Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 09.10.2012

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

Evo tema otvorena, pa dok se probudimo da uz kavicu možemo pokoji par izdvojiti...:)

Hokej NORVEŠKA

Valerenga-IF Frisk Asker 5,5 više (6+) @ 1.45

Zakon velikih brojeva...međusobni susreti kada Valerenga igra kod kuće 10:1 (prvenstvo) 13:3 (prvenstvo) 5:2 (prijateljska)...i u ovoj slabijoj ponudi danas evo jedan bet za pokušati...

http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=262#2_4,3_38,22_1,5_4718,9_headtohead,8_2762078,178_3716,7_3707

Čilić-Klizan: 1 @ 1.30

Evo za ranoranioce.. Čilić je puno bolji tenisač od Klizana, prije mjesec dana su igrali na US Openu i Čilić je slavio sa 3:0 u setovima. Mislim da danas neće biti većih problema i da će opet slaviti.

Ne znam baš, Čilkan je poznat po oscilacijama a Kližan je u životnoj formi.

Za mene, po ovako mizernom koeficijentu ovo je no bet.

Eventualno kontrahendi Čilić M.(h-4,5)-Klizan M. 2@1.60

Ja danas uzimam Monaco J.-Verdasco F.  1@1.55, mislim da je Verdasco blizu mirovine, nekad ga je bilo milina gledati a sad se uglavnom pati.

Monaco igra bolje na tvrdoj podlozi i H2H ide u njegovu korist!!

Čilić-Klizan: 1 @ 1.30

Evo za ranoranioce.. Čilić je puno bolji tenisač od Klizana, prije mjesec dana su igrali na US Openu i Čilić je slavio sa 3:0 u setovima. Mislim da danas neće biti većih problema i da će opet slaviti.

Ne znam baš, Čilkan je poznat po oscilacijama a Kližan je u životnoj formi.

Za mene, po ovako mizernom koeficijentu ovo je no bet.

Eventualno kontrahendi Čilić M.(h-4,5)-Klizan M. 2@1.60

Ja danas uzimam Monaco J.-Verdasco F.  1@1.55, mislim da je Verdasco blizu mirovine, nekad ga je bilo milina gledati a sad se uglavnom pati.

Monaco igra bolje na tvrdoj podlozi i H2H ide u njegovu korist!!

Po meni je također no bet, pogotovo jer se rijetko kladim na naše...mislim da bi to čilić mogao dobit jer Klizan ipak više voli zemlju...

Hokej

Zakon velikih brojeva...

Stavanger - Rosenborg IHK  5,5 više @ 1,5 ss

Lulea HF - HV 71 5,5 manje @ 1,5 ss ? Prekid utakmice pred kraj pri rezultatu 1:1 tako da ne znam da li se to važi kao pogodak...

JYP Jyvaskyla - TPS Turku  1 @ 1,45 ss Gosti zabili za izjednačenje u zadnjoj minuti  ::)

Brynas IF - Rogle 1 @ 1,5 ss

ok, nebi volia nikog uvridit i glumit nekog policajca po forumu, nisu ni moje prognoze ne znan kakve i pretjerano sadržajne.. al uvik je bolje kad ima što više informacija.. iako je hokej malo nezgodan za pisat kad je velik broj igrača i otprilike je statistika i forma najbolji pokazatelj..

ok, nebi volia nikog uvridit i glumit nekog policajca po forumu, nisu ni moje prognoze ne znan kakve i pretjerano sadržajne.. al uvik je bolje kad ima što više informacija.. iako je hokej malo nezgodan za pisat kad je velik broj igrača i otprilike je statistika i forma najbolji pokazatelj..

Ma slažem se sa tobom u potpunosti. Mene osobno nerviraju postovi tipa 1,1, x2 ulog 5eur dobitak 14,6  ;D bez ikakvog obrazloženja.  :) Stvarno nisam imao šta pametno za napisati jer se sve prognoze svode isključivo na statistiku pa ću sljedeći put to napisati u live-u  ;)

Sretno svima!

c&p s fb, a fb c&p s dvoznaka

Sandgren-Sock 2

Očekivao sam niži tečaj na Socka, ali su se kladionice valjda vodile činjenicom da je Sandgren došao dalje prošlog tjedna. No ne zamaram se previše s tom činjenicom. Reynolds je solidan igrač, a Sock je pokazao želju što mi je najvažnije. Borio se i kod 6-7, 0-3 te je definitivno motiviran. Sandgren je lijepo iskoristio ždrijeb, te je dobio dva protivnika koji nisu Sockov razred. Igrač je dobrog servisa i jakog forehanda, ali i Sock je isto, samo što on igra ravnopravne mečeve s igračima iz Top 15. Mislim da ovdje postoji razlika u klasi i da vrijedi igrati Socka.

