Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 13.10.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

Evo me opet nakon male stanke.. subota je, trebalo bi udrit nesto iz engleske konferencijske :D

Macclesfield - Newport County  pik2 @2,10

(prvi susret ovih dvaju klubova.. prednost dajem gostu jer su prvi na tablici. drugom (wrexhamu) bježe slabašna,al sigurna 3 boda.. ipak mi se ta 3 boda ne cine toliko sigurna da newport danas nece trazit pobjedu protiv macclesfielda koji je 9. na tabeli, a u zadnjih 6 kola imaju samo jednu pobjedu (i to protiv braintreea koji je trenutno 16.  sto se statistike tice,ovo bi u piku trebalo proc... osobno cu odigrati malo hrabije (ili gluplje): 2/2 @4,50 )

REZULTAT: 1-1  (2/X)  ------ šteta, domaćini izjednacili u 81., ali pik2 je proslo lagano! nadam se da je ko pratija

pozdrav i sretno danas!

Azarenka(-8,5)- Begu 2 1,60 supersport

Unatoc tome sta azarenka ima niz od 11 meceva dominantnih pobjeda(osim predaje protiv Kerber) mislim da ce Begu biti jako motivirana protiv nje i da nece izgubiti sa vise od 8 gemova razlike, a kvota nije losa. Sretno

Pozdrav prije svega.. ne bih se usudio prognozirat jer obicno samo prepisujem tipove za tenis s bloga (sto svakako nije za pohvalu) :) htio sam vas samo uputiti na nest za one koji misle igrati ovo sto je postano.. po meni bi bilo bolje za odigrati:

Azarenka - Begu  zbroj gemova (16,5) više @1,95 to je 6-2/6-3 ili bilo kako drugacije.. mislim to je samo moja pretpostavka, kazem jos jednom nisam expert u tenisu...

Dobar dan društvo... ;D

Za početak...

Nogomet BRAZIL 1. - 30. kolo 23:30h

AtlGoian-SC Internacional 2 @ 2.00 SuperSport 3:1 (0:1) - zanimljivo prelaz iz 2/1...vjerovatno slučajno... :o ;D

Koliko vidim svugdje pada kvota na dvojku...pogledom na tabelu jasno mi je zbog čega pada kvota (osim ako nije to jedna od klasičnih brazilskih tekmi...:D )...dakle igraju posljednja ekipa prvenstva kojoj bježi zona za spas 15 bodova...ekipa ima 4 poraza u nizu...Internacional 6 ekipa u prvenstvu...igraju tvdo u gostima uz omjer 3-8-3...a Kup Libertadores (tj 4. mjesto im bježi 5 bodova)...međuesobni dueli 0-3-2...i usput za Internacional igra Diego Forlan, mislim da ga svi znate...:)...

http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=262#2_1,3_13,22_3,5_4438,9_headtohead,8_2506018,178_7314,7_1966,376_1,375_1

EDIT: Kvota srušena na 1.85

Pozdrav ekipi! Danas će neki reći da je ponuda slaba jer nema velikih liga, ali sasvim dovoljna da se nešto digne  ;)

MALI NOGOMET

20:30 Barcelona(h-3,5)-FC Litija 1 (1,65) supersport

- mislim da tu ne treba puno pričati, evidentna razlika u kvaliteti, neke kladionice još drže -2,5 hendikep pa provjerite malo dok uplaćujete, po meni zicer dana

18:00 Solin-MNK Novi Marof 1 (1,70) supersport

- zna sve da je novi marof nestabilan i da bodove traže kod kuće, dobio sam ovaj par od prijatelja pa se nadam prolazu, trebalo bi valjda lagano

NOGOMET

16:00 Šibenik-Zelina x2 (1,60) supersport

- zna se da 2. liga je puna svega, priča se danas ovako, par je u superšansi koja vrlo često "zajebe", odnosno puna je iznenađenja, mislim da će se šibenik ovdje namučiti, a čak se priča pustiti bodove gostima

RUKOMET

19:00 RK Vinkovci - Split 1 (1,20) supersport

- domaćin ajmo reć kvalitetniji, a dosad u međusobnim susretima je samo domaćin i pobjeđivao, Split je bez pobjede 4 kola, doma su izgubili 2 zaredom, očekujem laganu pobjedu vinkovaca

eto, imam ja još parova, ali ovo bih izdvojio..

sretno svima!

Pozdrav ekipi! Danas će neki reći da je ponuda slaba jer nema velikih liga, ali sasvim dovoljna da se nešto digne  ;)

MALI NOGOMET

20:30 Barcelona(h-3,5)-FC Litija 1 (1,65) supersport

- mislim da tu ne treba puno pričati, evidentna razlika u kvaliteti, neke kladionice još drže -2,5 hendikep pa provjerite malo dok uplaćujete, po meni zicer dana

18:00 Solin-MNK Novi Marof 1 (1,70) supersport

- zna sve da je novi marof nestabilan i da bodove traže kod kuće, dobio sam ovaj par od prijatelja pa se nadam prolazu, trebalo bi valjda lagano

NOGOMET

16:00 Šibenik-Zelina x2 (1,60) supersport

- zna se da 2. liga je puna svega, priča se danas ovako, par je u superšansi koja vrlo često "zajebe", odnosno puna je iznenađenja, mislim da će se šibenik ovdje namučiti, a čak se priča pustiti bodove gostima

RUKOMET

19:00 RK Vinkovci - Split 1 (1,20) supersport

- domaćin ajmo reć kvalitetniji, a dosad u međusobnim susretima je samo domaćin i pobjeđivao, Split je bez pobjede 4 kola, doma su izgubili 2 zaredom, očekujem laganu pobjedu vinkovaca

eto, imam ja još parova, ali ovo bih izdvojio..

sretno svima!

Drug pazi se tog para Šibenik-Zelina citam da Zelina dolazi bez 5 glavnih igraca, i da skoro pa uvijek Šibenik kod kuce ima pomoc sudija pa tako i proslo kolo kada su gubili 0:1 i izjednacili su dok su gosti slavili taj go, a pobjedili iz penala koji nije ni postojao.

U svakom slucaju sretno drug

Drug pazi se tog para Šibenik-Zelina citam da Zelina dolazi bez 5 glavnih igraca, i da skoro pa uvijek Šibenik kod kuce ima pomoc sudija pa tako i proslo kolo kada su gubili 0:1 i izjednacili su dok su gosti slavili taj go, a pobjedili iz penala koji nije ni postojao.

U svakom slucaju sretno drug

ma dobro si rekao, ja sam krivo par prepisao, dragovoljac mi je pisalo x2 a ne šibenik  :-\ jebiga, sranja se dešavaju

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use