Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 4.10.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

opet neloše.. mada uvijek može bolje. Ajmo nešto i za ove redikule iz europske

hannover - levante  tim2 daje gol @1,45 (1,45 --> 1,50)

(statistika pokazuje da u prosjeku vise golova daju u gostima nego kod kuće.. taj podatak i solidna kvota su me kupili, a vi kako znate i umijete.. :)

methalist - rapid beč  tim2 daje gol @1,80

(pa ako već moram dati razlog, opet mogu uzeti u obzir statistiku.. rapid u zadnje 3 utakmice ima 3 pobjede (sve u gostima) i gol razliku 8-1 (!!!)  na kvotu od 1,80 isplati se pokušat, mislim da ćete se svi složit)

REZULTAT: 2-0

panathinaikos - totenham   odg 1.pol @4,10

(tražio sam utakmicu za odigrat tu kombinaciju da će oba dat gol u prvih 45. min. ova mi je nekako najbolje legla.. kad uzmemo u obzir da panathinaikos igra pred svojim navijačima (ako netko zna kako se bodri svoj klub - to su grci) ocekuje se pritisak na vratara totenhama od prve minute.. s druge strane totenhamov napad: dempsey,defoe i adebayor!?!?  na ovakav koef. definitivno par koji se ne smije zaobic.

REZULTAT 1. POL: 0-1

KONAČAN REZULTAT: 1-1

P.S. ukupna kvota je 10,7, na ulog od 10 kn dobitak je simbolicnih 101 kunu. tiket je takav da se ne isplati stavljat veći ulog. nadam se da neće biti totalna šteta jer i za to ima predispozicije haha

to bi bilo to od mene, jos se javim sutra ako budem od volje za pročačkat ponudu.. pozdrav i sretno!

2/7

ANZHI MAKHAČK. vs YOUNG BOYS...............18:00........f+2..........1,90.....REZ...2:0

Anzhi je ušao u EL preko kvalifikacija u kojima je izbacio Alkmar sa 1:0 i 0:5,u 1.kolu u Udinama je odigrao 1:1 primivši golu u 2.min. sudačke nadoknade.U prvenstvu Rusije zadnjih 7 utakmica isto toliko pobjeda i nalazi se na 1.mjestu,uz napadače kakvi su Eto"o i Traore koji su u 7 prvenstvenih i 3 utakmice EL zabili 12 golova a uz blijeda izdanja Boysa koji su uspjeli izgubit od rezervne momčadi Liverpoola kod kuće 3:5,i nalaze se na 5.mjestu švicarske lige sa omjerom 4-4-3, i uz nadu da će Guus Hiddin igrat sa momčadi kojom je igrao u Udinama nebi trebalo bit problema za pobjedu Anzhi i sa većom gol razlikom.

HANNOVER vs LEVANTE -2+........................19:00........više..........1,70.....REZ...2:1

Hannover u 4 natjecateljske utakmice ove sezone kod kuće ima gol razliku 14-6 to je prosjek 5 golova po utakmici!!!Dok Levante u 4 utakmice u gostima ove sezone  ima gol razliku 9:3 i to je prosjek 3 gola po utakmici i samo jednu pobjedu,Levante nije dobar u gostima a gledajući cjeloukupno natjecanje EL vidi se da pada izrazito puno golova mišljenja sam da bi ova utakmica danas glatko trebala ić preko 2 gola,a za malo hrabrije opcija oba daju gol i 3+ koeficijent 2,05

PSV vs NAPOLI...........................................21:05...........1...........2,10.....REZ...3:0

Ovdje 1 samo zato šta Napoli najvjerovatnije igra sa B momčadi vjerovatni sastav za večeras je:

Rosati -Cannavaro-Fernandez-Aronica-Mesto-Donadel-Dzemaili-Dossena-El Kaddouri- Vargas-Insigne

navest ću samo 3 igrača koji ne igraju večeras:Pandev-Cavani-Hamsik i još ako ovakva postava bude igrala a po izjavama trenera hoće i sa onom pričom da klub ima 25 igrača i da su svi isti,bla,blla,bla, tu se vidi da je jedini Cannevaro standardni igrač udarne postave ostalo sve rezerve pa čak i oni koji nisu u ekipi u prvenstvu,a PSV je solidna ekipa koja kući može dobit svakoga!!

