Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 14.09.2012.

lele92

Recommended Posts

Evo i mene malo da VAS poguram. Jedini razlog zbog kojeg ne pisem prijedloge jeste sto sam se zasitio davanja informacija a ne dobivanja za uzvrat nista. Dosta kladionicara zna neki dobar mec ili informaciju a nece da je podjeli sa nama a svaki dan udje po 30 puta na ovu adresu da vidi da li ima nesto !! Pa me to iznerviralo tako da nisam dugo ovdje nista pisao! Al posto sam aktivan na jos jednoj  stranici pa evo sto sam tamo napisao i ovjde cu !

Ma da na ovom furumu imam srece i sve sto napisem i prodje , ma da danas mislim bio bih zadovoljan ako bude 2/3 a mi raspisivanjem listica mozemo lijepo zaraditi....

adnan_rugby

Hradecká Lucie Davis Lauren 1 @ 2.05

I opet ja sa Hradeckom :D..Koliko mi je donijela para na ovom turniru da ne bi zalio ni da izgubi ma da cisto sumljam da ce od Davis da izgubi..O cemu se radi ovdje pa ovako jedino razlog zbog kojeg bi Hardecka mogla da izgubi jeste UMOR jer je sinoc odigrala odlican mec i tai brek je oducio pobjednika.Sve ostalo je na strani mog favorita jos da kazem zasto kladionica daje malu kvotu na Davis iz razloga sto je dobila Weymarevo sa 6:1 6:1 ne znam sta se tacno desilo al siguran sam da je sve bilo ok ona nikada ne bi izgubila od Davis a pogotovo 2:0 u setovima.Tako da je ovo danas propala zamka kladionice :D

Eto nadam da cu nekome pomoci da nesto zaradi!

Molim i VAS ako imate neki mec da stavite i nesto napisete bar koliko ste sigurni ..

Sretno nam bilo !!

adnan_rugby

Flipkens Kirsten - Tatishvili Anna 1 @ 2.20

adnan_rugby

Danas idemo malo drugacije nego do sada igramo kontra

od kladionica jer misljenja se razilaze:

Barthel Mona - Zahlavova Strycova Barbora H1.5 set 2 @ 2.20

Ovakvo podcjenjivanje na proslogodisnju pobjednicu se treba iskoristiti !

Pozdrav svima , neda mi se nesto posebno pisati danas pa cu vam ukratko.

Zeko medvjedi bi danas trebali dobiti ali meni je mozda sigurnija opcija under 6,5 po 1.50. Igra se u pulskoj areni znaci na otvorenom i kada se igraju takvi mecevi vecinom je under jer pak sporije ide i ima manje golova. Vjetar i kisa u puli su ostetili led i to jos povecava mogucnost prolaska ovoga para.

Trump , berdych nije dobio 4 nego cak 6 meceva a Monaco 0. Slazem se da se Berdych poceo dizati u formi i ja sam takodjer igrao na njega danas a mislim da bi moglo biti i gemova.

Adnan , ja sam sinoc takodjer igrao na Hradecku , pisao sam ovdje.. moralo se uzeti 1.85. Meni je sigurnija opcija danas over 21,5 jer mala Davis igra odlicno turnir i mislim da ce se Hradecka namuciti.

Od ostalih parova izdvojio bi :

Almagra 1.45 , Almagrova najdraza podloga , ostvario najbolje rezultate na njoj. Pruzio je dosta dobrih meceva i njega i Ferrera obozavam igrati na ovoj podlozi. Isnerova najevaca snaga je servis a to na zemlji ne znaci mnogo i zato mu ova podloga najmanje odgovara i mislim da Almagro danas pobjedjuje.

Klagenfurt - Graz sam igrao over 5,5 cisto radi statistike jer taj par uvijek igram over a mozete i sami pogledati da vecina zavrsava u debelom overu.

