Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 24.10.2012.

marcro

Recommended Posts

AJAX vs MANCHESTER CITY....................20:45...............2..........1,80....................REZ.3:1

Ako nećemo uzimat razlike u  kvaliteti pa samim time i vrijednosti igrača ova dva kluba,pogledom na tablicu vidi se da je ovo skoro pa "posljednji vlak" za kvalitetniju ekipu a to je naravno Manchester City!!!Iako je City krenuo jako loše u Ligi prvaka sa porazom od Reala M (očekivano) i "mršavih" 1:1 sa Dortmundom kod kuće,siguran sam da danas kreću od 1.minute po 3 boda a sa  ofenzivcima  kakvi su Tevez-Nasri-Toure-Balotelli-Dzeko ovi mladci iz Ajaxa nemaju baš neke šanse da izbjegnu poraz večeras i čak sam mišljenja da bi City mogao pobjedit i sa dva gola i više razlike gdje je koeficijent 3.10

DINAMO Z vs PSG...................................20:45...............2..........1.55....................REZ.0:2

Uz dužno poštovanje igračima Dinama ovaj koeficijent  mi se čini kao poklon kladionice,iako PSG-u će falit nekih par igrača mislim da i druga ekipa Parisa ovo glatko može dobit,za malo hrabrije f+2 koeficijent 2.40

http://www.index.hr/sport/clanak/psg-bitno-oslabljen-protiv-dinama-u-zagreb-ne-dolaze-napadac-od-30-milijuna-eura-playmaker-i-kapetan/642964.aspx

sretno!!!!

DINAMO Z vs PSG...................................20:45...............2..........1.55....................REZ.-:-

Uz dužno poštovanje igračima Dinama ovaj koeficijent  mi se čini kao poklon kladionice,iako PSG-u će falit nekih par igrača mislim da i druga ekipa Parisa ovo glatko može dobit,za malo hrabrije f+2 koeficijent 2.40

http://www.index.hr/sport/clanak/psg-bitno-oslabljen-protiv-dinama-u-zagreb-ne-dolaze-napadac-od-30-milijuna-eura-playmaker-i-kapetan/642964.aspx

Ovog me danas strah.. najgore je kad neki bet izgleda "prelagan", kad je OGROMNI public bet.. Milijoni € se vrte , ako ne i milijarde u svijetu oko ovog para a klade JOŠ uvijek drže tečaj na 1,5 pa kako si ti napisao 1,55 ??

U tom slučaju bi trebao tečaj biti 1,35... 1,25 , s obzirom na uplate na PSG.

NE kažem da nisam odigrao ovaj par, doduše, prije par dana sam odigrao na hendy PSG-a ali nekako mi je ovo presumnjivo :( postalo što se više bliži tekma..

Da ne kažem ništa o jučerašnjim igrama "velikih" .. Juve nerješeno , Man UTD također slabašnih 3:2, Barca u 94. minuti za 2:1...

Prvo sam mislio stvarno veliku lovu odigrati na PSG ali s obzirom na sumnju igram svejedno na PSG još na jednom listiću ali ne za neki veliki ulog..

p.s. najgori su mi ovakvi betovi :) koje moraš odigrati jednostavno :D

Dinamo - PSG    f+2   2.30

Ovo igram za maksimalni ulog.  Parižani jesu oslabljeni, ali realno to su takve zamjene da se izostanci neće ni osjetiti, pogotovo ne protiv slabašnog Dinama.  Atmosfera na stadionu je opet bit žalosna, nije prodano ni pola karata, tako da neće bit onih nabrijanih navijača koji bi nosili Dinamo protiv ovakvih ekipa.  Nakon poraza od Porta prošlo kolo, Parižanima neće nedostajat motiva, te će jurnit po pobjedu od početka i ako zabiju gol u prvih 20 minuta, vjerujem u potop Dinama, na drugom listiću sam odigrao i f+3 s kvotom od 4.1 za nešto manji ulog, ali sam siguran da uz malo sreće i to bez problema prolaz..

Uz f+3 na Psg ću još dodati

Zenit - Anderlecht  1  

Zenit je trnutno zadnji u grupi i ako žele nešto napraviti ove sezone, moraju se trgnuti, S ekipom koju imaju vjerujem da će danas doći do pobjede, jer onakav napad jednostavno mora zabijat.. Anderlecht je izgubio od Malage s 3:0, i ako Zenit bude ne nivou, mislim da ovdje nemaju puno šanse....

