Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 18.09.2012

kladaric_

Recommended Posts

20:45 Dinamo Zagreb-FC Porto 2 @ 2.00

Napokon smo docekali i pocetak najveceg klupskog nogometnog natjecanja lige prvaka. Dinamo je i drugu sezonu za redom clan ovog elitnog natjecanja. Ove godine takodjer je dobio tesku grupu ali za razliku od prosle godine ova je malo laksa. Porto , PSG i Dinamo Kyev sve su to jake momcadi i bit ce jako tesko Dinamu. U hrvatskoj ligi Dinamo je po obicaju na prvome mjestu ali nije ubjedljiv kao inace. Napravili su kiks proslo kolo na Maksimiru kada su odigrali samo 0:0 sa Osijekom. Porto se u portugalskoj ligi nalazi na drugome mjestu sa 7 bodova koliko ima i prvoplasirana Benfica ali slabijom gol razlikom. U prvom kolu odigrali su 0:0 protiv Gil Vicentea a nakon toga su nanizali dvije pobjede , protiv Guiamersa i Olhanesea. Porto je uz PSG favorit za prvo mjesto ove grupe i moraju pobjedjivati ovakve utakmice. Iako ih je napustio glavni igrac Hulk tu je jos odlicnih igraca koji ce posebno po bokovima prolaziti dinamo. Mala opreznost jer je ovo prvo kolo ali mislim da Porto ipak uzima ovaj mec.

Prijedlozi :

Hanescu V.-Gawron M. 1 1.20

Janowicz J.-Mertens Y. 1 1.30

RamR/ZimonjN-CipollaF/Lore 1 1.20

RealMadr-Manchester City 1x 1.25

Dinamo Zagreb-FC Porto x2 1.30

Paris SG-Dynamo Kyiv 1x 1.23

B.Dortmund-Ajax Amsterdam x2 2.59

BDortmund(h0:1)-AjaxAmst x2 1.70

DinamoZ(h1:0)-FC Porto 2 3.75

DinamoZ(h2:0)-FC Porto 2 10.00

Ibrahimović(idg)-PSG-DynK daje 2.10

Porto daje vise od jednoga gola 2.00

J.Martinez (Porto) daje 2.50

PSG - Dynamo Kiev 1 @1.65

Svi imaju očekivanja za ovu sezonu po pitanju PSG-a. Kao i kod svake momčadi potrebno je vrijeme za prilagodbe. U prvenstvu su nakon neriješenih rezultata u prvih par kola, pobijedili u zadnje dvije tekme - Touluse doma i Lille u gostima. Momčad polako dolazi na svoje a i tu je Ibra koji bi nesumnjivo trebao zabiti na ovoj tekmi. PSG mora pobijediti u srazu sa Zagrebačkim i Kievskim Dynamom i ne gubiti bodove ako misli osvojiti skupinu. Objektivno, najjača su momčad skupine. Moguć je i neriješen ishod ali nadam se to neće dogoditi ovoga puta  ;D :P

PSG-Dynamo Kiev tip X2 (2,05)... svi misle da će PSG lako, a ja mislim da neće jer Dynamo Kiev je iskusna momčad i s ovoljetnim pojačanjima mislim da je u rangu PSG-a bez obzira na zvijezde koje ima psg... PSG me ove godine nije ničim impresionirao i mislim da ovdje lako moguće bude i 2... uz to je i prva tekma i nitko neće baš riskirati puno... radije bih igrao da gost daje gol nego 1 a iste su kvote...

Malaga- Zenit tip 2 (2,85)..ovdje igram čisto na iskustvo u ligi prvaka te mislim da je i zenit jača momčad koja bi u ovom susretu trebala voditi igru bez obzira što je malaga domaćin...malga je dobra ekipa ali opet nema dosta kvalitetnih igrača kao što zenit ima... za manje hrabre x2 (1,5)...

Ja derem ovak danas  ::)

Dinamo Z. - Porto (2)(2.00)

Koeficjent presavršen, očekivao sam da će biti duplo manji i idem na veći ulog ovdje, a probat ću i hendi na Porto za manji ulog. Vjerujem da će Dinamo opet osramotiti hrvatski nogomet (nisu igrači krivi, krivi su lopovi i kriminalci iz HNS-a) i predviđam da će maksimalno bod ubrati nakon svih tekmi. Mnogi stručnjaci ističu porto kao jedan od favorita lige prvaka, a Porto bez Hulka nije izgubio ništa na igri i i dalje su jako moćna momčad. Večeras im je prilika da to demonstriraju na malom Dinamu i uvjeren sam da će im to biti lak zalogaj, na našu žalost.

B.Dortmund(2,5+) - Ajax (z2)(1.60)

Nekako mi ovo miriši na moguće naefikasniji susret večeras. Obje momčadi igraju vrlo ofenzivno i ovaj bi susret vrlo lako morao preći dva gola. Prednost dajem borusiji jer na Westfalenu rijetko tko uzima bodove.

PSG - Dynamo Kiev (pik1)(1.50)

Većina vas je rekla šta misli o ovome. šta god rekli, Pariz je tu veliki favorit sa kud i kamo kvalitetniom momčadi. Gledao sam zadnjih par tekmi dynama i nisam nimalo impresioniran njihovom igrom, vrlo "troma" momčad. Ovdje uzimam opciju PiK, kao malo sigurnije :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use