Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 31.8.2012.

Frle

Recommended Posts

nakon jučerašnjeg pada danas slijedi jedan popravni:

Dolgopolov - Baghdatis tip 1 (1,65)...ovo mi je danas najjači par koji vjerujem da prolazi bez problema...dolgo jači igrač od baghdatisa i mislim da će ga razbiti..odnosno uvjeren sam... dolgu je ovo najjača podloga i prošle godine je stigao do četvrtfinala di je imao nekoliko meč lopta potiv noleta, ali je na kraju izgubio...

Gulbis - Johnson 1.set -2,5 tip 2 (1,5)... znači da gulbis neće dobiti sa 3 gema razlike u 1.setu... ovo bi također treablo proći bez većih problema... johsnon je igrač koji igra redovito američkim turirima i an ovoj podlozi tako da mu je to najjača podloga dok gulbis igra toplo-hladno... uz to je johnson domaćin...

Spartak -Jelgava više od 2 gola (1,55)... zadnja 3 susreta su završila sa minimalno 4 gola... klubovi iz sredine tablice... puno golova primaju, puno daju...

Hewitt-Muller 1 (1.60)

Hewitta vidim opet svi ignoriraju,možda zato što je Muller dobio Južnog ali mislim da to puno ne govori o Mullerovoj kvaliteti jer za južnog nije niš čudno da na 3 dobivena ode u peti(a u petom je uvijek sve moguće),uostalom Hewitt je isto dobio Južnog prošli tjedan i to glatko.

Po ovoj kvoti mislim da se Hewitt stvarno isplati.

Gulbis - Johnson 38,5 manje gejmova 1.85

Gulbis je jos jedan igrac koji je okrenuo 0-2, ali on je to uradio protiv odlicnog Haasa i to sa brejkom zaostatka u III. setu.

Gulbis je jedan tvrdoglav igrac, nikako ne igra CH (samo 5 u zadnjih godina), a par puta je i izjavljivao da su mu smijesni Top 100 igraci koji su tu zahvaljuci CH-ovima (Klizan, Kavcic i sl.) i zbog toga je tek 145. igrac svijeta, a puno je poznatiji a i kvalitetniji od vecine igraca izmedju 65-150 mjesta.

Jonhson je tek u 21 krenuo ozbiljnije u Atp tenis, ove godine odigrao je tri turnira, i pobjedio samo Younga, koji mu je uzeo set.

Iako kaze da mu je servis najjace oruzje, po statistici se bas i ne vidi, prosli mec Ram je 12 break sansi, ali iskoristio samo jednu, i sa tim nije mogao dobiti mec.

Porazi bez seta od Sijslinga i Berrera, i Gulbisov preokret koji ce mu donijeti dosta samopouzdanja bi trebali biti dovoljni ovdje.

Le Havre - Monaco x2 1.40 Ne znam ko bi mogao zaustaviti Monaca u njegovom pohodu na 1 Ligu.Sjajna igra u proslom kolu protiv Arlesa od 3:0 pa onda gostujuca pobjeda u kupu u utorak protiv Niorta.Ranieri je to odlicno poslozio i tesko da ce im Le Havre danas moci parirati.Protiv Niorta su igrali uglavnom igraci koji ne dobijaju dovoljnu minutazu u utakmicama lige.Upitan je samo Emir Bajrami.

-12,5/N.Đoković-R.Dutra Da Silva-2-1.65

Đoković opet gazi ,ali ovo moram uzet,ovoliku kvotu , valjda ovaj može uzet 6 gejmova u meču.

Malo žešće danas  :o

Chelsea/odg3+ - Atl.Madrid (DA)(2.15)

Mislim da nas večeras dočekuje jedan jako uzbudljiv susret superkupa koji se odigrava na neutralnom terenu u Monacu. Očekuje se efikasan dvoboj i treneri obje strane najavljuju osvajanje trofeja. Malu prednost dajem Chelseau iako vam je svima poznata igra Atletika koji sam siguran da neće razočarati svoje navijače i uz odličnog Falcaa koji predvodi napad madrižana će zatresti gol sigurno. Najrealnija mi opcija zvuči da će oba dati gol uz tri pogotka na susretu, kvota odlična, pa zašto ne probati.

1.FSV Mainz - Greuth.Fürth (1)(1.90)

Vjerovatno vas je mnogo odgledalo prvo kolo bundeslige i momčad Furta prodiv moćnog Bayerna. Iako su igrali Bayerna igrali su bez ideje i po mom mišljenju još im treba vremena da se naviknu na elitno društvo bundeslige. Danas će furt na noge Maizu, prilično kvalitetnom i uigranom sastavu koji je rekao bih prosječni klub prve bundes lige sa ambicijama prema vrhu tablice. Mainz će vjerovatno kao domaćin napasti od prve minute jer će zasigurno ići na pobijedu u prvoj tekmi pred svojom publikom, i vjerujem da će to biti lagana pobijeda domaćina.

pozdrav ljudi nakon dugo vremena... nažalost posao mi nije davao puno slobodnog vremena tako da nisam stigao ništa previše pratiti niti utakmice niti neke prevelike analize radit.. od sad bi trebao imati više vremena i više biti ovdje.. pa da nastavimo gdje smo stali.. nisam siguran ali znam da mi je stanje MLB-a bilo oko +700kn... pa ćemo tako stavit...

Oakland-Boston 1 1,60

Washington-St.Louis under 7,5 1,75

ulog:100kn

dobitak:266kn

Oakland igra odličan bejzbol i po meni su uz Washington najveće iznenađenje ove sezone.. s druge strane Boston me jako razočarao.. Radili su neke čudne transfere koji se meni uopće ne sviđaju i teško da ovakva ekipa Bostona ima šanse za bilo što ove sezone, a i sljedeće ako ne dovedu još nekoliko kvalitetnih igrača.

Puno kvalitetniji bacač danas na strani Oaklanda i vjerujem da će ovo lagano dobit.

Što se tiče ove druge utakmice Gio Gonzales i Adam Wainwright su jako dobri bacači i ne vjerujem baš da će ova utakmica ići na puno poena. Gio je kvalitetniji po meni i trenutno u boljoj formi i stoga dajem laganu prednost Washingtonu, ali nekako mi sigurniji tip manje poena...

sretno nam bilo...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use