Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 22.9.2012

Brkati Prorok

Recommended Posts

Subota, a nitko ništa  ;D Ajmo uzeti neku paru danas!

Xanthi FC/odg3+ - PAOK Solun (Ne)(1.40)

Po meni zicer dana. Grčka liga poznata kao neefikasna liga, pogotovo kada se dogodi susret dviju klubova poput ovih kojima je samo u interesu ne primiti gol. Za očekivati je tekmu bez golova ili sa maksimalno jednim golom.

Vitesse Arn. - Heracles Al. (1)(1.65)

Domaćin u odličnoj formi, niže pobijedu za pobijedom. S druge strane momčad Heraclesa iako dosta pojačana ove sezone još nije uigrana i ništa im ne polazi za nogom, a pogotovo na gostovanjima.

Fluminense FC - Náutico PE (1)(1.40)

Domaćin je momčad koja drži prvo mjesto u ligi i odličan je na svom terenu. Gost je najlošija gostujuća ekipa brazilske lige i od svakoga primi par komada. Sve osim uvjerljive pobijede domaćina ovdje bi bili ogromno iznenađenje.

ja cekao da neko otvori temu pa da nesto preporucim,nadam se da ce bit dobro ko prosli puta u srijedu

bastia-psg 2,na pariz 1.7 koef i isplati se uzet dvica,mozda cak je dobra prognoza oba daju gol

juve-chievo.1  1.35 gledajuci i analizirajuci proslost susreta ta dva kluba najcesce je bilo x,ali od kad je juve na novom stadionu i vratili se iz 2 lige sve melju,vecinom igraju u juveu talijanski reprezentativci,i ocekujem ja dns i hendikep juvea

barcelona,hendikep protiv granade 1.25

rijeka -dinamo ,hm ja mislim da ce dinamo pokazat napuhanoj rijeci ko je gazda,allllli veliko ali,nema jerka leke ,nema pokrivaca,nema badelja,pa nebih se usudio stavit 2,nego ja igram dinamo daje gol 1.2 koef

a sad meni najdrazi sport mlb

yankesi okland,okland daje manje od 4.5 poena koef 1.9

ny metz miami 1 1.7 necu pisat objasnjenja jer mi se nada :P

tampa bay toronto,hendikep 1 2.2 koef,ocekujem da ce tampa bay satrat ih ko i jucer,jucer je bilo 9 plus ili 10 za domacine

san francisco san diego malo riskantna tekma,volim oboje i dosta cesto su mi na tiketima,ali ocekujem 1,koef 1.65

pozzz zmajevi nadam se da ce proc nest,ako ne sve :D

ja cekao da neko otvori temu pa da nesto preporucim,nadam se da ce bit dobro ko prosli puta u srijedu

bastia-psg 2,na pariz 1.7 koef i isplati se uzet dvica,mozda cak je dobra prognoza oba daju gol

juve-chievo.1  1.35 gledajuci i analizirajuci proslost susreta ta dva kluba najcesce je bilo x,ali od kad je juve na novom stadionu i vratili se iz 2 lige sve melju,vecinom igraju u juveu talijanski reprezentativci,i ocekujem ja dns i hendikep juvea

barcelona,hendikep protiv granade 1.25

rijeka -dinamo ,hm ja mislim da ce dinamo pokazat napuhanoj rijeci ko je gazda,allllli veliko ali,nema jerka leke ,nema pokrivaca,nema badelja,pa nebih se usudio stavit 2,nego ja igram dinamo daje gol 1.2 koef

a sad meni najdrazi sport mlb

yankesi okland,okland daje manje od 4.5 poena koef 1.9

ny metz miami 1 1.7 necu pisat objasnjenja jer mi se nada :P

tampa bay toronto,hendikep 1 2.2 koef,ocekujem da ce tampa bay satrat ih ko i jucer,jucer je bilo 9 plus ili 10 za domacine

san francisco san diego malo riskantna tekma,volim oboje i dosta cesto su mi na tiketima,ali ocekujem 1,koef 1.65

pozzz zmajevi nadam se da ce proc nest,ako ne sve :D

Subota je pa evo nešto iod mene

Lud. Razgrad - CSKA Sofia 1 @ 1,55

Svi smo vidjeli protiv dinama kakva je momčad Ludogoretsa,a mislim da mopgu samo napredovat dok cska suprotno tome u ovu sezonu ulazi oslabljena,mrtva utrka bi se morala vodit sa Levskim iz Sofije za prvaka,Ludogorets ima 5 od 5 u ligi i ne vidim zasto ovo nebi bila jedinica

