Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 05.10.2012

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

Dobro jutro... ;D ;D ;D

Nogomet BUGARSKA 1. - 8. kolo 17h

LudRazgr-Minjor Pernik 2,5 više (3+) @ 1.55 Super Sport 3:0

Ludogorec do u 7 kola 7 pobjeda...18:4 gol razlika...kod kuće 3-0-0 uz gol razliku 6:2...u goste ima dolazi Minjor 16. posljednji na tabeli 0-2-5 gol razlika 3:14...međusobno su igrali 2 puta...oba puta pobjedio je Ludogorec...7:0 i 4:1...nadam se da će igrači Ludogoreca i danas biti efikasni...ponajviše očekujem od Marcelinha i Gargorova...te da će znat i moć razbit bunker (koji će sigurno igrat) Minjora...

Hokey Finska 17:30h

Tappara Tam.-Jokerit Hels. 1 @ 2.15 Super Sport 3:5

http://www.index.hr/sport/clanak/tappara-ce-iskoristiti-neigranje-10-igraca-jokerita-i-umor-od-jucer/640352.aspx

http://www.dvoznak.com/?show=dogadjaj&id_dogadjaj=608654&id_vrsta_dogadjaja=1&id_sport=3&id_natjecanje=2039&dan=1

MLB

Večeras se igraju 2 tekme MLB-a za doigravanje...najvjerovatnije ću ih gledat, pa ću simbolično i odigrat tek toliko...

Atlanta(1.ut)-St.Louis 1. ining X @ 1.65 23h Super Sport 0:0

O ovom betu sve piše ovdje...

http://mlb-prognoze.blogspot.com/

Texas(1.ut)-Baltimore 1 @ 1.50 2:30h Super Sport 1:5 Žalosno

Ovo je tekma koju neću propustiti da ne pogledam iako počne tek u 2:30h...

Za Baltimore Joe Saunders protiv Texasa 3-7 6.48 ERA u kojima je bacao u prosjeku oko 6 ininga...ove sezone 9-13 sa 4.07 ERA...iskreno ne sječam se dal sam ga gledao ove sezone...tj rijetko sam Baltimore uopče gledao ove sezone, pa nemogu mnogo reć o ovome bacaču...

Za Texas Yu Darvish koji je pristigao ove sezone iz Japana...nije bacao ove sezone protiv Baltimora...ove sezone ima 16-9 uz 3.90 ERA...gledao sam ga u par navrata ove sezone, u početku imao problema sa prilagodbom te je dozvoljavao jako puno runaova...kasnije sam ga gledao u nekoliko tekmi u kojima je bacao izuzetno sjajno...mirna ruka...jak bacač...zbog toga je i doveden u MLB...te može jako dugo izdržati na terenu po 7-8 ininga bez problema...očekujem ga večeras u sjajnom izdanju...nadam se da neče zadrhtati ruka i da neče ponoviti tekme kao u početku sezone...sretno ko isprati...a navečer ću staviti linkove za nočne ''ptice'' ukoliko če ko htjeti pogledati tekme...ja svakako Texas hoču... ;D

1 Hajduk- cibalija 1 1,70 malo navijački ali mislim da bi hajduk ipak trebao dobiti doma plus cibalija zadnje dvije u gostima izgubila

2 hertha- munchen odg da 1,60 samo jednom u zadnjih 5 međusobnih utakmica ovo nije prošlo, a i jedni i drugi uglavnom redovito zabijaju

3 AGOVV Apel-DEN BOSCH 1 2,70, jel itko zna zašto je ovako velik koeficijent na AGOVV, oni su 11. , a den bosch uvjerljivo zadnji sa samo jednom pobjedom u 7 utakmica, ni AGOVV nije nešto spektakularan , ali ipak igra doma?

Ja sam na jednom listiću (ulog 10kn) stavia Hajduka jer je dobar koeficijent za pokušat, ali za nešto veće bi ga ipak preskočia.

Hajduku vjerojatno neće igrati Andrijašević (viroza, pir je očito bija predobar pa se čovik još nije oporavia). Lima će biti na klupi, nije 100% fit ali možda uđe s klupe. Maglica, Jozinović i Ozobić se još nisu oporavili.

