Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 07.09.2012.

moneyhunter

Recommended Posts

Pozdrav svima....

Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo su krenule, pa ajmo oderat kladionice ko ovce....

Slovenija - Šivcarska  20:30  X2  1,40  PSK        ;D

Svi se dobro sjećamo kako je završila prijateljska utakmica između Hrvatske i Švicarske.... osim tog rezultata, Švici u posljenjih 6 tekmi imaju pobjedu protiv velike Njemačke i neodlučeno protiv Nizozemske, dok ih je pobijedila Argentina....

Slovenci imaju pobjedu protiv Rumunjske i dva neriješena sa Škotima i Grcima...

Ovo ipak nisu prijateljske utakmice i mislim da Švici mogu do boda....

moj drugi par je u biti dvopar zbog malog koeficijenta

Moldavija - Engleska 20:00  2  1,30  PSK    ;D

Lihtenštajn - Bih  20:00 2  1,20  PSK    ;D

ukupni koeficijent    1,56

Ovdje je sve jasno, nema potrebe za neke analize.... Lihtenštajn očajna repka, dok Bih mora uzeti zlatne bodove... o tome kolika bi bila katastrofa da englezi ne uzmu bodove u Moldaviji ne treba ni raspravljati... već su ih pripisali....

Evo jedna zanimljivost,riječ je o prvoj španjolskoj rukometnoj ligi

12/05/2012 Asobal Huesca vs. Alser Puerto Sagunto 22:22

10/12/2011 Asobal Alser Puerto Sagunto vs. Huesca 27:27

Šta mislite slucajnost ili ???

Igraju danas u 21:00

Konkretno za danas igram

Rusija - Sj.Irska h1 @ 1,65 PSK

Mislim da su rusi puno jači,a sj irska je poznata ka domaćinska momčad sa jako lošom igrom u gostima,nakon debakla na EURU rusima triba dobar start

Moldavija - Engleska 2 @ 1,40

Mislim da se tu nema šta puno reći,jest da ne volin engleze i da je njihova igra na Euru bila očajna mislim da Moldavija nema dovoljno snage za oduprijeti se ipak svjetski poznatim igračima

Hrvatska - Makedonija 1 @ 1,35

Nadam se da je ono protiv Švicarske bija samo loš dan,istina imamo ne baš dobar skor s makedoncima al virujen da naši momci ovo moraju dobit,iako utakmica protiv švicarske poziva na oprez tako da  nebi iša s nekom jačom igrom

Lihtenštajn - BiH H2 @ 1,50

Mislim da se BIH-u otvorilo nakon protekla 2 kvalifikacijska ciklusa napokon imaju skupinu u kojoj imaju realne šanse bit 1. u skupinu tako da mislim da bi lako mogli imat 6 bodova nakon prva 2 kola,s druge strane se nalazi momčad Lihtenštajna koja je ponekad znala zapaprit jačim momčadima ako ih se ne shvati ozbiljno,mislim da će BiH ovo shvatit ozbiljno a i kvaliteta je daleko na strani gostiju

S.Williams - S. Errani (-5,5) 1 @ 1,40

Serena glatko ruši sve pred sobom,njen servis je jednostavno neosvojiv a udarci toliko snažni da jednostavno protivnice nemaju odgovor na njen tenis,jednostavno djeluje nezaustavljivo,u cijelom turniru najmanja razlika s kojom je pobijedila neku protivnicu bilo je 6 razlike,sve ostalo je bilo 8 i više,s druge strane Errani je ugodno iznenadjenje turnira no igračica je koja nema nešto dobar servis,a protiv Serene samo te to može spasit,mislim da bi se mogla loše provest,ipak za svaki slučaj igram najmanji hendikep

Finska - Francuska 2 @ 1,55

Šta reći,francuska je dobila novog trenera Deschampa koji je najavio jednu novu ofenzivnu Francusku,momčad sa toliko dobrih igrača morala bi radit velike stvari,finska je protivnik po mjeri za prvi krug i upisivanje 3 boda na konto,a svaki bod Francuskoj mora bit kao kuća jer u skupini su sa Španjolskom i ako žele imat ikakvu šansu za prvo mjestu tribat će im sve pobjede pa međusobno kako bude...

