Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak, 08.10.2012

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

Ak i nebude parova, barem da je tema otvorena... ;D

Gledam ponudu i neznam kaj odigrat...pa evo da ne prođe dan bez uplate za 10kn odigrah...

BrannBer(pk)-Honefoss BK (08.10. 19:00) 2/1 @ 25,0 (1:0) 3:2

Dugo nisam prelaz probal, a ovo je onak bezveze na filig...da ne otvaram temu pod live stavih ovdje (jer ne očekujem neke prevelike aktivnosti tu danas s obzirom na manju ponudu...

20:30 RadnicKr(h-11,5)-Igokea 2 (1,30) supersport

- mislim da je ovo takav zicer nad zicerima u zadnje vrijeme jer nema teorije da njih Radnički dobije 12 razlike, ne vjerujem da će ih dobiti uopće, ispod malo više o utakmici

RadnicKr(h-5,5)-Igokea 2 (1,85) supersport

- ovo je jako dobra kvota i glavni par koji ću odigrati, bit će ovdje vrlo gusto u 1. poluvremenu, po meni i ovo prolazi, Igokea ih je prošle sezone dobila 2 puta, u gostima 7, kod kuće 17 razlike, puno bolje su startali u ligi i mislim da Radnički nije ekipa koja može pobijediti Igokeu, a kamoli sa 6 ili 12 razlike

19:30 Levadiakos-Panthrakikos (1,60) 1 supersport

- grčka liga, od 9 međusobnih susreta 8 pobjeda Levadiakosa, izgubili su jednom u gostima, kvota je u padu i sada je već na 1,60 dok je još jutros bila 1,70

sretno tko prati  :)

nema veće pokore nego stavljat lovu na francuze.. al danas nemam izbora, ovo je nesto sto se mora pokusati:

monaco - chateauroux   pik1 @1,45  

(monaco pobjedom skače na 1. mjesto na tabeli.. da nisu šugavi francuzi igrao bih cistu jedinicu, ovako cu se okusat u koliko-toliko sigurnom PiK-u)

REZULTAT: 0-0  ----- GUBA FRANCUSKA!

sritno ekipa!

Jucer,odlican dan..palo se na Dortmundu za 9000kn,al uletili su ostali..radi nedostatka vremena nisam stigao objavit.

Danas: Varbergs BoIS-Halmstads BK   ( 2 )    1,80

Halmstad u izuzetno jakoj formi u zanjih 5 utakmica,cak 4 pobjede i jedna nerijesena...s time da su prije par kola srusili vodecu momcad prvenstva..s druge strane Varbergs,ekipa koja je u zoni    

ispadanja i po meni nema sto ocekivat u ovoj utakmici. Kvota je pala prije 3h sa 2,0 na 1,80

Monaco-Chateauroux   ( 1 ) 1,65  

Mislim da se ne treba pricati puno o ovome paru,monaco sljedece sezone ulazi u 1. Francusku ligu i ovo im je prilika da zasjednu na 1.mjesto 2.Francuske lige. Chateauroux solidna momcad u

sredini tablice ali po meni u gostima kod Monaca nemaju sanse.

HJKHels-FC Honka Espoo  ( 1 ) 1,45  

Par oko kojeg sam se dvoumio,ali sam se odlucio na njega iz razloga,sto je HJK doma premocan klub koji u citavom prvenstvu od  15 odigranih kola nije izgubio utakmice doma,dok je Honka dosta l

losa u gostima.

Kvota 4.30 Ulog : 100kn  Dobitak: 410kn

Danas malo manji ulog.Pozz

Gledam ponudu i neznam kaj odigrat...pa evo da ne prođe dan bez uplate za 10kn odigrah...

Dugo nisam prelaz probal, a ovo je onak bezveze na filig...da ne otvaram temu pod live stavih ovdje (jer ne očekujem neke prevelike aktivnosti tu danas s obzirom na manju ponudu...

tu sam lupio keca... oko 70.-e počeo festival psovki uz "kako ja uvijek naletim na krivi prijelaz", a onda šok :D ipak 1/1 ;)

tu sam lupio keca... oko 70.-e počeo festival psovki uz "kako ja uvijek naletim na krivi prijelaz", a onda šok :D ipak 1/1 ;)

Hahaha bravoooo bravoooo....i ja gledao već pomislih odigrao sam kontra prelaz...ali dobili na kraju... ;D

20:30 RadnicKr(h-11,5)-Igokea 2 (1,30) supersport

- mislim da je ovo takav zicer nad zicerima u zadnje vrijeme jer nema teorije da njih Radnički dobije 12 razlike, ne vjerujem da će ih dobiti uopće, ispod malo više o utakmici

RadnicKr(h-5,5)-Igokea 2 (1,85) supersport

- ovo je jako dobra kvota i glavni par koji ću odigrati, bit će ovdje vrlo gusto u 1. poluvremenu, po meni i ovo prolazi, Igokea ih je prošle sezone dobila 2 puta, u gostima 7, kod kuće 17 razlike, puno bolje su startali u ligi i mislim da Radnički nije ekipa koja može pobijediti Igokeu, a kamoli sa 6 ili 12 razlike

19:30 Levadiakos-Panthrakikos (1,60) 1 supersport

- grčka liga, od 9 međusobnih susreta 8 pobjeda Levadiakosa, izgubili su jednom u gostima, kvota je u padu i sada je već na 1,60 dok je još jutros bila 1,70

sretno tko prati  :)

Hvala za košarku i evali i hitu hvala za monaco (ja igrao uz osigurač 1x)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use