Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 23.10.2012.

Frle

Recommended Posts

otvaram s jednim parom,poslije ću napisat još neke parove: Zagreb - Nexe Našice -6,5 tip 2 (1,85)...Našice imaju skor 4 0 1 i druge su na tablici dok zagreb ima skor 3 1 0 i drže 4.poziciju... nexe je prije dva tjedna pobjedio metalurg u gostima i s time su dokazali da su kvaliteta i da ovdje mogu uzet sve bodove... metalurg je ove godinejači od zagreba i mislim da po tome zagreb danas neće dobiti sa 7 razlike...

evo i ostalih parova:

BATE Borisov - Valencia ibn tip 2 (1,55)... mislim da je došao kraj pobjedama bate-a...jesu oni pobjedili i lille i bayern ali mislim da si valencia ne smije priuštiti da u ovoj skupini ne prođe dalje... kvalitetnija je siurno od batea i sigruan sam da danas ne gube tekmu..

Barcelona - Celtic 1.pol više od 1 gol (1,7)... iz ove tekme pokušao asm izvući najveću moguću kvotu a da je i sigurna...ovo mi se čini ko poklon jer vjerujem da će barca od 1.min krenuti svim snagama naprijed i da će zabiti do 10.min prvi gol..čak ću probat na jednom da 1.gol pada u prvih 10min...

Nordsjaeland - Juventus F+2 (1,9)... ovo se mora odigrati jer jednostavno juve igra odlično i mislim da nordsjalena neće zabiti gol a juve ako je chelseau zabio 2 komada u gostima onda će sigurno i ovim panjevima zabiti par komada...

Nordjaelland - Juventus tip 2

Danski Nordsjelland je autsjader u ovoj grupi, što se vidi i u prvim kolima, upisali su poraz u Donjecku i kod kuće od Chelseaja. Utakmica protiv Juventusa ne bi trebala previše različita od onoe protiv Chelseaja. Juventus je ekipa koja drzi najveći tempo u cijeloj Europi i ne bi trebali da dopuste sebi bilo kakvo iznenađenje u ovoj utakmici, a sve osim pobjede im ne ide u prilog za prolaz u drugi krug ovog natjecanja. Razlika u kvaliteti je nemjerljiva, i zato bez sumnje idem pobjedu Juventusa u ovoj utakmici.

Lille - Bayern tip 2

Sličćno kao i kod Juventusa, isto važi i za Bayern. Prošlo kolo su kiskali kod Bate Borisova, iako nisu bili losi na terenu, pogadjali su prečke, sative fulali jako dobre prilike. Ne vjerujem da se bayernu moze takvo što dva puta ponoviti. U Bundes ligi imaju sve pobjede i melju sve redom pred sobom, sa jako velikom gol razlikom.  U ovoj utakmici Lille nema sta traziti, Bayern ce silovito krenuti po pobjedu na krilima Riberyja, oporavljenog Robbena i Mandzukica koji je dosljedno zamijenio Maria Gomeza u vrhu napada Bavaraca. Za hrabrije hendikep na Bayern ili 2/2.

Barcelona - Celtic  zbroj kornera -10.5+ tip 1

Barcelona je ekipa koja u 90% utakmica ide na manje kornera. Razlog tome je svima poznata tika taka igra Barcelone sa velikim posjedom lopte, i vellikim brojem razmjene dodavanja na sredini terena. Barcelona je deficitarna u igri glavom, tako da se trude da sto manje lopti zavrsi u korneru, te uvijek biraju vracanje lopte odbrani prije nego napucavanje u korner. Celtic ce vjrerovatno napraviti bunker pred svojim golom, i pokusati primiti sto manje golova veceras, tako da ce se vecina igre upravo odvijati izmedju šesnaesterca Celtica i centra Nou Campa.

Bok svima,

danas ću probati hockey tekmu KHL:

Dinamo Riga-Tr.Celjabinsk (23.10. 18:30) 2@1,90 ili Konačni ishod @ 1,47 REZULTAT 3:5

Pratim ovog Traktora već neko vrijeme.. znam ih i od prošlih godina ali mi se čini da niti jedne sezone nije bio ovakav kao ove.

Danas ću probati na njih , nije ovo nikakva ziherica nego mislim da je Dinamo u problemima..

