Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 2.10.2012.

evala i pomalo

Recommended Posts

Nista osobno, al mislim da je ovaj ponedjeljak bio apsolutno najgori dan na forumu sto se prognoza tice.. idemo pokusat ucinit nesto od utorka:

juventus - shakhtar   PiK1 @1,45  (PiK = poluvrijeme ili kraj)

(proslo kolo na standford bridgeu ostali su 2:2 sa favoritima skupine.. koliko god ne volia te špagetare, juve je juve.. shakhtar po meni nema sto traziti danas)

REZULTAT: 1-1

nordsjaeland - chelsea  tim2 daje gol svako poluvrijeme @2,00

(kvota koja se ne smije zaobici.. proslogodisnji prvaci lige prvaka i vise su nego sposobni utrpati par komada autsajderima iz Danske.  trenutno nema u ponudi ali ako bude,na manji ulog pokusati: oscar daje gol momak je zvijer)  

REZULTAT: 0-4

benfica - barcelona PiK2 @1,40

(protiv spartaka su malo kasno startali, ali ne zaboravimo da se ovdje radi o, vrlo vjerojatno, najjacoj momcadi na planeti :) i to ne trenutno vec zadnjih 50-ak godina. ovakva kvota na pik2 mora se uzeti, pa makar svi popadali :D  ja osobno cu pokusat barca daje gol svako poluvrijeme @2,10)

REZULTAT: 0-2

zasad toliko,stojte mi dobro!

Nista osobno, al mislim da je ovaj ponedjeljak bio apsolutno najgori dan na forumu sto se prognoza tice.. idemo pokusat ucinit nesto od utorka:

juventus - shakhtar   PiK1 @1,45  (PiK = poluvrijeme ili kraj)

(proslo kolo na standford bridgeu ostali su 2:2 sa favoritima skupine.. koliko god ne volia te špagetare, juve je juve.. shakhtar po meni nema sto traziti danas)

nordsjaeland - chelsea  tim2 daje gol svako poluvrijeme @2,00

(kvota koja se ne smije zaobici.. proslogodisnji prvaci lige prvaka i vise su nego sposobni utrpati par komada autsajderima iz Danske.  trenutno nema u ponudi ali ako bude,na manji ulog pokusati: oscar daje gol momak je zvijer)

benfica - barcelona PiK2 @1,40

(protiv spartaka su malo kasno startali, ali ne zaboravimo da se ovdje radi o, vrlo vjerojatno, najjacoj momcadi na planeti :) i to ne trenutno vec zadnjih 50-ak godina. ovakva kvota na pik2 mora se uzeti, pa makar svi popadali :D  ja osobno cu pokusat barca daje gol svako poluvrijeme @2,10)

zasad toliko,stojte mi dobro!

Ja osobno ču pričekati sastave, nek onda uplačivati...a osim toga očekujem i Goksima danas na forumu... ;D ;D ;D

uglavnom vas pratim , a nikako da i ja napišem nešto, zadnjih par dana je dobro prošlo pa sam se i ja ohrabrio malo  :D :D

1.Juventus 1 1,65, mislim da je Juventus ipak bolja momčad i da Shaktor koliko god mi bio drag zbog Srne ipak ne može ništa napraviti u Torinu.

2. Cluj daje gol 1,60 , u Zadnjih 5 utakmica Cluj redovito zabija (4 pobjede) pa ne vidim zašto ne bi i Manchesteru koji zadnje 3 utakmice prima ,a Tottenham mu je zabio čak 3 komada

i to spajam sa sutrašnjim:

3. Dinamo k- Dinamo zg 1 1,45, mislim da dinamo zg nema što tražit u ligi prvaka, i da će mu se dogodit ista sudbina kao i lani, jedno je dobit raštimanog hajduka, ali liga prvaka je prevelik zalogaj

