Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak, 01.10.2012

zekoslav0mrkva

Recommended Posts

ITALIJA PRO 1 A - 5. kolo

UC AlbinoLeffe-Treviso FBC 1 @ 1.90 20:45h (Super Sport) 0:0 - imali igrača više, no nisu znali iskoristit, kao po običaju dok ja igram...:D

Nisam neki specijalist za talijane (pogotovo za ove niže lige)...topic otvaram ranije jer očekujem da će kvota na domačina do sutra pasti...a razlog tipa je očajan ulazak u sezonu ekipe Trevisoa...koji imaju 0-0-4...s druge strane ekipa AlbinoLeffe-a 1-3-0 ...s time da su još uvijek na posljednjem mjestu sa -4 boda...jer su sezonu počeli sa -10 bodova...oćekujem pobjedu domačina...te da če još više napredovati u formi i da će se brzo izvuči iz ovih minus bodova i zasjesti vrlo brzo na sredinu tabele...

Nogomet ŠVEDSKA 1. - 25. kolo

IFK Norrköping-GAIS Göteborg 1 @ 1.50 19:00h (Super Sport) 7:2

Domačini imaju jedan od ljepših stadiona, novo napravljen stadion i uređen...dobro su ušli u sezonu i dobro se drže na solidnom 5. mjestu...osim toga atmosfera u klubu je odlična...nema mnogo nezadovoljstva...klub je profesionalan te su svi igrači zadovoljni (iz povjerljivih izvora)...u zadnjih 6 tekmi imaju skor 2-2-2...s time da u zadnje 3 tekme skor je 2-1-0....dok pak s druge strane dolazi im ekipa GAIS-a koji drže posljednje mjesto u prvestvu...uz skor zadnjih 6 tekmi 0-1-5...a u gostima su bez pobjede ove sezone u 12 utakmica 0-4-8...u ovoj tekmi očekujem pravi pristup domačina u ovoj tekmi...te pobjedu i nova 3 boda...za Norrköping i održavanje solidnog mjesta iznad sredine tablice za njih...

Getafe-Mallorca: X2 @ 1.60

Mallorca je dobro startala prvenstvo sa tri pobjede i dvije neodlučene. Sa 11 bodova drže visoko četvrto mjesto. Getafe je u prvih pet kola ostvario samo jednu pobjedu i to protiv Reala, osim te pobjede imaju jednu neodlučenu i tri poraza. Sezona je tek počela i teško je biti pametan, kladionice daju koeficijent oko 3 na pobjedu Mallorce i za manji ulog ću pokušati na jednom listiću čistu dvicu, ali zbog dvije neodlučene iz dva gostovanja tu igram X2.

Haka-HJK Helsinki: 2 @ 1.46

Ovaj par igra u 17:30. Haka je na zadnjem mjestu dok su gosti prvi sa istim brojem bodova kao i drugi Inter dok treći TPS ima samo bod manje. Razlika je u kvaliteti ove dvije ekipe velika a Helsinkiju treba svaki bod. U dosadašnjim međusobnim susretima nisu imali problema protiv Hake tako da mislim da bi i danas mogli slaviti. Koeficijent 1.46 mi izgleda dobar za pokušati.

ae da i ja malo doprinesem ako je moguće, zamro je forum mnogo..

QPR-WEST HAM    1     2.30 (ss)

rendžeri nemaju pobjedu u prvenstvu u 5 kola koliko su do sada odigrali, sa chelseajem su izvukli nulu, ali se zato swansea popišao po njima 0-5....u gostima su bili kod pijetlova i građana te pružili relativno dobar otpor iako su izgubili, a protiv jadnog norwicha samo 1-1...

kažem samo jer s obzirom kako su se pojačali i kakav roster igrača trenutno imaju po meni njihova realnost definitivno nije borba za opstanak nego onako sredina tablice, uglavnom iznad ove zone čamljenja u kojoj su trenutno..

i zato mislim da će dns konačno pobjediti, + je što igraju doma, a ekipu svakako imaju kvalitetniju od čekićara a to će nadam se danas i pokazati..