Dinamo Riga Metallurg Magnit... 2:5 -22.10.2012

HC Yugra Dinamo Riga                4:3-17.10.2012

Barys Astana Dinamo Riga        5:0-15.10.2012

Avangard Omsk Dinamo Riga        4:2-13.10.2012

Dinamo Riga Dinamo Minsk        2:1 ET-09.10.2012

Dinamo Riga Severstal Cherep... 0:1-07.10.2012

Dinamo Riga Vityaz Chekhov        2:1 ET-05.10.2012

Donbass Dinamo Riga                4:2-03.10.2012

Dinamo Riga Salavat Ufa           2:3 ET-01.10.2012

Dinamo Riga Spartak Moscow   5:4-28.09.2012

4 izgubljene zaredom, ne vidim zašto bi danas protiv dosta dobrog Traktora prekinuli niz gubitnih tekmi :)

Vidjet ćemo :)

Pozdrav svima!

pozdrav svima

Nisam siguran dali je ovo za ovu temu, ako sam fulo ispričavam se

Zanima me dali netko nešto zna o ovom paru

wycombe (pk)- barnet - 2/1 @9,00

Sumnjivo mi je iz razloga što se kvote na takve pikove kreću oko 25-30 a ovo samo 9, pa ako netko nešto zna nek javi...

U pitanj je 4. engleska liga

u kojoj kladionici je ovo? ja ne mogu pronaci jer (ima u ponudi par) ali nema p/k

Pozz kladoši.. evo samo da vam nesto kazem :)

Galatasaray - Cluj (tim 2 daje gol)  @1,60

- veoma izgledno, uvalili svima i ne vdim razloga zasto ne bi i slabasnom galatasarayu... a kvota vise nego prihvatljiva

Spartak - Benfica X2  @1,40

- po meni zicer dana.. vise nego CHE X2 ( mada mi je i to lijepi koef!).. Spartak se raspada, izgubio nekoliko u nizu, ne mogu se naci... nije ni Benfica bog zna sto i mozda ce na njih utjecati zima, ali da su bolji, bolji su i po meni ce izvuci najmanje X!

Sretno, i oprostite na kratkim i ''nedovoljnim'' analizama ali nemam vremena...

Evo i jedan ziheraški od mene  ;D

FC Nordsjaelland - Juventus (2)(1.40)

Nordsjelland je 2 klase ispod Juveta po kvaliteti i sve osim pobijede gosta bi bilo iznenađenje ovdje. Juve je u odličnoj formi i nema nekih bitnih izostanaka koji bi im mogli narušiti igru.

Medvescak - Alba Volán Sz. (1x)(1.30)

Medvedi igraju vrlo dobro na domaćem ledu iako me često znaju iznenaditi pa odigrati neriješeno. To je jedini razlog zašto danas idem na malo sigurnije 1x i uvjeren sam da će to proći laganini.

HC Slovan - CSKA Moskva (x2)(1.30)

Gostu se danas vraćaju dva vrlo bitna igrača s čijim povratkom i njihova igra će se dignuti na višu razinu. Slovan u ovoj utakmici nema šta očekivati jer to ni svojim prethodnim igrama nije pokazao.

EHC Olten  -HC Thurgau (1)(1.30)

Ovaj par bi izdvojio kao zicer dana. Olten je trenutno u najboljoj formi ikad, nanizali su 11 pobijeda za redom. S druge strane Thurgau u nikad lošijoj formi i gube sve zaredom. Čista jedinica ko kuća.

Evo jedan lov na iznenađenje  :o

Galatasaray - CFR Cluj (2)(5.30)

Domaćin je danas bez par bitnih igrača dok Cluj nema problema sa suspenzijama i ozljedama i dolaze u najjačem sastavu. Vidili smo da Cluj može pobijediti bilo koga i ovdje sam se odlučio probati uhvatiti dvojkicu.

Sa ovim se nikako ne mogu složiti.. bit će PUN stadion.. mislim da bu Cluj imo sreće ako X izvuće!

pozdrav svima

Sumnjivo mi je iz razloga što se kvote na takve pikove kreću oko 25-30 a ovo samo 9, pa ako netko nešto zna nek javi...

u kojoj kladionici je ovo? ja ne mogu pronaci jer (ima u ponudi par) ali nema p/k

Germania- koef. 7.00  :-\

Pozz kladoši.. evo samo da vam nesto kazem :)

Galatasaray - Cluj (tim 2 daje gol)  @1,60

- veoma izgledno, uvalili svima i ne vdim razloga zasto ne bi i slabasnom galatasarayu... a kvota vise nego prihvatljiva

Spartak - Benfica X2   @1,40

- po meni zicer dana.. vise nego CHE X2 ( mada mi je i to lijepi koef!).. Spartak se raspada, izgubio nekoliko u nizu, ne mogu se naci... nije ni Benfica bog zna sto i mozda ce na njih utjecati zima, ali da su bolji, bolji su i po meni ce izvuci najmanje X!