19:15 Salzburg-Znojmo 1 @ 1.45

U prvom kolu EBEL lige danas nas ocekuje mec izmedju Salzburga i Znojma. Salzburg kao i svake godine ulazi kao jedan od favorita za osvajanje naslova. Vrlo su motivirani , klub je napustilo nekoliko igraca ali ih je takodjer i pristiglo , treba izdvojiti najboljeg strijelca Medvescaka prosle sezone Ryana Kinasewicha i najzvucnije pojacanje Alex Auld koji je bivsi golman Ottawe. Sto se Znojma tice oni ce se opet boriti za osmo mjesto , posljednje koje vodi u doigravanje. Klub je napustilo dosta igraca a vlasnici su jos vise pomladili momcad koja jos nije uigrana. Danas se ocekuje pobjeda Salzburga koji nebi smio kiksati protiv ovakvih protivnika ako zeli uci u doigravanje sa sto boljeg mjesta , i mislim da ovako pojacan Salzburg nece imati problema sa Znojmom.

20:45 Moldavija-Engleska 2 @ 1.35

U prvom kolu grupe H susrecu se Moldavija i Engleska. Moldavija zna i sama da ce najvjerovatnije zavrsti na predzadnjem mjestu ispred San Marina a iza Poljske , Ukrajine , Crne Gore i Engleske. Nemam puno podataka o igracima Moldavije , ali po prijasnjim rezultatima vidi se da su jako slabi , dobili su ih Salvador , Cipar , Gruzija , Venezuela , Mađarska , Finska.. Andora im je izvukla bod kao i Albanija , i ne vidim razlog zasto ih ni Engleska ne bi dobila. Engleska ulazi s velikim ocekivanjima i ocekuju da ce biti prvi u grupi i da ne bi trebali imati prevelikih problema. Za Englesku danas nece nastupiti zbog povrede Rooney , Caroll i Young. Sastav bi trebao izgledati ovako :

Hart

Walker, Cahill, Terry, Baines

Lampard, Carrick

Milner, Gerrard, Oxlade-Chamberlain

Welbeck.

Mislim da Englezi danas dolaze do lagane pobjede jer nikako ne smiju gubiti bodove kod ovakvih reprezentacija i pokusat ce sto prije osigurati odlazak na Svjetsko prvenstvo.

20:45 Wales-Belgija x2 @ 1.20

Danas nas u sklopu grupe A ocekuje dvoboj izmedju Walesa i Belgije. Wales nikako ne izgleda dobro nakon sto se od reprezentativnog dresa oprostio veliki Ryan Giggs. Imaju dobrih igraca , Aaron Ramsey (Arsenal), Joe Allen (Liverpool), Gareth Bale (Tottenham) i Craig Bellamy (Cardiff). Bellamy je out za danasnju utakmicu zbog povrede. Wales nije nikako uigrana momcad sto su pokazali protiv BiH kada su izgubili na domacem terenu s 2:0 i mislim da im ni ove 3-4 zvijezde tu nista ne mogu pomoci. Sto se tice Belgije , nikada nisu imali jacu reprezentaciju. Tu su sve zvucna imena , Eden Hazard (Chelsea) , Vincent Kompany (Manchester City), Jan Vertonghen (Tottenham), Marouane Fellaini (Everton) , Igor de Camargo (Borussia M.) , Romelu Lukaku (WBA). Golman im je jedna od velikih nada Thibaut Courtois koji trenutno nastupa za Atl. Madrid ( na posudbi iz Chelsea). Mislim da Wales nema sanse protiv ovakve Belgije ali sam se na glavnom listicu ogradio x-om za svaki slucaj , a na drugom imam cistu 2. Sretno !

Prijedlozi :

21/BiH - Grčka 1 2.30 ili 1x 1.33 4:0

Azarenka V. - Sharapova M. 1 1.55 2-1

Wales-Belgija 2 1.85 0:2

Lihtenštajn-BiH 2 1.20 1-8

Bugarska-Italija x2 1.20 2:2

Kazahstan-Irska oba tima daju gol i 3+  NE 1.40 1:2 irska dala golova u 89 i 90 min cc

Lihtenštajn-BiH oba tima daju gol i 3+  NE 1.40 1-8

Latvija-Grčka oba tima daju gol i 3+  NE 1.40 1:2

Moldavija-Engleska oba tima daju gol i 3+  NE 1.40 0:5

Džeko daje gol 1.55

Ibišević daje gol 1.65

Trump J. - McGill A. 1 1.25 4:1

Šta reći,francuska je dobila novog trenera Deschampa koji je najavio jednu novu ofenzivnu Francusku,momčad sa toliko dobrih igrača morala bi radit velike stvari,finska je protivnik po mjeri za prvi krug i upisivanje 3 boda na konto,a svaki bod Francuskoj mora bit kao kuća jer u skupini su sa Španjolskom i ako žele imat ikakvu šansu za prvo mjestu tribat će im sve pobjede pa međusobno kako bude...

sto se tice ovoga meca ja sam ga osobno preskocio , igra se na umjetnoj travi a jos je temparatura ispod 10 stupnjeva i najavljeni su veliki pljuskovi kise i pod takvim uvjetima moze svasta biti. Takve sam ja informacije dobio , sada ne znam..

