Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 12.10.2012.

Frle

Recommended Posts

danas u nove pobjede... tolko je tekma a nema baš nekih zicera...al u tome svemu izdvojio sam ova 3 para:

Engleska - San Marino više od 5 golova (1,6)...ovo će biti kantanje i mislim da minimalno sa 6 razlike dobiva engleska tako da se isplati odigrati...

Nizozemska - Andora više od 5 golova (1,5)... isto je i sa ovim parom s time da nizozemi baš vole ovakve tekem di mogu kantati protivnika tako da sam u ovo još više siguran... mađari su zabili adnori 5 komada na gostujućem terenu...nizozemci su mađarima zabili 4 na gostovanju...ako je sudeći po tome onda ovdje ide preko 5 golova sigurno...

Švicarska - Norveška više od 1,5 gol (1,4)... švicarci igraju otoverno i sve tekme su im pune golova...ovdje mislim da idu na 3 boda koja bi im puno značila...očekujem otvorenu igru s jedne i druge strane...

danas u nove pobjede... tolko je tekma a nema baš nekih zicera...al u tome svemu izdvojio sam ova 3 para:

Engleska - San Marino više od 5 golova (1,6)...ovo će biti kantanje i mislim da minimalno sa 6 razlike dobiva engleska tako da se isplati odigrati...

Nizozemska - Andora više od 5 golova (1,5)... isto je i sa ovim parom s time da nizozemi baš vole ovakve tekem di mogu kantati protivnika tako da sam u ovo još više siguran... mađari su zabili adnori 5 komada na gostujućem terenu...nizozemci su mađarima zabili 4 na gostovanju...ako je sudeći po tome onda ovdje ide preko 5 golova sigurno...

Švicarska - Norveška više od 1,5 gol (1,4)... švicarci igraju otoverno i sve tekme su im pune golova...ovdje mislim da idu na 3 boda koja bi im puno značila...očekujem otvorenu igru s jedne i druge strane...

Slezem se za Svicarsku moze doc i 1&3+,icraci kao sto su Saciri,Behrami,Djuru,Lihtstajner,Barneta,Inler....ovo moraju lagano dobiti(zadnja utakmica 2:2)

poz društvo, naišao sam na zanimljiv par iz danskog rukometa, nažalost nemam nikakve informacije ali keof. mi nisu nikako jasni. Mislim da bi to trebala biti čista 1, eventualno se pokriti sa 1X.

1          x         2

Sonderjyske - Aab Handbold       4,60      9,40     1,26 (stanley bet)

4,00     11,00     1,30 (SS)

dosad su se susreli 2 puta i pobjedila je domaća ekipa, na ljestvici su 8. Aab Handbold 2 0 3 (127:131) i 9. Sonderjyske 2 0 3 (134:148). Sonderjyske kod kuće ima 2 0 1 dvije lake pobjede i tjesni poraz od najbolje danske ekipe Kolding (26:27) u zadnjem kolu, dok AAlborg tj Aab još nema pobjedu u gostima. Istina igrali su protiv već spomenutog Koldinga (-6) i protiv trenutno trećeplasiranog Team Tvis Holstebro (-4).

i na internet kladionicama slični su tečajevi s tim da su se počeli dizati koef. na pobjedu AAlborga.

Ako netko ima ili može doći do kakvih info nek javi.

svicarska-norveška 1 1,70 švicarci igraju lijepo , otvoreno i doma i ova pobjeda im treba da se odvoje još malo i potvrde prvo mjesti u skupini

irska-njemačka 2 1,45 pa nijemci su nijemci i mislim da bi ovo trebalo proć, imaju dvije pobjede već, irci su dobili u gostima kazastan i u prijateljskoj oman ali mislim da je njemačka ipak prejaka i neće dopustiti iznenađenja

kolumbija-paragvaj 1 1,50 od zadnjih 5 utakmica kolumbija je dobila 4, dok je paragvaj izgubio 4, kolumbija igra doma i ovo bi trebalo proć

ukupno :3,6975

poz društvo, naišao sam na zanimljiv par iz danskog rukometa, nažalost nemam nikakve informacije ali keof. mi nisu nikako jasni. Mislim da bi to trebala biti čista 1, eventualno se pokriti sa 1X.