Wickmayer-Brudette @ 1,70

Koliko god forma Yanine Wickmayer bila problematična u posljednje vrijeme, svejedno mislim da su se kladionice u ovom slučaju malo previše zaletjele u korist Burdette. Amerikanka je prije koji mjesec tek zakoračila u WTA svijet i nikako ne može na ovoj podlozi već biti skoro pa izjednačena sa Wickmayer. Koliko god belgijska tenisačica imala promjenjivu igru u posljednje vrijeme ipak je još uvijek top 30 igračica i u ovakvim dvoranskim uvjetima se redovito najbolje snalazila. Ovaj koeficijent je definitivno pretjeran i mislim da je sve više od 1,40 vrijedno uloga.

Bubka-Johnson 2 @ 1,70

Čini se da Bubka cijelo vrijeme pluta u nekoj prosječnosti. Čovjek se silno želi probiti kroz tenis, da ga više ne zovu slavnim sinom Bubke ili slavnim dečkom Azarenke. No očito nešto fali, jer sa svojim kvalitetama ne ostavlja dublji trag u tenisu. Trenutno ne igra predobro, a ni njegov servis se ne čini tako dobar. Johnson je krenuo u svoju profesionalnu avanturu jako dobro i rekao bih da je bliži prvih 100 nego što je to Bubka. I po kvaliteti i po samopouzdanju. Ima još uvijek stvari na kojima mora raditi, ali ima svoju igru već sada definiranu i mislim da će se Ukrajinac teško nositi s dečkom koji je pun samopouzdanja, a koji uz to ima par jakih oružja.

ZICERI :

Jyvaskyla-TPS 1 @ 1,35

TPS Turku i sam je svjestan svoje podređenosti u večerašnjem susretu. Iako su pobijedili JYP u prvom međusobnom susretu sezone, teško će to ponoviti. Prvi razlog jest ozljeda ključnog braniča Palmrotha, zbog koje itekako strahuju. Razlog su domaći napadači Abid i Warn koji surađuju gotovo besprijekorno, a kada još njima pridodamo i braću Perrin, onda znamo da je obrana gostiju pred velikim izazovom.

S druge strane, o obrani JYP-a doista ne treba trošiti puno riječi. To je najčvršća ekipa lige, doživjela je kiks protiv KalPe no vrlo se brzo vratila na pobjedničke staze i pobjeda s hendikepom ne bi trebala biti nekakvo iznenađenje večeras. Posljednja dva puta slavili su s 2:0 na domaćem terenu protiv TPS-a, sada su napadački još i jači, imaju najboljeg vratara lige i gosti s tako poroznom obranom protiv ovakve ekipe teško mogu očekivati neki pozitivni rezultat.

Fakel-Gubernija @ 1,20

Fakel je u ovoj utakmici veliki favorit iz nekoliko razloga. Prvi je očiti rast forme i sve bolja igra, De Giorgi odlično radi s ovom momčadi i izvlači maksimum iz njih, a Guberniya je doživjela težak poraz od desetkovanog Belgoroda.

Drugi razlog je naporan raspored jer je Fakel igrao u Kazanu koji nije toliko daleko za razliku od Guberniye koja je putovala daleko do Belgoroda. Kvaliteta je također na strani domaće momčadi, De Giorgi ima puno širi igrački kadar od kolege Konstantinova na klupi Guberniye. Zadnji razlog zbog kojeg treba uzeti Fakel jesu ozljede koje su napale Guberniyu. Za današnju utakmicu Konstantinov ne može računati na primače Nikića i Savina te korektora Tyurina što mu značajno smanjuje manevarski prostor.

Uz sve gore navedeno pobjeda Fakela se nameće sama po sebi, a pogotovo zanimljivo izgleda hendikep -13 poena. Guberniya je u Belgorodu ostala na -22, a Fakel je osvojio više poena od Zenita usprkos porazu. Očekujem maksimalno ozbiljan pristup domaće momčadi, Guberniya je opterećena ozljedama, osim Pavlova nemaju raspoloženog igrača i Fakel to mora iskoristiti.