Evo ponešta i od mene  ;D

Levadiakos(2,5) - AEK Atena (z1)(1.85)

Kako to kod mene i ide po običaju da grčke tekme igram uvjek na manje od 2,5 gola, pa ćemo tako i danas. Iako je ovo samo prijateljska utakmica i dalje sam uvjeren da ova dva kluba nemaju ideje kako probiti jedan drugog. Koeficjent je iznimno visok, al jedini razlog toga je što je prijateljska utakmica.

EV Zug - ERC Ingolstadt (1)(1.90)

Još jedna tekma europskog trofeja u hokeju. Prednost dajem Zugu jer su u dodadašnjem dijelu turnira pokazali da znaju parirati svakom protivniku, pa sam siguran das će tako i danas protiv Ingolstada koji i nije baš pokazao previše u prethodnim tekmama turnira.

sto se tice ovoga meca ja sam ga osobno preskocio , igra se na umjetnoj travi a jos je temparatura ispod 10 stupnjeva i najavljeni su veliki pljuskovi kise i pod takvim uvjetima moze svasta biti. Takve sam ja informacije dobio , sada ne znam..

Hm... Dobra informacija,a šta misliš za ovaj rukomet,još da nadodam

Orleans - Amiens X 3,00

Lani oba meča završila 0:0 pa idem pokušat

Hm... Dobra informacija,a šta misliš za ovaj rukomet,još da nadodam

Orleans - Amiens X 3,00

Lani oba meča završila 0:0 pa idem pokušat

a rukomet ne znam , i ja mislim da je slucajnost ali tko zna...

19:15 Salzburg-Znojmo 1 @ 1.45

U prvom kolu EBEL lige danas nas ocekuje mec izmedju Salzburga i Znojma. Salzburg kao i svake godine ulazi kao jedan od favorita za osvajanje naslova. Vrlo su motivirani , klub je napustilo nekoliko igraca ali ih je takodjer i pristiglo , treba izdvojiti najboljeg strijelca Medvescaka prosle sezone Ryana Kinasewicha i najzvucnije pojacanje Alex Auld koji je bivsi golman Ottawe. Sto se Znojma tice oni ce se opet boriti za osmo mjesto , posljednje koje vodi u doigravanje. Klub je napustilo dosta igraca a vlasnici su jos vise pomladili momcad koja jos nije uigrana. Danas se ocekuje pobjeda Salzburga koji nebi smio kiksati protiv ovakvih protivnika ako zeli uci u doigravanje sa sto boljeg mjesta , i mislim da ovako pojacan Salzburg nece imati problema sa Znojmom.

20:45 Moldavija-Engleska 2 @ 1.35

U prvom kolu grupe H susrecu se Moldavija i Engleska. Moldavija zna i sama da ce najvjerovatnije zavrsti na predzadnjem mjestu ispred San Marina a iza Poljske , Ukrajine , Crne Gore i Engleske. Nemam puno podataka o igracima Moldavije , ali po prijasnjim rezultatima vidi se da su jako slabi , dobili su ih Salvador , Cipar , Gruzija , Venezuela , Mađarska , Finska.. Andora im je izvukla bod kao i Albanija , i ne vidim razlog zasto ih ni Engleska ne bi dobila. Engleska ulazi s velikim ocekivanjima i ocekuju da ce biti prvi u grupi i da ne bi trebali imati prevelikih problema. Za Englesku danas nece nastupiti zbog povrede Rooney , Caroll i Young. Sastav bi trebao izgledati ovako :

Hart

Walker, Cahill, Terry, Baines

Lampard, Carrick

Milner, Gerrard, Oxlade-Chamberlain

Welbeck.

Mislim da Englezi danas dolaze do lagane pobjede jer nikako ne smiju gubiti bodove kod ovakvih reprezentacija i pokusat ce sto prije osigurati odlazak na Svjetsko prvenstvo.