Kod Cibalie su Terzić i Pavličić upitni al vjerojatno će biti spremni. Pobjeda protiv Rijeke im je sigurno dala krila.

Kažem, za manji ulog vridi provat jer je Hajduk kvalitetniji i igra na Poljudu, ali Cibalia zna iznenadit..  ::)

Nizozemska 2.liga sve probati 4+,2+drugo

bane 77 uz dužno poštovanje ne trebaju nam takve analize i preporuke ako nemaš šta pametno obrazložit u svezi ovog sve 4+,drugo 2+ nemoj pisat ništa, ovo je forum na kojem ljudi predviđaju rezultate ili događaje na određenoj utakmici S NAGLASKOM na obrazloženje, (analizu) zbog čega i zašto bi neki događaj trebao bit takav!!!Bez ljutnje ali nema smisla lupat ovakve gluposti kakve ti lupaš!!!ajde malo potrudi se i izaberi koju utakmicu izanaliziraj je i napiši nam post ovdje,jer ovakvi postovi nemaju smisla...HVALA

bane 77 uz dužno poštovanje ne trebaju nam takve analize i preporuke ako nemaš šta pametno obrazložit u svezi ovog sve 4+,drugo 2+ nemoj pisat ništa, ovo je forum na kojem ljudi predviđaju rezultate ili događaje na određenoj utakmici S NAGLASKOM na obrazloženje, (analizu) zbog čega i zašto bi neki događaj trebao bit takav!!!Bez ljutnje ali nema smisla lupat ovakve gluposti kakve ti lupaš!!!ajde malo potrudi se i izaberi koju utakmicu izanaliziraj je i napiši nam post ovdje,jer ovakvi postovi nemaju smisla...HVALA

Ja sam na tim utakmicama uzimao i po 1.200 eura,Zar bih ti trebao pisat da svi postizu mnogo,mozda ne pratis ali redovito bude barem 6-7 utakmica koje dodju u 4+,probati u sistemu sa malo vecim ulogom.Desilo se da u toku prvenstva sve utakmice jednog kola dodju u 4+,ili 2+ drugo.Ja sam licno dobio takav tiket.Pogledaj predhodne sezone pa ces se uveriti da ovo nije lupanje,a mogu ti i naci kolo kada je sve dolazilo 4+,pa cak je bilo i 2+ prvo......hvala

2/7

ISTRES vs CAEN oba daju....................18:45..........da..........1,95..........REZ...0:4

Pregledavajući danas ponudu uh uh uh sve mi se čini pomalo komplicirano,pa za prvi par sam se uhvatio Francuske Ligue 2 po meni jedne od najtežih liga za prognoziranje.

Istres u zadnjih 6 utakmica u ligi ne zna za poraz i ima omjer 4-2-0 sa gol razlikom 6-0 u 6 utakmica nisu primili gol! i nalaze se na 3.mjestu Ligue 2 sa 18 bodova dok Caen u zadnjih 6 utakmica ima skor 3-1-2 uz gol razliku 7:6 i to mu je donijelo  6.mjesto sa 14 bodova,ali gledajući utakmice Caena u gostima vidi se da bi da igraju samo gostujuće utakmice bili na 2.mjestu lige sa omjerom 2-2-1 i gol razlikom 6:4 u 5 odigranih utakmica, a uzimajući u obzir zadnje tri utakmice ova dva kluba (u svakoj oba dala gol),formu Istresa,Caenove igre u gostima i meni jako drag "zakon velikih brojeva"(Istres mora primit gol nakon 6 utakmica) mišljenja sam da u ovom svojevrsnom derbiju oba zabijaju!!!Mali hazard je i opcija oba daju gol i 3+ sa koeficijentom od 2,55

