Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 13.09.2012

maksy

Recommended Posts

Ovak cemo danas  8)

Djurgarden - Almtuna IS (1)(1.40)

Zaostala tekma prvog kola druge švedske hokejaške lige. Djurgarden ulazi u prvenstvo kao novopečeni drugoligaš, to je jedan od razloga zbog čega igram ovaj par, a drugi razlog je što je momčad Djurgardena već lagano razigrana jer su odigrali dosta prijateljskih utakmica sa kvalitetnim klubovima, dok s druge strane Almtuna nije igrala prijateljske niti su sudjelovali u ikakvim turnirima.

Valerenga(5,5) - Stjernen (z2)(1.50)

Evo nam i početka norveške lige koja je poznata kao i jedna od najefikasnijih europskih hokejaških liga. Izabrao sam susret valerenge i stjernena više golova iz razloga što je poznato da su obje ekipe efikasne i većina susreta valerenge završava iznad zadanog broja od 5,5 golova. Da je valerenga i dalje efikasna ali slaba u obrani potvrđuje nam i njihove prijateljske utakmice ovih dana koje su bile bogate golovima s obje strane.

BotafRJ - SC Internacional (1x)(1.35)

Botofago je u naletu sa tri pobijede zaredom, gledao sam zadnji njihov susret protiv nautica i stvarno sam iznenađen kako su dobro odigrali. Među boljima su domaćinskim momčadima i rijetko odigraju susret a da ne zabiju, pogotovo na svom terenu. Internacional je druga priča, forma im je promijenjiva i nisu nešt specijalna momčad iako znaju tu i tamo iznenaditi u gostima pa izvući bod, i to je najveći razlog zašto ovdjhe igram na 1x a ne čistu jedinicu.

Ovak cemo danas  8)

Zaostala tekma prvog kola druge švedske hokejaške lige. Djurgarden ulazi u prvenstvo kao novopečeni drugoligaš, to je jedan od razloga zbog čega igram ovaj par, a drugi razlog je što je momčad Djurgardena već lagano razigrana jer su odigrali dosta prijateljskih utakmica sa kvalitetnim klubovima, dok s druge strane Almtuna nije igrala prijateljske niti su sudjelovali u ikakvim turnirima.

pik stoji apsolutno, ja sam uzeo još jutros hendi -1.5 po 1.65 kvoti  ;)

domaći iznenađujuće ispali iz lige, i definitivno su najjača ekipa u ovoj 2. ligi što će nadam se dns i pokazati, motivirani jesu i žele što prije nazad u staro društvo.

ekipa koja prati bejzbol, nadam se tipovima, moglo bi se ubrati štogod noćas  ;)

probat ću biti aktivniji ovdje koliko mi obvezu budu dozvoljavale pa da okrećemo pare zajedno,

sretno svima  8)

Ovak cemo danas  8)

pik stoji apsolutno, ja sam uzeo još jutros hendi -1.5 po 1.65 kvoti  ;)

domaći iznenađujuće ispali iz lige, i definitivno su najjača ekipa u ovoj 2. ligi što će nadam se dns i pokazati, motivirani jesu i žele što prije nazad u staro društvo.

ekipa koja prati bejzbol, nadam se tipovima, moglo bi se ubrati štogod noćas  ;)

probat ću biti aktivniji ovdje koliko mi obvezu budu dozvoljavale pa da okrećemo pare zajedno,

sretno svima  8)

Ja se odmaknuo malo od kladionice i povetio se ljubavi... ;D

...evo nakon mjesec dana gledam ponudu...te iako nisam ni mlb pratio ni gledao več mjesec dana, nekaj bum skombiniral za večeras...tek tolko da vidimo kak je pauza djelovala na rezultate... ;D

MLB-nem puno pisal o parovima ali evo kaj sam odigral...

LA Angels(7,5)-Oakland manje @ 1.75 21:35 //  6:0

Brett Anderson (Oakland) zadnje 3 tekme u prosjeku je bacal po cca 6 ininga...skor 3-0 0,47 ERA, protiv LA 1-2 uz 3.63 ERA, nisam ga gledal ove sezone pa nemrem baš puno govorit o njemu...očekujem da će imat mirnu ruku večeras...te da će nastavit s dobrim bacanjima ko zadnje 3 tekme te zadržat napad LA što dulje na nuli...

