Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda , 31.10.2012

brutalnibilly

Recommended Posts

Vaterpolo: Rumunjska(vm)-Mađarska    2    1.45    -Mađari su za 3 klase bolji od rumunja, ne znam sta bi tu trebalo analizirati.

Hokej: St.Peterburg-Dinamo Riga  1  1.30            -Od kad su u Sp. dosla pojacanja iz NHL-a doslovno gazi sve pred sobom.

Juventus-Bologna FC  1    1,25                            -Tu već sve znate.

I probao bi sa: Hrvatska(1.četvrtina.)-Crna Gora  2  4.80 

Crnogorci su vec dugo skupa i tvrd su orah. Hrvatskoj je došao novi izbornik (koji doduse zna crnogorce jer je svojevremeno bio trener Jadran Herceg novog), nema burica, hinica, boskovica i baraca. Samim time atmosfera je malo cudna, pogotovo ako uzmemo u obzir nedavni prelazak sukna, obradovica i vicana u primorje koji je malo poljuljao jugase.

Vrijedi probati iskombinirati ovo sa necim za neke male pare.

Zivili

Evo još jedan od mene ..

Huesca - Barcelona B odg   da  1.80   (20:00h)

Ovde očekujem malu prijelomnicu što se Huesce tiče ..Naime u zadnje 3 utakmice doma, tj u zadnjih 270 minuta nisu uspjeli postići pogodak ..Mislim da je danas vrijeme za bar jedan..

Što se Barcelona tiče,oni u gostima redovno zabijaju ( u zadnjih 6 utakmica 11 golova što je skoro 2 po tekmi) ,a i što se gola u gostima tiče,međusobni susreti im idu u korist..

Moran se složit sa kolegom Perpetuummobile, iako su naši danas favoriti kontra Crne Gore ja sam na sistemu pokuša Hrvatska-Crna Gora: 2, koeficijent je 5.20 što je jako dobro. Naši igraju u pomlađenom sastavu, nema Vićana, Boškovića, Burića, Hinića i Barača. Crnogorci su isto mijenjali sastav i mislin da će utakmica biti napeta.

Drugi hazard koji mi je na sistemu je Cibalia-Gorica: 2, koeficijent 6.60. U kupu se svašta događa, to je Dinamo pokaza jučer (  >:( >:( >:( ) pa ću danas pokušati sa Goricom u nadi da će iznenaditi Cibaliju, ako su tukli Inter onda mogu i Cibaliju.

Kažem, oba para su na sistemu, tako da ovo nisu neke analize koje bi trebalo pratit, ovo je više mišljenje u nadi da će biti iznenađenja  ;)

Moran se složit sa kolegom Perpetuummobile, iako su naši danas favoriti kontra Crne Gore ja sam na sistemu pokuša Hrvatska-Crna Gora: 2, koeficijent je 5.20 što je jako dobro. Naši igraju u pomlađenom sastavu, nema Vićana, Boškovića, Burića, Hinića i Barača. Crnogorci su isto mijenjali sastav i mislin da će utakmica biti napeta.

Drugi hazard koji mi je na sistemu je Cibalia-Gorica: 2, koeficijent 6.60. U kupu se svašta događa, to je Dinamo pokaza jučer (  >:( >:( >:( ) pa ću danas pokušati sa Goricom u nadi da će iznenaditi Cibaliju, ako su tukli Inter onda mogu i Cibaliju.

Kažem, oba para su na sistemu, tako da ovo nisu neke analize koje bi trebalo pratit, ovo je više mišljenje u nadi da će biti iznenađenja  ;)

Meni ponajviše smeta kaj se tolko u medijima piše o tekmi Dinamo-Zadar ko da je srušen čitav svijet...a znali su ispadat od Naftaša....Dugog Sela bla bla...uglavnom htio sam reć da su mogli malo više mjesta posvetiti o dečkima iz Zeline koji su izbacili Zagreb...no jedva da se o tome pronađe išta...

No uglavnom...jedan prijedlog od mene...

GOŠK Dubrovnik-NK Nedelišće 1 @ 1.90 SuperSport

Dečki iz Nedelišča su izbacili Rijeku istina je to...nisu profesionalci jer isto kao i GOŠK igraju u nižim ligama...razlog ovog beta je putovanje dečki iz Nedelišča koji nakon proputovanih preko 700km igraju tekmu...a ono kaj je sigurno nisu sigurno putovali u luxuznom busu kakve imaju Dinamovci...Barcelona...Real...itd...

Sretno...

Meni ponajviše smeta kaj se tolko u medijima piše o tekmi Dinamo-Zadar ko da je srušen čitav svijet...a znali su ispadat od Naftaša....Dugog Sela bla bla...uglavnom htio sam reć da su mogli malo više mjesta posvetiti o dečkima iz Zeline koji su izbacili Zagreb...no jedva da se o tome pronađe išta...

