neke analize jer je jucer onaj Eintracht sje..o za 500,00 kn!! Ne mogu pobjediti posljedenje plasiranu momcad...ahh.. nego danas idemo u nove pobjede!

Swansea - Chelsea 2    @1,85

- Iako je trener domacih rekao kako je igrao protiv velikih i zna kako im otkinuti bodove, mislim da ovdje nece biti problema... Chelsea u najjacem mogucem sastavu! Hazard, Mata, Torres... moraju danas zabiti.. kvaliteta je na strani gosta, a bogami i motiv, iako slabasne momcadi imaju itekako veliki motiv protiv jacih, mislim da ce chelsejev motiv da ostane na prvoj poziciji u ligi prevladati! Povezujuci motive dosao sam do drugog izglednog para  ;D

Manchester - Arsenal  1  @1,80

- Također najjaci moguci sastavi u oba tima, nema ''rotacija''.. ocekujem tesku utakmicu i dajem malu predost domacinu iz razloga jer je 2 na ljestvici, borba za prvu poziciju, a Arsenal je praktički pobjedom protiv Readinga izbrisao sve ono loše sto im se dogadalo u prvenstvu i LP... tako da mislim da danas slobodno opet kiksaju i nemaju sto traziti protiv Van Persie-a, Rooney-a i društva... ;)

Hvala na pažnji...

Pozdrav..I mene je Eintracht juče naživciro,pogodio sam i strijelca,a nakon gola u prvoj minuti očekivo sam bar još jedan do kraja..Eto vidim odabrali smo iste parove,samo što ja izbjegavam igrat na pobjednika,osim u nekim slučajima kao u ovom koji ću postavit..

Man -Ars sam odigro odg ,a Swan-Che gol u svakom poluvremenu :)

Evo par  koji je meni zanimljiv

Srbija  1 liga    13:30

NoviPazar-FK Sevojno Point    2.00  3.10  3.50    f2  3.50

05/05/12 SUPE Sloboda Point - Novi Pazar 3:0

26/11/11 SUPE Novi Pazar - Sloboda Point 4:0

01/05/10 PL Novi Pazar - Sloboda Point 1:0

11/10/09 PL Sloboda Point - Novi Pazar 2:0

Eto,kao što se može vidit domaćin uvijek dobije i to u 3 od 4 slučaja sa hendijom..Nadam se da će se tradicija nastavit :)

bok decki! uz man utd igram dns

west ham-m city- 2 koef 1.7 ,west ham igra toplo hladno,smatram da je kvaliteta daleko na strani citya,makar i oni igraju toplo hladno,ali mislim da ce ipak dns pobijedit

slaven belupo-split 1,koef 2.2, belupo domacinska momcad predvodena vugrincem u napadu,split zadnje 2 tekme igrao protiv hajduka,prije 3 dana igrali kup,te su morali na putovanje u koprivnicu,te su se morali vozit busom do koprivnice,ovdje i umor smatram faktorom ,odnosno da ce se odrazit na goste ,naime belupo je igrao tekmu protiv koprivnice,svojih juniora,0 0 u kupu te na produzetke prosli,to je za njih bio lagani trening na kojem se nisu ni umorili

barcelona.celta.. hendikep barce 1.25......messi postao tajo,ocekujem da ce i messi dat gol,gostima nedostaju dva branica,uz hendikep igram i messi daje gol 1.3 koef

swansea-chelsea -chelsea daje gol 1.15,smatram da ce chelsea pobijedit ali daju gol mi je realna opcija :)

pozdrav ;)

po meni, večeras ima nekoliko utakmica gdje se isplati uložiti nešto novaca i očekivanja su da lištić bude pogođen :

1. brazil ...cruzeiro-santos oba daju sa 3+

2. brazil druga liga ...bragantino-vitoria više od dva gola

3. ecuador ...manta-liga de loja , pobjeda domačih ili više od dva gola ( vjerojatno i jedno i drugo da bu prošlo )

4. juventus-inter oba daju gol i 3+

5. argentina ...boca-san lorenzo više od dva gola

6. argentina...union sf-estudiantes više od tri gola

malo sam u žurbi

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use