SRETNO svima koji prate,a i onim koji neće,oni su pametniji he he he!!!

neftchi-inter        2     1,65   po meni inter puno kvaletetnija ekipa i usli su u formu u zadnje vrijeme tako da definitivno igram intera a neftchi nije neka ekipa i mislim da nemaju sta trazit u evropi ;)

e,i ja sam promislio to ALI kad sam vidio odabranih 20 igrača Intera a sa znanjem da je u nedjelju derbi svih derbija Milan vs Inter malo sam zastao i preskočio ovaj par pitanje je koliko će igrači bit mozgom u utakmici protiv slabašnog Neftcija!?

je da je vjerovatna pobjeda Intera ali opet ALI!?

evo dvadesetorice odabranih za ovu utakmicu:

Golmani: 1 Handanovic, 12 Castellazzi, 27 Belec

Obrana: 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 40 Juan Jesus, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo

Vezni: 14 Guarin, 16 Mudingayi, 19 Cambiasso, 20 Obi, 21 Gargano, 24 Benassi, 31 Pereira

Napadači: 7 Coutinho, 49 Terrani, 88 Livaja, 61 Garritano

FALE:Milito-Cassano-Zanetti-Samuel-Alvarez

tako da.........sretno ti!!!

Treba mi pomoć od poznavalaca mlb-a, dakle jutrošnja utakmica Kansas - Detroit 0:1, da li je za Detroit ikako nastupio bacač L. Marte, naime pogodio sam okladu na expektu ali su mi oni opkladu proglasili kvotom 1,0 jer navodno nije nastupio L. Marte, tražio sam po netu ne mogu ništa precizno da nađem, dakle molim vas ko zna brz i tačan odgovor.

Na put od tri tisuće kilometara neće otići ozlijeđeni branič Chivu, veznjaci Stanković, Mariga i Sneijder, te napadač Palacio. Među 20 igrača koje je Stramaccioni poveo u Azerbejdžan nema ni nekolicine ključnih igrača poput kapetana Zanettija, najboljeg stopera Samuela, te ponajboljih napadača Cassana i Milita.

Po meni je ovo opasniji Inter od standardnog ,jer im na klupi sigurno ne sjede loši igrači, nego mladi i jaki puni želje za dokazivanjem ..Osim toga mislim da bi bili lagan protivnik i našem Dinamu .a ne malo pomlađenom Interu..

Sretno svima ..Poz

opet neloše.. mada uvijek može bolje. Ajmo nešto i za ove redikule iz europske

hannover - levante  tim2 daje gol @1,45

(statistika pokazuje da u prosjeku vise golova daju u gostima nego kod kuće.. taj podatak i solidna kvota su me kupili, a vi kako znate i umijete.. :)

methalist - rapid beč  tim2 daje gol @1,80

(pa ako već moram dati razlog, opet mogu uzeti u obzir statistiku.. rapid u zadnje 3 utakmice ima 3 pobjede (sve u gostima) i gol razliku 8-1 (!!!)  na kvotu od 1,80 isplati se pokušat, mislim da ćete se svi složit)

panathinaikos - totenham   odg 1.pol @4,10

(tražio sam utakmicu za odigrat tu kombinaciju da će oba dat gol u prvih 45. min. ova mi je nekako najbolje legla.. kad uzmemo u obzir da panathinaikos igra pred svojim navijačima (ako netko zna kako se bodri svoj klub - to su grci) ocekuje se pritisak na vratara totenhama od prve minute.. s druge strane totenhamov napad: dempsey,defoe i adebayor!?!?  na ovakav koef. definitivno par koji se ne smije zaobic.

P.S. ukupna kvota je 10,7, na ulog od 10 kn dobitak je simbolicnih 101 kunu. tiket je takav da se ne isplati stavljat veći ulog. nadam se da neće biti totalna šteta jer i za to ima predispozicije haha

to bi bilo to od mene, jos se javim sutra ako budem od volje za pročačkat ponudu.. pozdrav i sretno!

na super sportu ukupna kvota na ova 3 para je 12,3 pa tako ko želi odigrat ovo nek tamo uplati!

Nogomet EUROPSKA LIGA - 2. kolo 21h

Liverpool - Udinese 1. poluvrijeme oba daju gol @ 4.10 Super Sport 1:0 Kad neče onda neće nikako...:D

Eto nije me bilo cijeli dan pa simbolično tek toliko da bude zanimljivije za gledati igram ovaj bet, obje ekipe najavljene su u malo izmjenjenim sastavima, pa očekujem greške i neuigranost, samim time propusnost u obrani na obje strane, te se nadam da mogu obje ekipe do gola u 1 poluvremenu..