1          x         2

Sonderjyske - Aab Handbold       4,60      9,40     1,26 (stanley bet)

4,00     11,00     1,30 (SS)

dosad su se susreli 2 puta i pobjedila je domaća ekipa, na ljestvici su 8. Aab Handbold 2 0 3 (127:131) i 9. Sonderjyske 2 0 3 (134:148). Sonderjyske kod kuće ima 2 0 1 dvije lake pobjede i tjesni poraz od najbolje danske ekipe Kolding (26:27) u zadnjem kolu, dok AAlborg tj Aab još nema pobjedu u gostima. Istina igrali su protiv već spomenutog Koldinga (-6) i protiv trenutno trećeplasiranog Team Tvis Holstebro (-4).

i na internet kladionicama slični su tečajevi s tim da su se počeli dizati koef. na pobjedu AAlborga.

Ako netko ima ili može doći do kakvih info nek javi.

igraj kontra hendikep (+3,5) tip 1..kvota 1,85... najviše ti se isplati to igrat...

Ja ću pokušati sa jedim malenim iznenađenjem (ipak je danas petak... ;D )

Luksemburg-Izrael 1 @ 7.30 21h SuperSport

Tu se nema što puno pisati Izrael je favorit u ovoj tekmi, no Lux nogomet napreduje iz godine u godinu, istina puževim koracima ali napreduje, rekao bih da su od ekipa poput (Lihtenštajna, Andore, San Marina, pa čak bi se usudio reći i od Malte kvalitetniji), sjetimo se da su Lux izbacili RB Salzburg u pretkolu lige prvaka (istina jer u ekipi imaju više stranaca nego domačih igrača, brazilaca od kojih se nadam da Lux uče i upijaju sve korake), još sinoć sam gledao ovaj bet i bila je kvota 10, sada vidim 7.30...iako je jako mala vjerovatnost da će proći svejedno ću pokušati jer ipak....lopta je okrugla... ;D

Za oko mi je zapelo još...

Češka-Malta @ raspon broja golova @ 2-3 @ 2.70 SuperSport 3:1

Malta je ukipa koja može izdržati, a osim toga uvijek može ''uvaljati'' pokoji zgoditak, Privukla me ova zanimljiva kvota, dakle da će na temi biti 2 ili 3 gola, tu negdje i očekujem, svakako očekujem pobjedu Čeha, nadam se 2 ili 3:0 jer mislim da Maltežani mogu izdržati, a to su i pokazali mnogo puta do sada da mogu vrlo dugo držati nulu na semaforu...

http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=262#2_1,3_4,22_1,5_3657,9_headtohead,8_2207272,178_4714,7_4483,376_1,375_1

Te jedna informacija na koju sam naišao...

KHL Medveščak Z.-HC Znojmo 1 @ 1.70 SuperSport

Dakle Znojmo dolazi oslabljen u Zagreb...što sam i pronašao na stranicama njihovog kluba...naravno to ne znači da će medvjedi protutnjati...ali mislim da vrijedi pokušati...

http://mlb-prognoze.blogspot.com/

http://www.hcorli.cz/clanek.asp?id=3954

Luksemburg-Izrael 1 @ 7.30 21h

Tu se nema što puno pisati Izrael je favorit u ovoj tekmi, no Lux nogomet napreduje iz godine u godinu, istina puževim koracima ali napreduje, rekao bih da su od ekipa poput (Lihtenštajna, Andore, San Marina, pa čak bi se usudio reći i od Malte kvalitetniji), sjetimo se da su Lux izbacili RB Salzburg u pretkolu lige prvaka (istina jer u ekipi imaju više stranaca nego domačih igrača, brazilaca od kojih se nadam da Lux uče i upijaju sve korake), još sinoć sam gledao ovaj bet i bila je kvota 10, sada vidim 7.30...iako je jako mala vjerovatnost da će proći svejedno ću pokušati jer ipak....lopta je okrugla... ;D

e ja sam isto razmišljo to odigrat, i sad kad si ovo napisao sigurno ću probat za manji ulog, Zadnja dva rezultata Luksemburga su me iznendaili, nepamtim kada su u kvalifikacijama u prva dva kola zabili dva gola, i to jedan portugalu, tako da se definitivno vidi napredak, Dok izrael nije baš briljirao u dosadašnjim tekmama, Meni to smrdi na x ali i ja ću probat odigrat jedinicu...

Luksemburg-Izrael 1 @ 7.30 21h

e ja sam isto razmišljo to odigrat, i sad kad si ovo napisao sigurno ću probat za manji ulog, Zadnja dva rezultata Luksemburga su me iznendaili, nepamtim kada su u kvalifikacijama u prva dva kola zabili dva gola, i to jedan portugalu, tako da se definitivno vidi napredak, Dok izrael nije baš briljirao u dosadašnjim tekmama, Meni to smrdi na x ali i ja ću probat odigrat jedinicu...