Ajax - Man City   2

Ovdje je sve rečeno u prošlom postu, jednostavno nevidim način na koji bi Ajax mogau opasno ugroziti pobjedu Citya večeras  a kvota je odlična..

Sretno svima

DINAMO Z vs PSG...................................20:45...............2..........1.55....................REZ.-:-

Uz dužno poštovanje igračima Dinama ovaj koeficijent  mi se čini kao poklon kladionice,iako PSG-u će falit nekih par igrača mislim da i druga ekipa Parisa ovo glatko može dobit,za malo hrabrije f+2 koeficijent 2.40

Ovog me danas strah.. najgore je kad neki bet izgleda "prelagan", kad je OGROMNI public bet.. Milijoni € se vrte , ako ne i milijarde u svijetu oko ovog para a klade JOŠ uvijek drže tečaj na 1,5 pa kako si ti napisao 1,55 ??

NE kažem da nisam odigrao ovaj par, doduše, prije par dana sam odigrao na hendy PSG-a ali nekako mi je ovo presumnjivo :( postalo što se više bliži tekma..

Da ne kažem ništa o jučerašnjim igrama "velikih" .. Juve nerješeno , Man UTD također slabašnih 3:2, Barca u 94. minuti za 2:1...

Prvo sam mislio stvarno veliku lovu odigrati na PSG ali s obzirom na sumnju igram svejedno na PSG još na jednom listiću ali ne za neki veliki ulog..

na supersportu je koeficijent 1,55. Da slažem se s tobom ali  sam se "živ pojeo" kad nisam odigrao na pobjedu Porta u Maksimiru a koeficijent je bio 1,90-2,10 i zbog toga danas ovo uvrštavam u svoj izbor

stoji sve,sumnja.....ali brate ako opet bude mućki,a znamo kako je završio Lyon...moglo bi biti povećih istraga  ;D

Mislim,baš Dinamo sa dva francuza....Mamićev Dinamo...he,he.....ja mislim da bi nekom bilo presumljivo,zar ne?  ;)

stoji sve,sumnja.....ali brate ako opet bude mućki,a znamo kako je završio Lyon...moglo bi biti povećih istraga   ;D

Mislim,baš Dinamo sa dva francuza....Mamićev Dinamo...he,he.....ja mislim da bi nekom bilo presumljivo,zar ne?   ;)

Je, to stoji! :D Valjda nisu toliko glupi :D Ali opet, možda im se sa francuzima najlakše "dogovorit" :D:D :D

stoji sve,sumnja.....ali brate ako opet bude mućki,a znamo kako je završio Lyon...moglo bi biti povećih istraga   ;D

Mislim,baš Dinamo sa dva francuza....Mamićev Dinamo...he,he.....ja mislim da bi nekom bilo presumljivo,zar ne?   ;)

Je, to stoji! :D Valjda nisu toliko glupi :D Ali opet, možda im se sa francuzima najlakše "dogovorit" :D:D :D

Da,ipak je Platini njihov  :P

Bok svima,

s obzirom da je danas Dinamo glavna tema razgovora, ja ću odigrati onda nešto vezano za nj. :D

Ibrahimović(idg)-DinZ-PSG  Daje gol @ 1,70   - imam neki filing da će jednoga barem ugurati većeras , glava PSG-a , trebao bi :)

Sad kad sam već bio na ponudi igrača, pa kakav bi to dan bio a da ne odigram:

Ronaldo C.(idg)-BDor-Real  :) Daje gol @ 2,0 koef.  - Dortmund je jak i dobra momčad ali Ronalno je Ronaldo.. mora spacati jednoga barem inaće će otići sa suzom u oku sa terena.. - ego manijak :D

UPDATE :

... :) ETO GA :D Za danas dosta :D

Pozdrav svima evo moj triple za danas.