Nogomet EUROPSKA LIGA - 2. kolo 21h

Liverpool - Udinese 1. poluvrijeme oba daju gol @ 4.10 Super Sport 1:0 Kad neče onda neće nikako...:D

Eto nije me bilo cijeli dan pa simbolično tek toliko da bude zanimljivije za gledati igram ovaj bet, obje ekipe najavljene su u malo izmjenjenim sastavima, pa očekujem greške i neuigranost, samim time propusnost u obrani na obje strane, te se nadam da mogu obje ekipe do gola u 1 poluvremenu..

Kao da to nisu mogli napravit na kraju 1. poluvremena...:D

Opet mi ništa nije jasno, Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt je meni dobitnu okladu poništio na kvotu 1,0 pa zar se nigdje ne mogu konkretno viditi postave koje su nastupale?

Opet mi ništa nije jasno, Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt je meni dobitnu okladu poništio na kvotu 1,0 pa zar se nigdje ne mogu konkretno viditi postave koje su nastupale?

Piše ti ako otvoriš linkove da je bacao...a imaš i ovdje ining po ining...ušao u 5 iningu bacao do 9 ininga...

http://mlb.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2012_10_03_detmlb_kcamlb_1#gid=2012_10_03_detmlb_kcamlb_1&mode=plays

ne mogu postati listić u nedobitne (folder pun),možda koga zanima....

15 sec prije kraja igrač Hamburga sam na 6 m i pogodi golmana :-((

Rubin K. - Partizan 04.10. 18:00 1 1,35 2:0 win

Lazio - Maribor 04.10. 19:00 1 1,35 1:0 win

Atl.Madrid - Vikt.Plzen 04.10. 21:05 1 1,25 1:0 win

Aik - Dnjepar 04.10. 21:05 2 2,25 2:3 win

Slovačka U20 - Pieštany 04.10. 18:00 2 1,25 3:4 win

Vaxjo - Hv 71 04.10. 19:00 2 1,90 1:4 win

HSV Hamburg - Cheh.Medvedi 04.10. 20:00 1 1,15 27:27 lose

Llodra, Michael - Marchenko, Illya 04.10. 17:00 1 1,40 2:1 win

Dinamo Minsk - CO Zagreb 04.10. 18:30 X2 2,30 27:27 win

Anži M. - Y.Boys 04.10. 18:00 1 1,45 2:0 win

Neftchi Baku - Inter M. 04.10. 18:00 2 1,75 1:3 win

Hannover 96 - Levante 04.10. 19:00 1 1,65 2:1 win

St.Raphael - Paris 04.10. 20:45 2 1,30  29:35 win

Uplata 10,00 kn

Bonus 0,00 kn

5% MT 0,48 kn

Eventualni dobitak 2.336,80 kn

Ulog 9,52 kn

Eventualni porez 0,00

Koeficijent 245,36

Eventualna isplata 2.336,80 kn

ne mogu postati listić u nedobitne (folder pun),možda koga zanima....

15 sec prije kraja igrač Hamburga sam na 6 m i pogodi golmana :-((

Rubin K. - Partizan 04.10. 18:00 1 1,35 2:0 win

Lazio - Maribor 04.10. 19:00 1 1,35 1:0 win

Atl.Madrid - Vikt.Plzen 04.10. 21:05 1 1,25 1:0 win

Aik - Dnjepar 04.10. 21:05 2 2,25 2:3 win

Slovačka U20 - Pieštany 04.10. 18:00 2 1,25 3:4 win

Vaxjo - Hv 71 04.10. 19:00 2 1,90 1:4 win

HSV Hamburg - Cheh.Medvedi 04.10. 20:00 1 1,15 27:27 lose

Llodra, Michael - Marchenko, Illya 04.10. 17:00 1 1,40 2:1 win

Dinamo Minsk - CO Zagreb 04.10. 18:30 X2 2,30 27:27 win

Anži M. - Y.Boys 04.10. 18:00 1 1,45 2:0 win

Neftchi Baku - Inter M. 04.10. 18:00 2 1,75 1:3 win

Hannover 96 - Levante 04.10. 19:00 1 1,65 2:1 win

St.Raphael - Paris 04.10. 20:45 2 1,30  29:35 win

Uplata 10,00 kn

Bonus 0,00 kn

5% MT 0,48 kn

Eventualni dobitak 2.336,80 kn

Ulog 9,52 kn

Eventualni porez 0,00

Koeficijent 245,36

Eventualna isplata 2.336,80 kn

Sad kužim čemu ovaj tvoj nick...:)

Hvala ekipi sa foruma za današnje parove... ;D ;D ;D

Konačno se forum malo pokrenuo...ajmo ekipa sutra je novi dan...u nove pobjede...(ili poraze)... ;D ;D ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
    • Isti par samo menjam tip konacni pobjednik (kvota narasla) 1.217 pinnacle
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use