4.Anderlecht-Malaga 2 2,40, pa koeficijent je predobar da ne bio probao, španjlska liga je ipak jača od belgijske, malaga je od zadnjih 5 dobila 4 pa.....ovo je malo po osjećaju

ukupno :9,1872

Sretno nam!

nemoj samo za barcelonu pricat te gluposti,ljudi su bolji glumci nego glumci iz kerempuha! nema tima kojeg nisu pobijedili na varanje !

ako gledaš svaku barceloninu tekmuonda bi skužio da više toga sudac ne sudi ili dosudi kaj je na štetu barcelone, a ne protivničkog tima... sevilla se žali opravdano ali bože moj... nije sudio ruku madura kad je messi proigravao pedra koji bi išao jedan na jedan s golmanom, nije sudio čisti faul na messiju kad ga je spahić potezo za majicu na kojih 16 metara te bi ovaj vrlo vjerojatno da ga nije potezao zabio gol...o drugim tekmama da i ne pričam... onaj koji gleda svaku tekmu barce zna o čemu pričam... vilanova je dobro izjavio što se tiče medelovog crvenog- sudac je primijenio pravilo ako igrač ima namjeru udariti, a medel je, bez obzira kaj ga nije udario jako, imao tu namjeru i ovaj je odglumio kaj bi i svaki igrač da ga netko malo 'kljucne' u glavu.. jbg...po meni isto nije crveni kad gledaš usporenu snimku al opet takva su pravila...

no dobro dosta pričeo barceloni...idemo na parove :D

nordsjalaend ne daje gol (1,8).. mislim da je ovo zicer...chelsea u obrani ima stupove i ne vjerujem da će pružiti uopće šansu nordsjalaendu kamoli da će zabiti gol..kvota je lijepa i to uzimam...

Spartak Moskva - Celtic tip 1 (1,6)... mislimd a celtic u ovoj skupini nema kaj tražit u gostima... spartak ima dobru momčad koja je to i dokazala na prošloj tekmi protiv barce i mislim da je ovo poklon... znamo svi kako celtic igra i mislim da spartak kad spusti loptu na zemlju celtic nema šanse... čista 1 ako ne i F+2...

Galatasaray - Braga tip x2 (1,75)...ovo uzimam jer jednostavno obožavam momčad brage..igraju otovoreno i bez obzira kaj su izgubili prvu tekmu protiv cluja mislim da oni uz manchester idu dalje u toj skupini jer igraju najbolji nogomet uz manchester i bilo bi šteta da ne prođu dalje... a o turcima svi znamo da igraju promjenjivo i turskim ekipama nekako najmanje vjerujem..

i još neki parovi: rukomet:Barcelona više od 34,5 (1,85); košarka:Donetsk tip 1 (1,3), Union olimpija tip 1 (1,25)...

poz ekipi, evo i mene da se priključim negativnom skoru jer nepamtim kad sam uspio dobiti neki ozbiljniji listić, a i moje dosadašnje analize nisu dobro prošle. Ipak mislim da bi ovo trebalo proći, a i koef su odlični pa da ne duljim

BARNET - EXETER 2 (2.20 U SS)

Radi se o League 2 Engleskog prvenstva. Barnet ekipa koja je prikovana za dno ljestvice sa skorom 0 2 7 i gol razlikom 4:18, kod kuće imaju 0 2 2. U zadnjoj utakmici ostali su i bez drugog golmana (crveni karton) dok je prvi ozlijeđen. Istina vraća im se u ekipu prvi strijelac John Collins ali po informacijama nije potpuno spreman i dosad nije igrao i najvjerojatnije će biti na klupi.

Exeter dolazi u skoro najjačem sastavu (izostaje jedino branič Bennet zbog ozljede 2 gola). Dosad imaju skor 5 1 3 uz gol razliku 18:13, u gostima su igrali 3 0 1. U svim dosadašnjim utakmicama su postigli barem gol, a na gostujučim tekmama imaju 100% over 2,5 i u vrhu napada najavljen je njihov najbolji strijelac Cureton sa 7 postignutih pogodaka. Zadnji put su igrali 2009.