20:45 Dinamo Zagreb-PSG 2 @ 1.55

Dinamo veceras na polupraznom Maksimiru docekuje PSG. Dinamo je i drugu godinu za redom uspio izboriti grupnu fazu elitnog nadjecanja. Ove godine su u grupi sa PSG-om , Portom i Dynamom iz Kijeva. U prvom kolu su docekali Porto ali nisu se proslavili izgubivsi 2:0 , a u drugome kolu bili su porazeni sa istim rezultatom na gostovanju u Kijevu. U domacem prvenstvu Dinamu ide odlicno kao i svake sezone , nalaze se na prvome mjestu s 29 bodova , s 9 pobjeda 2 nerjesene i 1 izgubljenom uz gol razliku 29:11. Svi smo tokom ljetnog prijelaznog roka pratili PSG kojeg su preuzeli bogati šeici i odmah doveli puno pojacanja. Valja izdvojiti dva najveca Zlatana Ibrahimovica i Thiaga Silvu. PSG je u prvom kolu docekao Dinamo Kijev i pobijedio s laganih 4:1 , zatim su gostovali kod Porta gdje su u zadnjim minutama primili gol i izgubili s 1:0. Sto se tice domaceg prvenstva PSG se nalazi na prvome mjestu s 19 bodova s 5 pobjeda i 4 nerjsena meca. U domacem prvenstvu se vise ocekivalo od PSG-a. Ocekivalo se da ce odmaknuti odma konkurentima na pocetku ali su oni nanizali nesto remija i nisu uspjeli odmaci svojim pratiteljima. Kao i vecina i ja ocekujem laganu pobjedu PSG-a koji je puno kvalitetniji od Dinama i mislim da ce Dinamo svoje prve bodove morati traziti protiv Dinama iz Kijeva na domacem terenu. Preporucio bih za odigrati jos da Ibrahimovic daje gol 1.80 i PSG hendikep 2.40.

20:45 Porto-Dinamo Kijev 1 @ 1.55

U grupi A susret ce se i Porto i Dinamo Kijev. Porto je odlicno krenuo u novu sezonu lige prvaka i nalaze se na prvome mjestu s 6 bodova iz dva susreta. U prvom kolu su pobijedili Dinamo s 2:0 a zatim su na domacem terenu pobijedili PSG s 1:0. U domacem prvenstvu Porto se nalazi na prvome mjestu s 14 bodova s 6 pobjeda i 2 nerjesena susreta uz gol razliku 15:4. Dinamo Kijev trenutno se nalazi na trecem mjestu u grupi A s jednom pobjedom i jednom izgubljenom. Izgubili su u gostima protiv PSG-a s 4:1 , a nakon toga su na domacem terenu pobijedili Dinamo s 2:0. U domacem prvenstvu nalaze se na tek trecem mjestu iza Shakhtara i Dnipra s 24 boda. Imaju 8 pobjeda i 4 izgubljene uz gol razliku 19:12. Moj favorit u ovom mecu je Porto koji je ove sezone odlican na svome terenu. Pobjedjivali su i jace ekipe od Dinama npr PSG. Dinamo je u losoj formi sto smo vidjeli i u igri protiv kolega iz Zagreba i mislim da nece moci ugroziti Porto.

20:45 Borussia D.-Real Madrid 2 @ 2.30

Derbi danasnjeg dana svakako ce odigrati Borussia Dortmund i Real Madrid. Borussia Dortmund nalazi se na drugome mjestu grupe D s 4 boda iz dva susreta. U prvom kolu na domacem terenu pobijedili su Ajax u zadnjim minutama s 1:0 , zatim su kod Manchetser Citya odigrali 1:1. U domacem prvenstvu Dortmund je poceo katastrofalno. Nalaze se tek na 4 mjestu s 12 bodova zaostatka za vodecim Bayernom. Imaju 3 pobjede , 3 nerjesene i 2 izgubljene utakmice uz gol razliku 18:11. Gledao sam ih u subotu , kada su na domacem terenu izgubili od Schalkea s 2:1. Jako su lose odigrali mec , Schalke je u svim segmentima bio bolji a gol su postigli sretnim udarcem Lewandowskog glavom. Real Madrid ocekivano se nalazi na prvom mjestu grupe D s 6 bodova. U prvom kolu pobijedili su u odlicnom mecu Manchester City s 3:2 , a zatim su u drugom kolu u gostima pobijedili Ajax s 4:1. U domacem prvenstvu Real Madrid nalazi se na jako losem cetvrtome mjestu iza Barcelone , Atl Madrida i Malage. Imaju 14 bodova , 4 pobjede 2 nerjesene i 2 izgubljene uz gol razliku 16:7. Moj tip ide na Real Madrid koji se nakon pocetnih losih rezultata poceo buditi i zele sto prije osigurati prvo mjestu ligi prvaka da bi se posvetili prvenstvu i stizanju Barcelone. Dortmund je zapao u jako losu formu ali ce ipak biti dobra prijetnja velikanu iz Madrida ali ja mislim da se kvota od 2.30 na Real mora uzeti.

