Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 6.10.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

Upravo slažem tiket za subotu (sve i svašta,doslovno).. i naiđem na jako zanimljiv par:

nogomet, engleska - konferencija

EbbsfleUt - Kiddermin  pik X @1,60

obratite pažnju na dosadašnji međusobni omjer ova dva kluba:

dsfasdgfdagafdgdagvdgbfd.png

sad mozemo razvijat teorije o onom zakonu velikih brojeva itd. itd. osobno cu se okusati sa iksom u piku.

sretno ko isprati!

Osijek- RNK Split 1 @2.45

Osijek je sa Stankom Mršićem odličan ove sezone, posebno kući gdje je pobjedio jedino Slaven...jako malo primaju što je i filozofija njihovog trenera, dok je Split u gostima potpuno drukčija momčad nego na Parku mladeži... ove sezone su sve 4 utakmice vani izgubili, a dovoljno je reći da je Zagreb jedinu pobjedu upisao protiv Splita... Osijek je dosad slavio oba puta protiv Splita u Gradskom vrtu, a gotovo sam siguran da će i danas...ide na veči ulog

Upravo slažem tiket za subotu (sve i svašta,doslovno).. i naiđem na jako zanimljiv par:

sad mozemo razvijat teorije o onom zakonu velikih brojeva itd. itd. osobno cu se okusati sa iksom u piku.

sretno ko isprati!

Mene si drug uspio kupiti sa ovim parom i definitivno ce se naci na jednom listicu, cak cu probati u nekom sistemu i cisti X. Hvala ti

jucer katastrofa...jos se nisam ohladio od Werdera  >:(

ali danas je novi dan...od svaba danas biram sljedece...

Bayern-TSG Hoffenheim 1 @ 1.20 kvaliteta je ovdje na strani Bayerna i sumnjam da im slabasni Hoffenheim moze ozbiljno parirati...

Schalke 04-VfL Wolfsburg 1 @ 1.45 Schalke je kompletnija i uigranija momcad od Wolfsburga koji se jos trazi, proslo kolo su pali protiv Mainza kod kuce. Usto na Veltins areni Schalke ne gubi bodove olako, tako da vjerujem u pobjedu domacina...

Freiburg -1.FC Nürnberg oba daju gol @ 1.70 posljednji par koji uzimam iz bundeslige se bazira na statistici... http://clip2net.com/s/2mVnv posljednji susreti su zavrsavali vecinom tako da su oba dala gol i da je bilo vise od 2,5 tako da i danas ocekujem slican rezultat...

sretno

Dobro jutro... ;D

Leeds-Barnsley 2,5 više (3+) @ 1.60 @@@ 1:0

Od 7 međusobnih...samo prva je bila under...Leeds 9 mjesto na tabeli 4-2-3 gol razlika 17:16...kod kuće 2-1-1 gol razlika 8:7...od 9 tekmi ove sezone 8 su ih odigrali 3+...Barnsley 17 na tabeli 3-2-4 gol razlika 12:14...u gostima 1-0-3 gol razlika 8:10...uvijek efikasni kada igraju međusobno...Barnsley mnogo daje i prima u gostima...a Leeds ove sezone odigrao sve osim jedne over...nadam se da može danas nastaviti seriju i da će i dana ići over...

http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=262#2_1,3_1,22_1,5_4714,9_headtohead,8_2756242,178_34,7_23

Sretno onima koji isprate ( makar kako me ide kladionica najsigurnije je igrat kontra... :D )

Nadam se da ste igrali ovo najsigurnije kontra beta...:)

Freiburg -1.FC Nürnberg oba daju gol @ 1.70 posljednji par koji uzimam iz bundeslige se bazira na statistici... http://clip2net.com/s/2mVnv posljednji susreti su zavrsavali vecinom tako da su oba dala gol i da je bilo vise od 2,5 tako da i danas ocekujem slican rezultat...

sretno

E oprosti na smetnji, sa koje je stranice ova slika?? izvinite ako je spam ili slično.

sretno

E oprosti na smetnji, sa koje je stranice ova slika?? izvinite ako je spam ili slično.

SuperSport u zadnje vrijeme

http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=262#2_1,3_30,22_1,5_4792,9_headtohead,8_2779910,178_2538,7_2523

Ne znam jel greska kladare ali ovo je zanimljiv par i to jako :Dhttp://www.vitibet.com/index.php?clanek=analyzy&sekce=hokej&liga=svycarskoice〈=en&tab=1&zap=2

Servette jel lud 9 utakmica bez poraza i ide u gostovanje sa prvom postavom i ne vidim razloga za poraz sto se tice međusobnih tekmi servette je puno bolji od berna i idem na konacan ishod @2.35

http://www.rezultati.com/utakmica/nLS9DVa5/#tablica;table;overall

http://www.stats.betradar.com/s4/?clientid=262#2_4,3_54,22_1,5_4624,9_headtohead,8_2744814,178_3902,7_3903 

Sad ako netko zna nesto bolje od mene javite mi , ali sta je je zanimljiv par.

sretno ko isprati!