Barnet dosad ima u 9 tekmi 5 puta over 2,5, a Exeter 8 puta tako da se nameće i ta mogučnost koef je 1,75 u Stanley, a 1,70 u SS, mada zbog zakona velikih brojeva to neću igrati.

Drugi par je ženski tenis koji nikako ne igram ali pratim nekoliko parova.WTA Peking parovi

J.Jankovic/A.Petkovic - M.Kirilenko/N.Petrova 2 (1,30 SS)

M.Kirilenko/N.Petrova par koji spada u top 5 ženskih parova, druge su nositeljice na turniru i nepamtim kad su ispale u 1 kolu. Na US openu iznenađujuće su ispale prije polufinala za protivnice imaju par koji je tek nedavo počeo zajedno igrati, a na turnir su došle sa pozivnicom i sve osim čiste pobjede bilo bi veliko iznenađenje.

pozz ljudi, iako mi je NBA "specijalnost" okusat cu se malo i sa nogometom...

JUVENTUS - SHAKHTAR 1

Juve igra strasno, pogotovo kod kuce, jedino cega se bojim jeste prekid tog pozitivnog niza, koji bi nekad morao stati, samo se nadam ne veceras  :)

NORDSJAELLAND - CHELSEA 2

Chelsea je mozda imala naporan vikend, zbog utakmice sa Arsenalom, ali mislim da im autsajderi ne bi trebali predstavljati nikakav problem, a i kladionice nude lijep koeficijet...

BATE BORISOV - BAYERN 2

Bayern igra lijep, timski i napadacki nogomet, iako je BATE tvrd domacin, Bayern ne bi trebao imati problema, nadajmo se dobroj partiji Mandzukica i drustva...

Mannheim - Iserlohn 1

Hokej, njemacka prva liga, Mannheim dosad nepobjediv kod kuce, i dosta su efikasni, pa se moze oprobati neki over...

Samo da napomenem, da cu jos pogledati postave, ali ova 4 para ce se sigurno naci na listicu :)

evo da se javim, katastrofa jučer..  :-\ danas neću ništa prognozirati, ima dosta parova di bi favoriti mogli dobit (real, barca, chelsea, bayern, arsenal) pa ću nešto iz svega odabrati a i neki sistem odigrati, uglavnom sretno svima pa se nadam ujutro vidit dosta postova u "dobitni listići"  :)

BATE-Bayern: Mandžukić daje gol @ 1.90

Ipak moram nešto napisati  ;D Mandžukić je protiv Werdera odigrao samo posljednjih pola sata, i pred kraj utakmice postigao pogodak za 2:0 pobjedu Bayerna. Mislim da će večeras igrati od prve minute. Najbolji napadač Bayerna prošle sezone Gomez se još uvijek oporavlja od ozljede a za to vrijeme Mandžo trpa golove, u šest odigranih utakmica postigao je šest pogodaka. Koeficijent je dobar i vridi pokušat, sretno!

Pozdrav raja, za danas sam ovako nesto izabrao sto cu kombinirati s vasim parovima:

Benfica--Barcelona, na ovaj par sam odlucio odigrati da ce Benfica imati vise zutih kartona od Barcelone, razlog je vrlo jednostavan i vec poznat svima(dugo zadrzavanje lopte igraca Barcelone, sjajni tehnicari). A i koeficijent je privlacan 1,60.

Bate Borisov--Bajern, na ovaj par igram da ce Bajern biti tim koji ce izvesti vise kornera iz razloga sto smatram da ce Bajern biti konstantno u posjedu lopte i da ce stalno napadati. Po meni ce ova tekma biti igra samo na jednom golu(Bate Borisova), tj. kako mi kazemo igrat ce se viktorija ;)

ps: bilo bi lijepo da znalci tenisa nesto prognoziraju, ili navedu neko moguce iznenadjenje u tenisu jer vidim da ih je u posljednje vrijeme ima bas mnogo i da prolaze velike kvote.

