Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak 30.8.2012

Cipiii

Recommended Posts

Sta ljudi danas da se odigra, ponuda je odlicna ima odlicnih parova..

ja sam odabrao sad za sad ova 3 pa vidjet cemo:

Bordeaux- C.Zvezda 1 mislim da tu ne treba puno trositi rijeci 1 bi trebao proci bez problema.

Partizan-Tromso 1 dvije po meni podjednako jake ekipe, ali mislim da bi 1 trebao proci, kao i partizan dalje

Twente-Bursa 1  tu je domacin jaca ekipa sto bi trebao veceras i pokazati, mozda bi trebao i hendikep proci, jer Twenteu treba dva gola za prolaz dalje

Newcastle - Atromitos tip 1 (1,4)...newcastle daleko jača momčad i kvota po meni poklon...mislim da će ih pregazit...

Cipolla - Sock tip 1 (1,55)...prije mjesec dana cipolla ga je pobjedio na istoj podlozi sa 63 61.. uz to cipolla 80 na atp ljestvici, ovaj 250...sve ide u prilog cipolli koji je kvalitetniji igrač...

M.Granollers - J.Blake -1,5 tip 1 (1,6)... znači da će granollers uzeti dva gema više od blakea...ovo je po meni zicer jer blake je na zalasku karijere a meč u 3 seta znači i da treba imati više snage koje blake trenutno nema...a i granollers u formi...igram hendikep a ne 1 zato jer mislim da je to bolje odigrati jer je granollers u stanju breaknuti blakea više puta nego blake njega...

Za danas jedan tiket uz brzinske analize.

-6,5/Ivanović A.-Arvidsson S. 2 @ 1.45

U drugom kolu zenskog dijela Us Opena sastaju se Ana Ivanovic i Sofia Arvidsson. Ana Ivanovic srpska je tenisacica koja trenutno zauzima 13 WTA poziciju. Ima promjenjivu sezonu iza sebe , a najbolji rezultati su joj polufinale Indian Wellsa i cetvrtfinale Dubaia. Na ovom turniru je u prvom kolu pobijedila Svitolinu 6-3 6-2. Sofia Arvidsson svedska je tenisacica koja se trenutno nalazi na 51 wta mjestu. Njeni najbolji rezultati ove sezone su osvajanje Memphisa i polufinale Brussela. Pruzila je solidne partije na americkoj turneji , namucila je dobro radwansku i wozniacki , pobijedila oudin i paszek.. Na ovom turniru je u prvom kolu pobijedila Date Krum s 6-4 6-2. Iako je u dosadasnjim mecevima Ivanovic uspjevala pokriti ovaj hendikep mislim da danas to nece uspjeti jer Arvidsson pruza trenutno dobre partije i u solidnoj je formi i mislim da moze iznenaditi ivanovic.

Almagro N.-Petzschner P. 1 @ 1.20

U drugom kolu muskog dijela turnira susrecu se Nicolas Almagro i Philipp Petzschner. Nicolas Almagro spanjolski je tenisac koji se trenutno nalazi na 12 ATP mjestu. Almagro kao i svake sezone pa tako i ove pruza odlicne partije. Najbolji rezultati ove sezone su mu osvajanje Sao Paula i Nice , finala Baastada i Beunos Airesa i polufinala Chennaia i Hamburga. Na ovom turniru je u prvom kolu pobijedio Stepaneka s 6-4 6-7 6-3 6-4. Philipp Petzschner njemacki je tenisac koji se trenutno nalazi na 106 atp mjestu. Ima losu sezonu iza sebe , vecinom je ispadao u prvom kolu a najbolji rezultat mu je finale Hertogenboscha. Na ovom turniru je odigrao maratonski mec protiv Mahuta 1-6 4-6 6-4 7-5 7-6. Mislim da je Almagro veliki favorit u ovome mecu nakon sto je zaljecio ozljedu ramena , i da ce uspjeti pobijediti Petzschnera kojemu je najveci adut servis koji ga u zadnje vrijeme bas i ne sluzi.