Njihov napredak je vidljiv u zadnjih godina ako se pogledaju njihovi rezultati zadnjih par godina...mislim svakako su svi favoriti protiv njih, daleko od toga...ali opet onako pokušati ulovit kao iznenađenje po ovako lijepoj kvoti svakako ću probati...sretno nam bilo... ;D

Makedoija - Hrvatska 1x koef 1.85

Hrvate danas ceka pakao na areni Filip vtori u Skopje. 32000 navijaca ce da bude tamo, stadion ce biti pun, nece imati mesto gde igla da padne, a stadion je rasprodan jos pre 2 nedelje. Dobra igra Makedonca je vratio optimizam da Makedonija moze vise od to sto pruyi u svi dosadasni kvalifikacije. Realno gledajuci razloga ima vise.. U prva utakmica u Zagrebu Makedonija je zasluzila najmanje bod ako ne i vise.. Na terenu Pandev je bio za klasu bolji od svi ostali i Hrvati i Makedonca.. i ako danas igra isto tako na nivo ocekujem da zabije i neki gol. Vtoro je da ce Stimac kalkulirati sa sastavu i kako je on pritajno zadovoljan i sa bod ..iako je najavio da zeli sva 3.. sretno nam bilo svima...:))))))

Francuska 21- Norveska 21 1 koef 1.4

Nece rancuzi opet ispustiti da se ne plasirju u zavrsnici kako sto su zadna 3 puta to uradili. Imaju kvalitet , imali su 7 pobjeda zaredom u kvalifikacije.. i sve sada zavisi od nih

Estonija-Mađarska 2 @2.20

Mađarska repka se u zadnjih par godina dosta podigla, dovoljno govori podatak da su u zadnjih 20 utakmica izgubili tek 4, od toga 3 puta protiv Nizozemske...Estonija je imala onaj "boom" prošle godine kad su igrali baraž za euro, ali je to ponajviše zahvaljujući katastrofalnim Srbima i Slovencima...prosječne momčadi poput Rumunjske, Turske i Finske su se s lakoćom obračunavali s njima... po meni ovdje 2 ko kuća... Sretno

turska-rumunija 1.95   1   medvescak -znojmo 1.26   1x   moldavija-ukrajna 1.35   2  svicarska - norveska 1.70   1 kolumbija -paragvaj   1.45   1   njemacka21-svicarska21  1.35  1   uplata 15 eura dobitak 165 eura...

Senaide a zamisli da svi mi tako počnemo pisat šta smo igrali i koliko smo stavilli na listić pa šta kome to znači i šta koga briga!!!Daj nauči se i ti i par ljudi ovdje ako nema konkretnog objašnjenja zašto ste i zbog čega taj par ili te parove odabrali nemojte ni pisat ništa ovako samo spamaš stranicu a NAS NE ZANIMA ŠTA JE NEKO IGRAO ako uz to neide koja rečenica objašnjenja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HVALA!

pozdrav raja, moj danasnji odabir je:

Wetzlar-Hannover, tip 1,  razlog zbog kojeg igram ovaj par je taj sto je Wetzlar u mnogo boljoj formi od Hannovera sto i sama statistika kaze, Wetzlar kod kuce ima omjer 3-1-0 ( s tim da ima pobjedu nad velikim hamburgom), dok Hannover ima omjer u gostima 1-1-1 ( pobjeda protivR slabasne ekipe Neuhausen koja se nalazi na 16 poziciji).

R.Irska-Njemacka, tip 2, o ovom paru je vec sve napisano i slazem se da Njemci nece dozvoliti bilo kakvo iznenadjenje, naime oni su zeljni da dokazu svima ko su i sta mogu.

Bjelorusija-Španjolska, na ovaj par igram da ce biti vise od 3,5 zutih kartona, razlog je taj sto igru Spanjolske uvijek poredim sa igrom Barcelone tj. dugo zadrzavanje lopte u svom posjedu i onda sjajni tehnicari koje mozete zaustaviti samo grubim stratom.

pozdrav i sretno ko bude pratio

20.00   Bjelorusija  -  Spanjolska     domacin daje gol  2.31

Mislim da se moze probati ovo u singlu. Noseni na krilima dobrih igara nacionalnog ponosa BATE-a, koji je pokazao da nema respekta prema velikima. I tu vidim sansu, promijenio se mentalitet bjelorusa. Istrcat ce hrabro, mozda ih spanjolci nakantaju ali ce bijeli rusi dati gol. Inace u repki igraju 6 igraca iz BATE, ne znam dal bas u prvom sastavu, nemam vremena istrazivati,uskoro ce pocet utakmica. A da tu je i onaj Hleb... I vec umorno-dosadni spanjolci...

Dodat cu da Makedonija daje gol  1.63... Vlatko je objasnio...Pandev zabija...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use