CELTA VIGO vs SEVILLA......................21:30..........X2..........1,60..........REZ...2:0

zanimljiv je ovaj koeficijent na seviilu od 3,00!!! u 6.kolu su pretrpjeli 1.poraz i to od Barce i to kako do 89.min su vodili 2:1 da bi u 3-4 min. dopustili Barci (uz pomoć sudca) da im zabiju dva gola,vidi se dizanje Seville u zadnja 3 kola (izuzmemo li nesretan poraz od velike Barce) U 1.kolu su dobili Getafe doma 2:1,pa su otišli na dva gostovanja kod Granade i Vallacana di su odigrali nerješeno 1:1 i 0:0,a onda im je došao Real Madrid kojeg su dobili 1:0,potom rutinski protiv Deportiva u La coruni 0:2 i da nije tog nesretnog poraza od Barce u prošlom kolu rekli bi to je to ODLIČNO, e danas dolaze na noge povratniku u Primera Division,Celti koja nije bila 4 godine u najvećem razredu španjolskog nogometa i posebno pred svojim navijačima učinit će sve da dobiju ali mislim da im to ovaj put neće poć za rukom!!Gledajući utakmice kod kuće Celta je dobila Getafe i Osasunu,osrednje španjolske klubove,ali je izgubila od Malage koja je ipak  kvalitetnija od ova dva kluba,a o igrama u gostima hm 3 utakmice,3 poraza!!Celta je donji dio Primere Division!!Pogledom na tablicu Primere vidimo da je Sevilla trenutno u borbi za 2 i 3 mjestio,a uzimajući u obzir da suparnici koji se s njom bore za ova dva mjesta Atletico M.i Malaga igraju u nedjelju međusobnu utakmicu, eto velike prilike Sevilli da im se približi u bodovnom smislu!mišljenja sam da ovdje večeras Sevilla pobjeđuje ali zbog velikog koeficijenta na pobjedu Seville od čak 3,00 osiguravam se sa X!!!

Saint Ettiene - Nancy tip x2 (1,9)... igram ovo iz razloga što mislim da nancyju mora doći kraj loših rezultata znam da su predzadnji sa skorom 1 1 5 i gol razlikom 2:10, ali ovdje vidim šansu da i oni krenu na bolje protiv protivnika koji nije bog zna kaj... 

mali nogomet: Novi Marof - Kijevo Knin tip x2 (1,9)... ovo mi izgleda izgledna jer je novi marof u 1.kolu izgubio od alumnusa 6:1 i to su doslovno bili razbijeni kao što i rezultat govori.. znam daje alumnus među 3 najjače ekipe ako ne i najjača ali opet novi marof je slab i dosta igrača je otišlo ove godine...i mislim da će se boriti za opstanak u ligi...

Ja sam na tim utakmicama uzimao i po 1.200 eura,Zar bih ti trebao pisat da svi postizu mnogo,mozda ne pratis ali redovito bude barem 6-7 utakmica koje dodju u 4+,probati u sistemu sa malo vecim ulogom.Desilo se da u toku prvenstva sve utakmice jednog kola dodju u 4+,ili 2+ drugo.Ja sam licno dobio takav tiket.Pogledaj predhodne sezone pa ces se uveriti da ovo nije lupanje,a mogu ti i naci kolo kada je sve dolazilo 4+,pa cak je bilo i 2+ prvo......hvala

da pratim vidim ali bilo bi mi draže da si izdvojio 3 utakmice od ovih 9 koje se igraju danas i dao nam statistike klubova u zadnjih 5-6 utakmica omjeri , golovi forma,igre doma,igre u gostima i ostalo eto to sam mislio!!!

pozz svima  moja danasnja utakmica je    AUGSBURG-WERDER B            2        2,30        obe ekipe nisu bas sjajno startale augsurg je zadnji a werder 8 stim da je werder imo malo tezi raspored i danas ocekujem pobjedu jer puno su kvalitetnija ekipa i nekako je werder uvek pri vrhu i nebi trebali imat problema sa drugoligasem . jako lijep koeficijent i sigurno bi se trebalo nac na tiketima sa manjom uplatom sretno svima

mali nogomet: Novi Marof - Kijevo Knin tip x2 (1,9)... ovo mi izgleda izgledna jer je novi marof u 1.kolu izgubio od alumnusa 6:1 i to su doslovno bili razbijeni kao što i rezultat govori.. znam daje alumnus među 3 najjače ekipe ako ne i najjača ali opet novi marof je slab i dosta igrača je otišlo ove godine...i mislim da će se boriti za opstanak u ligi...

