Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 14.10.2012

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

Sutra se vozi u jutarnjim satima Formula 1 u Koreji, a pronašao sam jedan zanjimljivi duel...

FORMULA 1 KOREAN GRAND PRIX - 8h

M.Schumacher(dVNKor)-P.Maldonado 1 @ 1.55 SuperSport

Schumacher starta sa 10. pozicije, Maldonado sa 15. pozicije, s obzirom na vozačko iskustvo i s obzirom na to da se ove godine prvi puta vozi na ovoj stazi vjerujem da je Schumacher preiskusan lisac i da će ostati ispred Maldonada cijelu utrku pa tako i do kraja same utrke...a kvota za taj bet solidnih 1.55...

http://www.formula1.com/results/season/2012/879/7094/

Te još jedan zanimljiv bet...koji mi je veoma zanimljiv...bolje rečeno sumljiv...

M.Schumacher (VNKor)-ostvaruje plasman DA @ 1.40 SuperSport, bwin, unibet

Iskreno nekako mi je prevelika kvota, samo na N.Karthikeyan da ostvaruje plasman je veća (1.50)...da li se ovdje radi o malenom propustu kladionice, nekakvom navlačenju ili pak o nekakavim problemima sa bolidom neznam...no nekako mi je sumljivo prevelika kvota da Schumacher kao iskusan lisac...ostvaruje plasman...dakle da završava utrku...

Uspio je ostati ispred Maldonada i završiti utrku... :D ;D ;D ;D

http://www.formula1.com/results/season/2012/879/7095/

challenge cup, škotska:

queen of south - arbroath  1 @1,60

(u zadnjih 6 kola QoS imaju 5 pobjeda.  naglasak na to da je jedna od pobjeda bila upravo protiv arbroatha u prvenstvu, i to ni manje ni vise nego 6-0

ovaj par je pod "must try") :)  mada ću se osobno i danas malo igrati pa okušati srecu sa: 1/1 @2,30

sretno,pozdrav!

Evo jedan bet na koji sam naišao...osobno ću ga preskočiti jer imam već 2 tiketa u igri...ako netko želi pokušati sretno mu bilo... ;D

Hokey Njemačka

14:30 Wolfsburg GA - Eisbaren Berlin 2 @ 2,00 SuperSport 2:6

Sve u svezi beta piše na blogu gdje sam i naišao na taj bet...:)

http://mlb-prognoze.blogspot.com/

Evo jedan bet na koji sam naišao...osobno ću ga preskočiti jer imam već 2 tiketa u igri...ako netko želi pokušati sretno mu bilo... ;D

Hokey Njemačka

14:30 Wolfsburg GA - Eisbaren Berlin 2 @ 2,00 SuperSport

JollySib-KK VROS Darda: 1 -1,25

Po meni dobra kvota s obzitom da ce darda izgubit 20 razlike, i sad mi samo treba jos nesto kvalitetno za iskombinirat. Pa ako imate sta za preporucit?

moze li netko dat vecerasnje prognoze mlb? ja mislim da bi st luis mogao prec 2.5 poena koef 1.8,a za ny-detroit nisam siguran sto moze bit,tj sto je najrealnije da bi moglo bit

cedevita.cz beograd zbroj koseva 162  vise,koef 1.85 trebalo bi proc,u zadnja dva susreta po 185 koseva,ocekujem tu prolaz

dorbriner-medvešcak x2 mi se cini realno 1.3 koef,medvjedi su putovali 8 sati u goste ,zadnju tekmu su jedva pobijedili znojmo koji je bio bez 6 7 igraca

Hokey Njemačka

14:30 Wolfsburg GA - Eisbaren Berlin 2 @ 2,00 SuperSport

JollySib-KK VROS Darda: 1 -1,25

Po meni dobra kvota s obzitom da ce darda izgubit 20 razlike, i sad mi samo treba jos nesto kvalitetno za iskombinirat. Pa ako imate sta za preporucit?

S obzirom na ovako kvalitetnu informaciju najsigurnije je igrat na Dardu?... ???

moze li netko dat vecerasnje prognoze mlb? ja mislim da bi st luis mogao prec 2.5 poena koef 1.8,a za ny-detroit nisam siguran sto moze bit,tj sto je najrealnije da bi moglo bit

cedevita.cz beograd zbroj koseva 162  vise,koef 1.85 trebalo bi proc,u zadnja dva susreta po 185 koseva,ocekujem tu prolaz

dorbriner-medvešcak x2 mi se cini realno 1.3 koef,medvjedi su putovali 8 sati u goste ,zadnju tekmu su jedva pobijedili znojmo koji je bio bez 6 7 igraca

MLB je u fazi završnice...jako teško za prognozirat...samim time teško išta može bit realno...te zaista neznam što da kažem u svezi večerašnjih parova...:)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use