Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

subota 20.10.2012

selmir7

Recommended Posts

pozzz spavalice evo jedna od mene  fulham-aston vila   1      1,75     u zadnjih 5 medjusobnih omjera aston vila je dobila 2 puta i 3 puta nerijeseno i statistika pokazuje da je vila jaca al po meni nije to tako jer nije vise to ta aston vila koja je po meni bila jako dobra ekipa prodali su par kljucnih igraca i smatram da je fulham u ovom trenutku puno kvalitetniji a to pokazuje i tabela fulham je 9 sa 10 b0d0va a ston vila 15 sa 5 bodova toliko od mene za sad pozzzz i ajmo budite se

empoliiii.png

Da ne trosim tintu. Grafika sve govori i svima ce bit jasno zasto ova odluka. Vidimo da je Lanciano u svakoj utakmici kod kuce dao i primio bar jedan gol. Empoli samo u jednoj nije dao ali je u 3 utakmice zabio po 2 gola i jacim protivnicima nego sto je danasnji.

15.00  Virtus Lanciano - Empoli    gost daje gol   1.40

sasuuuooollooo.png

15.00   Cittadella - Sassuolo     oba daju gol  1.80

Evo utakmice u kojoj je apsolutno sve moguce. Ove godine "prestrasni" Sassulo, ukupno 8 1 0 19:3. U gostima 4 0 0 10:1. Sta reci... Na prvom su mjestu ,stvorili razliku od 6 bodova u odnosu na drugi Livorno. Ovako igram zbog toga sto znam kako igra Cittadella, koja mi je bitnija da zabije jer ce Sassulo gotovo sigurno. Domacin igra u formaciji 3-4-3 a gost 4-3-3. Uz to su vec u 9 utakmica "kasirali" cak 15 golova. Da ponovim, Sassulo sve 4 pobjede u gostima...

heracles- ajax 2     1,70      u zadnjih 5 medjusobnih omjera sve pobjede ajaxa pa neznam zasto nebi ni danas dobio jos pogotovo zadnju kikso kuci od Utrecht tako da su na 4 poziciji i prvi Twente bjezi 5 bodova ako zele bit prvaci danas moraju dobit i u gostima ove sezone imaju 1 pobjedu i 2 remija dok heracles kuci ima 1 pobjedu 2 remija i 1 poraz   sretno                   sta reci upado u zadnjoj minuti

veronaaa.png

15.00   Livorno - Hellas Verona    oba daju gol   1.70

Mislio sam ovo preskociti al mi vrag neda mira. Dvoboj drugog i treceplasiranog. Al kad vidim kako su u zadnje vrijeme svi tako veseli i raspucani ne mogu se otet dojmu da bi danas oba mogli dat bar po 1 gol. I mirna Bosna... masala...ma ne gledam ja Sulejmana, jok, jok. Ma sto se nisam prije rodio da budem sultan. Jest da nije bilo kladionice ali je bio harem. Ali kad se ja nakupim para od kladare kupit cu sebi harem 8)

...nista od harema, zasad...  :'(

veronaaa.png

15.00   Livorno - Hellas Verona    oba daju gol   1.70

Mislio sam ovo preskociti al mi vrag neda mira. Dvoboj drugog i treceplasiranog. Al kad vidim kako su u zadnje vrijeme svi tako veseli i raspucani ne mogu se otet dojmu da bi danas oba mogli dat bar po 1 gol. I mirna Bosna... masala...ma ne gledam ja Sulejmana, jok, jok. Ma sto se nisam prije rodio da budem sultan. Jest da nije bilo kladionice ali je bio harem. Ali kad se ja nakupim para od kladare kupit cu sebi harem 8)

ma valjda ces danas se oparit hehehe ja se danas nadam nekom dobitku treba mi onak koja sigurna :D

posljednja od mene    slaven belupo - cibali     1    1,70   slaven 3 sa 19 bodova i vec 4 kola neznaju za pobjedu i danas je vrijeme da se to mijenja :D a cibalia 10 sa 11 bodova sto se tice mudjusobnih omjera slaven ima 3 pobjede 1 remi i 1 poraz a sto je zanimljivo nijedne pobjede nema kuci protiv cibalie tako da je vrijeme da se i to mijenja ;) sretno

Iako je jako bogata ponuda ja ću ovaj vikend odigrati dosta rezervirano jer mislim da bi moglo biti dosta iznenađenja iz dva razloga. Kao prvo, bila je pauza zbog reprezentativnih obveza i pitanje je koliko su igrači, reprezentativci, jačih klubova umorni, dok su se slabije ekipe imale vremena dodatno uigravati. Još veći problem, uz navedeno jest što slijedi liga prvaka te će mnoge ekipe odmarati neke od glavnih igrača, što zbog umora nakon reprezentativnih obveza, što zbog toga što sza 4-5 dana slijedi najelitnije nogometno natjecanje, i jako bitne utakmice gotovo za sve ekipe...

Za ligu prvaka ima nekoliko izglednih betova, ali još čekam razrade i više o tome sljedeći tjedan...