Kaj se ovog mara tiče evo baš gledam ponudu i naletim da se igra danas...istina je da će Marof bodove osvajati kod kuće...uopče sam zaboravio da se to igra danas makar sam prošao u marofu pored mnogo plakata...:D ...uglavnom kaj se toga tiče svakako vrijedi pokušat 2 ili x2 kao što si preporučio...tek je počelo prvenstvo pa nemam nekih informacija o ekipi...znam samo da je pristigao Mumlek i da će igrat ove sezone za njih...no s vremenom biti će i nekih konkretnijih informacija... ;D ;D ;D

N.Marof- Kijevo 2:4

Sretno onima koji nas prate... ;)

da pratim vidim ali bilo bi mi draže da si izdvojio 3 utakmice od ovih 9 koje se igraju danas i dao nam statistike klubova u zadnjih 5-6 utakmica omjeri , golovi forma,igre doma,igre u gostima i ostalo eto to sam mislio!!!

Konačno neko da nešto napiše a da to nisam ja... :D

bane77 nemamo ništa protiv običnih prijedloga ili samo tiketa bez analize, obrazloženja ili mišljenja...no to se onda piše u topic Live...(KAO ŠTO PIŠE U PRAVILIMA FORUMA)...jer ovako se spama nepotrebno i bezveze ovaj topic...Hvala na razumjevanju i sretno...

Hokey Finska 17:30h

Tappara Tam.-Jokerit Hels. 1 @ 2.15 Super Sport

jucer mi je prosa jokerit. danas cemo pokusat ovo, ipak je tappara odmorna dok jokeritu fali 10 standardnih igraca.. na ovakav koef. se ne pita nego uplacuje :)  

od mene danas, njemacka 2.

st. pauli - union berlin  pik1 @1,65

(cisto iz razloga sto st. pauli doma nikad nije izgubija od uniona.. a i oni su mi jedini njemacki klub sa karizmom, tako da cesto na njih uplacujem i rijetko kad iznevjere ako cemo iskreno)

REZULTAT: 2-2

pozdrav!

u zadnje vrijeme me tenis bas obara kao nikad sve mi pare uze, ali evo danas da podijelim s vama jedan par

roger vaselin-o.rochus 2 (2.00) medjusobno  igrali 3 puta i otreso ga rochus sva tri puta lagano, mali covjek i nije u nekoj formi kao prije ali evo prosao dva kola ovdje i igra na domacem terenu pred svojim navijacima pa sam ja danas probao dvojku na njega.....

prjedlog

zverev-sandgren 1 (1.5)

Ludogorec - Minor tip Ludogorec -1.5 koef 1.5

Ambiciozni bugarski prvak je za 2 klase bolji od njegov danasni gost. Nema druga prgnoza osven ubedliv triumf domacina.

Legija -WislaK- 1x koef 1.2

Legija je kod kuca znala biti bolja od Wisla i danima kad je wisla bila i alfa i omega u Poljsko prvenstvo, a kamo li pa danas kad Wisla nije ni bleda senka od tada..

Dukla P- Hardec tip 0-2 koef 1.7

Majstori za remija Dukla.. u zadni 6 susret cak 5 remija, od koje zadno kod Jablonec kad su primili gol u 3 tu minutu sudacke nadoknade.. Danas ce hardecu faliti 8 igraca od koi 4-5 iz startne 11 a medzu koji i najbloji strelac. Hardec ce danas parkirati autobus ispred gola ... mozda je pametno odigrati i oba daju gol NE..

evo da se i ja predstavim s jednim parom koji je meni danas nemoguće izbjeć

Hajduk- Cibalia X2 @2.15

Cibalia tradicionalno neugodan protivnik Hajduku, čak ih u zadnjih par sezona često i pobjeđuju. Ni jedni ni drugi nisu u nekoj formi, s tim da je Hajduk prošlo kolo odigrao kriminalno lošu utakmicu protiv Dinama, dok su Vinkovčani protiv rijeke briljirali.Nikad bolja igra Cibalije u zadnjih par godina, Rijeka po 2-3 minute nije mogla doći do lopte(!), da nisu povukli ručnu nakon trećeg gola, Rijeka bi još teže stradala. Hajduk protiv dinama jalov, kao i u večini utakmica ove sezone. Također, čitajući izjave igrača Hajduka i trenera, oni su bodove unaprijed upisali, što im nikako nije dobro protiv dobre Cibalije. Hajduku će nedostajati: Maglica, Ozobić, Lima i F.Andrijašević(svi osim LIme prvotimci), dok će Cibalia gotovo sigurno istrčati u istom sastavu kao protiv Rijeke. Za one hrabrije preporučam i čistu dvojku na manji ulog.