pozdrav svima.....

danas sam uzeo 4 utakmice iz ponude LP

Dinamo Zagreb - Psg  2    1,55  SS    ;D

Ajax - Man City          2    1,80  SS    ;D

Borussia - Real          X2  1,40  SS    ;D

te nešto o čemu ovdje nije bilo puno govora, a to su žuti kartoni....

Porto - Dinamo Kyev  3,5 žuta kartona.....  VIŠE    1,70  SS    ;D

ovo će biti utakmica života za Dinamo a kako znamo da ukrajinci ne prezaju pred kartonima,

neće ni vruća portugalska krv gledati kako se oštro odnose ukrajinci prema njihovim suigračima....

da stvar bude gora, njihov gazda Surkis uvijek je inzistirao na oštroj igri,

ulascima u duel koji ne smiju biti mlaki, već žestoki i da se bori za svaku loptu... 

jučer su sve tekme osim dvije imale 3+ žk pa se nadam da ova neće završiti tragično za moj listić......

Kako sto je jucer Juve kiksao tako mislim da ce da bude danas City.

Ajax-M.City tip ajax +1.5

Ajax e konstantno u ligu prvaka svake godine. Tradicija na igranje u elitnim prvenstva u zadnih 20 godina im je jaca nego Citija. Evropa ne znaci da ako kupis igrace i onda imas tim.. Tu je ta hemija koja treba da se sklopi dobra momcad i da donese rezultat. Iako ima veliki imena eto vidimo da Mancesteru ne ide bas kako su isforsirani. Danas kladilnica im daje 1.8 na pobjeda sto je veliki koeficient i svi ce da se zalete zato sto moraju da pobede,,ali mislim da nece biti tako lako..

Pa Juve kod kuci gazi sve pred sobom a u Europa je nitko i nista... Nordesjelant im uze bod..ako bi i Bate Borisov bio sa njih u grupa i on bi ih tukao...

Porto - Dinamo Kyev   3,5 žuta kartona.....   VIŠE     1,70  SS    ;D

ovo će biti utakmica života za Dinamo a kako znamo da ukrajinci ne prezaju pred kartonima,

neće ni vruća portugalska krv gledati kako se oštro odnose ukrajinci prema njihovim suigračima....

ulascima u duel koji ne smiju biti mlaki, već žestoki i da se bori za svaku loptu... 

jučer su sve tekme osim dvije imale 3+ žk pa se nadam da ova neće završiti tragično za moj listić......

Da se nadovežem na ovaj bet koji također uzimam...utakmicu sudi Čeh...Pavel Kralovec...sa prosjekom od 4 žuta kartona...

http://worldreferee.com/site/copy.php?linkID=513&linkType=referee&contextType=stats

Duje Čop daje gol @5.00

Ne znam zašto al ovo me danas vuče strašno. Gotovo sam uvjeren da će Dinamo zabiti gol PSG-u. Čop je odličan ove sezone u HNL-u, pa i u Ligi prvaka, gdje je jedini iz Dinama koji je uspio doći u neke gol šanse... nije zabio, ali on mi ovako djeluje kao jedini dovoljno kvalitetan koji bi mogao zabiti ako mu se pruži šansa...na nekom sistemu po meni vrijedi probat

sretno svima dns ! :)

ja cekam porto,psg i real daje gol,na tom listicu sam imao man utd i barcu,ulog je 250 mi a dobitak 1040,nadam se da ce proc mi posto sam jucer imao jebenu srecu :)

jucer sam razmisljao cijeli dan i na poslu sa kolegama diskutirao o dinamo-psg,i bubnuo sam 1000 kn na psg dobitak 1476,nadam se da ce ibra i ekipa dat porciju nasima,makar sam dinamovac,zgadio mi se maminjo i stadion i sve na tekmi protiv maribora,moja cura  koja prvi puta ide na stadion,ja ju poveo na tekmu,ulazi ispred mene ,i ona ude,a meni ne želi kod sa karte ocitat i cekao sam pola sata da mi poniste kod i puste me na stadion...nadam se da ce dns b it nprmalni rezz i da cemo pobrat lovu! ;D

