Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak , 02.11.2012

brutalnibilly

Recommended Posts

Pozdrav svima..Temu sam počeo prije 10min otvarat ,al sam se sinoć toliko jako izbio da sam se jedva sjetio koji je dan danas  :)

Evo danas u 19:15 igraju  Medvescak Zagreb-Dornbirn..

Ja sam se odlučio za   Jeffrey D. daje gol  2.00 ..Čini mi se da je u dosta dobroj formi i da se penje prema gore..Od zadnje 4 tekme u 3 je postigao pogodak..A i 14.10 je uspio uvalit jedan ovim majstorima,dva ako računamo i produžetke..

Olympiacos-Cedevita -16,5 tip 1(1,85) ...da će olympiacos pobjedit sa 17 razlike...cedevita daleko najslabioja u ovoj skupini i olympiacos mora ovo dobiti...spomenut ću da se olympiaocs nalazi u teškoj situaciji što se tiče tablice i mislim da ovo prolazi sigurno... od početka će krenuti full jer ovo moraju dobiti...

Nymburk-Pardubice manje od 161 koš (1,85)... dosad nijednom nije prošlo..mislim da neće ni danas... ako je sudeći po statistici...

Kijevo-Petrinjčica tip 1 (1,4)... kijevo kvalitetniji od petrinjčice i u ligi većinom pobjeđuju domaćini tako da mislim da ovo prolazi..

Bangor-Newtown više od 2 gola (1,45)... u welskoj ligi uvijek ima puno golova pogotovo kad igra bangor... bangor u 11 susreta ima gol razliku 32:16 a newtown 20:27...

Na zahodu je Tesla dobio najbolje ideje  ;D

Evo još nešto od mene

Brigh/Leeds/dng-Leeds daje 1.40

Kad se pogleda Leedsovih zadnjih 10 utakmica u gostima,ovaj kof se mora uzet..U zadnjih 10 tekmi u gostima Leeds je zabio u svakoj bar 1 ,sve skupa 17 komada..Što se međusobnih susreta tiče kada je Leeds bio gost , bilo ih je 6 , samo jednu Leeds nije uspio zabit..

EFra/GrFu/(-1+)-EFrankfu   više   1.70

Znači oklada da će Frankfurt dati više od jednog gola..

U zadnjih 6 utakmica doma Frankfurt je samo 2 puta zabio manje od 3 gola(sve skupa 17 komada)..Zadnji put kada su se ova dva tima srela je utakmica završila 0:0 pa danas očekujem popravni ,pogotovo sad kad se odlični Meier probudio ( u zadnje 4 tekme , 4 puta je treso mrežu) ..

TSV HARTBERG vs SV GRODIG....................2..........1,90...............18:30..........REZ...3:0

Austrijska  Erste Liga; u 14 kola druge austrijske lige Hartberg se nalazi na 7.mjestu sa 15 bodova dok je Grodig na 2.mjestu sa 30 bodova,razlika od 15 bodova u 14 kola pokazuje i veliku razliku u kvaliteti ove dvije ekipe.Ove sezone Grodig istče kandidaturu  za ulazak u Bundesligu borbu će voditi sa A.Lustenau koja je prošlo tjednim kiksom vratila Grodig na samo 3 boda razlike od vodeće pozicije.Gledajući nastupe u zadnjih 5 kola (tablica forme) Harteborg je najlošija dok je Grodig najbolja ekipa lige,zadnje dvije utakmice Grodiga kod Harteberga donijele su Grodigu  dvije pobjede (2-4 i 0-1) pa još gledajući igre Grodiga u gostima ove sezone 5 pobjeda,2 nerješena i bez poraza sa gol razlikom 16-5 iz 7 utakmica i ne nevažno  da A.Lustenau gostuje kod  trećeplasirane vrlo dobre ekipe Poltena... danas će Grodig učinit sve da se izjednači po broju bodova sa vodećom A.Lustenau a svi statistički podatci bi trebali dat određenu sigurnost da će Grodig danas upisat nova 3 boda

20/8

Spanoulis to score over 15,5 - 1.85 @ Favorit

Spanoulis je motor ekipe, i to je opće poznato. Isto tako je i opće poznato da Cedevita na poziciji playa ima omalenog Greena. Bio sam igrao onda i na Farmara over, ali je falilo pola koša. Nadam se da će ovaj put proći brojku 15 prije nego ga trener počne odmarat (tj kad bude već razlika podosta velika). Mislim da kvaliteta Spanoulisa nije upitna, a način igre Cedevite ne bi trebao predstavljati problem, a kako nema ni Dorseya u ekipi, a niti nekog klasičnog centra, netko će drugi morat preuzeti to mjesto, pa samim time, će Spanolis opet morat potegnut.

Krstić to score under 13,5 - 1.85 @ Favorit

Kao prvo CSKA igra suprotno s obzirom na momčad. Umjesto da pokažu snagu i autoritet na terenu, oni s ovakvom ekipom kaskaju, ali na kraju izvuku pobjedu, ali neuvjerljivo. Krstića, tj CSKA, sam gledao u par navrata i ne znam, dojma sam da iz nekog razloga to nije onaj isti igrač kao od prije sezonu-dviju. Ove sezone je samo jednom probio granicu i to protiv Bamberga, od 12 poena, a Bešiktaš po meni ima možda za nijansu boljeg centra, te sam stoga mišljenja da u gostima kod Bešiktaša ni ovaj put ne će proći.

EDIT: Ko da sam ga prozvo sad.  :P

Sretno!  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use