Porto -  Beira Mar

Dovoljno je reći da je momčad Beira Mara u 11 gostovanja kod porta postigla jedan gol i to prije 8 godina pobjedom od 0:1,ovo je u pravilu završavalo uvijek rezultatom 2:0 ili 3:0(čak 7 puta) pobjedom Porta tako da ću ovo igrat dg1i3+ NE @ 1,40 ili H1 @ 1,30 ili čak možda 3,5 under @ 1,50..Isto tako ću pokušat kod bwina sa uplatom na točan rezultat više oklada sa 1:0,2:0,3:0

Z.Waregem - Andrlecht 2 @ 2,00

Gosti ove sezone pokazuju zrelost,nakon remija kod Milana sigurno se momčadi podiga moral,usto Andrlecht je za dvije klase jači a i protekli rezultati sugeriraju da bi ovo tribala bit 2,nakon prošlog kola i 1:1 kod Liersea i prije toga kući 2:2 protiv Genka mislim da je napokon došlo vrime za pobjedu

Barcelona - Granada 3,5 over @ 1,50

Ovdje očekujem golijadu,ako je Real uspio lošom igrom(valjda još nisu uhvatili ritam dok Barcelona očigledno nema takvih problema) pobijediti Granadu 3:0 onda bi Barcelona posao trebala obaviti još lakše,lani je bija veoma otvoren susret a završilo je 5:3,mislim da bi moralo bit preko 3 gola

Barcelona - Valencia 1 @ 1,50

Radi se o španjolskoj košarci,polufinale španjolskog superkupa koje se igra u Zaragozi,izgleda veoma privlačno,svi znamo snagu Barcelone no nerijetko je Barcelona znala imati problema s Valencijom.Znalo je bit uvjerljivih pobjeda od 15-20 razlike do onih težih.Ova dva protivnika su u prijašnjoj sezoni igrali u doigravanju mislim u polufinalu.Prvo minimalna pobjeda Barcelona od 4 koša onda poraz od 4 koša kod kuće,onda su uslijedila 2 gostovanja u kojima je uprvom Barcelona pobjedila uvjerljivo dok je u drugom opet bilo 4 razlike za Barcelonu.Treba napomenut da je u regularnom dijelu lige obe pobjede odnijela Barcelona opet sa 3-4 razlike.Dakle Valencija je tu negdi ali uvik korak iza

Bit će teško no ja svejedno tipujem na Barcelonu

Alki L.- Apoel N. 2 @ 1,45

Nakon ispadanja iz svih natjecanja Apoel se u potpunosti posvetio domaćoj lizi,krenuo je uvjerljivo,svi smo vidilči na što je sve ova momčad sposobna,očito je prošla sezona u LP uzela danak pa je Apoel završio drugi,mislim da ove sezone naslov ide u Nikoziju a protivnik u 3. kolu je idealan za upisat 3. pobjedu iako triba bit oprezan.Alki je uposljednja 3 domaćinstva pobjedio Apoel no ne vjerujem u to ponovno

Sada jedan listić na sreću

Parma-Fiorentina x @ 3,10

Juvetus - Chievo x @ 4,20

Mechelen -Mons 3,5 OVER @ 2,95

Cruz Azul - America x @ 3,20

Gazientpspor - Bešiktaš x @ 2,90

hvala sto si me ispravio,moze proc ali mozda i okland razbije ove pedere jenkije,naime mrzim jenkije odnijeli su mi naajvise dobitnih listica,a okland obozavam ,pogadam ih uvijek,na njih redovito igram na broj poena,umjesto oklanda stavio sam na tiket  philadelfija atalanta na domacine vise od 3.5 poena koef 1.8...inaece moj sistem igre je 3 para nogometa normalna,plus 3 4 kombinacije bejzbola za 15 20 kn,tako da su dobici 400  kn i nesto,ne igram velike uloge,osim kad je lp pa ulozim 150 200 kn na dva tri zicera... ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use