Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

utorak 4.09.2012.

Frle

Recommended Posts

Aberystwyth - Bangor tip 2 (1,6) ili F+2 (2,6)...igrali su prije 3 dana kod banogra i bilo je 7:1 za bangor... to ej malo prevelika razlika u kvaliteti i mislim da je ovo danas poklon 2... inaće za one koji ne znaju radi se o nogometu wales 1.liga...

Delpo - Roddick tip 1 (1,3) i 3:0 u setovima (2,5)... ovo mi se čini kao poklon jer smatram da je delpo puno jači igrač a uz to i mlađi pa vjerujem da roddick nema šanse... roddick će dati sve od sebe da okonča karijeru na pravi način ali realno delpo je puno jači i dobiva lagano...

Tipsarevic J.-  Kohlschreiber P. tip 1 (1,5)...mislim da je tipsarevic dosta kvalitetniji igrac i da ce dobiti Kohlschreibera,a za one koji nevjeruju u pobjedu tipsarevica neka pokusaju sa vise gemova...

Del Potro J. - Roddick A. tip 1 (1,27)...iako roddick igra pred domacom publikom,mislim da nema puno sta trasit u duelu sa sjajnim Del Potrom.Na ova dva para sam uplatio vecu sumu novca!nadam se da ce proci,sretno svima  ;D ;D ;D

Evo i mene sa mojim zicerom  ;D

KirilM/PetrovaN  -LlagostVN/ (1)(1.40)

Evo od mene danas samo ovo i to igram na veći ulog. Sinoć sam gledao Kirilenko/Petrovu u meču protiv sestara Williams u kojem ruskinje su bile daleko od favorita i na njih su čak davali kvotu 4.50, bez obzira na to ruski par je demonstrirao dominaciju na terenu protiv crnih čudovišta na steroidima. Kirilenko/Petrova moj favorit za osvajanje turnira u ženskim parovima jer stvarno igraju savršeno.

18:10 D.Ferrer-Gasquet R. 1 @ 1.30

Osminu finala muskog dijela US opena zapocet ce David Ferrer i Richard Gasquet. David Ferrer spanjolski je tenisac koji se trenutno nalazi na 5 ATP poziciji. Ima odlicnu sezonu iza sebe , osvojio je Auckland , Acapulco , Buenos Aires , Herogenbosch i Baastad , igrao polufinala Roland Garrosa i Rima , finale Barcelone.. Na US Openu je u prvom kolu pobijedio Andersona 6-4 6-2 7-6 , u drugom Sijslinga 6-2 6-3 7-6 i u trecem Hewitta 7-6 4-6 6-3 6-0. Richard Gasquet francuski je tenisac koji se nalati na 12 ATP poziciji. Nema pretjerano dobru sezonu iza sebe , igrao je finala Hopman Cupa , Estorila i Toronta. On je do osmine finala dosao pobjedama nad Montanesom 4-6 6-2 6-3 6-3 , Klahnom 6-3 6-3 6-1 i Johnnsonom 7-6 6-2 6-3. Ova dva tenisaca do sada su se susrela cak 8 puta i Ferrer vodi u omjer s 7-1. Ove godine odigrali su 2 meca i oba je dobio Ferrer bez izgubljenog seta. Mislim da ce i danas biti tako jer je Ferrer u odlicnoj formi na svim podlogama ove sezone i mislim da ga nece moci ugroziti Gasquet.

20:10 Tipsarević J.-Kohlschreiber P. 1 @ 1.50

Drugi i po meni najnesigurniji par je dvoboj izmedju Janka Tipsarevica i Philippa Kohlschreibera. Janko Tipsarevic srpski je tenisac koji se nalazi na 9 ATP mjestu. Ima solidnu sezonu iza sebe , osvojio je Stuttgart , igrao finale Gstaada i Chennaia , polufinala Madrida , Toronta i Marseilla. Do osmine finala ovoga turnira stigao je pobjedama nad Rufinom 4-6 3-6 6-2 6-3 6-2 , Bakerom 6-4 6-3 6-4 i Zemljom 6-4 6-3 7-5. Philipp Kohlschreiber njemacki je tenisac koji se nalazi na 20 ATP poziciji. On takodjer ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je turnir u Minhenz , igrao finale Kitzbuhela , polufinala Hallea , Montpeillerea i Aucklanda. Do osmine finala ovoga turnira dobro se namucio , u prvom kolu pobijedio je Llodru 7-6 4-6 7-6 6-1 , u drugom Pairea 6-7 6-3 3-6 6-2 7-6 i u trecem Isnera 6-4 3-6 4-6 6-3 6-4. Do sada su se susretali 5 puta i Kohli vodi u omjeru s 3-2. Ove godine susreli su se jednom i tada je slavio Tipsarevic. Mislim da ce Tipsarevic danas izjednaciti medjusobni omjer jer polako dize jos svoju formu a Kohlschreiber je sve umorniji , jer je igrao u prvom kolu 4 seta a u zadnja dva 5 setova. Sretno !

23:55 Del Potro J.M.-Roddick A. 1 @ 1.40

Za svoj posljednji par izabrao sam duel izmedju Juana Martina Del Potra i Andya Roddicka. Juan Martin Del Potro argetinski je tenisac koji se trenutno nalazi na 8 ATP mjestu. Ima odlicnu sezonu iza sebe , osvojio je turnire u Estorilu i Marseillu , igrao finale Rotterdama , polufinala Dubaia , Madrida i Chennaia i osvojio je broncanu medalju na olimpijadi. Andy Roddick americki je tenisac koji se trenutno nalazi na 22 ATP poziciji. Vjerujem da svi znate da je Roddick izjavio da mu je ovo posljednji turnir u karijeri.. i tako ode jos jedna legenda , sretno dalje , ali vratimo se mi danasnjem mecu. Roddick je propustio dobar dio prvog dijela sezone i kada bi se pojavio ispadao je u prva dva kola. Pojavio se u drugom dijelu sezone i osvojio Eastbourn i Atlantu. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 4 puta i Del Potro vodi 3-1 u omjeru. Mislim da ce danas Roddicku ovo biti posljednji mec u karijeri jer Del Potro igra u jako dobroj formi i mislim da Roddick osim servisa nece imati odgovara na igru mladoga argentinca.

