Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 29.08.2012

pivo5

Recommended Posts

Evo nešto za danas, što mislim da će proć, za srednji ulog.

Lille-FC Kopenhagen  1  1.55

Lille igra kod kuće, lovi zaostatak od 1:0.  Lille je ovdje kvalitetnija momčad, u prvoj utakmici im je falilo sreće, za pozitivan rezultat.

Kopenhagen u ligi igra dobro, ali ovo je druga priča, i mislim da neće uspjet zadržat prednost, te da će Lille ovdje slaviti, i proć u daljnju fazu.

Dynamo Ky(1.p.) - BM'gladb    x    2.15

Ovdje Dynamo igra na domaćem terenu te, brani prednost od 3:1, nemaju razloga srljat po gol, dok je trenet njemaca izjavio da imaju nade u prolaz

ali da je ključ ne primiti gol, što znači da neće ni oni od prve minute juriti gol.  Mislim da će prvo poluvrjeme proć relativno mirno i bez golova...

CelticG(1.p.)-HelsinIF    x    2.25

Ova utakmica je dosta slična  prethodnoj, domaćin je kvalitetnija ekipa, igra na domaćem terenu, neće srljat po pogoodak

a imaju dovoljno kvalitete da se odupru napadima domaćina....

Fenerbahce-Spartak Moskva      1    2.30

Ovo je više oklada na osiječaj, i nemam neki poseba razlog zašto igram.

Fenerbahce, igra pred svojom publikom, koja će tražiti od prve minute da love rezultat, Moraju krenit od prve minute

i mislim da su kvalitetniji i da će uspjet pobjedit, i proć dalje..

Evo jedan brzinski jel sam u žurbi :)

Real - Barca (dg1)(1.55)

Oba daju gol, po meni zicer, zna se kako njihove tekme završavaju zadnje vrijeme, pa će vjerovatno i ova biti sa kišom golova.

Everton(h0:1)-Leyton Or. (h1)(1.50)

Kup utakmica, everton ide doma na trećeligaša koji je počeo sezonu katastrofalno i ima sve poraze kao gost. Protiv premijerligaša evertona u odličnoj formi proći će sa hrpom golova u mreži. Hendi na everton zicer.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use