čekićari kao gosti imaju 0 sa paćeničkim kanarincima koji po mom mišljenju ove sezone lete iz PL, i poraz kod swanseaja 3-0..pobjede koje su ostvarili, ostvarili su doma, tako da mislim da će dns nastaviti svoj loš gostujući niz i  upisati uvjerljiv poraz na loftus road-u..tako da ću ja kao lovac na veće kvote odigrati i f+2   4.40..

nadam se eto prvoj pobjedi rendžera u prvenstvu, i slavlju domaćih navijača na loftus roadu a s obzirom kakvu ekipu imaju mora se i njima okrenuti, tako da će valjda od dns početi bolji dani za hughesa i njegovu ekipu..

sretno svima, ako bude još šta dodat ću, također očekujem ostale da se aktiviraju jer vidim po riječima starih članova da je prije bilo puno aktivnije..zašto ne podjeliti neki par kojeg igrate ili mislite da će proći, treba i dati, ne samo uzimati..

;)

Jablonec- Dukla Prag TIP 1 @ 1,60 SS

-Jablonec je trenutno drugi na ljestvici sa 17 bodova u 8 odigranih utakmica... njihov score kod kuce je 2-1-1 sto i ne uljeva bas previse povjerenja ali bas zato danas ocekujem njihovu pobjedu! u goste im dolazi 11. ekipa

prvenstva sa gostujucim score-om 0-2-1 uz gol razliku 4-5! gosti su do sada s obzirom na ekipu kakvu imaju dosta solidno odigrali ali mislim da ce veceras sve osim pobjede jabloneca biti veliko iznenadjenje... Jablonec je ipak ekipa koja ce ganjati sam vrh (najmanje europu) i danas moraju dobit :)

Mallorca je dobro startala prvenstvo sa tri pobjede i dvije neodlučene. Sa 11 bodova drže visoko četvrto mjesto. Getafe je u prvih pet kola ostvario samo jednu pobjedu i to protiv Reala, osim te pobjede imaju jednu neodlučenu i tri poraza. Sezona je tek počela i teško je biti pametan, kladionice daju koeficijent oko 3 na pobjedu Mallorce i za manji ulog ću pokušati na jednom listiću čistu dvicu, ali zbog dvije neodlučene iz dva gostovanja tu igram X2.

Poz frende..Malo sam gledo ovaj par i nekako mi totalno sjeda -odg-  DA po 1.9..Mislim Getafe je zabio i Realu i Barci i svima bar 1 u zadnjih 5 tekmi ,a bogami i Mallorca uredno zabija..Šta misliš,može li proć ?

Poz frende..Malo sam gledo ovaj par i nekako mi totalno sjeda -odg-  DA po 1.9..Mislim Getafe je zabio i Realu i Barci i svima bar 1 u zadnjih 5 tekmi ,a bogami i Mallorca uredno zabija..Šta misliš,može li proć ?

Mene osobno Getafe kada god sam ga imao na tiketu nikada nije palo što god sam igrao...opcija 0ba daju gol čini mi se izglednom...te mislim da bi moglo proći...sretno obojici...

Ovaj par igra u 17:30. Haka je na zadnjem mjestu dok su gosti prvi sa istim brojem bodova kao i drugi Inter dok treći TPS ima samo bod manje. Razlika je u kvaliteti ove dvije ekipe velika a Helsinkiju treba svaki bod. U dosadašnjim međusobnim susretima nisu imali problema protiv Hake tako da mislim da bi i danas mogli slaviti. Koeficijent 1.46 mi izgleda dobar za pokušati.

Ja sam još sinoć gledao ovaj par...te se slažem sa betom pogotovo ako HJK želi do naslova pošto su prve tri ekipe u prvenstvu u 1 bod...no odlučio sam preskočiti ovaj par jer je Haka jako tvrd i dobar domačin...i gotovo sve bodove (to malo što imaju) osvojili su kod kuće...

rendžeri nemaju pobjedu u prvenstvu u 5 kola koliko su do sada odigrali, sa chelseajem su izvukli nulu, ali se zato swansea popišao po njima 0-5....u gostima su bili kod pijetlova i građana te pružili relativno dobar otpor iako su izgubili, a protiv jadnog norwicha samo 1-1...

kažem samo jer s obzirom kako su se pojačali i kakav roster igrača trenutno imaju po meni njihova realnost definitivno nije borba za opstanak nego onako sredina tablice, uglavnom iznad ove zone čamljenja u kojoj su trenutno..

i zato mislim da će dns konačno pobjediti, + je što igraju doma, a ekipu svakako imaju kvalitetniju od čekićara a to će nadam se danas i pokazati..