No uglavnom...jedan prijedlog od mene...

GOŠK Dubrovnik-NK Nedelišće 1 @ 1.90 SuperSport

Dečki iz Nedelišča su izbacili Rijeku istina je to...nisu profesionalci jer isto kao i GOŠK igraju u nižim ligama...razlog ovog beta je putovanje dečki iz Nedelišča koji nakon proputovanih preko 700km igraju tekmu...a ono kaj je sigurno nisu sigurno putovali u luxuznom busu kakve imaju Dinamovci...Barcelona...Real...itd...

Sretno...

NEMOJ NA GOŠK!!!!ja smatram da će bit baš suprotno!!!Ja sam iz Dubrovnika i mislim iako mi je to teško reć ovdje u GOŠKU je užas amaterizam teški možda su im obećali kakve premije neznam ali svejedno sve je to jako jadno u klubu...a Nedelišće je  od ponedjeljka u dubrovniku

http://dubrovacki.hr/clanak/44581/nedelisce-na-stradunu-odlucni-smo-dobiti-utakmicu

INTER vs SAMPDORIA.............................1..........1,50....................20:45..........REZ...3:1

Šta reći na ovu utakmicu Inter nakon lošeg starta vratio se odlučniji nego ikad za Scudetto.Pet utakmica u nizu u Serie A pet pobjeda gol razlika 10-2 i kad dodamo dvije pobjede u EL niz od sedam pobjeda,i sa golgeterima poput Milita ,Palacia i Cambiassa,a gledajući igre Sampdorie u zadnja četiri kola gdje imaju četiri poraza ovo se čini kao ZICER dana,sve ovo možda malo umanjuje povjest i utakmice u prošlosti Serie A gdje je omjer u Milanu 5-4-0 uz gol razliku od 13-4,i samo zbog ova 4 remija od 1998.god u neću igrat f+2 na Intera to može neko malo hrabriji a koeficijent na f+2 je  2,30

WOLFSBURG vs FSV FRANKFURT.............1..........1,35....................20:30..........REZ...2:0

Nakon promjene trenera Wolfsburg je upisao prošlo kolo Bundeslige prvu pobjedu 1-4 u Dusseldorfu,nakon one pobjede protiv Stuttgarta u 1.kolu odnosno nakon 2 mjeseca!!!!,vjerujući da je to preokret prvenstveno u glavama igrača, danas u šesnaestini finala kupa dočekuju Frankfurt-dobrog drugoligaša.Za Diega,Olića i društvo mislim da danas nebi trebalo bit problema da počnu stvarati naviku pobjeđivanja u nizu tim više jer u ZWEITE Frankfurt nezna za pobjedu u gostima već 4 kola (jedan nerješeni rezutat i tri poraza u nizu)

RANGERS vs INVERNESS..GL.RA dng.....daje.........1,20....................20:45..........REZ...0:3

A šta reći o posrnulom velikanu? Koji zbog razno raznih muljatora u upravama kluba igra četvrtu ligu.Mislim da su mu kupovi jedini izlaz i težnja prema Europi i kakvom takvom prilivu novaca,i zato za Rengerse ova utakmica četvrt finala Insurance League Cup ima jako veliko značenje,čak i više od utakmica lige,u osmini finala izbacili su prvoligaša Motherwell pa zašto ne bi večeras Inverness,siguran sam da će Rangersi večeras zabit posebno kad se vidi da je Inverness od 6 utakmica ove sezone u gostima u 5 primio gol!!Za malo hrabrije pobjeda Glasgow Rangersa koeficijent 2,00

UKUPNI KOEFICIJENT: 2,43

sretno ko prati!!!

17/7

Evo malo sam proučavao i evo zaključak:

Hrvatska(h-2,5) - Crna Gora (2)(1.90)

Kad svi tipuju dvojkice ili x2 na CG ja sam se odlučio za još sigurniju opciju a to je da naši neće dobiti sa 3 razlike. Vjerujem da će biti tvrda tekma u kojoj će naši izvući pobijedu ali nevjerujem da će biti sa 3 razlike pa se isplati igrati na ovak dobru kvotu.

SS Lazio - Torino FC (1)(1.85)

Iako su torinezi do sada neporaženi u gostima rekao bih da je i tome došao kraj i mislim da će danas upisati prvi poraz. Zadnja tri kola Torino je u znatnom padu forme i uspjeli su uhvatiti samo jedan bod u ta tri kola. S druge strane Lazio je kod kuće vrlo čvrsta momčad i statistika igranja na domaćem terenu im ide u korist. Vidjeli smo u njihovoj zadnjoj domaćinskoj utakmici da su u stanju pobijediti svakoga pa su tako u toj tekmi pobijedili i moćnog Milana. Danas vjerujem da će Lazio jurišati po još jednu pobijedu.