JUVENTUS vs SSC NAPOLI  -2+....................više..........1,80..........18:00..........REZ...2:0

dvije najbolje ekipe u Italiji,sa vrhunskim ofenzivnim igračima ,iako se Serie A bazira prvo na obranu mišljenja sam da će danas ovdje bit svega a najviše vrhunskog nogometa,u zadnjih 21 utakmicu ova dva kluba 14 utakmica završilo je preko 2 gola dok ih je 7 završilo sa 2 ili manje golova,šta znači 2/3 međusobnih utakmica ide preko golova,odlični ofenzivni igrači poput Vučinića,Giovinca,pa Pirla "snajperiste iz slobodnih udaraca kod Juvea,a kod Napolija Pandev,Cavani,Hamsik daju mi nadu da ću danas gledat jednu "atomsku" utakmicu!!!Isto tako na jedan listić ide mi i oba daju gol sa koeficijentom 1,70....

Danasnja ponuda ima puno tkzv ''zicera'' i vec se je nesto analiziralo a bit ce ih jos tako da nema smisla da i ja pisem o tome pa sam se odlucio za dva para tenisa sa malo vecim kvotama pa ako netko zeli probati..

16:00 Ivo Karlović - Thomaz Bellucci - Hoće li biti tie-breaka u 1. setu? DA @ 2.30

Danas nas u polufinalu muskog dijela turnira u Moskvi ocekuje dvoboj Ive Karlovica i Thomaza Bellucia. Ivo Karlovic hrvatski je tenisac koji se trenutno nalazi na 130 ATP mjestu. Svi znamo da Ivo nije neki igrac i da ga najvise servis izvlaci i zbog kojega je i ''postigao'' nesto u karijeri. Ove sezone vecinom je ispadao u prvim kolima a do ovoga turnira najbolji rezultat mu je bio cetvrtfinale Zagreba. Na ovom turniru u Moskvi je u prvom kolu pobijedio Bolellia 6-4 7-6 , zatim Bogomolova 7-6 6-4 i jucer Roger Vasellina 7-6 6-3. Thomaz Belluci brazilski je ljevoruki tenisac koji se trenutno nalazi na 41 ATP mjestu. On ove sezone ima osvojen challenger u Braunschweigu i turnir u Gaastadu , igrao je polufinala Stuttgarta i Sao Paola , i cetvrtfinale Nice a ostatak nisu neki pretjerano dobri rezultati. On je na ovom turniru bio slobodan prvo kolo zatim je pobijedio Cipollu 6-4 6-1 i jucer Janowicza 6-4 7-6. Danas nas ocekuje jako zanimljiv i neizvjestan dvoboj , a ja sam se odlucio probati malo riskantniji par a to je da ce u prvom setu biti TB. Ivo ima odlican servis koji ga sluzi ovaj citav turnir i ne dopusta protivnicima puno brejk lopti , Belluci takodjer ima solidan servis i dobro igra ovaj turnir. Mislim da Ivo nece moci napraviti brejk Belluciu koji je trenutno u malo boljoj formi od njega a tako mislim i da Belluci nece moci naci odgovora u prvom setu na Ivin servis.

18:30 Javier Martí (ESP) - Horacio Zeballos (ARG) 0:2 @ 2.10

U polufinalu challengera u Villi Allende susrecu se Javier Marti i Horacio Zeballos. Javier Marti spanjolski je tenisac koji se po atp-ovoj ljestvici nalazi na 198 mjestu. Tipicni je challenger igrac koji ide s challengera na challenger a ako ode na neki ATP turnir mora igrati kvalifikacije u kojima vecinom ispada a ako slucajno prodje ispada u prvome kolu. Do ovog turnira najbolji rezultati bili su mu finale Mersina , polufinale Marburga i cetvrtfinala Kazana i Seville. Horacio Zeballos argentinski je tenisac koji se trenutno nalazi na 125 ATP mjestu. On je kao i Marti vise challenger igrac ali nekada zna odigrati i solidan ATP turnir. Zeballosu najvise odgovara zemlja sto je pokazao kroz svoju karijeru odigravis na njoj najvise meceva i ostvarivsi najbolje rezultate. Sto se tice ove sezone , osvojio je turnir u Pragu , igrao finale Barranquile , cetvrtfinala Sao Paula , Bucramange , Salinasa , Marburga , Braunschweiga i Petange. Moj tip za ovaj mec je pobjeda Zeballosa bez izgubljenog seta. Zeballos je zadnjih nekoliko tjedana lutao po hardu i indorsima i ispadao u prvim kolima. Napokon se vratio na svoju omiljenu podlogu i opet poceo pokazivati dobre rezultate. Na ovom turniru nije izgubi seta a mislim da ce tako ostati danas i da Marti koji se mucio ovaj turnir nece uspjeti iznenaditi Zeballosa.

Evo slično kao i jučer  ;D

Ambri Piotta - EV Zug (2)(1.90)

Ambri najlošija momčad prve švicarske lige. Napaćeni su ozljedama i nemaju niti financiskih motiva za opstanak u prvoj ligi. Kakva je situacija u Ambriju pokazuje i šest poraza zaredom te momčadi. Danas im dolazi Zug o kojem sam juče mnogo dobroga rekao. Zug je za razliku od prije 10 dana totalno drugačija momčad predvođena sa pet NHL igrača a koliko im ta pojačanja znače govore i zadnje utakmice Zuga u kojima je odnio pobijede i dominirao na terenu.

Za ligu prvaka ima nekoliko izglednih betova, ali još čekam razrade i više o tome sljedeći tjedan...

drago mi je Goksim da već imaš asa u rukavu....

ja zasada nisam ništa gledao po tom pitanju.... čekam konačne razrade.... pošto radim u srijedu

nadam se da ćeš što ranije dat info o tipovima koje misliš igrati da stignem uplatiti......    ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use