Sretno, i oprostite na kratkim i ''nedovoljnim'' analizama ali nemam vremena...

ja sam našo u super sportu po 9.0  nije mi jasno zašto je tako mala kvota

pozdrav svima

Neka muljaža s ovim parom kvota na 1 je 2.00, kvota na 1/1 2.90, kvota na 2/1 9.00, kvota na 1/2 17.00...a zanimljivo kvota na 1. poluvrijeme 2 je 3.75...(ono kaj je zanimljivo je kvota za prelaz pala na 9 a kvota prvo poluvrijeme 2 bez promjene... ;D (Kvote iz SuperSporta)

Uglavnom što dalje od ovog para... ;D

Veli se, ako želiš dobitan listić, makni se od tenisa u parovima. (a pogotovo ženskog, Kvitova me danas koštala ***) No ja ću baš suprotno jer je pik vrlo izgledan.

Dodig/Melo - Čilić/Sa, Dodig/Melo to win - 1.65 @ Favorit

Dodig i Melo su fakat "kliknuli" zajedno u parovima, ostvaruju dobre rezultate, a Dodigu je i lijepo krenulo, zadnjih par mečeva mu se lijepo diže forma. Čilić i Sa nisu previše odigrali zajedno, što više, zadnji meč su zajedno odigrali 2010. Kako se i za parove govori da je bitnija uigranost od forme, mislim da Dodig i Melo imaju dobitnu kombinaciju, te da bi ovaj meč morali dobiti.

Shaktar - Chelsea, Torres doesn't score, 1.40 @ Favorit

Budimo realni, ako će netko zabit, onda to po meni ne će biti Torres, nego Mata ili Hazard, jer teško da će proć kraj Čigrinskog i Rakitskija.

Sretno!  ;)

Moj bet za večeras

Mandžukić M.(idg)-Lil-BayM  daje @ 1.90 SuperSport

...čekao sam da se objave postave za tekmu, te nakon što vidjeh da Manđo kreće od 1. minute odlučih se odigrat ovaj bet, netreba puno trošiti riječi, Manđo zabija u prvenstvu malo pomalo isto tako očekujem i u ligi prvaka od njega, Lille kreče sa dosta ofanzivnom postavom 4-3-3 pa samim time očekujem da će biti mnogo ''propuha'' u obrani, te se nadam da će Manđo namirisati kao što to zna i biti na pravome mjestu u pravo vrijeme...

Kaj se tiče BATE- Valencia sjetite se Apoela prošle godine, iz kola u kolo očekivao se njihov poraz, a na kraju oni prošli dalje, tako da oprez...

...mislim da bi moglo proći...

BATEBor(zžk4,5)-Valencia više @ 1.90 - dakle da će na utakmici biti više od 4 žuta kartona, utakmica će sigurno biti čvrsta, a utakmicu sudi Škot Craig Thomson koji je lak na kartonima...

http://worldreferee.com/site/copy.php?linkID=577&linkType=referee&contextType=stats

...uglavnom ja bježim od ovog para u kompletu...

Sretno svima večeras...:)

pozdrav svima

Neka muljaža s ovim parom kvota na 1 je 2.00, kvota na 1/1 2.90, kvota na 2/1 9.00, kvota na 1/2 17.00...a zanimljivo kvota na 1. poluvrijeme 2 je 3.75...(ono kaj je zanimljivo je kvota za prelaz pala na 9 a kvota prvo poluvrijeme 2 bez promjene... ;D (Kvote iz SuperSporta)

Nisam ni mislio igrat, al i ja mislim da je neka muljaža, jer su kvote jako čudne  :D

pozdrav svima

Nisam ni mislio igrat, al i ja mislim da je neka muljaža, jer su kvote jako čudne  :D

Kao što sam i predpostavio muljaža...tzv. navlakuša kladionica...:D

Usput pozdrav Analyzeru...lijepo te je vidjeti ponovo sa nama...

Hehe..boki tebi i  svima :)

Dici cemo mi ovaj forum na noge opet :D sad se polako zakuhava sve :D

Ja imam par klubova na piku pa kad ce oni igrat ja cu tu stavit kaj igram i kad ih pratim.. jucerasnja tekma bila zivcojed ali , takve su skoro sve kad pogledas :D

Jbt, sjecam se 4.-5. mjeseca..vikend, svaki dan po 4-5 strana sa prognozama :D , nije bio prooblem naci 3-4 para za odigrat :D - bit ce opet tako , vidim ima novih ljudi, superica!

Jedino mi ovo smeta ,titula : Zivi od kladione :D ko neki okorjeli HC igrac :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use