20:45 Wales-Belgija x2 @ 1.20

Danas nas u sklopu grupe A ocekuje dvoboj izmedju Walesa i Belgije. Wales nikako ne izgleda dobro nakon sto se od reprezentativnog dresa oprostio veliki Ryan Giggs. Imaju dobrih igraca , Aaron Ramsey (Arsenal), Joe Allen (Liverpool), Gareth Bale (Tottenham) i Craig Bellamy (Cardiff). Bellamy je out za danasnju utakmicu zbog povrede. Wales nije nikako uigrana momcad sto su pokazali protiv BiH kada su izgubili na domacem terenu s 2:0 i mislim da im ni ove 3-4 zvijezde tu nista ne mogu pomoci. Sto se tice Belgije , nikada nisu imali jacu reprezentaciju. Tu su sve zvucna imena , Eden Hazard (Chelsea) , Vincent Kompany (Manchester City), Jan Vertonghen (Tottenham), Marouane Fellaini (Everton) , Igor de Camargo (Borussia M.) , Romelu Lukaku (WBA). Golman im je jedna od velikih nada Thibaut Courtois koji trenutno nastupa za Atl. Madrid ( na posudbi iz Chelsea). Mislim da Wales nema sanse protiv ovakve Belgije ali sam se na glavnom listicu ogradio x-om za svaki slucaj , a na drugom imam cistu 2. Sretno !

Prijedlozi :

21/BiH - Grčka 1 2.30 ili 1x 1.33

Azarenka V. - Sharapova M. 1 1.55

Wales-Belgija 2 1.85

Lihtenštajn-BiH 2 1.20

Bugarska-Italija x2 1.20

Kazahstan-Irska oba tima daju gol i 3+  NE 1.40

Lihtenštajn-BiH oba tima daju gol i 3+  NE 1.40

Latvija-Grčka oba tima daju gol i 3+  NE 1.40

Moldavija-Engleska oba tima daju gol i 3+  NE 1.40

Džeko daje gol 1.55

Ibišević daje gol 1.65

Trump J. - McGill A. 1 1.25

16 min BiH do 21 godine vodi s 4:0 a kvota bila 2.35 a 1x 1.30 , ja ih imam na 3 tiketa..na 2 1x na jednome 1 , steta sto ih nisam na glavni , idemo dalje

Hrvatska  vs.  Makedonija    under  2,5    2.15

i pred da vidam koefecientot vo mojata glava donesov odluka deka  ovoj natprevar ke bide poln so golovi,kako sto rece kolegata VLATKO Hrvacka neke da go izmete podot so Makedonija,i se somnevam deka MODRIC I MANDZUKIC ke se skrsat porazi reprezentacijata sega koga se izborija za 1 mesto vo ekipata vo koja momentalno igraat

da dali ste videli sto rece IBRAIMI onoj sto nosese liljakova (gay)majca<rece deka tie se zapalile na hrvatite,a nie hrvatite ne sme pederi ne se palime na makednci,mozebi eventualno na makedonkite

vojnata ne ja vodi silnoto oruzje,tuku vojnata ja vodi srceto na junakot

Hrvatska  vs.  Makedonija    under  2,5    2.15

i pred da vidam koefecientot vo mojata glava donesov odluka deka  ovoj natprevar ke bide poln so golovi,kako sto rece kolegata VLATKO Hrvacka neke da go izmete podot so Makedonija,i se somnevam deka MODRIC I MANDZUKIC ke se skrsat porazi reprezentacijata sega koga se izborija za 1 mesto vo ekipata vo koja momentalno igraat

da dali ste videli sto rece IBRAIMI onoj sto nosese liljakova (gay)majca<rece deka tie se zapalile na hrvatite,a nie hrvatite ne sme pederi ne se palime na makednci,mozebi eventualno na makedonkite

vojnata ne ja vodi silnoto oruzje,tuku vojnata ja vodi srceto na junakot

STA OVAJ ZBORI BGTE....

Bwin daje nekoliko zanimljivih stvari

Kao npr.

Njemačka - Farski otoci

Da će Farski otoci dobit prvi žuti karton kvota je 1,45

Wales - Belgija

Koja će momčad dobiti više žutih kartona?

Wales 2,30   Isti broj kartona 4,33    Belgija 2,25

S obzirom na to da u zadnje vrime belgija teži veoma napadačkom nogometu jer ima takav tip igrača,dok kod Walesa se radi opotpuno drugoj vrsti igre,tvrdoj,pomalo Engleskoj s puno više grubih startova,naravno zbog nedostatka tehnike kod velikog broja igrača mislim da je očito da bi Wales triba dobit veći broj kartona...

Hrvatska - Makedonija

Oklada na točan rezultat(više opcija) 1:0, 2:0 ili 3:0 @ 2,15,a čak mi se svidja i opcija

2:1,3:1 ili 4:1 s kvotom 4,33...

Očekujem tvrdu utakmicu ali ipak pobjedu hrvatske bez primljenog gola,

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use