Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 19.09.2012.

Ljava

Recommended Posts

Bayern - Valencia 1 @ 1.5

Prošlogodišnji finalist LP-a protiv ne tako impresivne Valencije. Bayern u 90min. nije poražen od prošle godine kada je to napravio Napoli, dok u je u prvenstvu upisao 3 impresivne pobjede. Valencia u 4 prvenstvena kola ima samo jednu pobjedu, i to zadnju protiv Celte (2:1). Doduše, igrala je i izgubila od Barcelone (1:0) i remizirala sa Realom (1:1), ali i remizirala sa Deportivom (3:3). Tako da ovdje očekujem rutinsku pobjedu Bayerna. Neki sugeriraju čak i hendikep, ali ja ću ići na malo sigurniju opciju.

Chelsea - Juventus x2 @ 1.65

Mislim da kladionice favoriziraju Chelsea isključivo kao domaćinsku momčad. Juventus ima već dugi niz neporaženih utakmica, ali ako se osvrnemo samo na prvenstvo, upisao je sve 3 pobjede od čega su dvije gostujuće. Chelsea je također dobro startao u prvenstvu (3 pobjede) ali i remi protiv QPR u zadnjem kolu. Ako se prisjetimo zadnjih godina, znamo tko bi spašavao Chelsea u ključnim utakmicama kada zagusti a tog igrača sada nema. Ne znam, sve mi smrdi na remi ali zbog koeficijenta i trenutne forme, prednost dajem Juventusu.

Ostalo ću možda iskombinirati na nekom improviziranom listiću...

Celtic - Benfica 1x @ 1.6

Mislim da je Benfica bolja momčad ali izgubila je neke ključne igrače i moglo bi se to odraziti na rezultat u Lp. Prvenstvene utakmice to ne pokazuju, razbila je Nacional i Setubal, te odigrala 2:2 sa Bragom. U prijateljskim je remizirala sa Juventusom i Werderom. Ali Benfica u Lp je više domaćinska momčad + nikada nije pobijedila Celtic u gostima. Celtic nije imao bajan početak sezone te je izgubio u zadnjem kolu. Ukratko, moglo bi svega biti. Koeficijent od 3.3 me mami, ali ako se odlučim na ovaj par, mislim da ću se ograditi dvoznakom  ;)

Fino  ;D Prošao singl i drugi tiket na kojem sa još dodao Manchester i Šahtar daje gol po 2,5 na Betfairu  ;D Dobar dan  ;)

Prošlogodišnji finalist LP-a protiv ne tako impresivne Valencije. Bayern u 90min. nije poražen od prošle godine kada je to napravio Napoli, dok u je u prvenstvu upisao 3 impresivne pobjede. Valencia u 4 prvenstvena kola ima samo jednu pobjedu, i to zadnju protiv Celte (2:1). Doduše, igrala je i izgubila od Barcelone (1:0) i remizirala sa Realom (1:1), ali i remizirala sa Deportivom (3:3). Tako da ovdje očekujem rutinsku pobjedu Bayerna. Neki sugeriraju čak i hendikep, ali ja ću ići na malo sigurniju opciju.

Mislim da kladionice favoriziraju Chelsea isključivo kao domaćinsku momčad. Juventus ima već dugi niz neporaženih utakmica, ali ako se osvrnemo samo na prvenstvo, upisao je sve 3 pobjede od čega su dvije gostujuće. Chelsea je također dobro startao u prvenstvu (3 pobjede) ali i remi protiv QPR u zadnjem kolu. Ako se prisjetimo zadnjih godina, znamo tko bi spašavao Chelsea u ključnim utakmicama kada zagusti a tog igrača sada nema. Ne znam, sve mi smrdi na remi ali zbog koeficijenta i trenutne forme, prednost dajem Juventusu.

Mislim da je Benfica bolja momčad ali izgubila je neke ključne igrače i moglo bi se to odraziti na rezultat u Lp. Prvenstvene utakmice to ne pokazuju, razbila je Nacional i Setubal, te odigrala 2:2 sa Bragom. U prijateljskim je remizirala sa Juventusom i Werderom. Ali Benfica u Lp je više domaćinska momčad + nikada nije pobijedila Celtic u gostima. Celtic nije imao bajan početak sezone te je izgubio u zadnjem kolu. Ukratko, moglo bi svega biti. Koeficijent od 3.3 me mami, ali ako se odlučim na ovaj par, mislim da ću se ograditi dvoznakom  ;)

Ne slazem se za Chelsea bas... Juve ima 3 pobjede, ali u mafijasko italjansko prvenstvo juve je u sve utakmice imao jedanasterac, u jednoj igrac vise...ne znam ali nije mi Juve nisto posebno, u kvalitetu je slabiji nego Chelsea, a u Italiji realno nema jaki klubova bar zasad...