Sharapova - Radwanska, Sharapova to win -3,5 - 1.75 @ Favorit

Zašto uzimam ovaj bet. Jučer me Radwanska, odnosno bolje rečeno Kvitova koštala lijepog dobitka. Taj teniski meč je bio naporan za gledanje, bez obzira dal ste se bili okladili ili ne. Kvitova je svojim greškama poklonila pobijedu Radwanskoj. Na svojem servisu se mučila, doslovno, s mnogo duplih grešaka..uglavnom katastrofalno je odigrala. Mislim da će Sharapova ovjde pobijedit, a mislim i da je Radwanska i u malom padu forme, te s malo agresivnijom igrom, morala bi Sharapova pokrit ovaj hendi, al kako su to žene, ništa nije sigurno, pa ja idem s ulogom, tek tolko da pokrijem ono od jučer. Ako će netko ispratit, sretno!  ;)

EDIT: Rezime svega je da mi 2h nitko ne može vratiti, da mi je ženski tenis oduzeo vjerojatno 20g. života i da, više ne igram ženski tenis. Ovo je strašno, Radwanska uredno vraća loptice u teren, dok Sharapova poklanja svojim ni manje ni više nego oko 45 unforced errrosima (ako ne i više) bodove. Katastrofa! Jučer ista loša partija Kvitove, s jednako toliko grešaka, danas Sharapova. Ko da je neka urota, kad je Radwanska na terenu, pa svi uredno loptice šalju van terena.

sretno svima dns ! :)

ja cekam porto,psg i real daje gol,na tom listicu sam imao man utd i barcu,ulog je 250 mi a dobitak 1040,nadam se da ce proc mi posto sam jucer imao jebenu srecu :)

jucer sam razmisljao cijeli dan i na poslu sa kolegama diskutirao o dinamo-psg,i bubnuo sam 1000 kn na psg dobitak 1476,nadam se da ce ibra i ekipa dat porciju nasima,makar sam dinamovac,zgadio mi se maminjo i stadion i sve na tekmi protiv maribora,moja cura  koja prvi puta ide na stadion,ja ju poveo na tekmu,ulazi ispred mene ,i ona ude,a meni ne želi kod sa karte ocitat i cekao sam pola sata da mi poniste kod i puste me na stadion...nadam se da ce dns b it nprmalni rezz i da cemo pobrat lovu! ;D

ima jedna stara a ide ovako nekako ŠTAAAAAA JEEEEEEE PJESNIKKKKK HTIOOOO REEĆĆĆĆĆ

pa dajte ljudi pročitajte pravila foruma koja cura koje očitanje karte asu falio si ne forum falio si planet bez uvrede i bez moje lažne skromnosti MI SMO VANZEMALJCI ZA TEBE!!!JOŠ MI NIJE JASNO O ČEMU PRIČAŠ ajme majko.....

Porto - Dinamo Kyev   3,5 žuta kartona.....   VIŠE     1,70  SS    ;D

Da se nadovežem na ovaj bet koji također uzimam...utakmicu sudi Čeh...Pavel Kralovec...sa prosjekom od 4 žuta kartona...

http://worldreferee.com/site/copy.php?linkID=513&linkType=referee&contextType=stats

Baš sam krenul pisat da izgleda da je Čeh odigral under...28 prekršaja 1 žuti...no ostala sudačka nadoknada...na kraju rezime 33 prekršaja 4 žuta, od roga 3 u sudačkoj nadoknadi...:D

Kaj reć nego Hvala gospon Kralovec  ;D

ti si fulao jazavac planet,pisao sam brzo i nisam provjeravao pravopis,i sta sad,reko sam parove koje sam odigrao i koji bi trebali proc,i prosli su i pobrao sam lovu,1700 +

uglavnom vise necu davat nikakve prognoze ni nista,imam svoje parove i svoj nacin zarade na kladi,a ti ako si nesto zivcan odi lijeci svoje frustracije nekud drugdje jer ocito da kladenje ima loš utjecaj na tvoje zdravlje!! isprike svima ,znam da ovaj forum nije za prepucavanje!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use