Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 24.10.2012.

marcro

Recommended Posts

ti si fulao jazavac planet,pisao sam brzo i nisam provjeravao pravopis,i sta sad,reko sam parove koje sam odigrao i koji bi trebali proc,i prosli su i pobrao sam lovu,1700 +

uglavnom vise necu davat nikakve prognoze ni nista,imam svoje parove i svoj nacin zarade na kladi,a ti ako si nesto zivcan odi lijeci svoje frustracije nekud drugdje jer ocito da kladenje ima loš utjecaj na tvoje zdravlje!! isprike svima ,znam da ovaj forum nije za prepucavanje!

Mislim da je htio reći da se takav tekst piše u sekciju LIVE..ne tu..

Jio

Kako sto je jucer Juve kiksao tako mislim da ce da bude danas City.

Ajax-M.City tip ajax +1.5

Ajax e konstantno u ligu prvaka svake godine. Tradicija na igranje u elitnim prvenstva u zadnih 20 godina im je jaca nego Citija. Evropa ne znaci da ako kupis igrace i onda imas tim.. Tu je ta hemija koja treba da se sklopi dobra momcad i da donese rezultat. Iako ima veliki imena eto vidimo da Mancesteru ne ide bas kako su isforsirani. Danas kladilnica im daje 1.8 na pobjeda sto je veliki koeficient i svi ce da se zalete zato sto moraju da pobede,,ali mislim da nece biti tako lako..

Pa Juve kod kuci gazi sve pred sobom a u Europa je nitko i nista... Nordesjelant im uze bod..ako bi i Bate Borisov bio sa njih u grupa i on bi ih tukao...

Bravo

ti si fulao jazavac planet,pisao sam brzo i nisam provjeravao pravopis,i sta sad,reko sam parove koje sam odigrao i koji bi trebali proc,i prosli su i pobrao sam lovu,1700 +

uglavnom vise necu davat nikakve prognoze ni nista,imam svoje parove i svoj nacin zarade na kladi,a ti ako si nesto zivcan odi lijeci svoje frustracije nekud drugdje jer ocito da kladenje ima loš utjecaj na tvoje zdravlje!! isprike svima ,znam da ovaj forum nije za prepucavanje!

osam mjeseci si ovdje i trebao bi znat da u temi:LISTIĆ DANA se objavljuju samo parovi/utakmice sa malom ili velikom analizom, a u temi LIVE se objavljuje to šta si ti napisao ovdje, šta čekaš,kako sa curom ideš na utakmice i sl.I da pravopis nema nikakve veze bitno je da se razumijemo,ali ovdje te ja nisam razumio ne zbog pravopisa nego zbog nečeg drugog al dobro.Čestitam na dobitku i želim ti puno sreće u daljnjem igranju!!!pozdrav od jazavca!!

Jio

Kako sto je jucer Juve kiksao tako mislim da ce da bude danas City.

Ajax-M.City tip ajax +1.5

Ajax e konstantno u ligu prvaka svake godine. Tradicija na igranje u elitnim prvenstva u zadnih 20 godina im je jaca nego Citija. Evropa ne znaci da ako kupis igrace i onda imas tim.. Tu je ta hemija koja treba da se sklopi dobra momcad i da donese rezultat. Iako ima veliki imena eto vidimo da Mancesteru ne ide bas kako su isforsirani. Danas kladilnica im daje 1.8 na pobjeda sto je veliki koeficient i svi ce da se zalete zato sto moraju da pobede,,ali mislim da nece biti tako lako..

Pa Juve kod kuci gazi sve pred sobom a u Europa je nitko i nista... Nordesjelant im uze bod..ako bi i Bate Borisov bio sa njih u grupa i on bi ih tukao...

kapa do poda....

Bravo

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use