Jered Weaver (LA) zadnje 3 tekme u prosjeku isto cca 6 ininga...skor 1-1 3.72 ERA, protiv Oaklanda 8-7 uz 2.47 ERA, gledal sam ove sezone jednu tekmu kad nije baš briljiral koliko čitam bil je nekaj ozljeđen, te se dobro odmoril nadam se, očekujem da bi mogel uč u seriju dobrih bacanja, te da bi mogel ukoliko ga krene dosta dugo se zadržat na terenu...sa što manje runova nadam se...

http://mlb.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2012_09_13_oakmlb_anamlb_1&mode=preview#

Toronto(h+1,5)-Seattle 2 @ 2.05 01:05h 8:3

Za Seattle baca Felix Hernandez, gledal sam ga ove sezone, ali iskreno ne sječam se detaljno tekme ni protiv kog je bacal, očekujem ga nakon zadnje 2 loše tekme da če dobrim bacanjima dovesti do pobjede Seattle i zadržat Toronto sa što manje runova, za koje baca Henderson Alvarez kojeg nisam gledal do sada...zadnja 2 starta 7 iniga, sa skorom 1-1 6,14 ERA, nadam se da bu mu zadrhtala ruka danas, te da bude napad Seattlea to iskoristil...

http://mlb.mlb.com/mlb/gameday/index.jsp?gid=2012_09_13_oakmlb_anamlb_1&mode=preview#

Texas(h-1,5)-Cleveland 1 @ 1.80 02:05h 4:5

Po meni je zicer večeras pobjeda Texasa...no uzet ću čak hendi...za teksas večeras...Derek Holland uz odličan skor zadnje 2 tekme, te zadnjih 3 protiv Cleverlanda...gledao sam ga te iako je mlad ima dosta sigurnu i čvrstu ruku...ne pada pod pritiskom preveč te očekujem da bude večeras dost siguran, te očekujem da če ostavit Cleverland bez runa, uz malo osvojenih baza...za Cleverland pak baca Zach McAllister kojeg se baš ne sječam puno mislim da sam ga jednom prilikom gledal kad je hital nekaj kratko jer nikak seriju nije mogel vloviti pa je brzo zamjenjen (ali nisam ziher...pa me nemojte uzet za riječ)

Kvota: 6.4575

Ulog: 20kn

Dobitak: 123.02

SuperSport

Ko isprati sretno nam bilo...nakon pauze evo prva uplata...možda mi se posreči... ;D

i meni prosao tiket hokeja zapljepit cu ga u dobitne sada i jos sam live hvatao nesto.

Jedan za nocnu smjenu :

Hradecka - Bouchard 1 1.85

Hradecka je bila u maloj krizi ali se napokon vraca. Posjeduje odlican servis i ako se netko sjeca nedavno je igrala protiv Serene koja joj u prvom setu nije mogla do bp doci. Podloga joj jako odogovara pogotovo radi servisa. Bouchard je mlada kanadjanka koja je dosla na ovaj turnir s pozivnicom. Nema zapazenijih rezultata , vecinom igra slabije turnire a za ove bolje ne prolazi kvalifikacije. U prvom kolu je imala srece jer je naletjela na Min od koje je bolja trenutno. Ove dvije tenisacice susrele su se ove sezone i Hradecka je slavila s 2:0 u setovima i mislim da ce to ponoviti i danas. Sretno tko isprati , fina je kvota.

koje baksuziranje, almtuna 30sec prije kraja zabija za 3-2 i pad mojeg hendikepa na djugarden :(

al eto bravo za one koji su igrali na ziher 1..

mrkva za noćas spajam tvoj texas sa svojim yankeesima i cancinom hradeckom ;)

sretno nam :)

nemoj da padne samo moja hradecka hahah , ja sam dao prijedlog i po kratkoj analizi mozete zakljuciti da bi trebala dobiti. Ja cu je singlirati ali na nizi ulog necu pretjerivati jer je dobar dan bio

koje baksuziranje, almtuna 30sec prije kraja zabija za 3-2 i pad mojeg hendikepa na djugarden :(

al eto bravo za one koji su igrali na ziher 1..

mrkva za noćas spajam tvoj texas sa svojim yankeesima i cancinom hradeckom ;)

sretno nam :)

nemoj da padne samo moja hradecka hahah , ja sam dao prijedlog i po kratkoj analizi mozete zakljuciti da bi trebala dobiti. Ja cu je singlirati ali na nizi ulog necu pretjerivati jer je dobar dan bio

Ako padne teksas ja pauziram dalje kladionicu... ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use