Ne slazem se za Chelsea bas... Juve ima 3 pobjede, ali u mafijasko italjansko prvenstvo juve je u sve utakmice imao jedanasterac, u jednoj igrac vise...ne znam ali nije mi Juve nisto posebno, u kvalitetu je slabiji nego Chelsea, a u Italiji realno nema jaki klubova bar zasad...

Iskreno, meni najviše vuče na remi. Bayern mi je "zicer" kao i Porto jučer sa kojim idem na veći ulog a drugi ticket ću kombinirati.

Za Bayern se slažem u potpunosti,nema se tu šta dodat,u sezonu su krenili u pravom stilu i očekujem pobjedu na Bayerna na prepunoj Alianz Areni

Šahtjor - Norsjaeland H1 @ 1,80 Mislim da mnogi nisu svjesni snage Šahtara,očiti je pokazatelj ukrajinska liga i rezultati proteklih sezona u ligi prvaka,moje mišljenje je da danska momčad mora bit sretna s porazom od 2 razlike

Man. United - Galatatasaray H1 1,60 Momčad uniteda se pojačala s obzirom na prošlu sezonu,dobro im je ostala u pamćenj blamaža od lani i dojma sam da će ove sezone krenit snazno...

Jucer odlicno danas cemo probati nastaviti , sistem isti kao i jucer.. jedan listic tenisa sve ostalo liga prvaka. Analizirao sam svoje bavarce s kojima cu najvjerovatnije vezati united i barcelonu ali cemo vidjeti jos.

20:45 Bayern München-CF Valencia 1 @ 1.50

Danas nas na Allianz areni ocekuje dvoboj domaceg Bayerna i Valencije. Bayern je solidno potrosio na pojacanja ove sezone , kupili su najboljeg obrambenog igraca lige Dantea , mladog odlicnog Shaqiria iz Basela , Mandzukica koji je u odlicnoj formi iz Wolfsburga i odradili su najveci transfer u povijesti bundeslige kupivsi Martineza iz Bilba za 40 mil. Momcad je dobro uigrana sto su pokazali i u prvenstvu sa 3 pobjede , Furth 3:0 , Stuttgart 6:1 i Mainz 3:1. Danas ce najvjerovatnije u sastavu Bayerna faliti Robben a Ribery bi trebao igrati. Znaci da bi Muller trebao na Robbenovo mjesto a Heynckes planira uz Bastiana staviti Martineza u vezni red. Valencia nije krenula najbolje u prvenstvo , tek su nakon cetvrtoga kola ostvarili pobjedu. Remizirali su s Realom i Deportivom , izgubili od Barcelone i u zadnjem kolu pobijedili Celtu. Valencia stize u Minhen oslabljena jer dolaze bez nekoliko povrijedjenih igraca a to su David Albelda, Pablo Piatti, Fernando Gago, Éver Banega i Sergio Canales. Mislim da Bayern danas ostvaruje pobjedu jer su u odlicnoj formi i favorit su za prvo mjestu u grupi ali su takodjer i jedni od favorita za naslov. Sretno bavarci !

Prijedlozi :

Barcelon-Spartak Moskva 1

Manchester Utd-Galatasaray 1

DodigI/MeloM-MonroeN/Stadl 1

Klizan M.-Elgin M. 1

RamR/ZimonjN-MarxP/MergeaF 1

Hanescu V.-Panfil G. 1

Bit ce kasnije jos nekih prijegloga za ligu prvaka

Evo nabrzaka jer zurim : RVP daje gol , Messi daje gol , Barcelona daje vise od 1 gola , Spartak ne daje , Galata ne daje , Lille , Sahtar , Chelsea 1x , Chelsea prvo pol x , Benfica prvo pol x

Danas sve slabo, pa ću probati ovak nešt  :-\

SC Braga - CFR Cluj (2)(6.20)

Ovo mi miriši na iznenađenje. Vidjeli smo i prošle godine, da Cluj može biti opasan i protiv jakih klubova. Braga sigurno nije jedan od jakih klubova nego tek prosječni. Momčad Cluja od prošle godine nije ništa izgubila, čak su se i malo pojačali, a Cluj je klub koji najviše igrača dovodi upravo iz portugala i ima čak 7 igrača dovedenih iz portugalske lige koji itekako poznaju današnjeg protivnika. Nikad se nezna, pa idem pokušati čistu dvojkicu za neki manji ulog.

Mandžukić M - (daje gol)(2.00)

A tko bi drugi ako neće mandžo. Najavljen je u udarnoj postavi, biti će hranjen loptama i takav krakat može zabiti na sto načina.

Danas sve slabo, pa ću probati ovak nešt  :-\

SC Braga - CFR Cluj (2)(6.20)

Ovo mi miriši na iznenađenje. Vidjeli smo i prošle godine, da Cluj može biti opasan i protiv jakih klubova. Braga sigurno nije jedan od jakih klubova nego tek prosječni. Momčad Cluja od prošle godine nije ništa izgubila, čak su se i malo pojačali, a Cluj je klub koji najviše igrača dovodi upravo iz portugala i ima čak 7 igrača dovedenih iz portugalske lige koji itekako poznaju današnjeg protivnika. Nikad se nezna, pa idem pokušati čistu dvojkicu za neki manji ulog.