čekićari kao gosti imaju 0 sa paćeničkim kanarincima koji po mom mišljenju ove sezone lete iz PL, i poraz kod swanseaja 3-0..pobjede koje su ostvarili, ostvarili su doma, tako da mislim da će dns nastaviti svoj loš gostujući niz i  upisati uvjerljiv poraz na loftus road-u..tako da ću ja kao lovac na veće kvote odigrati i f+2   4.40..

nadam se eto prvoj pobjedi rendžera u prvenstvu, i slavlju domaćih navijača na loftus roadu a s obzirom kakvu ekipu imaju mora se i njima okrenuti, tako da će valjda od dns početi bolji dani za hughesa i njegovu ekipu..

sretno svima, ako bude još šta dodat ću, također očekujem ostale da se aktiviraju jer vidim po riječima starih članova da je prije bilo puno aktivnije..zašto ne podjeliti neki par kojeg igrate ili mislite da će proći, treba i dati, ne samo uzimati..

;)

Malo spamam topic...ali sve s ciljem da se malo pokrenemo...ionako nema mnogo parova i osoba koje pišu pa evo da raspravljamo malo o parovima...

Što se tiče ovog para bio bih malo oprezniji...istina je da se QPR pojačao...ali to nema veze jer ekipa (kao što se vidjelo u uvodnom dijelu) nije uigrana...mislim da bi trebalo malo pričekat sa njima dok ne uhvate kakav takav ritam...do tada mislim da ih ne vrijedi forsirati...svima koji su odigrali ovaj bet sretno...

Iskreno, razmišlja san dali staviti X2 ili oba daju gol, ali san se odlučia za X2 zbog Mallorcine gol razlike, sad kad ste obojica spomenili možda bi bilo bolje da san odg igra.. tek je sezona počela i ta samo tri primljena gola ne moraju značit puno.

Čak nije loše ni oba daju gol i 3+

23:55 Nieminen J. - Robredo T. 1 @ 1.60

Usklopu prvog kola ATP turnira u Tokyu ocekuje nas dvoboj Jarkka Nieminena i Tommya Robreda. Jarkko Nieminen finski je tenisac koji se trenutno nalazi na 35 ATP mjestu. Odlicno je krenuo u sezonu osvojivsi turnir u Sydneyu a nakon toga uslijedio je pad. Ispadao je vecinom oko drugog ili treceg kola na vecini turnira , a prosli tjedan odigrao je odlican turnir u Bangkoku gdje je stigao do polufinala. Tommy Robredo spanjolski je tenisac koji se trenutno nalazi na 125 ATP mjestu. Pri kraju prosle sezone ozljedio je lijevu nogu zbog cega je pauziro cak do sestog mjeseca. Klasicni je zemljas i naravno vecinom igra challengere na zemlji , a odigrao je nesto partija na hardu gdje se nije bas proslavio. Moj tip na ovom mecu je Nieminen iz razloga jer je u odlicnoj formi sto je pokazao na proslom turniru za razliku od Robreda koji kroz citavu svoju karijeru najbolje partije pruza na zemlji i mislim da se isplati uzeti ova kvota.

