Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 30.10.2012

maksy

Recommended Posts

Evo da dignem temu..

Medveščak-Znojmo: 1 @ 1.65

Dobar je koeficijent za odigrati. S obzirom na formu Medveščak je favorit u ovome meču. Šest pobjeda u nizu, koji je započeo baš protiv Znojma sa 2:1. Nakon toga u produžecima savladan Dornbir pa četiri utakmice u nizu sa po 5 golova za Medveščak. Znojmo nije loša ekipa ali su u slabijoj formi, u zadnjih šest utakmica samo su dvije dobili, obje doma. U zadnjoj utakmici, protiv najlošije ekipe u ligi Innsbrucka, su izgubili u produžecima, svakako teško gostovanje za Znojmo danas. Pobjeda domaćina!

Osim toga, na listiću imam i h(0:1) na Dinamo protiv Zadra. Sretno ljudi!

cilic-janowicz 1 1,50 janowicz je 69 na atp listi, cilic u relativno dobroj formi, dobiva

mathieu-baptista 1 1,40 mathiu je igrao u polufinalu basela, izgubio od federera, bolji je igrač od baptiste

vs villach-innsbruck 1 1,25

kacklagen-dornbirner 1,30 innsbruck i dornbirner trenutno najlošije ekipe lige i mislim da bi ovo trebalo proć

dinamo-zadar 1 1,20 u kakvim god da je neprilikama dinamo , mislim da će pobijedit zadar bez neikh velikih problema.

ukupno:4,0950

sretno!

PALERMO vs AC MILAN........................................X2.....1,45..........20:45.....REZ...2:2

Nakon teško izborene pobjede protiv Genoe u Milanu u Subotu, vjerujem i nadam se da za Milan dolazi novo vrijeme u ovogodišnjoj Serie A, i da ostavjaju iza sebe katastofanih devet kola prvenstva gdje su ostvarili skor 3-1-5 sa gol razlikom 10:10,iako se Palermo čini kao teško gostovanje za uzimanje bodova jer od 2005 god. u 8 prvenstvenih utakmica u Palermu,Palermo je dobo 4,nerješeno je bilo 2 i Milan je slavio u 2 sa gol razlikom 9-9,ali gledajući očajne igre Palerma ove sezone gdje iz 9 utakmica ima skor 1-4-4 sa negativnom gol razlikom od 6-11 evo prave prilike za Milan da počne stvarat niz pobjeda,ja se ovdje odlučujem za malo sigurnijih X2 jer mi se čini koeficijent od 1,45 jako dobar

još pokušati:

palermo vs milan..2...2,50...gore navedeno

milan daje gol..........1,30...Milan zabio na svakoj od četiri utakmice u gostima ove sezone (prosjek golova u gostima 1,57)

17/7

danas uzimam pojedinačne uplate na tekme milana i leedsa, obje da idu preko dva gola...

inače, ne volim se nešto eksponirati u zadnje vrijeme, dokaz tome je i jučerašnja "patka" u danskoj jer NEMA TEORIJE DA FC KOPENHAGEN u dvije tekme uzme samo JEDAN BOD !!! horsensu...

vjerujem da još uvijek prevladava poštenje, ali nekako se ili meni samo čini ili ja zaista "prečesto" naletim na nagazne mine. rekoh jučer sam sebi "daj igraj iransku ligu , 17. protiv 2. igra, pa oni ne smiju namještat!"

i nisu :)

cilic-janowicz 1 1,50 janowicz je 69 na atp listi, cilic u relativno dobroj formi, dobiva

e moj Marine...ostavi se ti lijepo reketa i uzmi lopatu u ruke.....

moram se složit, ovo nije bilo po planu!

taj čovjek me koštao više živaca nego nekada Ivanišević...

nepratim nešto puno tenis, pomalo ove naše i šta primjećujem:Čilića ne bi stavio na listić za sve pare ovog svjeta,pa taj čovjek je nešto kao Roma u nogometu nikad neznaš hoće li pobjedit 1. ili će izgubit od 401.mislim da čovjek ima problema u psihološkoj pripremi za meč

PALERMO vs AC MILAN........................................X2.....1,45..........20:45.....REZ...-:-

Milan bez Boatenga i De Sciglija najvjerojatnije danas, ali se vraća Abbiati na gol, tak da se slažem s prognozom, ja sam isto odigrao X2, i medvjede.

ovaj mulčić El Shaarawy od 10 Milanovih golova ove sezone u Serie A on ih je utrpa 6 još su zabijali de Jong 1 i Pazzini 3 i sad se ja pitam di je taj najskuplji Milanov igrač Pato ove sezone nije zabio ni u jednom natjecanju

PALERMO vs AC MILAN........................................X2.....1,45..........20:45.....REZ...-:-

Milan bez Boatenga i De Sciglija najvjerojatnije danas, ali se vraća Abbiati na gol, tak da se slažem s prognozom, ja sam isto odigrao X2, i medvjede.