Filpkens-Cornet @ 1,40

Flipkens od povratka na terene nakon ozljede jednostavno briljira. Vrhunac je stigao nedavno u Quebecu kada je osvojila svoj prvi WTA naslov u karijeri. Taj turnir igrao se na vrlo sličnoj podlozi kao što je ova u Linzu stoga je jasno zašto je i ovdje Flipkens lakoćom prošla kvalifikacije i sada je na osam uzastopnih pobjeda u dvorani. Njena igra je savršena za ove uvjete i servis+forehand kombinacija ovdje djeluje odlično, dok sa backhand strane mnogima probleme zadaje njen slice. Zadavat će ga sigurno i Francuskinji Cornet koja je s takvim igračicama u karijeri imala velikih problema i s njima ima izrazito negativan omjer. Osim toga Cornet je ipak kvalitetnija na zemlji negoli u dvorani i to mora doći do izražaja. Posljednjih sedam poraza Cornet bila su u dva seta, što jasno govori kako Cornet poput svog sunarodnjaka Gasqueta i nije neki borac, te ju gubitak prvog seta u pravilu uništi u drugom.

MOGUĆA IZNENAĐENJA :

Servette-Rappeswil x2 @ 2,40

Servette-Rappeswil 2 @ 3,60

Ekipa iz Ženeve je u prošlom kolu doživjela prvi poraz i mislim da će polako tu krenuti i njihov pad forme. U prvih devet kola su im se poklopile mnoge stvari, barem 3-4 utakmice su pobijedili na sreću ili zahvaljujući nevjerojatnim obranama Stephana. No, takve stvari ne traju vječno. Uostalom, ova je momčad lani ostala bez doigravanja, a nije se uoči ove spektakularno pojačala. Ovo potonje se ne može kazati za goste. Oni su bitno osnažili svoju ekipu, što uostalom daje i rezultate. Njihovo treće mjesto je isto iznad očekivanja, no za mene čak i manje nego prvo Servettea. U posljednjih pet susreta, Rappi je pobijedio u četiri. Servette je možda u odnosu na prošlu sezonu jača 10-ak posto, gosti su barem 30-40 posto. Nije mi jasno zbog čega bi oni bili tako veliki favoriti danas. Razlog što ne idem s jačim ulogom je i izjava domaćeg trenera o čudljivosti Rappija. Imaju velike amplitude u nastupima, no bez obzira na to, dvije jedinice uloga se isplati riskirati na to da će ostati neporaženi.

jugic salkic/klemenschits-castano/hrdinova 1 (1.65) jugic salkic/klemenschits igrale su dosta turnira zajedno i to vrlo dobro zabiljezile nekoliko lijepih pobjeda i daNAS igraju protiv ove dvije koje su samo jedan mec zajedno igrale i to su izgubile, mislim da se ove jugic i klemesn bolje pozanju i dosta su uigranije i trebale bi danas zavrsit mec u svoju korist

rufin-bagnis 1 (1.45) nije los ovaj bagnis na sljaci al nije ni rufin, dodje rufin prosle hefte do finala al izgubi od souse, ove godine rufin dobio bagnisa dva puta, znaci da mu lezi e pa zato danas kec

prijedlog

marero/verdasco-lopez/andujar-1 (1.5)

schwank-trungeliti-1 (1.5)

Vidim da su danas svi u tenisu i hokeju (hvala, "ukra" sam nekoliko parova sa stranice, nadam se prolaznih :D )

zato cu pokusat sa rukometom:

rn lowen - flensburg  X2  @2,10   ili flensburg over 28,5 golova @1,70

(lowen u fantasticnoj formi, uvjerljivo 2. mjesto na tablici.. dok flensburg drzi 6. mjesto, ali s ogromnom gol razlikom od 41! (veću od njih ima samo kiel - 48) Odlucio sam se za ova dva beta jer je u zadnjih 6 međusobnih utakmica rn lowen slavio samo jedanput, a isto toliko puta je flensburg isao under 28 golova. Imam dobar osjecaj da nesto od ovo dvoje veceras prolazi)

REZULTAT: 30-27  --- ipak nista od ovih betova, a zvucali su tako realno :(

sloga - metalurg 2 @1,30

(sve osim pobjede metalurga bilo bi veliko iznenadenje)

REZULTAT: 23-26

poz i sretno!

Vidim da su danas svi u tenisu i hokeju (hvala, "ukra" sam nekoliko parova sa stranice, nadam se prolaznih :D )

sloga - metalurg 2 @1,30

(sve osim pobjede metalurga bilo bi veliko iznenadenje)

Hm, čitam na Balkan-sportu (http://balkan-sport.net/2012/10/seha-liga-danas-na-programu-dva-susreta/):

Kako što je najavljeno gosti na dvoboj dolaze sa gotovo rezervnim sastavom . Iz tima su izostavljeni golman Darko Stanić, braća Mojsovski, Mirkulovski, Dimovski, Vugrinec, Rakčević te Markovski, a dodatno su pozvani igrači iz drugog tima Metalurga. Lino Červar nije želeo da riskira sa svojih prvotimcima uoči duela sa Silkeborgom u Ligi prvaka, pa je otputovao sa kombiniranim sastavom.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use