FC Augsburg-Werder Bremen 2 @ 2.40 ss  3:1

Evo za danas sam se odlucio napisati par rijeci o prvoj utakmici 7 kola 1.Bundeslige...Veceras se sastaju Augsburg i Werder iz Bremena. Augsburg trenutno i nije nekoj zavidnoj formi,u dosadasnjem dijelu sezone nisu upisali pobjedu, dva puta su remizirali, a porazeni su 4 puta, gol razlika im je takodjer  losa 2:10. Sve ovo govori da su glavni kandidati za ispadanje i da se gotovo sigurno nece uspjeti izvuci, tako da cemo ih od sljedece godine gledati u 2.Bundesligi. Prosle godine se Augsburg cak i prilicno dobro drzao bar sto se tice domacih utakmica, ali ove sezone kao da nisu jedna ekipa, uopste neigraju kao cijelina i u tome lezi njihov najveci problem. Napada gotovo da i nemaju, a obrana im takodjer nije bajna, sto ce se vidjeti i veceras.

S druge strane Werder vec godinama igra dosta cudno, ne ulazu previse u pojacanja i zbog toga se motaju uvijek oko sredine tablice. Tu i tamo naprave neki dobar rezultat al sve je to kratkog vijeka, najvise se to vidjelo prosle sezone kada su imali problema oko postizanja golova, dok je Pizarro na terenu onda su se stvarale i prilike i postizali golovi. Obrana Werdera je standardno losa, sto pokazuje i statistika od prosle godine, postigli su 49 a primili cak 58 golova. Ove godine su ostali bez Pizarra koji je presao u Bayern, sto ce im (bar je to moje misljenje) pomoci, jer se nece vise pouzdati samo u jednog igraca vec ce igrati kolektivno...to su vec pokazali na samom pocetku sezone, odigrali su prve utakmice dosta dobro, djeluju mi mnogo bolje nego prosle sezone. Proslo kolo su se cak dosta dobro drzali protiv Bayern, ali na kraju je ipak prevagnula kvaliteta Bavaraca koji ove godine imaju izvanrednu ekipu i vjerujem da ce biti prvaci. Protiv Hannovera je Werder izgubio nes(p)retno u posljednjim trenutcima utakmice,dok su protiv Stuttgarta koji je takodjer dobra ekipa odigrali 2:2, a u gostima je Werder dosao do pobjede protiv Freiburga, a i prvu utakmicu ove sezone su otvorili pobjedom protiv tada izgubljenog Hamburga. Se u svemu vidim da se Werder polako dize, pocinju igrati dobar timski nogomet, Arnautovic se jos malo pati, nece ga gol, ali vjerujem da ce se i njemu uskoro otvoriti da ce poceti zabijati...mozda cak i veceras.

Po meni je razlika u kvaliteti ove dvije ekipe velika iako to tecajevi i stanje na tablici bas i nepokazuju...sve osim pobjede Werdera bi bilo iznenadjenje po meni...sretno

(pisem analize na dva mjesta,pa eto da ne bi bilo zabune neke i da sam c/p od nekog...pibe = su_pero)  ;)

MLB

Večeras se igraju 2 tekme MLB-a za doigravanje...najvjerovatnije ću ih gledat, pa ću simbolično i odigrat tek toliko...

Atlanta(1.ut)-St.Louis 1. ining X @ 1.65 23h Super Sport

O ovom betu sve piše ovdje...

http://mlb-prognoze.blogspot.com/

Za početak večeri...

http://www.soccerjumbotv.in/mj0510121.html

http://www.vipboxsports.eu/watch/82277/4/mlb-postseason---nl-wild-card-game---st.-louis-vs-atlanta-live-stream-online.html

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use