Sretno kladionicari

nemoj samo za barcelonu pricat te gluposti,ljudi su bolji glumci nego glumci iz kerempuha! nema tima kojeg nisu pobijedili na varanje !

prijatelju, pretpostavljam da si fan real madrida, posto oni imaju takve slicne istupe.. Ali ta zaluđenost barcom ili realom mene je zaobišla, dapače, potpuno mi je smiješna. Kad sam rekao da je barca MOŽDA i najjači klub na planeti zadnjih 50-ak godina - iznosio sam činjenice, nikakvo subjektivno mišljenje!

pozdrav

što se tiče medelovog crvenog- sudac je primijenio pravilo ako igrač ima namjeru udariti, a medel je, bez obzira kaj ga nije udario jako, imao tu namjeru i ovaj je odglumio kaj bi i svaki igrač da ga netko malo 'kljucne' u glavu.. jbg...po meni isto nije crveni kad gledaš usporenu snimku al opet takva su pravila...

[/b]...

opop...o cemu pricas kolega...evo de pogledaj ponovo snimku "duela"...koncentriraj se na kretnje igraca...zar ne vidis da se Fabregas svojim lijevim ramenom trznuo na Medela i onda se odbio kao da je udario u kineski zid!!!

Bok derani =)..posto je sve vise manje receno o parovima lige prvaka,ja vas samo zelim pitati za misljenje..ovako

FC Nordsjaelland-Chelsea 2

BATEBor-Bayern München 2

Juventus-Shakhtar Doneck 1X

Cantu-U.Reyer Venezia 1

Gummersb-HSV Hamburg 2

Benfica Lis.-FC Barcelona X2..???

Dva para koja sam dodao i za koja mislim da bi trebali proc je HSV (rukomet) koji se polako poceo dizat u formi,dok je gummersbach poceo padati u formi..HSV je u ovoj utakmici veliki favorit...

Bennet Cantu je talijanksa kosarkaska liga za koju takoder mislim da bi ovo trebala dobit bez problema =)..

Sretno svima =)

Pozz, ja imam samo pitanje, dali netko zna razlog zašto koeficijent na Barcelonu raste, mislim jasno mi je da Benfica nije loša, ali bez Cardoza, su dosta oslabljeni, a Barcelonin napad s Villom i Messijem je strašan i nevidim razlog zašto je koef rastao, ako netko zna dali je došlo do neke ozljede igrača ili nešto slično ...!?!?

Pozz, ja imam samo pitanje, dali netko zna razlog zašto koeficijent na Barcelonu raste, mislim jasno mi je da Benfica nije loša, ali bez Cardoza, su dosta oslabljeni, a Barcelonin napad s Villom i Messijem je strašan i nevidim razlog zašto je koef rastao, ako netko zna dali je došlo do neke ozljede igrača ili nešto slično ...!?!?

u zadnji čas su saznali da im nece svirat jedan od sudaca s njihovog rostera  hahahahah

Ja danas lovim iznenađenje  ;D

CFR Cluj - Manchester Utd (1)(5.00)

Kaže fergi da se neće opustiti kao prošle godine, ali realno gledajući nisam siguran da će danas uopće pobijediti Cluja koji puca od forme Već sam naveo u prošlom kolu lige prvaka Cluj kao iznenađenje i tako je bilo. Manchester me totalno razočarao igrom ove sezone i usudio bi se reći da su tek prosječni engleski klub i nije to onaj manchester i ona njihova igra koju smo poznavali godinama prije. Cluj je ekipa bogata stranim igračima, većinom portugalskog i brazilskog podrijetla i skroz je jasno kakvu igru pletu takvi igrači. Očekujem danas pobijedu Cluja jer na svom terenu protiv Manchestera igraći domaćina će zasigurno dati maksimum od sebe. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
    • Isti par samo menjam tip konacni pobjednik (kvota narasla) 1.217 pinnacle
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use