Dodatni par : Sharapova - Bartoli 1

Osminu finala muskog dijela US opena zapocet ce David Ferrer i Richard Gasquet. David Ferrer spanjolski je tenisac koji se trenutno nalazi na 5 ATP poziciji. Ima odlicnu sezonu iza sebe , osvojio je Auckland , Acapulco , Buenos Aires , Herogenbosch i Baastad , igrao polufinala Roland Garrosa i Rima , finale Barcelone.. Na US Openu je u prvom kolu pobijedio Andersona 6-4 6-2 7-6 , u drugom Sijslinga 6-2 6-3 7-6 i u trecem Hewitta 7-6 4-6 6-3 6-0. Richard Gasquet francuski je tenisac koji se nalati na 12 ATP poziciji. Nema pretjerano dobru sezonu iza sebe , igrao je finala Hopman Cupa , Estorila i Toronta. On je do osmine finala dosao pobjedama nad Montanesom 4-6 6-2 6-3 6-3 , Klahnom 6-3 6-3 6-1 i Johnnsonom 7-6 6-2 6-3. Ova dva tenisaca do sada su se susrela cak 8 puta i Ferrer vodi u omjer s 7-1. Ove godine odigrali su 2 meca i oba je dobio Ferrer bez izgubljenog seta. Mislim da ce i danas biti tako jer je Ferrer u odlicnoj formi na svim podlogama ove sezone i mislim da ga nece moci ugroziti Gasquet.

Drugi i po meni najnesigurniji par je dvoboj izmedju Janka Tipsarevica i Philippa Kohlschreibera. Janko Tipsarevic srpski je tenisac koji se nalazi na 9 ATP mjestu. Ima solidnu sezonu iza sebe , osvojio je Stuttgart , igrao finale Gstaada i Chennaia , polufinala Madrida , Toronta i Marseilla. Do osmine finala ovoga turnira stigao je pobjedama nad Rufinom 4-6 3-6 6-2 6-3 6-2 , Bakerom 6-4 6-3 6-4 i Zemljom 6-4 6-3 7-5. Philipp Kohlschreiber njemacki je tenisac koji se nalazi na 20 ATP poziciji. On takodjer ima dobru sezonu iza sebe , osvojio je turnir u Minhenz , igrao finale Kitzbuhela , polufinala Hallea , Montpeillerea i Aucklanda. Do osmine finala ovoga turnira dobro se namucio , u prvom kolu pobijedio je Llodru 7-6 4-6 7-6 6-1 , u drugom Pairea 6-7 6-3 3-6 6-2 7-6 i u trecem Isnera 6-4 3-6 4-6 6-3 6-4. Do sada su se susretali 5 puta i Kohli vodi u omjeru s 3-2. Ove godine susreli su se jednom i tada je slavio Tipsarevic. Mislim da ce Tipsarevic danas izjednaciti medjusobni omjer jer polako dize jos svoju formu a Kohlschreiber je sve umorniji , jer je igrao u prvom kolu 4 seta a u zadnja dva 5 setova. Sretno !

Za svoj posljednji par izabrao sam duel izmedju Juana Martina Del Potra i Andya Roddicka. Juan Martin Del Potro argetinski je tenisac koji se trenutno nalazi na 8 ATP mjestu. Ima odlicnu sezonu iza sebe , osvojio je turnire u Estorilu i Marseillu , igrao finale Rotterdama , polufinala Dubaia , Madrida i Chennaia i osvojio je broncanu medalju na olimpijadi. Andy Roddick americki je tenisac koji se trenutno nalazi na 22 ATP poziciji. Vjerujem da svi znate da je Roddick izjavio da mu je ovo posljednji turnir u karijeri.. i tako ode jos jedna legenda , sretno dalje , ali vratimo se mi danasnjem mecu. Roddick je propustio dobar dio prvog dijela sezone i kada bi se pojavio ispadao je u prva dva kola. Pojavio se u drugom dijelu sezone i osvojio Eastbourn i Atlantu. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 4 puta i Del Potro vodi 3-1 u omjeru. Mislim da ce danas Roddicku ovo biti posljednji mec u karijeri jer Del Potro igra u jako dobroj formi i mislim da Roddick osim servisa nece imati odgovara na igru mladoga argentinca.

fino :D

pozz svima evo nesto i od mene,btw novi sam i ovo mi je prvi post pa se nadam da ce biti i malo srece 8)

Exeter - Aldershot 1 1.9

malo sam slab sa analizama ali ubuduce cu se vise potruditi sretno svima koji isprate.....

Dobro nam došao...

...evo malo pročitaš...nije dugo vrlo jednostavno...ovo na kraju boldano

http://svijetkladjenja.com/forum/pravila-foruma/pravila-foruma/

...dobro nam dođao na forum...i naravno očekuje nas dobro druženje nadam se...mnođto tipova...informacija...i naravno dobitnih tipova... ;D

fino :D

Di je ona opcija Like... ;D ;D ;D Svaka čast majstore... ;D

Ja malo pauziram od kladionice..pomalo pratim...pa ću se s vremenom uključit pomalo...sretno momci...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use