Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak , 01.11.2012

brutalnibilly

Recommended Posts

Dobro jutro,dobar dan ..Evo jedan rani..

Nogomet - Singapur - 1.liga     12 : 45 h     

Geylang U. - Singapore AF        4.40   3.60   1.65    3:0   

Geylang je na samom dnu tablice ,utakmice u gostima im nikako ne idu ..Dok je zadnjih 6 utakmica doma sasvim druga priča,sasvim drugi nogomet..Od zadnjih 6 , 5 su dobili sa gol razlikom 10:2..

Singapore je solidna momčad,na sedmom mjestu ..U gostima igraju dosta dobro ,redovno zabijaju  ( u zadnjih 6 u gostima 10 komada ) ..

Nekako bi se ovde prije odlučio za 1x (1.98) nego za dvojku ..Ali nakon svega ipak sam se odlučio  ODG3+  DA po koeficjentu od  1.90 ..

Evo još jedan od mene..Mislim ,nemam nekih aduta, moždana debilana,al me ztanima šta vi mislite.. :)

Petrova, Nadia - Kirilenko, Mar      1.90   1.80   14 : 50 h

Međusobni susreti :

Petrova,Petrova,Kirilenko,Kirilenko,Petrova,Petrova,Kirilenko..

Eto , danas je po nekoj logici opet Kirilenko na redu ??? :)

15:40 9,5/Tipsarević J.-Monaco J. 2 @ 1.70

Za svoj prvi par u novom mjesecu odabrao sam mec u kojem se sastaju Janko Tipsarevic i Juan Monaco. Janko Tipsarevic srpski je tenisac koji se trenutno nalazi na 9 mjestu ATP liste. Tipsa ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je turnir u Stuttgartu , igrao finala Chennaia i Gaastada , polufinala Beca , Bangkoka , Toronta , Madrida i Marseilla. Na ovom turniru je bio bolji od Sijslinga s 6-4 7-6. Juan Monaco argentinski je tenisac koji se trenutno nalazi na 10 ATP poziciji. Monaco takodjer ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je turnire u Kuala Lumpuru , Hamburgu , Houstonu i Vina del Maru , igrao finale Stuttgarta i polufinale Miamia. Na ovom turniru odigrao je jedan mec , bio je bolji od Dimitrova s 7-6 6-2. Ova dva tenisaca do sada su odigrali 3 meca i Monaco vodi 2-1 u omjeru , a zadnji mec odigrali su ove godine u finalu Stuttgarta u kojemu je slavio Tipsarevic s 6-4 5-7 6-3. Danas nas ocekuje jako zanimljiv dvoboj , oba igraca su u slabijoj formi a bore se za zavrsni masters. Moj tip na ovaj mec je over gemova prvi set jer obojica imaju dobre servise i nadam se da ce ih sluziti danas i da ce odigrati jedan zanimljiv mec kakav prilici devetom i desetom igracu svijeta.

16:50 -2,5/Raonic M.-Querrey S. 2 @ 1.60

Za svoj drugi par odabrao sam mec izmedju Milosa Raonica i Sama Querreya. Milos Raonic kanadski je tenisac koji se trenutno nalazi na 14 ATP poziciji. Ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je turnire u San Joseu i Chennaiu , igrao finala Memphisa i Tokya. Raonic se javnosti pokazao kada je svojim razornim servisom iznenadio mnoge i nakon odlicne sezone skocio je 100 mjesta na ATP listi. OVe sezone je ponovio odlicne rezultate koji su ga i doveli do top 15. Sinoc se dobro namucio protiv Chardya ali je na kraju slavio s 6-7 7-6 6-3. Sam Querrey americki je tenisac koji se trenutno nalazi na 23 ATP poziciji. Querrey se vraca na stare staze nakon sankcioniranja teske ozljede. Ove sezone osvojio je challenger u Sarasoti i turnir u Los Angelesu , igrao polufinala Winston Salema , Queensa i Washhingtona. U prvom kolu ovoga turnira bio je bolji od Verdasca tj Verdasco je predao nakon 6-1 1-1 za Querreya ,a jucer je napravio senzaciju i postao mi je najdrazi igrac haha. Ja sam cekao samo njega da ne gubi preko 5 razlike protiv Novaka Djokovica. Djokovic je vodio 6-0 2-0 ali onda je krenuo igrati Sam Querrey i napravio veliki obrat i dobio sljedeca dva seta 7-6 6-4. Ova dva tenisaca susrela su se jednom i to ove godine u Wimbledonu i tada je slavio Querrey. Danas nas ocekuje dvoboj s jako malo brejkova mozda niti jednim. Obojica imaju odlicne servise a to su napokon shvatile i kladionice koje daju samo 10,5 na over prvi set a ukupnni over je 25,5. Ja sam odabrao tip da Raonic ne dobija preko 2 razlike , mislim da ovo ide u tb u oba seta ili ako budu tri. Takodjer mislim da ce Querrey odnjeti pobjedu ali nisam htio balahati pa cu se zadovoljiti i kvotom 1.60. Ocekujem mec slican onome u Wimbledonu ove godine kada je zavrseno 6-7 7-6 7-6 6-4 za Querreya.

MJALLBY vs ELFSBORG....................2...............1,85...............18:00.....REZ...2:3

Dva kola prije kraja Švedske Allsvenska lige,situacija u borbi za prvaka je neizvjesna Malmo i Elfsborg imaju po 55 bodova sa istom gol razlikom s tim da je Malmo na prvom mjestu samo zbog više postignutih golova slijede Hacken sa 53 i AIK Stockholm sa 51.Odlučivat će nijanse!