23:55 Klizan M. - Chiudinelli M. 1 @ 1.30

U Tokyu ce svoje snage odmjeriti i Martin Klizan i Marco Chiudinelli. Martin Klizan mlada je slovacka nada i trenutno se nalazi na 34 atp mjestu. Kroz sezonu pruzao je odlicne partije , osvojio je challengere u Rabatu , Marrakechu i Bordeauxu , igrao finale Praga.. a najbolji rezultat karijere ostvario je prije dva tjedna osvojivsi turnir u Saint Petersburgu gdje je redom pobjedjivao Elgina , Bolellia , Berankisa , Youzhnog i Fogninia. Marco Chiudanelli svicarski je tenisac koji se trenutno nalazi na 143 ATP mjestu. Ima ocajnu sezonu iza sebe u kojoj mu je najbolji rezultat bio polufinale challengera u Kaoshiungu , a na vecini ostalih turnira ispadao je u kvalifikacijama. Na kvalifikacijama za ovaj turnir napravio je malo 'cudo' pobjedivsi nase drvo Ivu Karlovica. Mislim da ce Klizan danas rutinski odraditi posao protiv vec starog Chiudinellia cije su najbolje godine prosle i mislim da nece moci parirati mladom Klizanu koji je u odlicnoj formi.

23:55 9.5/Raonic M. - Stepanek R. 2 @ 1.80

U prvom kolu Japan Opena susrest ce se i Milos Raonic i Radek Stepanek. Milos Raonic kanadski je predstavnik koji se trenutno nalazi na 15 ATP mjestu. Najbolji rezultati u sezoni su mu osvajanje Chennaia i San Josea , finale Memphisa i polufinale Barcelone. Sto se tice drugog dijela sezone , igrao je cetvrtfinala Toronta i Cincinnatia i sesnaestinu finala US Opena. Prosli tjedan me jako razocarao losom igrom u Bangkoku. Ispao je u drugom setu od Nieminena , samo ga je serva spasavala od debakla. Radek Stepanek veteran i predstavnik ceske trenutno se nalazi na 38 ATP mjestu. Najbolji rezultati ove sezone su mu polufinala Memphisa i Projestova , a igrao je i nesto cetvrtfinala. Na hardu je do sada pruzio solidne partije , servis ga dobro sluzi kao i return. Moj tip za ovaj mec je over prvi set jer mislim da nece biti nesto brejkova u prvome setu , Raonicu je jako tesko uzeti servis a on je trenutno u losoj formi i tesko ce praviti brejkove. Vecina kladionica na ovaj tip nudi 1.40 ~ 1.50 , a bet live ogromnih 1.80.

Ja sam još sinoć gledao ovaj par...te se slažem sa betom pogotovo ako HJK želi do naslova pošto su prve tri ekipe u prvenstvu u 1 bod...no odlučio sam preskočiti ovaj par jer je Haka jako tvrd i dobar domačin...i gotovo sve bodove (to malo što imaju) osvojili su kod kuće...

Meni se sviđa opcija ODG i 3+ NE, po 1.55 u lutriji, Haka tvrd orah doma, a i nije da i njima ne trebaju bodovi..

;)

Malo spamam topic...ali sve s ciljem da se malo pokrenemo...ionako nema mnogo parova i osoba koje pišu pa evo da raspravljamo malo o parovima...

Što se tiče ovog para bio bih malo oprezniji...istina je da se QPR pojačao...ali to nema veze jer ekipa (kao što se vidjelo u uvodnom dijelu) nije uigrana...mislim da bi trebalo malo pričekat sa njima dok ne uhvate kakav takav ritam...do tada mislim da ih ne vrijedi forsirati...svima koji su odigrali ovaj bet sretno...

slažem se sa zekom, da biram ovaj par možda bi pokuša i čisti X

MLB

NY Yankees-Boston 1 /// (1,5) H1     01:00h

Da ne kopiram pročitajte si sami, osim toga Sabathia sam gledao nekoliko puta ove sezone, najbolji picher yenkija...mislim da bi oba ova beta mogla vrlo lako proči...sretno nam ko isprati...:D

http://mlb-prognoze.blogspot.com/

10:2 Sjajan Sabathia koji je odbacao 8 ininga, dozvolio 2 runa u 103 pichera...uz to napad yenkees-a na razini...jako lijepa tekma za gledanje...u zadnje vrijeme jako rijetko gledam...ali svaki puta pogodim izvrsnu tekmu za pogledat....

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
    • Isti par samo menjam tip konacni pobjednik (kvota narasla) 1.217 pinnacle
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use