-9,5/Latvija-BiH 2 @ 1.25

Danas nas ocekuje i kvalifikacijski dvoboj za europsko prvenstvo izmedju Litve i BiH. Ove dvije ekipe susrele su se nedavno kada je BiH na domacem terenu uspjela izboriti tesku pobjedu 87:84. Nakon te utakmice Latvija je pobijedila Rumunjsku i Nizozemsku a izgubila od Gruzije. BiH je takodjer odradila isti posao , izgubili su nenadano od gruzije na domacem terenu s 1 razlike. U sljedecu fazu se plasiraju prve dvije momcadi iz grupe i najbolji treci. BiH se nalazi na prvom mjestu sa 7 bodova a latvija na 3 s 6. Mislim da je BiH kvalitetnija momcad od Latvije ali i Latvija je pokazala da nije lak zalogaj. Moj tip za danasnji mec je da Latvija nece pobijediti preko 9 razlike , mislim da BiH moze cak i do pobjede ali sam izabrao dosta sigurniju opciju.

Jos neki zanimljivi parovi : hearts i mura ne daju gol u prvom poluvremenu , herenven daje gol , az 1x , twente 1...

Cipolla - Sock tip toc. rez. 3:0 (3.80)

Vec je kolega Frle rekao sve bitno za ovaj susret pa mislim da se ne trebamo ponavljat,samo sta sam se ja odlucio na tocan rezultat samo iz razloga sta se ovakav koeficjent nebi smio propustit.

...prije mjesec dana cipolla ga je pobjedio na istoj podlozi sa 63 61.. uz to cipolla 80 na atp ljestvici, ovaj 250...sve ide u prilog cipolli koji je kvalitetniji igrač...

Evo pošto mi uobičajeno sve prolazi što kažem, sad ću nakrkati ziceriće  :o

Austrija(h-10,5) - Cipar (h1)(1.70)

jedan jako zanimljiv par kvalifikacija za sp u košarci. Cipar kako navode svi mediji pa i poznate osobe iz sporta je jednostavno zalutao na ove kvalifikacije, a zašto, pa iz razloga što neznaju igrati košarku, a zabiti koš to im ponekad zna biti najveći problem. U dosadašnjim susretima poražavani su i sa više od 40 razlike, a kako oni sami kažu utakmicu u kojoj stignu 40 bodova je uspjeh. Do sada su sve tekme poraženi i to sa ogromnom koš razlikom. S druge strane je Austrija, solidna momčad koju predvode igrači ballkanskog porijetla, naši ljudi rekli bismo. Ti igrači austrije i našima su zadavali dosta problema i vjerujem da će Cipra danas ispratiti sa minimalno 20 razlike i ovaj hendi od samo 10 koševa je idealna stvar za utiplati malo veće novce.

Hannover 96 - Śląsk Wrocław (1)(1.20)

Hanover je u prvom susretu furiozno krenuo i već nakon par minuta imali su upečatljivo vodstvo. Iako imaju prednost od 5:3 iz prvog susreta oni se neće previše zamarati sa tim, jer su to njemci a znamo kako njemci razmišljaju. Hanover će krenuti na sve i ništa i vjerovatno će ugaziti pošteno Slaska koji je par klasa ispod hanovera po kvaliteti.

Hap.Tel Aviv - F91 Dudelange (1)(1.25)

Hapoel je odlična momčad i igraju jako lijep nogomet. To potvrđuju i utakmice njihovog prvenstva ali i europske utakmice u kojima dominiraju. Današnji protivnik Dudelange je poluamaterska momčad čiji igrači nisu profesionalni nogometaši već se bave drugim zanimanjima. Danas će ih hapoel ispratiti sa par golova i lagano ih poslati kući.

Marseille - Sheriff Tiraspol (1)(1.20)

Ovdje nemam šta previše za dodati. Svi ste vidjeli kako se šerif proveo u zagrebu protiv dinama, a sad zamislite tek kako će se provesti danas na Velodromeu protiv moćnog Marseilla. Jedinica zicerčina.

CSKA Moskva - AIK Stockholm (1)(1.40)

Cska je konačno ušla u formu i proradile su sve bitne južnoameričke spone koje pokreću momčad. Igraju dominantno i rusko brazilska kombinacija igrača pokazuje i rezulte. Danas bi trebali prilično lako podebljati prednost iz prve utakmice jer realno gledajući AIK u ovom susretu nema šta tražiti.

Janković J. - ArruabarVecL (1)(1.20)

Šta reći osim da jankovićka melje sve. Odgovara joj podloga i danas protiv manje nam poznate Arrubar će lagano proći bez ikakvih problema.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use