Atalanta(PiK) - SSC Napoli (pik2)(1.75)

Domaćini na svom terenu imaju polovičan uspjeh, imaju dvije pobijede i dva poraza. Znali su biti poraženi kao domaćin sa ogromnom gol razlikom i od slabijih momčadi nego što je Napoli, i ovdje biram malo sigurniju opciju poluvrijeme ili kraj na Napolitance jer ipak Napoli ima kud i kamo kvalitetniji sastav, najveći broj gostujućih navijača od svih klubova i u direktnoj su borbi za naslov prvaka. 

Gl.Rangers(PiK) - Invernes (pik1)(1.65)

Mora se priznati da je ovo jako zanimljiv susret. Četvrtoligaš protiv prvoligaša. Smiješno zvuči jer svi znamo da su Rangersi klub sa ogromnim renomeom, klub koji je davao onaj dodatni naboj škotskoj premijer ligi al na žalost zbog financiskih problema završio je tu di je. Invernes nikad nije bio neki upečatljiv klub, uvjek su neki prosjek ili ispod prosjeka, i vjerujem da će danas u ovom kupu Rangersi dati sve od sebe kako bi ih pobijedili i prošli dalje u iščekivanju da će možda u daljnjem natjecanju naletili na svog rivala Celtica. Rangersi i dalje imaju kvalitetan sastav i svoju ligu mogu poharati i sa rezervnim, tako da vjerujem da će trener Rangersa vrlo ofenzivno postaviti momčad danas. Pik 1 kao najsigurnija opcija ovdje bi trebala proći.

StPeterb(h-1,5) - Din.Riga (h1)(1.55)

Peterburg je klub koji spada u tri kluba koja su najbolje pazarili na NHL tržištu (Peterburg, Zug, Kladno) i doveli su odlične igrače. I njihovi rezultati to pokazuju i jednostavno ih rijetko ko može zaustaviti, a pogotovo očajna bjeloruska Riga koja je samo dno lige. Iz tog razloga ovdje igram hendi na domaćina.

eto pa sretno onome tko porati. razlog što ne igram kup utakmice je taj što je kladioničarska mafija 12 igrač u kupovima.

OH Leuven(2,5) - KV Mechelen - Više @ 1.6 SS

Susret dviju ofenzivnih momčadi koje su u top formi. Leuven ima sve pobjede u zadnja 4 kola i zabio je ukupno 16 golova sa čime je trenutno najučinkovitija ekipa lige. Mechelen ima dvije pobjede u nizu te je zabio 5 golova sa čime se nalazi na trećem mjestu po učinkovitosti. U zadnjih 5 susreta, svaki put su zabili više od 2,5 gola. Dakle, radi se o dvije vrlo izjednačene momčadi od kojih bi laganu prednost dao Leuvenu radi bolje forme i domaćeg terena ako bi igrao na pobjedu ekipe.

Evo za danas sam analizirao dva para cisto da se isprati. Ima dobrih parova danas ja sam vec prosao dva tiketa tenisa , Sam Querrey <3. Od mene ubrzo ocekujte analize nba parova samo da malo odmaknu sa kolima , danas cu od nba probati denver 2 i golden state over 98,5 i jos cu nesto dodati , mozda chicago 1x.

19:30 Murray A.(h-6,5)-PHMathieu 2 @ 1.40

Za svoj prvi par danas sam odabrao duel izmedju Andy Murraya i Paul Henri Mathieua. Andy Murray britanski je predstavnik koji se trenutno nalazi na 3 ATP poziciji. Murray ima odlicnu sezonu iza sebe. Osvojio je svoj prvi Grand Slam Us Open , tome je pridonjeo osvajanje Olimpijskih igara i turnira u Brisbenu. Igrao je finala Dubaia , Miamia , Wimbledona , Shangaia i polufinala Australian Opena i Tokya. Paul Henri Mathieu francuski je tenisac koji se trenutno nalazi na 64 ATP mjestu. Mathieu je vise veteran pa ove sezone nije odigrao nesto puno turnira , najbolji rezultati su mu finale challengera u Petangeu i polufinale Basela prosli tjedan. Na ovom turniru je u prvom kolu bio bolji od Bautiste 6-4 7-5. Moj tip za ovaj mec je da Murray ne dobija preko 6 razlike. Razlog je sto Mathieu ima jako dobar servis i ako ga bude sluzila prva serva namucit ce Murraya. Murray ove sezone jos nije odigrao mec u dvorani , a i ja mislim da nece danas ici 100 % jer je sljedeci tjedan masters u londonu i mislim da ce cuvati snagu.