Eisbaren 1x i Davos 1x - ova 2 para sam igrao sa medvescakom under 6,5 , eisbarenu fale 4 igraca ali imaju ogromnu klupu i nece biti neki problem , ove godine su opet jedni od favorita za naslov , mozda i najveci. Davos je uvijek kao i Eisbaren favorit za naslov , nisu se nesto posebno pojacali ekipa je ostala ista. Kloten se jedva izvukao iz bankrota klub je napustilo puno igraca a doveli su malo pojacanja. Mislim da Davos danas dobija ali sam odigrao s x-om jer mi je tiket sa vecim ulogom i nije mi trebala veca kvota.

Mathieu bi trebao dobiti , klasa je za henrycha , servis ga sluzi i formu je popravio i mislim da nece biti problema. Wawrinka bi takodjer trebao dobiti haasea koji mu lezi kao protivnik sto se vidi i po omjeru.

To je to za sada , ima jos manjih kvota koje bi trebale proci , ako bude nesto kasnije napisat cu

Odlicno. Jedino nisam skuzio ovo za Flipkens....zasto?

Zato sto je bolja !!  ;D

Flipkens je i protiv Cibulkove i Lucic izgubila prvi set i onda preokrenula , mislim da ce i danas izgubiti prvi set ali i da ce uzeti jedan. Pobjednika ne bih htio prognozirati , obe su u dobroj formi a flipkens posjeduje i dobar servis kojim je jucer spasila dosta brejk lopti.

Evo i moj listić za danas  ::)

Medvešćak - Olimpija (1)(1.45)

Rečeno je već dosta, olimpija je najlošija momčad lige. Medvjedi solidni, igra se po prvi put u nekom amphiteatru i to pred 15 tisuća ljudi. Ogromna zainteresiranost za meč od strane gledatelja ali i novinara, čak je BBC i CNN najavio direktan prijenos. Atmosfera će nositi medvede do nove pobijede, i vjerujem da će biti uvjerljiva.

FK Jablonec - 1.FK Příbram (1)(1.35)

Jablonec je odlična momčad i siguran sam da će ove sezone konkurirati za sam vrh. Pribram je totalna suprotnost i jako su se loše pokazali u prvih šest kola, dok su kao gost upisali samo bod od moggućih 6 Mislim da će ovo biti lagan zalogaj za momčad Jabloneca.

Eisbaren - Straubing Tig. (1)(1.55)

Domaćin je definitivno jedan od glavnih kandidata za osvajanje njemačkog prvenstva. Očekujem demonstraciju moći Eisbarena već u ovom prvom kolu, jer realno gledajuči momčad Straubinga im nije dorasla po kvaliteti. Eisbaren nam je dokazao da su u zavidnoj formi i po mnogim prijateljskim tekmama ovih dana od kojih je u 6 tekmi iz 4 izašao kao pobijednik.

ZSC Lions(ki) - RJ Lakers (k1)(1.35)

Zurich već godinama drži sam vrh švicarske lige i uvjek je tu negdje u rangu sa najkvalitetnijim momčadima. Rekao bih da će momčad zuricha i u svojem drugom kolu upisati još jednu pobijedu jer momčad RJ lakersa je momčad bez prevelikih ambicija i momčad koja je ove sezone ušla dosta oslabljena u prvenstvo.

Kansas City - LA Angels (2)(1.65)

Nisam neki preveliki znalac o MBL-u ali gledajući statistike LA je jedna od kvalitetnijih momčadi, pogotovo kao gost. Malo sam pronjuškao po MBL stranicama i vidim da je LA veliki favorit večeras i stavljam ga na listić jer me dosad još nije iznevjerio.

CSD Macará-Manta FC 1    2.30

gosti bez nekoliko bitnih igrača, utjecaj nadmorske visine također na strani macare, domaći navijači...

kortrijk-brugge over 2.5 gola 1.80,  za hrabre odg3+ da 2.15

dovoljan je pogleda na dosadašnje mečeve, uzdam se u statistiku i tradiciju

također savjetujem izbjegavanje psg-a, ne kažem da neće biti 1, ali psg bez 7,8 igrača što se svakako mora osjetiti..

čekam bejzbolaše..i sretno svima  8)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use