Sad kad je prošlo slobodno kažemo HVALA MAJSTORE...:D

Jedan nočni koji završava jutarnjom utrkom F1

Detroit(1.ut)-Oakland (06.10. 23:55) 1 @ 1,50 3:1

Neču mnogo pisat jer nema smisla, s obzirom kako mi MLB prolazi, za večeras sam odabrao ovaj dvoboj, Detroit sam gledao nekoliko puta ove sezone i to baš kada je bacao njihov najbolji bacač koji je najjavljen za večeras kao početni bacač...Justin Verlander...osim toga napad Detroita uvijek je na razini zadatka, uvijek koncentrirani i odlični...mali oprez jer ekipa Oaklanda zna iznenaditi...zadnjih par tekmi išla je preko 3 runa najmanje...no opet mislim nakon silnih iznenađenja zadnje 2 večeri mislim da barem jedna tekma može realno proć...pogotovo jer vjerujem Verlander-u...(možda i previše... ;D ) no vidjet čemo...

Sjajna večer Verlander-a...

De Bakker T.-Hocevar R. (06.10. 23:30) 1 @ 1,35 6:7 6:7 Hvala lijepo ali tenis više ne igram

Kvaliteta na strani De Bakker-a...oko 200-tinjak mjesta...igra dobro ove sezone na tvrdoj podlozi...istina radi se o Challenger-u...no mislim da to može osvojiti...

http://www.tenisrezultati.com/atp/mec/ricardo-hocevar-VS-thiemo-de-bakker/belem-challenger-2012/

F.Alonso(dVNJap)-J.Button (07.10. 08:00) 2 @ 1,80

Duel koji mi je zapao za oko...Button starta sa 3.mjesta iza Red Bulla, Alonso sa 7 mjesta...istina je da Alonso lukavo skuplja bodove malo po malo te je i zbog toga vodeči u poretku...u stvari izvlači maksimum iz bolida kojeg ima, no opet zadnjih 5-6 utrka Button je odličan...te ukoliko neče biti nekih kardinalnih pogrešaka ili kvara na bolidu mislim da Button vrlo lako može završiti ispred...a kvota i više nego dobra...

TEČAJ: 3,6450

ULOG: 50,00kn

EV. DOBITAK 173,57kn

sretno ko isprati!

Sad kad je prošlo slobodno kažemo HVALA MAJSTORE...:D

Pridruzujem se, hvala ti jos jednom drug

drug,sto mislis o detroit vise od 3.5?

L.Hamilton-VN Japana ned 08:00 12,0 2,30 1,25

1895 S.Vettel-VN Japana ned 08:00 1,65 1,10 1,03

1896 J.Button-VN Japana ned 08:00 15,0 2,50 1,30

1897 F.Alonso-VN Japana ned 08:00 15,0 2,50 1,30

1898 K.Räikkönen-VN Japana ned 08:00 25,0 4,00 1,35

1899 R.Grosjean-VN Japana ned 08:00 25,0 4,00 1,35

1900 M.Webber-VN Japana ned 08:00 6,00 1,60 1,15

1901 S.Pérez-VN Japana ned 08:00 25,0 4,00 1,35

1902 P.Maldonado-VN Japana ned 08:00 125 14,0 1,80

1903 N.Rosberg-VN Japana

sto je vetel tolki favorit,pa moze i njemu olid krepat,ja bi najradije stavio po 10 kn na neke ,pa mozda uleti :)il 20 ak kn

drug,sto mislis o detroit vise od 3.5?

L.Hamilton-VN Japana ned 08:00 12,0 2,30 1,25

1895 S.Vettel-VN Japana ned 08:00 1,65 1,10 1,03

1896 J.Button-VN Japana ned 08:00 15,0 2,50 1,30

1897 F.Alonso-VN Japana ned 08:00 15,0 2,50 1,30

1898 K.Räikkönen-VN Japana ned 08:00 25,0 4,00 1,35

1899 R.Grosjean-VN Japana ned 08:00 25,0 4,00 1,35

1900 M.Webber-VN Japana ned 08:00 6,00 1,60 1,15

1901 S.Pérez-VN Japana ned 08:00 25,0 4,00 1,35

1902 P.Maldonado-VN Japana ned 08:00 125 14,0 1,80

1903 N.Rosberg-VN Japana

sto je vetel tolki favorit,pa moze i njemu olid krepat,ja bi najradije stavio po 10 kn na neke ,pa mozda uleti :)il 20 ak kn

Iskreno malog nisam gledal ove sezone...početni bacač...

Jarrod Parker

http://mlb.mlb.com/team/player.jsp?player_id=519105#gameType=%27P%27

S obzirom da je mlad očekujem da će mu zadrhtati ruka večeras...pogotovo jer Detroitov napad zna igrati jako, jako dobro, a i očekujem da će ga malo prestrašiti tribine...mislim da Detroit večeras dobiva vrlo lako te mislim da bi trebalo preči preko 3,5 runova, očekujem negdje oko 5-6 runova Detroita najmanje...ipak sigurniji mi je pick pobjeda Detroita...no sve to može pasti u vodu i ispasti sasvim kontra (kao zadnjih večeri kada sam prognozirao)...:D

Kaj se tiče formule, možeš probat, makar ja mislim da Vettel dobiva sutrašnju utrku...i da će se približit tom pobjedom sasvim vrhu...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use