20:30 Raonic M.(1.s9,5)-ChardyJ 2 @ 1.50

Danasnji dan zakljucit ce svojim mecom Milos Raonic i Jeremy Chardy. Milos Raonic kanadski je tenisac koji trenutno zauzima 14 ATP mjesto. Raonic je odigrao jos jednu jako dobru sezonu koja ga je dovela u top 15. Osvojio je turnire u Chennaiu i San Joseu , igrao finala Memphisa i Tokya , i polufinale Barcelone. Jeremy Chardy francuski je tenisac koji se trenutno nalazi na 34 ATP mjestu. Njegovi najbolji rezultati ove sezone su osvajanje challengera u Noumeai , finale challengera u Tunisu i polufinale Vina del Mara. Chardy je u prvom kolu ovoga turnira savladao Garciu Lopeza 6-0 6-3. Moj tip za danasnji mec je over prvi set. Kada Raonic igra vecinom to ide u over prvi set jer ima ubitacan servis i jako mu je tesko napraviti brejk. Chardy ima jako dobar servis i mislim da ce u ovom prvom setu biti malo brejkova i da ce mozda otici u tb.

ne vezano za prognoze parova,da neko nesto ne zamjeri,gledam rezultate live na germania txt,turski kup poluvrijeme ,besiktas gubi 1 0 kod kuce na gosta koef  27 hh,sad ce sigurno dr poluvrijeme rzmontirat ih besiktas,te nizuzemski  kup nac breda isto tak na poluvremenu koef 20,ovi kupovi su presmijesni,lova se vrti cudo od namjestanja!!

Evo za danas sam analizirao dva para cisto da se isprati. Ima dobrih parova danas ja sam vec prosao dva tiketa tenisa , Sam Querrey <3. Od mene ubrzo ocekujte analize nba parova samo da malo odmaknu sa kolima , danas cu od nba probati denver 2 i golden state over 98,5 i jos cu nesto dodati , mozda chicago 1x.

19:30 Murray A.(h-6,5)-PHMathieu 2 @ 1.40

Za svoj prvi par danas sam odabrao duel izmedju Andy Murraya i Paul Henri Mathieua. Andy Murray britanski je predstavnik koji se trenutno nalazi na 3 ATP poziciji. Murray ima odlicnu sezonu iza sebe. Osvojio je svoj prvi Grand Slam Us Open , tome je pridonjeo osvajanje Olimpijskih igara i turnira u Brisbenu. Igrao je finala Dubaia , Miamia , Wimbledona , Shangaia i polufinala Australian Opena i Tokya. Paul Henri Mathieu francuski je tenisac koji se trenutno nalazi na 64 ATP mjestu. Mathieu je vise veteran pa ove sezone nije odigrao nesto puno turnira , najbolji rezultati su mu finale challengera u Petangeu i polufinale Basela prosli tjedan. Na ovom turniru je u prvom kolu bio bolji od Bautiste 6-4 7-5. Moj tip za ovaj mec je da Murray ne dobija preko 6 razlike. Razlog je sto Mathieu ima jako dobar servis i ako ga bude sluzila prva serva namucit ce Murraya. Murray ove sezone jos nije odigrao mec u dvorani , a i ja mislim da nece danas ici 100 % jer je sljedeci tjedan masters u londonu i mislim da ce cuvati snagu.

20:30 Raonic M.(1.s9,5)-ChardyJ 2 @ 1.50

Danasnji dan zakljucit ce svojim mecom Milos Raonic i Jeremy Chardy. Milos Raonic kanadski je tenisac koji trenutno zauzima 14 ATP mjesto. Raonic je odigrao jos jednu jako dobru sezonu koja ga je dovela u top 15. Osvojio je turnire u Chennaiu i San Joseu , igrao finala Memphisa i Tokya , i polufinale Barcelone. Jeremy Chardy francuski je tenisac koji se trenutno nalazi na 34 ATP mjestu. Njegovi najbolji rezultati ove sezone su osvajanje challengera u Noumeai , finale challengera u Tunisu i polufinale Vina del Mara. Chardy je u prvom kolu ovoga turnira savladao Garciu Lopeza 6-0 6-3. Moj tip za danasnji mec je over prvi set. Kada Raonic igra vecinom to ide u over prvi set jer ima ubitacan servis i jako mu je tesko napraviti brejk. Chardy ima jako dobar servis i mislim da ce u ovom prvom setu biti malo brejkova i da ce mozda otici u tb.

Ja se nadam da je netko ispratio ovo :D

Od NBA sam odigrao za veceras :

Philadelphia - Denver 2 2.05

-8,5/Utah - Dallas 2 1.75

201.5/Phoneix - Golden State 2 1.85

Ukupna kvota 6.64

Sretno  :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use