Elfsborg ima relativno  najlakša dva protivnika u zadnja dva kola,danas Mjalby i u zadnjem kolu Atvidabergs i sa ove dvije pobjede trebali bi čekati kiks Malmoa koji bi se vrlo lako mogao dogodit u zadnjem kolu kad ekipa Malmoa gostuje u Stockholmu kod AIKa

Iako omjer u utakmicama ova dva kluba je izjednačen 2-2-2 sa gol razlikom 5-7 u korist Elfsborga i iako je Elfsborg izrazito domaćinska ekipa i ne igra dobro u gostima ove sezone danas ovo moraju dobit.

19/8

Frölunda(5,5)-Lulea / manje @ 1.4 SS

Kada igra Lulea - najbolja obrana lige, redovno se kladim na manje golova...

screenshot013ud.jpg

Uploaded with ImageShack.us

FUlker(h-5,5)-Panathinaikos FC 2 @ 1.9 SS

Ne znam iz kojeg su razloga kladionice ovako podcijenile Panathinaikos. Mislim da ovdje može čak i do pobjede, pogotovo ako uzemo njihove prošle susrete i trenutno stanje forme. Ipak, ogradit ću se kontra hendijem.

screenshot014grv.jpg

Uploaded with ImageShack.us

15:40 9,5/Tipsarević J.-Monaco J. 2 @ 1.70

Za svoj prvi par u novom mjesecu odabrao sam mec u kojem se sastaju Janko Tipsarevic i Juan Monaco. Janko Tipsarevic srpski je tenisac koji se trenutno nalazi na 9 mjestu ATP liste. Tipsa ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je turnir u Stuttgartu , igrao finala Chennaia i Gaastada , polufinala Beca , Bangkoka , Toronta , Madrida i Marseilla. Na ovom turniru je bio bolji od Sijslinga s 6-4 7-6. Juan Monaco argentinski je tenisac koji se trenutno nalazi na 10 ATP poziciji. Monaco takodjer ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je turnire u Kuala Lumpuru , Hamburgu , Houstonu i Vina del Maru , igrao finale Stuttgarta i polufinale Miamia. Na ovom turniru odigrao je jedan mec , bio je bolji od Dimitrova s 7-6 6-2. Ova dva tenisaca do sada su odigrali 3 meca i Monaco vodi 2-1 u omjeru , a zadnji mec odigrali su ove godine u finalu Stuttgarta u kojemu je slavio Tipsarevic s 6-4 5-7 6-3. Danas nas ocekuje jako zanimljiv dvoboj , oba igraca su u slabijoj formi a bore se za zavrsni masters. Moj tip na ovaj mec je over gemova prvi set jer obojica imaju dobre servise i nadam se da ce ih sluziti danas i da ce odigrati jedan zanimljiv mec kakav prilici devetom i desetom igracu svijeta.

16:50 -2,5/Raonic M.-Querrey S. 2 @ 1.60

Za svoj drugi par odabrao sam mec izmedju Milosa Raonica i Sama Querreya. Milos Raonic kanadski je tenisac koji se trenutno nalazi na 14 ATP poziciji. Ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je turnire u San Joseu i Chennaiu , igrao finala Memphisa i Tokya. Raonic se javnosti pokazao kada je svojim razornim servisom iznenadio mnoge i nakon odlicne sezone skocio je 100 mjesta na ATP listi. OVe sezone je ponovio odlicne rezultate koji su ga i doveli do top 15. Sinoc se dobro namucio protiv Chardya ali je na kraju slavio s 6-7 7-6 6-3. Sam Querrey americki je tenisac koji se trenutno nalazi na 23 ATP poziciji. Querrey se vraca na stare staze nakon sankcioniranja teske ozljede. Ove sezone osvojio je challenger u Sarasoti i turnir u Los Angelesu , igrao polufinala Winston Salema , Queensa i Washhingtona. U prvom kolu ovoga turnira bio je bolji od Verdasca tj Verdasco je predao nakon 6-1 1-1 za Querreya ,a jucer je napravio senzaciju i postao mi je najdrazi igrac haha. Ja sam cekao samo njega da ne gubi preko 5 razlike protiv Novaka Djokovica. Djokovic je vodio 6-0 2-0 ali onda je krenuo igrati Sam Querrey i napravio veliki obrat i dobio sljedeca dva seta 7-6 6-4. Ova dva tenisaca susrela su se jednom i to ove godine u Wimbledonu i tada je slavio Querrey. Danas nas ocekuje dvoboj s jako malo brejkova mozda niti jednim. Obojica imaju odlicne servise a to su napokon shvatile i kladionice koje daju samo 10,5 na over prvi set a ukupnni over je 25,5. Ja sam odabrao tip da Raonic ne dobija preko 2 razlike , mislim da ovo ide u tb u oba seta ili ako budu tri. Takodjer mislim da ce Querrey odnjeti pobjedu ali nisam htio balahati pa cu se zadovoljiti i kvotom 1.60. Ocekujem mec slican onome u Wimbledonu ove godine kada je zavrseno 6-7 7-6 7-6 6-4 za Querreya.

Steta za Tipsarevica over prvi oborio mi je fin tiket , ali se ipak nesto uzelo http://clip2net.com/s/2swhP , i na jednom sam tiketu prosao querreya 2:0 3.55 ali me oborio zalgiris hendikep.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use