Po pisanju talijanskih novina (gazzetta, calciomercato, corriere) bit ce Amelia na golu.

Pozdrav svima,

Ja ču danas probat :

Osijek - Istra  1  1.9

Osijek ove sezone igra jako dobro, kod kuće pogotovo, Imaju najbolju obranu lige sa samo 9 primljenih golova, što je manje i od Dinama (11), Osijek je prošle sezone stigao do finala kupa, gdje su uz malo sreće mogli do pehara. Mislim da su ove sezone još kvalitetniji i bez obzira na probleme s izostancima na svom terenu nebi trebali imat problema protiv prosječne Istre.

Medvescak - Znojmo    1  1.65

Ovdje igram jedinicu jer su medvjedi u odličnoj formi i ako budu i večeras igrali kako mogu, vjerujem u pobjedu pred prepunom dvoranom.

Pozdrav ljudovi..

Evo ja se dvoumim između sljedećeg

Jeffrey D.-Med- dg 2.20

Buck B.-Med- dg  3.20

Najrađe bi odigro oba u singlu,pa prođe li jedan ok,prođu li oba super..

Ustvari,nadao sam se da će mi neko ko to sve malo prati,znati reći nešto o njima,njihovoj formi i to..I koju bi opciju on rađe odigro s obzirom na zadnje 2 tekme..Hvala :)

Sta mislite da li moze Zvezda osvojiti set u odbojci u ligi prvaka?

Igraju neoptereteni sa nisto, nitko iz uprave ne trazi nisto od nih u ovo natecanje..samo skupaju iskustvo..tada se vrlo lesno igra, ali fale im 2 bitni igraca..a gosti danas moraju igrati silno i zele sigurna pobeda pre susreta sa Terentino..tako da...odgovor na tvoje pitanje je NE

uz Medvešćak koji danas tiplam za veći ulog ide i....

EV Zug - EHC Biel (1)(1.70)

Ovo je zasad  najjače izdanje Zuga u momčadskoj povjesti. Napravili su odličan posao dovodeći 5 vrhunskih NhL igrača koji lagano hvataju ritam i postaju dominantni i agresivni  na ternu. Zug nam je demonstrirao svoju nadmoć u zadnjoj njihovoj utakmici u kojoj je demolirao Klotena koji je  bio domaćin sa čak pet pogodaka i bez primljenog pogotka. Danas im dolazi u goste momčad Biela koja je prilično čvrsta momčad ali isto tako forma im je vrlo promjenjiva što vjerujem da će igrači Zuga iskoristiti na najbolji način.

bok decki,zanima me dal zna ko na b winu,evo dijele bonus dobrodoslice,na prvu uplatu 25 %,znaci ako uplati se na racun 200 eura dodijele 50 gratis..e mene sad zanima iskljucivo,ako ja 200 eura uplatim na racun,i kad mi uplate 50 eura dal ja mogu te novce odmah na karticu povuc kod sebe i igram npr sa 20 eura ili bilo kolko? ili moram sa cijelim iznosom 250 eura koje imam na raspolaganju igrat?nadam se da neko zna odgovor :) hvala i pozz :)

bok decki,zanima me dal zna ko na b winu,evo dijele bonus dobrodoslice,na prvu uplatu 25 %,znaci ako uplati se na racun 200 eura dodijele 50 gratis..e mene sad zanima iskljucivo,ako ja 200 eura uplatim na racun,i kad mi uplate 50 eura dal ja mogu te novce odmah na karticu povuc kod sebe i igram npr sa 20 eura ili bilo kolko? ili moram sa cijelim iznosom 250 eura koje imam na raspolaganju igrat?nadam se da neko zna odgovor :) hvala i pozz :)

Mora se cijeli iznos okrenuti 3 ili 4 puta, treba pogledati pravila bonusa. Uglavnom nije moguce uplatiti novce da bi se povukao bonus i iste odmah povuci...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use