Mandžukić M - (daje gol)(2.00)

A tko bi drugi ako neće mandžo. Najavljen je u udarnoj postavi, biti će hranjen loptama i takav krakat može zabiti na sto načina.

slažem se sa tobom u vezi cluja i mislim da se isplati igrati x2..

chelsea - juventus tip 1 (2,5) ili f+2 (5)... mislim da ovo prolazi jer realno gledajući danas chelseaju dolazi momčad u kojoj ima dosta igrača koji debitiraju u ligi prvaka...uz to chelsea doma nikad ne gubi... vjerujem kako će terry i ekipa iz obraen staviti u džep vučinića i mislim kako juve nema kaj tražit u ovoj tekmi...

bok zmajevi! cekam na jednom tiketu za 500 sahtjor i barcu,a na dr zaa 700 sahtjor barcu i lille tako da te parove necu igrat

igram man utd .1.3 ne treba analiza

bayern -valencia ¸1.5 ,ne volim bajern bas previse igrat radi proslosti i puno puta su me rusili na listicu,ali znamo kakva je atmosfera na njihovom stadionu,uz to mando je kao orao u napadu vreba lopte sa svih strana,dobar je i glavom i nogom pa cu i bayern dns igrat

dodat cu jos Mlb tim parovima

st luis-houston hendikep 1.5  na domacine 1 koef 1.9,st louis igra protiv najlosije gostujuce ekipe detaljna analiza http://www.dvoznak.com/?show=dogadjaj&id_dogadjaj=578397&id_vrsta_dogadjaja=1

jos cu igrat mlb detroit-okland,vise poena domacina 3.5 koef 1.7 jucer ih detroit ubio 12:2 jednostavno ne vidim razlog zasto tako mala granica,i trebalo bi proc jako jednostavno

e sad jos jedan par seatle -.baltimore broj poena gosta 2.5 over 1.75,u pon su im nabacali 10 poena,i jucer su vjerojatno usli u povijest mlb,naime seatle je vodio 2 0 i u devetoj devetini baltimore zabio 2 poena,ja cekao baltimore vise od 3.5 za 300 kn i na ovome listicu na pocetku spomenutom za 700 kn mi je taj par bio,i igrali su ako se ne varam 19 devetina,ljudi su igrali od 4 ujutro do 10 ujutro..mozda ce bit umorni dns i jedni i drugi ali bez obzira na umor trebali bi dat 3 poena jer se bore za doigravanje,uvjeren sam da ce proc glatko sve,ali ipak mi je baltimore tu rizican,ali ja osobno volim malo neizvjesnosti,sretno onom ko ce me ispratiti!

jos mislim da ce proc tampa bay over 3.5 1.65 koef

i mesi daje gol.1.3 koef

sretno meni i svima vama,pozzzzzzz

Evo da se i ja javim  ;D , nakon ljetne pauze, pauze koja je trajala gotovo 3 mjeseca...

Danas sam u gužvi, pa ću biti kratak... Naredne dane očekujte rezime ljeta, pregled nekih ekipa i očekivanja o njima, prezentiranje dugoročnih oklada, kao i kroz nekoliko tjedana, poboljšanja na forumu i portalu...

Nadam se da će se uskoro i stariji korisnici aktivirati, te da ćemo imati više kvalitetnih postova na forumu... Više o svemu uskoro...

Koef. na Barcelonu je oko 1,10 i očekuje se apsolutna dominacija u posjedu lopte te pobjeda od minimalno 2 ako ne i 3 i više golova.

Bwin i druge online kladionice daju svega 1,20-1,25 da će ekipa Barcelone dobiti manje od 1,5 žutih kartona na utakmici, dakle samo igrači Barcelone se gledaju i smiju dobiti 0-1 žuti karton. Favorit daje čak 1,60 za isti bet... ;)

Sudi Milorad Mažić (SRB).

Inace na utakmici se očekuje manje od 3,5 žutih kartona, dakle trebala bi biti miroljubiva utakmica, a ako tko bude i dobijao kartone to bi trebali biti gosti...

Definitivno se radi o valuebetu, ali ne postoji garancija da će proći, kao i uvijek...

Sretno nam bilo u sezoni koja je pred nama... ;D ;D ;D

ko ce me slusat od dns ce svaki dan pogadat sa mnom 3 4 para bejzbola,sve je glatko proslo,ne sjecam se kad je neko na ovome forumu dao tolko prognoza i koje su prosle ko moje :)ja sam pobrao 1000 kn

pazi kaj govoriš...da ne bi bilo nismo znali...hehe... sretno ti bilo al vjeruj mi da nećeš baš svaki dan pogađat onako kak si misliš... baseball je zajebani i ne poznam nikog koji je u nekom jebenom plusu od njega...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use